-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
[εσύ δεν είχες δηλώσει ότι σταμάτησες τις ειρωνίες?]ωπα! συγγνωμη. Πραγματι ειμαι ο μονος που ειρωνευομαι!
Παρασυρθηκα κ. moderator. Δε θα ξανασυμβει
Αλλα και να ξανασυμβει θα με εντοπισετε ευκολα μεσα στις εκατονταδες σελιδες επιχειρηματων, ευγενειας, μη προσωπικων αιχμων και προσβολλων των υπολοιπων συμφορουμιτων! -
Η δημιουργία μιας τετράπορτης PORSCHE, θα πρέπει, πιστεύω να ανησυχήσει τους υπόλοιπους Γερμανούς κατασκευαστές.
Μιλώ για την αναπόφευκτη σύγκριση που θα υπάρξει μεταξύ της νέας PORSCHE και των M5, RS6, E 55 AMG.
Με το ίδιο κόστος (περίπου), ποιός δεν θα προτιμήσει μια ''αυθεντική'' PORSCHE ; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η δημιουργία μιας τετράπορτης PORSCHE, θα πρέπει, πιστεύω να ανησυχήσει τους υπόλοιπους Γερμανούς κατασκευαστές.
Μιλώ για την αναπόφευκτη σύγκριση που θα υπάρξει μεταξύ της νέας PORSCHE και των M5, RS6, E 55 AMG.
Με το ίδιο κόστος (περίπου), ποιός δεν θα προτιμήσει μια ''αυθεντική'' PORSCHE ;αυτο θελει η porsche, να δειξει οτι και αυτη εχει ικανοτητα να γινει το λιονταρι στη ζουγκλα....
Ειδατε προβληματα που θα εχουν οι 'εχοντες'?...
Αντε τωρα να αποφασισουν -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Με το ίδιο κόστος (περίπου), ποιός δεν θα προτιμήσει μια ''αυθεντική'' PORSCHE ;αυτο θελει η porsche, να δειξει οτι και αυτη εχει ικανοτητα να γινει το λιονταρι στη ζουγκλα....
Ειδατε προβληματα που θα εχουν οι 'εχοντες'?...
Αντε τωρα να αποφασισουνΚαι ασφαλώς, μία PORSCHE, ξεκινά να φτιάξει κάτι ΜΟΝΟ αν ΞΕΡΕΙ ότι είναι το καλύτερο στο είδος του...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με το ίδιο κόστος (περίπου), ποιός δεν θα προτιμήσει μια ''αυθεντική'' PORSCHE ;Έχω την εντύπωση ότι δύσκολα ξεπερνιέται μια Μ5...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Με το ίδιο κόστος (περίπου), ποιός δεν θα προτιμήσει μια ''αυθεντική'' PORSCHE ;Έχω την εντύπωση ότι δύσκολα ξεπερνιέται μια Μ5...
εκτος απο τη νεα Μ5
αντε να δουμε κ λιγο ανταγωνισμο....τοσα χρονια τα Μ μαμανε μονα τους....Η audi κατι κανει αλλα νομιζω οτι τα Μ παντα θα ειναι καποια κλικ πιο γνησια σπορ....(RS6 με αυτοματο σασμαν ) -
Δεν πιστεύω ότι η Porsche θα βγάλει μάπα μοντέλο, άρα και η Μ5 θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Πάντως, εμένα μου αρέσει και η Carrera GT και νομίζω ότι η Porsche έχει πολύ ψαγμένους συμβούλους. Σωστή τοποθέτηση στην αγορά, δημιουργούν ιστορία με την συνέχιση της 911, φτιάχνουν αυτοκίνητο-σωστό τεχνολογικό πάρκο (Carrera GT) και το κάνουν τόσο καθημερινό. Επίσης, μου δίνουν την εντύπωση ότι τα μοντέλα τους αργούν να βγουν γιατί περιμένουν να δουν όλα τα επιτεύγματα των άλλων, ώστε το δικό τους να είναι το πιο μελετημένο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν πιστεύω ότι η Porsche θα βγάλει μάπα μοντέλο, άρα και η Μ5 θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Πάντως, εμένα μου αρέσει και η Carrera GT και νομίζω ότι η Porsche έχει πολύ ψαγμένους συμβούλους. Σωστή τοποθέτηση στην αγορά, δημιουργούν ιστορία με την συνέχιση της 911, φτιάχνουν αυτοκίνητο-σωστό τεχνολογικό πάρκο (Carrera GT) και το κάνουν τόσο καθημερινό. Επίσης, μου δίνουν την εντύπωση ότι τα μοντέλα τους αργούν να βγουν γιατί περιμένουν να δουν όλα τα επιτεύγματα των άλλων, ώστε το δικό τους να είναι το πιο μελετημένο.Eγώ πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι σε εγρήγορση όπως λές.
Και Μ3-5, και RS4-6, και πολλοί άλλοι.
Γενικά έχω παρατηρήσει κι εγώ λίγο τη σειρά της PORSCHE. Παρατηρεί σωστά τις δημιουργίες των άλλων και κατόπιν, τις περισσότερες φορές αναδεικνύει ένα πιο ''ψαγμένο'' σύνολο.
Δεν είναι άλλωστε η πιο κερδοφόρα αυτοκινητοβιομηχανία (στον κόσμο)αυτή την στιγμή, τυχαία.Μελετά πολύ τις κινήσεις της, τα τελευταία κυρίως χρόνια.
Μπορεί να είναι άπιαστη η Μ5, συμφωνώ, αλλά πλέον έχουν μπεί και άλλοι στα χωράφια αυτά (Audi, Mercedes? κτλ...)
Κάποιος είπε για το αυτόματο κιβώτιο του RS6.Συμφωνώ.
Το Τiptronic-RS6 είναι λιγότερο ''πολεμικό'' από το μηχανικό-6τάχυτο RS4... -
το αγγλικο CAR εχει παρουσιαση της 997 που μοιαζει περισσοτερο στην 993 παρα στις φωτογραφιες που εχουν δω8ει στην αρχη του 8εματος..
Αναφερομαι στην καμουφλαρισμενη μασκα.δεν εχω βγει ακομη να το παρω...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
το αγγλικο CAR εχει παρουσιαση της 997 που μοιαζει περισσοτερο στην 993 παρα στις φωτογραφιες που εχουν δω8ει στην αρχη του 8εματος..
Αναφερομαι στην καμουφλαρισμενη μασκα.δεν εχω βγει ακομη να το παρω...
Οι δύο φωτό είναι μια εκδοχή για την νέα boxster coupe.
Αν έχεις καμιά φωτό για την 997, περιμένω να τη δώ... -
Βρήκα άλλη μία φωτό από τα ''οπίσθια'' της νέας 997...
-
ελπιζω να ειναι κακη επε3εργασια photoshop γιατι δε μ'αρεσει κα8ολου..
-
Aυτή νομίζω ότι είναι καλύτερη
http://www.autocity.com/img/actualidad/galerias/20031209152805gal2.jpg
-
Με αυτές τις γραμμές και με V8 500 ίππων, δύσκολα θα χάσει η 4-πορτη Porsche από Μ5, Ε 55, RS6, Quattroporte...
-
Κι εγώ που νόμιζα πως τετράπορτες μπερλίνες με το μοτέρ πίσω πάψανε να βγαίνουνε όταν η Skoda έβγαλε το Favorit και η Tatra αφοσιώθηκε αποκλειστικά στα φορτηγά...
Porsche 120LS Target... ή Skoda 997 ή Porsche 603...
Οι 924, 928, 924 και 968 ήταν πολύ πιο αξιόλογες ως ιδέες, κι ας τις απεχθάνονταν οι ταλιμπάν της Porsche (και, αντίστοιχα, οι ταλιμπάν της Ferrari ήταν τόσο κομπλεξάρες που δεν καταλάβαιναν πόσο άξια στέκονταν οι τετραθέσιες Ferrari απέναντι στις Aston Martin, τις οποίες όχι απλά κοίταζαν στα μάτια, αλλά συνήθως ταπείνωναν χαλαρά).
-
δε νομιζω οτι εχει τον κινητηρα πισω αλλα τεσπα..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
δε νομιζω οτι εχει τον κινητηρα πισω αλλα τεσπα..Kι εγώ έχω την εντύπωση ότι έχει μπροστά τον κινητήρα
-
H PORSCHE THA 3ENEROSEO POLI KOSMO ENAN TELIKA TO VGALEI TO TETRAPORTO.THA ALLIOSEI ME AUTON TON TROPO POLI TON SPORTIF XARAKTIRA TIS
-
H αλη8εια ειναι οτι 2 τετραπορτα αναμεσα σε 4 μοντελα ειναι too much για την Porsche.. Oσο καλη κι αν ειναι(που 8α ειναι)..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
H αλη8εια ειναι οτι 2 τετραπορτα αναμεσα σε 4 μοντελα ειναι too much για την Porsche.. Oσο καλη κι αν ειναι(που 8α ειναι)..Χμμμ...λές η Ferrari να ακολούθησε την πιο ''αναίμακτη'' οδό ;
Φτιάχνουμε το πιο ευρύχωρο-για 4 άτομα-κουπέ που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Πραγματικά για 4 επιβάτες.
Κι άσε τους άλλους (Porsche) να φτιάχνουν 4 διαφορετικές πόρτες...
Το σίγουρο μόνο είναι ότι θα είναι τουλάχιστον εκπληκτικό και ότι ο ανταγωνισμός θα πρέπει να απαντήσει σβέλτα...(BMW, AUDI, MERCEDES κτλ)
PORSCHE ME 4 ΠΟΡΤΕΣ ;