-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Όντως, climatronic έχω εγώ και δε θα το έλεγα ιδιαίτερα αποδοτικό στις καλές ζέστες. Θα το ήθελα δυνατότεροπεράστε από μια αντιπροσωπεια να το μετρήσουν με θερμόμετρο ποσο βγαζει.
παντως το κλιμα του ίμπιζα που έχω εγω (προηγουμενο μοντέλο) είναι πολύ αποδοτικό. σήμερα με 37 εξω το είχα στο 22 auto κ σχεδον κρύωνα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
+Ρεζερβα εκτος του πορτμπαγκαζ.. δε χρειαζεται να το αδειαζεις για ν αλλαξεις.Αυτό μπορεί να μπει και στα - αφού τρώει νερά κτλ και μειώνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής του ελαστικού.
Και εγώ το βλέπω ξεκάθαρα ως αρνητικό. Βοηθά στο χαμήλωμα του κέντρου βάρους βέβαια
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Όντως, climatronic έχω εγώ και δε θα το έλεγα ιδιαίτερα αποδοτικό στις καλές ζέστες. Θα το ήθελα δυνατότερο
περάστε από μια αντιπροσωπεια να το μετρήσουν με θερμόμετρο ποσο βγαζει.
παντως το κλιμα του ίμπιζα που έχω εγω (προηγουμενο μοντέλο) είναι πολύ αποδοτικό. σήμερα με 37 εξω το είχα στο 22 auto κ σχεδον κρύωναΑν εχεις 2 λεπτα υπομονη και το αφησεις λιγο να παρει μπρος μετα βγαζει παγωμενο αερα...
Αν εχεις τον ανεμηστιρα φουλ απο την αρχη ισως να σου φανει οτι δε κανει δουλεια... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Όντως, climatronic έχω εγώ και δε θα το έλεγα ιδιαίτερα αποδοτικό στις καλές ζέστες. Θα το ήθελα δυνατότερο
περάστε από μια αντιπροσωπεια να το μετρήσουν με θερμόμετρο ποσο βγαζει.
παντως το κλιμα του ίμπιζα που έχω εγω (προηγουμενο μοντέλο) είναι πολύ αποδοτικό. σήμερα με 37 εξω το είχα στο 22 auto κ σχεδον κρύωναΜετά από πόση ώρα αυτό;
Βέβαια υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν το μέτριο κλιματισμό καλό...για παράδειγμα αν έχεις ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο και φιμέ σίγουρα ο κλιματισμός φτάνει γρηγορότερα στην επιθυμητή θερμοκρασία από ενα ίδιο μαύρο αυτοκίνητο. Από την άλλη, πολλοί παρατάνε το αμάξι στον ήλιο για ώρες, φτάνει η θερμοκρασία 60 βαθμούς στην καμπίνα και ανοίγουν μετά το a/c με κλειστά παράθυρα περιμένοντας το κλιματιστικό να δουλέψει άμεσα και σωστά...
Ότι και να έχεις τότε θ' αργήσει να δροσίσει το χώρο επιβατών ακόμα και αν έχεις το καλύτερο κλιματιστικό που υπάρχει σε αυτοκίνητο! -
fiat punto 2012 1200 κυβικα:
(+)
-εργονιμια, οι μοχλοι ειναι πολυ βολικοι!
-τα φωτα πορειας, οπως και στο lancia που ειχα, εχουν πολυ καλο φωτισμο
-πολυ καλοι χωροι και του πορτ μαγκαζ και για τους πισω επιβατες
-πολυ καλη καταναλωση εντος πολης
-ομορφος σχεδιασμος
-σβελτο μεσα για την πολη
-πολυ καλη ποιοτητα των πλαστικων και πολυ καλη συναρμολογηση
-πολυ καλος εξοπλισμος και πολυ καλη τεχνολογια για την συγκεκριμενη εκδοση (pop)
-πολυ ωραιο ηχοσυστημα (6 ηχεια)(-)
-μετα τα 140 χμ/ωρα ζοριζεται αρκετα
-ο συμπλεκτης ειναι αρκετα μαλακος (αν και δεν εχει στρωσει ακομα το αυτοκινητο)
-ελλειψη πλαφονιερας στο πορτ παγκαζ
-οι καθρεφτες αν και ειναι ηλεκτρικοι δεν ειναι στο χρωμα του αμαξωματος στην απλη εκδοση! -
γιατί πήρες το 1200 κ όχι το 1400, αφού έχουν ελάχιστη χρηματική διαφορά?
-
Παίζει να είναι το πιο ενδιαφέρον θέμα, άποψή μου. Έχω διαβάσει πολλές πολλές σελίδες
-
Μitsubishi Lancer evo viii '05
καλη ποιοτητα υλικων εσωτερικου χωρις τριγμους παροτι τα 10κιλα ελατηρια,καλη συναρμολογηση,πορτες κλεινουν οπως την 1η ημερα κλπ
καλες επιδοσεις(προγραμμα φιλτρο φουλ εξατμιση),κρατημα,φρενα(οχι με μαμα τακακια),ακριβες τιμονι
πολυ σταθερο-ευθυβολο στα πολλα χλμ-καμπες
χωρους εσωτερικους,ικανοποιητικο μπαγκαζ.
πολυ δυνατο air condition(σε ταξιδι 2ωρων διμιουργηθηκε παγος γυρω απο τους αεραγωγους
πολυ φθηνη η αναβαθμιση του σε 1ο σταδιο ακομα και 2ο σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα φθηνοτερα-μικροτερου κυβισμου.
σαν 1ο σταδιο το αυτοκινητο μεταμορφωνεται σε δυναμη-ροπη,μαλλον οι πιο φθηνοι ιπποι σε συγκριση με τα χρηματα που θα δωσεις στην αγορα σημερα.
μπορεις να εχεις 1 αυτοκινητο και να τα κανεις σχεδον ολα καλα(ταξιδια,οικογενεια,χωροι,επιδοσεις,κρατημα)
τιμη αποκτησης πλεον, σε μεταχειρισμενο.
πολυ γρηγορο σε οποιαδηποτε διαδρομη σε ολες τις συνθηκες.
τηρουμενων των αναλογιων για τις επιδοσεις του μικρο τεκμηριο-τελη κυκλοφοριας.
δεν αλλαζει πολυ η συμπεριφορα του οταν ειναι φορτωμενο στο μαξιμουμ επιτρεπτο.
βγαζει γουστα πισωκινητου χωρις τα μειονεκτηματα του.
αξιοπιστα περιφερειακα μηχανικα και κινητηρας,μεταδοση θελει προσοχη και συνεση στα ξεκινηματα απο σταση.
αριστα ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα(ουτε λαμπα στα 60κ χλμ)μικρος κυκλος στροφης μεσα σε πολη,εκνευριστικο να μανουβραρεις εκει που με μεγαλυτερα αυτοκινητα στριβεις με μια.
καταναλωση ποτε κατω απο 10,8(υπνος) μεση συνηθως γυρω στα 14-16 μαξιμουμ εχω δει 37 σε δρομο,σε πιστα πανω απο 50.
μικρο ρεζερβουαρ για τετοια καταναλωση (55) σε ταξιδια γρηγορα καθε 1 ωρα σταματας για καυσιμα.
δεν ρυθμιζει το τιμονι σε βαθος ωστε να φτιαξεις ακριβως την θεση οδηγησης.
ακριβα αναλωσιμα σε φρενα,οταν βαζεις ανταλλακτικα που να αντεχουν τα κιλα του και τις επιδοσεις του,και να τα σταματουν οπως πρεπει.
συχνες αλλαγες λιπαντικων σε μεταδοση-κινητηρα,ρευστοτητες δυσευρετες και ακριβες.
συμπλεκτης μετριοτατος απο ποιοτητα,πλεον υπαρχουν λυσεις με 600 ευρω αλεξισφαιρες.
τιμη αποκτησης καινουριου
κουραστικο σε πολυωρα ταξιδια.
πολυ κακη ποιοτητα βαφης ειδικα σε οχι μεταλικα χρωματα(επιπεδου πασχαλινου αυγου)
φωτα καντηλια
κακη αντιπροσωπεια δεν εχει τιποτα,απερα εβο ακινητοποιημενα για μηνες λογω ελλειψης ανταλλακτικων. -
Τί είδους ανταλλακτικά λείπουν και είναι ακινητοποιημένα?
btw και το sti έχει βγει αλεξίσφαιρο, ο tasosdev έχει ξεπεράσει τα 100.000km χωρίς κάποιο πρόβλημα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τί είδους ανταλλακτικά λείπουν και είναι ακινητοποιημένα?απο ενα συγχρονιζε των 20 ευρω,μεχρι φτερα και προφυλακτηρες.Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν,αλλα οτι αργουν να τα φερουν.Θυμαμαι οταν ειχα ενα πεζω 306 μου εφεραν το νικελ καπακι του λεβιε ταχυτητων σε 5 μερες με αεροπορικη ΧΩΡΙΣ να τους το ζητησω και χωρις να με χρεωσουν.Σε αυτους τους λες για αεροπορικη και να τα πληρωσεις και σου λενε ΟΧΙ.
-
106 rallye/gti, 206RC -
Mετά από πιέσεις, παρακάλια και δωροδοκίες από τον θεό του πολέμου , ας μου επιτραπεί να γράψω και για το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα στα χέρια μου.
Peugeot 106 rallye 1.6 8v
Θετικά :
- Συμπεριφορά στο δρόμο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έμαθα μ' ένα τέτοιο. Με οδηγό που ξέρει τι κάνει, ξεβρακώνει (ακόμη και σήμερα) σχεδόν οτιδήποτε κινείται σε δρόμο με πάνω από 3 στροφές. Την περίφημη υπερστροφή που εμφάνιζε εγώ προσωπικά την θεωρώ θετικό. Με λίγα λόγια τα κάνει όλα και συμφέρει. Θες να πας με γραμμές ; Μπορεί. Θες να το παίζεις Γάλλος οδηγός ράλλυ με μεγάλη μύτη ; Και απ' αυτό μπορεί. Ακόμα και σε παρατεταμένες καμπές με πολλά χλμ/ώρα θα στρίψει,αρκεί να μην κάνεις το λάθος και φοβηθείς και αφήσεις το γκάζι ή ακόμα χειρότερα να πατήσεις φρένο. Φυσικά μην περιμένει κανείς με την ίδια άνεση όπως αυτοκίνητα με μεταξόνιο νταλίκας.
+Τιμόνι σαν την κουτσομπόλα της γειτονιάς. Ότι πληροφορία και να ζητήσεις θα την πάρεις. - Απλά τα καλύτερα φρένα χωρίς ABS που έχω συναντήσει.
- Ροπή από τον 8βάλβιδο κινητήρα. Προσωπικά με βόλευε καλύτερα από όσα 16βάλβιδα έτυχε να οδηγήσω ειδικά όταν προσπαθούσα να κινηθώ γρήγορα σε άγνωστο στροφιλίκι. Ακόμα και με λάθος υπολογισμό για την σχέση που έπρεπε να έχεις επιλέξει, η ελαστικότητα του κινητήρα σε γλύτωνε από περιττά κατεβάσματα.
- Σωστά μοιρασμένες σχέσεις ταχυτήτων. Με τη 2α να τελειώνει στα 100 χλμ/ώρα σχεδόν ξεχνούσες να αλλάξεις ταχύτητα σε σφιχτό ορεινό στροφιλίκι. Μόνη εξαίρεση κάποιες ανηφορικές φουρκέτες που η 1η ήταν πολύ κοντή και η 2α πολύ μακριά. Αν πάλι προσπαθούσες να στρίψεις με τη φόρα, έτρωγες την υποστροφή (αδράνειας φαντάζομαι) στα μούτρα.
- Καλές ρεπρίζ.
- Παρότι δεν φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής, το δικό μου δεν έτριζε ακόμα και μετά από 260.000 χλμ, ακόμα και όταν έγινε βάλε - βγάλε ταμπλώ σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβει ο μάστορας να δει τον Άρη.
- Λογική κατανάλωση, ειδικά αναλογικά με τους ρυθμούς που μπορείς να κινηθείς.
- Σε φτιάχνει ψυχολογικά. Αν συνηθίσεις τις αντιδράσεις του πίσω μέρους, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται οδοντόκρεμες.
Αν σε τρομάξει και το μαζέψεις νιώθεις χεράς. Κι αν πάλι δεν τα καταφέρεις με όλη την παραφιλολογία που κυκλοφορεί, κανένας λαμαρινάς δεν θα σε κοιτάξει περίεργα γιατί το στούκαρες.
Αρνητικά :
- Μικρός κύκλος στροφής.
- Αξιοπιστία. Αλεξίσφαιρο μοτέρ αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι υποψήφια για βλάβη.
Βέβαια το καλό είναι πως πλέον όλοι ξέρουν που πονάει και μπορείς να προλάβεις τις ακριβές βλάβες. - Έλλειψη εξοπλισμού σε ότι έχει να κάνει με την άνεση. (Αυτό μπορεί να πάει και στα θετικά αν σε κάποιον αρέσει το 'πολεμικό κλίμα'. )
- Ταλαιπωρία το ταξίδι σε δρόμους όπως η Εγνατία. Ενδεικτικά στα 150 χλμ/ώρα έχει 5.000 στροφές και (σε όλες τις ταχύτητες) έχει υποτυπώδη μόνωση ...
(Αλλά γιατί να πας από εκεί όταν οδηγάς 106 και οι ορεινοί δρόμοι έχουν αδειάσει; ) - Αν κάποιος έχει γνώσης μαστορικής και αποφασίσει να βάλει χέρι μόνος του, ας προετοιμαστεί για πολλά μπινελίκια κι ας πετάξει τη συλλογή με τα γερμανικά κλειδιά. Εκτός από τα γνωστά όπως βίδες τορξ ή με κεφάλι σε σχήμα αστεράκι/φεγγαράκι/κεφαλάκι του Μπομπ του σφουγγαράκη, κάποιες επιλογές χωροταξίας των Γάλλων μας δίνουν να καταλάβουμε τη ψυχοσύνθεση ενός λαού που το μεγαλύτερο τους δημιούργημα είναι ένας τεράστιος πυλώνας της ΔΕΗ.
- Στό δρόμο σου κολλάνε όλοι οι κάγκουρες ότι και να οδηγάνε.
- Συμπεριφορά στο δρόμο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έμαθα μ' ένα τέτοιο. Με οδηγό που ξέρει τι κάνει, ξεβρακώνει (ακόμη και σήμερα) σχεδόν οτιδήποτε κινείται σε δρόμο με πάνω από 3 στροφές. Την περίφημη υπερστροφή που εμφάνιζε εγώ προσωπικά την θεωρώ θετικό. Με λίγα λόγια τα κάνει όλα και συμφέρει. Θες να πας με γραμμές ; Μπορεί. Θες να το παίζεις Γάλλος οδηγός ράλλυ με μεγάλη μύτη ; Και απ' αυτό μπορεί. Ακόμα και σε παρατεταμένες καμπές με πολλά χλμ/ώρα θα στρίψει,αρκεί να μην κάνεις το λάθος και φοβηθείς και αφήσεις το γκάζι ή ακόμα χειρότερα να πατήσεις φρένο. Φυσικά μην περιμένει κανείς με την ίδια άνεση όπως αυτοκίνητα με μεταξόνιο νταλίκας.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
γιατί πήρες το 1200 κ όχι το 1400, αφού έχουν ελάχιστη χρηματική διαφορά?τον Φεβρουαριο που εγινε η παραγγελια (αν και ηρθε τελη Απριλιου λογω απεργιας στην fiat) ειχε αρκετη διαφορα...
αν ηταν αντι για το 1400 θα γινοταν αγορα του 1300 mtj με τα 85 αλογα που εχει και μηδενικα τελη, αλλα ειχε 4000€ διαφορα σε σχεση με το 1.2 βενζινη -
Ας γραψω και για τη ξανθουλα.. Xantia II 1.8 '99
(+)
.Αναρτηση-Κρατημα-Ποιοτητα κυλισης.. Τελειος συνδυασμος ανεσης-κρατηματος με ποιοτητα κυλισης μεγαλυτερης κατηγοριας.Γενικα το αμαξι στριβει εξαιρετικα και μαζευεται γελοιοδως αν το παρακανεις λογω προοδευτικοτητας απο την αναρτηση σε συνδυασμο με το αυξημενο μεταξονιο.Εχει και παθητικη τετραδιευθυνση. Πολυωρα ταξιδια παιχνιδακι επισης λογω της υδροπνευματικης..Ολοιδια γεωμετρια στην αναρτηση ασχετως φορτιου λογω της υδροπνευματικης.
.Εξαιρετικη συναρμογη εσωτερικου γραφω συναρμογη γιατι αυτη ειναι που προκαλει τα τριξιματα..Σε οσες κι αν μπηκα απο λιγα εως παρα πολλα χιλιομετρα καμια δε τριζει ασχετως μαλιστα αν ειναι σειρα Ι ή ΙΙ
.Στα + βαζω και την ποιοτητα.. Διακοπτες, υλικα κτλπ παροτι την τρωει ο ηλιος απο το 2004 και ο πατερας αδιαφορει για μια κωλοηλιοπροστασια ειναι σαν καινουργια..
.Αξιοπιστια. Με τη προϋποθεση οτι δε τη πιανει ανθρωπος που ειναι αδαης απο υδροπνευματικα..Το αμαξι παντως μεχρι τωρα με εξαιρεση αυτο που γραφω παρακατω στα μειων για τα παραθυρα δεν εχει ζητησει απολυτως τιποτα εκτακτο.
.Σε ολα σχεδον τα σημεια βελτιωμενη σε σχεση με τη σειρα Ι ,rebound αναρτησης και 6η σφαιρα αντιβυθισης, ποιοτητα εσωτερικου,ενισχυσεις σασσι,εξοπλισμος ασφαλειας, ακομα και το fl πετυχημενο το κρινω.
.Εξαιρετικο δαγκωμα φρενων και γενικοτερα τα φρενα της ειναι κορυφη στη κατηγορια κυριως λογω του σχεδιασμου του κυκλωματος το οποιο χρησιμοποιει τα υγρα της αναρτησης.
.Πολυ καλο βαρος τιμονιου και κοψιμο του μεσα στη πολη.
.Διαχρονικος και πολυ ομορφος εξωτερικος σχεδιασμος..Η πρωτη c5 ειναι ενα χαλι μπροστα στη xantia.Οκ υποκειμενικο.
.Κοστος κτησης..Η σειρα ΙΙ ηταν πραγματικα τα τελευταια 2 χρονια παραγωγης της 'τσαμπα' γι αυτα που προσεφερε..
.Ηχος μοτερ μετα τις 4000σαλ..Μιας και πιασαμε το μοτερ.. Εχει σχεδον 17 κιλακια ροπη που με βαση τα κιλα της δε τη κινουν και ασχημα..δε βαζει σιγουρα φωτια στο δρομο ομως.
.Πολυ καλοι χωροι.
.Τα χειριστηρια στο τιμονι Μαλιστα ακομα και η σειρα Ι πριν απο τοοοσα χρονια τα ειχε..
.Που εχει 4 αεροσακους αν και αμαξι της εποχης εκεινης.
.Το μονο αμαξι που σα νεος οδηγος πριν 4 χρονια οτι και να κανα ,οτι κι αν δοκιμασα δε σβηνει το μαμημενο..
.Που ειναι παντελως αβαφη και ατρακαριστη μετα απο 13 χρονια.
(-)
.Λιγο βλαμμενο ABS.. Θεωρω επισης οτι του παππουλη μου τη σειρα Ι χωρις ABS εχει καλυτερα φρενα στο στεγνο.
.Αν και ταιριαζει στο χαρακτηρα της θα θελα λιιιγο πιο ακριβες τιμονι
.Τραγικη ποιοτητα γρυλλων ηλεκτρικων παραθυρων..Τον εχουν σχεδιασει ετσι ,επειδη το χω ανοιξει και επισκευασει αρκετες φορες και τον εχω επεξεργαστει, για να χαλαει..
.Σχετικα ευαισθητο βελουδο στα καθισματα.
.Απαραδεκτη ποιοτητα βαφης αεροτομης ,ισχυει μονο για την ελληνικης τοποθετησης σαν extra ,οσες φορανε τη 'γαλλικη' δεν εχουν τετοιο θεμα.
.Μετρια ποιοτητα βαφης αμαξωματος.
.Θα δεχτω οτι καποιοι ενοχλουνται απο την αισθηση των φρενων λογω της αμεσοτητας..Προσωπικα ομως το βαζω στα (+)
.Λιγος 'αερας' για τα κεφαλια των πισω.
.Που ο πρωτος ιδιοκτητης επειδη εβαλε τους 4 αεροσακους δε πηρε τη λιγο καλυτερη εκδοση με βαμμενα διακοσμιτικα πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος +αισθητηρα βροχης,σκιαδια εταζερας.
.Που δεν εχουμε την απιστευτη 2λιτρη activa.. -
επειδη ελειπα καιρο απο το φορουμ,ειδα τωρα μαζεμενες μερικες παραθεσεις..
προς νονο,ναι αναφερομαι σε ροκκο 160 δσγ7..
προς ρεντμονστερ
εχει πολυ βαρος εμπροσθιως,που σε αποτομες επιβραδυνσεις η αποτομο αφημα του γκαζιου(οχι παντα ομως) ο κωλος φευγει χωρις να το περιμενεις..αν δεν ειχε το τεραστιο οπισθιο μετατροχιο πισω,θα ειχε κατ εμε σημαντικοτατο προβλημα ευσταθειας ακομα κ σε εναλλαγες κατευθυνσης.
προς ρεαλζους
συμφωνω με 147 κ ξεντος 6,ξεχνας ομως τον καλυτερο(κατ εμε) ατμοσφαιρικο 1.6λτ για καθημερινο αυτοκινητο,αυτον της καρινα ε.με καταπληκτικες επιδοσεις,γεματος μεχρι ψηλα κ με πολυ χαμηλη καταναλωση..μετα υπαρχουν κ κατι χοντα με 125-160 αλογα,που ομως ειναι αλλου(ειδικα ο 160..) -
Κωνσταντίνε της Καρίνα Ε ήταν παρόμοιος με του Xedos 6. Η Τογιότα σαν να ήταν λίγο πιο γεμάτη χαμηλά ενώ το Μάζντα λίγο πιο δυνατό ψηλά.
-
CHEVROLET CRUZE LS PLUS.
Αρνητικά -
-Λόγω του βάρους, ο 1,6 κινητήρας είναι οριακός. Πρέπει να το μάθεις για να μπορείς και στις χαμηλές να το κινείς με άνεση.
-Μεγάλη κατανάλωση, ειδικά το 1.6 λόγω βάρους.
-Τα δέρματα στο τιμόνι και στον λεβιέ ταχυτήτων ξεφλουδίζουν αδικαιολόγητα εύκολα.
-Τα εσωτερικά πλαστικά ενώ είναι ποιοτικά και ευχάριστα στην αφή, κάνουν εύκολα σημάδια.
-Τρίξιμο στα πίσω φρένα κατά την όπιστεν (που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μας το έλυσαν).
-Δεν υπάρχει στην Ευρωπαϊκή αγορά η επιλογή του turbo κινητήρα. Αντ’ αυτού μας πρότειναν να τα πατεντάρουν aftermarket στις αντιπροσωπείες έναντι μεγάλου ποσού. Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν την αναβάθμιση αυτή την έκαναν περισσότεροι από 2-3 σε όλη την Ελλάδα.Θετικά +
+value for money
+Ασφάλεια
+Εμφάνιση. Πολύ όμορφη και προσεγμένη σχεδίαση, μέσα και έξω.
+Άνετοι μεγάλοι χώροι για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Ξεκούραστα και άνετα ταξίδια.
+Αθόρυβο.
+Πολύ καλό τιμόνι, αναρτήσεις και η γενικότερη οδική συμπεριφορά, που σου δίνουν την ευχαρίστηση της οδήγησης ενός δεμένου και καλοστημένου για την κατηγορία του, αυτοκινήτου.
+Και τέλος το brand name. Όνομα με ιστορία. -
τόσα + και - έχουν αναφερθεί πρώτη φορά αναφέρθηκε το μπραντ νειμ και μάλιστα από σεβρολετ (πρωην νταεγου ? )
-
Ξυδάκι.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ξυδάκι.3 πουλάκια κάθονταν ... το να αναφέρεις σαν μπραντ νειμ το ονομα της σεβρολερ και μάλιστα για μοντέλο που προερχεται από την νταεγου είναι τουλάχιστον αστείο... τι ιστορία έχει η νταεγου ?
τι θα έπρεπε να γράφουν δηλ οι κατοχοι σιτροεν, μπεμβε, μβ, λαντσια , τουοτα κλπ ...
αν παρόλα αυτά σου αρέσει να γίνεσαι αστείος και γραφικός με γειά σου
+ KAI - ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ!