-
Τον Ιούλιο έβαλα την madico nanoceramic 75 στο παρμπρίζ και η διαφορά είναι τεράστια. Κανένα πρόβλημα με διάθλαση όπου εκτός από την ποιότητα της μεμβράνης σημαντικό ρόλο έχει και η εγκατάσταση. Πήγα στον Γιαννικέλη στον Γέρακα
Στα πλάγια τι έβαλες? Ανέβασε καμιά φώτο να δούμε! Έχω ακούσει για τον Γιαννικέλη πολλά καλά αλλά από Νίκαια πέφτει λίγο μακριά
-
Στο υπόλοιπο αυτοκίνητο είχα llumar
-
πόσο κόστος τα llumar και πόσο η nanoceramic ?
-
θα τις βαλω.... λιωνω στο καθισμα λογω ηλιου, και αρρωσταίνω λογω κλιματιστικου που χτυπα πανω μου λογω του ηλιου.
-
Τα ίδια και εγώ, μου αρέσει η δροσιά αλλά να μην με βαράει το a/c... Με αρρωσταίνει
-
7Τις lunar τις είχα ήδη. Την madico την έβαλα 95€. Αν θα έβαζα σήμερα, θα έβαζα παντού στον Γιαννικέλη
-
Παιδιά, τι γνώμη έχετε για τις Xpel? Τις έχει δουλέψει κανένας, εντυπώσεις?
-
Παιδιά, τι γνώμη έχετε για τις Xpel? Τις έχει δουλέψει κανένας, εντυπώσεις?
Σήμερα ρώτησα και εγώ για αντηλιακές μεμβράνες στην Θεσσαλονίκη και μου πρότειναν τις xpel hp και τις xr νομίζω. Ο συγκεκριμένος έβαζε την aswf αλλά την άλλαξε στην xpel. 130 ευρώ η απλή και 180 συν το ΦΠΑ.
-
Η Φθηνή σειρά της xpel είναι μάπα. Την έβαλα φέτος την άνοιξη στης γυναίκας μου το αμάξι και έχει μεγάλη διαφορά με llumar και aswf που φοράω στα άλλα αυτοκίνητα. Ενώ οι άλλες μεμβράνες κόβουν πολύ από τη ζέστη και τον ήλιο, οι xpel σε καίει το χέρι ο ήλιος. Δεν ξέρω βέβαια τι κάνει η ακριβή σειρά!
-
Σήμερα ρώτησα και εγώ για αντηλιακές μεμβράνες στην Θεσσαλονίκη και μου πρότειναν τις xpel hp και τις xr νομίζω. Ο συγκεκριμένος έβαζε την aswf αλλά την άλλαξε στην xpel. 130 ευρώ η απλή και 180 συν το ΦΠΑ.
Σε ποιον, αν επιτρέπεται? Οι xpel XR είναι πάρα πολύ καλές
-
Η Φθηνή σειρά της xpel είναι μάπα. Την έβαλα φέτος την άνοιξη στης γυναίκας μου το αμάξι και έχει μεγάλη διαφορά με llumar και aswf που φοράω στα άλλα αυτοκίνητα.
Την φθηνή σειρά (xpel cs) την τοποθετούν μερικοί Θεσσαλονίκη στα 140 - 150 ευρώ.
Εγώ πήρα τιμή για την επόμενη σειρά την xpel hp που είναι hybrid λεει dyed-metal στα 180.
Η xpel xr μετά ξεφεύγει η τιμή άνω των 200 γιούρων.
ASWF PERFORMER ήθελα να βάλω γιατί βλέπω έχουν καλό vfm αλλά στον masterfilm Που πήγα δεν τις δουλεύει άλλο.
Wintech x200 ---> 130
Xpel Prime HP --->180
-
Πολλές φορές βγάζουν και προσφορές διάφορες εταιρίες για τα φιμέ.
https://www.goldmall.gr/aytokinhto
Η ποιότητα της εγκατάστασης εξαρτάται από το μαγαζί
-
Carglass - 224 ευρώ / εμπρός Black Pearl 75 / πίσω ότι γουστάρεις
Masterfilm - 180 ευρώ τις xpel prime hp και 130 ευρώ τις wintech x200 ότι σκουρότητα θέλεις
All Star Applies - 259 και 204 ευρώ llumar δεν κατάλαβα ποιες σειρές
Glassdrive - 130 ευρώ ASWF performer
Foiltech - 140 ευρώ Xpel CS
Doctor x Films - 150 ευρώ Xpel CS
Wrap & Sings - 140 ευρώ Solar Screen
Custom Design - 200 ευρώ Llumar SuperCool
Αυτές είναι τιμές που πήρα από τους περισσότερους με καλές κριτικές .
Aπό όλους αυτούς είμαι ανάμεσα στον masterfilm λόγω ότι βάζουν την xpel prime hp η οποία έχει μέσα μέταλλο το φιλμ και ο glass drive την aswf performer επίσης. Αλλά πάμε στα 180 vs 130 ευρώ. Καταλήγω να βάλω τις aswf γιατί πιστευω είναι καλύτερο vfm. (Edit σε ένα φίλο που πέρασε aswf του εμφάνισε κάτι οριζόντιες γραμμές.....)
Δεν έχει και προσφορά η carglass αλλιώς θα σκεφτόμουνα και αυτούς.
Είναι καλύτερα να επιλέξω μια μεμβράνη που έχει μέσα μέταλλο? Έχουν καλύτερη απόδοση στην θερμότητα από ότι έχω δει
-
Aswf performer 35% έχω και στα δύο αυτοκίνητα εδώ και δύο χρόνια και κάνουν πολύ καλή δουλειά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις... περισσότερο σημασία έχει ο εγκαταστατης βέβαια
-
Masterfilm - 180 ευρώ τις xpel prime hp και 130 ευρώ τις wintech x200 ότι σκουρότητα θέλεις
Aπό όλους αυτούς είμαι ανάμεσα στον masterfilm λόγω ότι βάζουν την xpel prime hp η οποία έχει μέσα μέταλλο το φιλμ και ο glass drive την aswf performer επίσης. Αλλά πάμε στα 180 vs 130 ευρώ. Καταλήγω να βάλω τις aswf γιατί πιστευω είναι καλύτερο vfm. (Edit σε ένα φίλο που πέρασε aswf του εμφάνισε κάτι οριζόντιες γραμμές.....)
Είναι καλύτερα να επιλέξω μια μεμβράνη που έχει μέσα μέταλλο? Έχουν καλύτερη απόδοση στην θερμότητα από ότι έχω δει
Είμαι στην ίδια φάση με σένα, καθώς ψάχνω Θεσσαλονίκη για καλές μεμβράνες. Οι μεμβράνες με μέταλο είναι καλύτερες από τις απλές με χρώμα, αλλά οι νανοκεραμικές είναι οι καλύτερες από όλες, γιατί δεν επηρεάζουν τα σήματα (GPS, κλπ). Μακριά από Xpel CS είναι απλά χρώμα και δεν αξίζουν. Οι Xpel hp είναι καλές και τις σκέφτομαι. Δυστυχώς η Carglass δεν έχει καλή προσφορά αυτήν την εποχή, καθώς οι Black Pearl είναι οι πιο vfm νανοκεραμικές όταν είναι σε προσφορά. Σκέφτομαι σοβαρά να περιμένω Black Friday τον Νοέμβριο, γιατί πέρσι έπαιζε φοβερή προσφορά από Carglass.
-
hountalas wrote:
Είμαι στην ίδια φάση με σένα, καθώς ψάχνω Θεσσαλονίκη για καλές μεμβράνες. Οι μεμβράνες με μέταλο είναι καλύτερες από τις απλές με χρώμα, αλλά οι νανοκεραμικές είναι οι καλύτερες από όλες, γιατί δεν επηρεάζουν τα σήματα (GPS, κλπ). Μακριά από Xpel CS είναι απλά χρώμα και δεν αξίζουν. Οι Xpel hp είναι καλές και τις σκέφτομαι. Δυστυχώς η Carglass δεν έχει καλή προσφορά αυτήν την εποχή, καθώς οι Black Pearl είναι οι πιο vfm νανοκεραμικές όταν είναι σε προσφορά. Σκέφτομαι σοβαρά να περιμένω Black Friday τον Νοέμβριο, γιατί πέρσι έπαιζε φοβερή προσφορά από Carglass.
Εγώ έβαλα τελικά σήμερα τις xpel hp στα 180. Είχα και επιλογή για τις wintech x200 στα 130 αλλά τελικά πήγα xpel.
Η carglass μπροστά βάζει μόνο black pearl, πίσω βάζει από άλλη σειρά.
-
Βάζει τις desert πίσω (πιο οικονομική σειρά), εκτός εαν πληρώσεις παραπάνω για τις Black Pearl και πίσω.
-
hountalas wrote:
Βάζει τις desert πίσω (πιο οικονομική σειρά), εκτός εαν πληρώσεις παραπάνω για τις Black Pearl και πίσω.
Η black pearl ειναι nanoceramic ή απλές?
-
Η black pearl ειναι nanoceramic ή απλές?
Δεν ξέρω ποιές βάζει η Carglass, γιατί υπάρχουν 3 διαφορετικές Black Pearl (!!):
-
Black Pearl NC (NanoCeramic) που είναι νανοκεραμικές και είναι η καλύτερη σειρά Black Pearl από τις 3 με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά.
-
Black Pearl HP (High Performance) που είναι με μέταλλο
-
Black Pearl NR (Non Reflective) που είναι χωρίς μέταλλο, αλλά δεν διευκρινίζεται εαν είναι nano-ceramic.
Επίσης από Madico και η Wincos είναι nano-ceramic. Στο site της Madico δίνει πάρα πολλές πληροφορίες και αναλυτικά όλα τους τα χαρακτηριστικά, π.χ. εδώ: https://madico.com/wp-content/uploads/2020/07/Automotive-Film-Performance-Measurements-6-2020.pdf
Δες και αυτό εαν θες για τις διαφορές στις τεχνολογίες: https://www.youtube.com/watch?v=pvUotgsmgEk
-
-
Ευχαριστώ πολύ!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ