-
H 3M έχει ποιοτικά προιόντα και δίνει εγγύηση εφ όρου ζωής οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
-
ΠΑΙΔΙΑ εμενα που με εκοψαν στο κτεο σημερα λογου του οτι εχω και στο παρμπιζ μεμβρανη τι να κανω?παντος δεν εχω προθεση να τιν βγαλω (τζαμπα τιν εβαλα??)τα εχω παρει στιν κρανα..help... υ.γ. σε ολα τα παραθυρα εχω τα 25%
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ εμενα που με εκοψαν στο κτεο σημερα λογου του οτι εχω και στο παρμπιζ μεμβρανη τι να κανω?παντος δεν εχω προθεση να τιν βγαλω (τζαμπα τιν εβαλα??)τα εχω παρει στιν κρανα..help... υ.γ. σε ολα τα παραθυρα εχω τα 25%Σε ιδιωτικό ήταν;;
Εάν όχι τράβα σε ιδιωτικό. Έχω απο το 2000 σε όλα τα παράθυρα και στο παμπρίζ σε primera έχω περάσει 3 φορές ΚΤΕΟ 1 δημόσιο τις 2 ιδιωτικό ποτά δεν είχα πρόβλημα. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ εμενα που με εκοψαν στο κτεο σημερα λογου του οτι εχω και στο παρμπιζ μεμβρανη τι να κανω?παντος δεν εχω προθεση να τιν βγαλω (τζαμπα τιν εβαλα??)τα εχω παρει στιν κρανα.. υ.γ. σε ολα τα παραθυρα εχω τα 25%πέραν της (όποιας) πλάκας, πραγματικά θες απάντηση σε αυτό?
Υπάρχει κάποιος που θασου πει ότι καλώς έβαλες μπροστά-παρμπρίζ και μάλιστα έβαλες αρκετά σκούρα?
Τώρα...αν ψάχνεις τύπο που με λάδωμα να σε περάσει, κακώς ίσως δημοσιοποιείς το 'θέμα' σου.Επιπλέον:
Αν έβαζες εξαρχής κάποια που είναι διάφανη (αλλά προσφέρει καλή προστασία ), μπορεί να μην το παρατηρούσαν (άσχετα αν ΠΑΛΙ θα ήσουν παράτυπος/παράνομος) και να μην σε κόβανε...Sorry που γίνομαι κακός, αλλά πραγματικά υπάρχει λόγος που απαγορεύεται να σκουρύνεις το παρμπρίζ.
-
Οι περήφανοι έχοντες μεμβράνη στο μπροστά τζάμι μόνο όταν θα εμπλακείτε σε σοβαρό ατύχημα (ιδίως νύχτα) και η ασφαλιστική σας σάς κυνηγήσει για να πάρει τα λεφτά της πίσω, θα καταλάβετε ότι
-
παιδια sorry αλλα στο προηγουμενο ποστ βιαζομουνα στο παμπριζ εινα διαφανη η μεμβρανη.. λοιπον κτεο πηγα σε ιδιοτικο εκτος του οτι ειχα πυροσβεστηρα και φαρμακιο,γραφτικαν ως παρατιρισεις για αδιεφκρινιστο λογο οτι δεν υπηρχαν . ..2ον εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι αν υπαρχει καποιο 'παραθηρακι' με βαιβαιοση απο γιατρο? εχει κανεις? (ενας λογος απο τους πολους που εβαλα φιμε ειναι οτι με ενοχλουσε ο ηλιος στιν οδηγηση). κατι αλλο αυτος π ειπε περι παρμριζ και μεμβρανες σε αυτο .. εχει σκεφτει ποτε οτι οι μεμβρανες προστατευουν απο τον θρυματισμο των τζαμιων??? ασχετα που εχουν ολα τα παρμπριζ ζελατινα πλεων συμβαλει ακομα πιο πολυ...και κατι αλλο με το να τοποθετεις μεμβανι χαρη κανεις στην ασφαλιστικη γιατι ετσι ειναι σχεδον απιθανο να σπασει η να ραγισει εστω το παρπριζ!!!! (εκτος και αν στο σπασουν)
και κατι αλλο ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΛΑΔΟΜΑ!!ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ MΠ....
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΛΑΔΟΜΑ!!ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ MΠ....Ίσως κάποια να είναι 'μπ.......' αλλά αν τα αποκαλείς έτσι επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους και έκοψαν αυτοκίνητο με μεμβράνες στο παρμπρίζ, τότε μάλλον κάνεις λάθος.
Θα σου έλεγα να τους ευγνωμονείς! -
δεν λεω οτι επιδη με εκοψαν με τοις μεμβρανες γιαυτο καλα με εκαναν. αλλα στο οτι ειχα φαρμακιο και κουτι α βοηθειων που μαλλον δεν μπικαν καν στον κοπο να δουνε που ειναι !!! ο πυροσβεστιρας ηταν μεσα στιν ρεζερβα!!
-
Αν είναι ανοιχτόχρωμη η μεμβράνη πως το είδαν;
-
μην γελλασετε αλλα ..μου ξεφυγε...ειχα περασει ξανα στο ιδιο ικτεο και ολα οκ ..απλα επεσα σε
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
μην γελλασετε αλλα ..μου ξεφυγε...ειχα περασει ξανα στο ιδιο ικτεο και ολα οκ ..απλα επεσα σεΈβγαλες μόνος σου τα μάτια σου και είναι αυτοί που σε έκοψαν ακολουθώντας το νόμο (τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο);
Όσο για τα φιμέ και την προστασία από τα θραύσματα, καλύτερα να βλέπεις 100% μπροστά και να αποφύγεις το ατύχημα παρά να μειώσεις την ορατότητα με τη 'δικαιολογία' ότι τώρα 'δε σπάει, δε χαλάει'
-
Το παρμπρίζ ούτως ή άλλως είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μη θρυμματίζεται όπως τα τζάμια. Υπάρχει εσωτερική μεμβράνη που συγκρατεί τα θραύσματα.
-
25% διαπερατότητα είναι αρκετά σκοτεινά.... δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο, προκαλεί.
Προχθές μπήκα σε αυτοκίνητα με μεμβράνες (όχι πολύ σκούρες) στα πλαϊνά μόνο παράθυρα και η διαφορά σε σχέση με το παρμπρίζ μάλλον με ενόχλησε...Ίσως δεν τον είδαν τον πυροσβεστήρα γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να τον ψάξουν, νομίζω σύμφωνα με το νόμο πρέπει να τον έχεις μέσα στο σαλόνι και να το φτάνεις από τη θέση του οδηγού.... ή κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάπου κάποτε...
-
Στο μπροστινό είχε διάφανη μεμβράνη οπότε γλιτώνει μερικώς το κράξιμο. Τώρα που 'σου ξέφυγε', περαστικά σου! Πήγαινε σε άλλο κτεο.
-
η μεμβρανη του παρμπιζ ειναι διαφανη σαν των γαλλικων ενα πραγμα.οι μεμβρανες που εχω ειναι τις madicco usa με συντελεστη ματαδοσης φοτος 32% και συντελεστη ανακλασης 07% εχουν πιστοποιηση dekra μαλιστα.. εντομεταξι ειχα ξαναπερασει στο ιδιο ικτεο οταν τις πρωτοειχα.επρεπε να μην το αναφερω για το παρμπιζ . onyx αμα ηταν να κανω υποδιξη για το καθε τι στο αυτοκινιτο εκανα και μονος μου ' ελεγχο κτεο' να ψαχνανε.βεβαια το σωστο που λες για τον πυροσβεστηρα ειναι να εχει αμεση προσβαση σε αυτον ο οδηγος οστοσο τι καταλαβα που τον ειχα στο πισο καθισμα στο 2ο αμαξι (και καινουργιο 6 μηνων)εναν ουρανο γεματο με αφρο απο τον πυροσβεστηρα καθος μου ανοιξε(βεβαια βλακια μου γιατι δεν ειχα δει τιν ασφαλεια που εφευγε πανευκολα (πυροσβεστηρας τον 10 ευρο σου λεει μετα ουτε που να μου τον χαριζαν)!!!!τελος το και ας επανελθουμε σε αυτο που ρωταω ¨Υπαρχει τροπος να νομιμοποιισω τις μεμβρανες μεσο γιατρου με βεβαιοση ? αν ναι τι να λεει η 'βεβαιοση'??
-
δεν θα βγαλεις απο γιατρο εκτος και αν εχεις καποια σοβαρη παθηση πηγα και εγω σε νοσοκομειο και μου ειπαν η αστυνομια λεει δε μας αφηνει να βγαζουμε βεβαιωσεις ιδιαιτερα στα δυτικα προαστια εγω προσωπικα εχω αρκετα φιμε τζαμι εκτος απο μπροστα και με εχει σωσει ιδιαιτερα απο τον ηλιο διοτι καιγομαι πολυ ευκολα και δευτερον απο τα αδιακριτα ματια δε βλεπουν τι εχεις μεσα
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
.. εχει σκεφτει ποτε οτι οι μεμβρανες προστατευουν απο τον θρυματισμο των τζαμιων??? ασχετα που εχουν ολα τα παρμπριζ ζελατινα πλεων συμβαλει ακομα πιο πολυ...και κατι αλλο με το να τοποθετεις μεμβανι χαρη κανεις στην ασφαλιστικη γιατι ετσι ειναι σχεδον απιθανο να σπασει η να ραγισει εστω το παρπριζ!!!! (εκτος και αν στο σπασουν)- Το παρμπρίζ είναι laminated από >1 φύλλα και δεν διαλύεται όταν σπάσει. Τα πλαϊνά παράθυρα είναι tempered, είναι σχεδιασμένα ώστε να θρυμματίζονται σε μικρά κομμάτια και αυτό είναι καλό.
- Όχι βέβαια, δεν ισχύει αυτό.
-
φιλε zorz το αυτο που λες οτι ειναι καλο που το βασιζεις? με το να σπανε σε μικρα κοματακια τα κρυσταλα που σε μ@μ@νε??? να το πεις στην φιλη μου η οποια προσφατα τρακαρε και εχει στο μετοπο τις ακομα θραυσματα απο αυτα τα 'καλα' γιαλια. ο κιριος λογος τοποθετισης περι ασφαλιας αυτος ειναι ...κανω λαθος?? και κατι αλλο σου εχει τιχει να ραγισει παρμπιζ απο πετραδακι σε εθνικη (διολου σπανιο) και σαν μελλοντικος οικονομολογος δεν συμφερει τις ασφαλιστικες να αλλαξουν ολοκληρο παρμπιζ για ενα ραγισμα που αυτο κανουν κ εγω αυτο θα εκανα. το μειωνει κατα πολυ το φενομενο αυτο! και μην ξεχναμε οτι το παρμπιζ συμβαλει σημαντικα στιν ακαμψια του πλαισιου(κατα γνωστη αντιπροσωπια αλλαγης παρπριζ)...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
φιλε zorz το αυτο που λες οτι ειναι καλο που το βασιζεις? με το να σπανε σε μικρα κοματακια τα κρυσταλα που σε μ@μ@νε??? να το πεις στην φιλη μου η οποια προσφατα τρακαρε και εχει στο μετοπο τις ακομα θραυσματα απο αυτα τα 'καλα' γιαλια. ο κιριος λογος τοποθετισης περι ασφαλιας αυτος ειναι ...κανω λαθος?? και κατι αλλο σου εχει τιχει να ραγισει παρμπιζ απο πετραδακι σε εθνικη (διολου σπανιο) και σαν μελλοντικος οικονομολογος δεν συμφερει τις ασφαλιστικες να αλλαξουν ολοκληρο παρμπιζ για ενα ραγισμα που αυτο κανουν κ εγω αυτο θα εκανα. το μειωνει κατα πολυ το φενομενο αυτο! και μην ξεχναμε οτι το παρμπιζ συμβαλει σημαντικα στιν ακαμψια του πλαισιου(κατα γνωστη αντιπροσωπια αλλαγης παρπριζ)...Καλυτερα σε θραύσματα παρα σε μεγαλα κομματια που θα σε αποκεφαλισουν .
-
δεν το εχω σκεφτει αυτο!! εγω σκεφτομαι οτι οταν εχεις φιμε ναι μεν θριματιζετε το κρυσταλο αλλα μενει κολιμενο πανο στιν μεμβρανη κανω λαθος?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ