-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Να πω και εγώ την άποψη μου.
Στο αυτοκίνητο μου (ford mugs) τοποθέτησα στην Carglass τις μεμβράνες της Madico σε όλα τα παράθυρα συμπεριλαμβανομένου και του μπροστινού παρμπρίζ.
Ποιες έβαλες ; ποια στο παρμπρίζ; Κόστος μονο για το παρμπρίζ;
Παρμπρίζ και πλαϊνά οδηγού συνοδηγού Black pearl nc 75
Κόστος μόνο για παρμπρίζ 100€Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νομίζω πολύ καλή τιμή για παρμπρίζ .
Αν μπορείς να ανεβάσεις καμιά γενική φωτογραφία
Περιμένω να έρθει το αμάξι για να προλάβω τη προσφορά -
@emitrou
αν μπορείς πες μας σε πιο υποκατάστημα τα έβαλες να έχουμε υπόψη μιας και από ότι φαίνεται είναι από τους ελάχιστους 'επαγγελματίες' -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
@emitrou
αν μπορείς πες μας σε πιο υποκατάστημα τα έβαλες να έχουμε υπόψη μιας και από ότι φαίνεται είναι από τους ελάχιστους 'επαγγελματίες'Στην Carglass στον Χολαργό τα έβαλα, αν και φίλος στο δικό του που έβαλε στην Carglass στο Μαρούσι-δακτυλίδι τα καλύτερα έχει να πει. Γενικά νομίζω ότι σε οποία Carglass και να πας αν μη τι άλλο θα έχεις επαγγελματική αντιμετώπιση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Στο αυτοκίνητο μου (ford mugs) τοποθέτησα στην Carglass τις μεμβράνες της Madico σε όλα τα παράθυρα συμπεριλαμβανομένου και του μπροστινού παρμπρίζ.
Με γειά
Ποιες έβαλες ; ποια στο παρμπρίζ; Κόστος μονο για το παρμπρίζ;Επισης το βραδυ εχει κοψει ορατοτητα, εστω και λιγο??? Σχετικα με το παρμπιζ.
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Κόστος μόνο για παρμπρίζ 100€
Εμένα πέρυσι για παρμπρίζ μου χαν πει 150. Το βαλες μέσω κάποια προσφοράς;
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Με γειά
Ποιες έβαλες ; ποια στο παρμπρίζ; Κόστος μονο για το παρμπρίζ;Επισης το βραδυ εχει κοψει ορατοτητα, εστω και λιγο??? Σχετικα με το παρμπιζ.
Ελάχιστη ορατότητα κόβει αλλά είναι μηδαμινή που ούτε το καταλαβαίνεις. Σκέψου ότι πιο πολύ ενοχλούν οι πολύ μικρές αντιστάσεις που έχει το θερμαινόμενο μπροστινό παρμπρίζ παρά η μεμβράνη
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κόστος μόνο για παρμπρίζ 100€
Εμένα πέρυσι για παρμπρίζ μου χαν πει 150. Το βαλες μέσω κάποια προσφοράς;
Τρέχει μια προσφορά για τζάμια οδηγού συνοδηγού την black pearl nc (νόμιμη απόχρωση) και όλα τα πίσω τζάμια ότι θες σε προσφορά (άλλη τιμή για μικρό, άλλη για μεσαίο, άλλη για suv).
Ε σε αυτή την προσφορά πάνω έβαλα το μπροστινό με 100€. Πάντως το μπροστινό λόγω καμπυλότητα και μεγαλης επιφανειας είναι tricky, την 1η φορά η τοποθέτηση δεν ήταν όπως ηθελα( είχε ένα σημάδι στην μεριά του συνοδηγού) και ζήτησα επανατοποθέτηση -δωρεάν φυσικά - με τελεια αποτελεσματαSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Στην Carglass στον Χολαργό τα έβαλαΚαι εγώ εκεί είχα βάλει πέρσι στο Kuga και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την τοποθέτηση και την εξυπηρέτηση.
-
Έχει βάλει κανείς Wincos 70/75 οδηγό-συνοδηγό και Onyx 35 ή 20 πίσω επιβατες-πίσω παρμπριζ;
Αν υπάρχει κάποιος και μπορεί παρακαλώ να ανεβάσει μια φωτό γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτές αλλά θέλω να δω κάπου πως δένουν... -
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Έχει βάλει κανείς Wincos 70/75 οδηγό-συνοδηγό και Onyx 35 ή 20 πίσω επιβατες-πίσω παρμπριζ;
Αν υπάρχει κάποιος και μπορεί παρακαλώ να ανεβάσει μια φωτό γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτές αλλά θέλω να δω κάπου πως δένουν...Δές εδώ:
viewtopic.php?f=6&t=5551&start=2340#p3188711Ειναι καθαρα προσωπικό θέμα...εμενα πχ μου αρέσει που πισω ειναι πιο σκουρο, σε αλλους δεν αρέσει η «διχρωμία».
-
@Fanis75:
Το δικό σου δεν φοράει desert πίσω ή δεν θυμάμαι καλά; -
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
@Fanis75:
Το δικό σου δεν φοράει desert πίσω ή δεν θυμάμαι καλά;Σωστά θυμάσαι (το γράφω εξάλλου), αλλά είναι 20%, οπότε είναι σχεδόν ίδιες με τις Onyx 20% (από όσο ξέρω η carglass δεν βάζει Onyx 20).
Το έβαλα για να δείς πως φαίνεται η διαφορετική σκουρότητα.
-
@Fanis75:
Σε ευχαριστώ...αν και εφόσον το VLT στην desert είναι 17% ενώ στην onyx 15% λογικά οι onyx είναι μισό 'κλικ' πιο σκούρες. -
Σήμερα πέρασα και εγώ μεμβράνες. Στα μπροστά wincos 75% και στα 3 πίσω desert 30%. Carglas Πάτρα πολύ καλή εξυπηρέτηση εφαρμογή στην τιμή των 135 ευρώ.
Πριν
Και το μετά
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έβαλα κι εγώ την σειρά της Llumar για 'μείωση ζέστης', 41% μπροστά πλαϊνά και 48% πίσω με διαπερατότητα ορατού 74% και 39%, αντίστοιχα. Η εναλλακτική για νομιμότητα που είχα βρει ήταν 3Μ CR70 μπροστά και ASWF πίσω, αλλά έβγαινε 50 Ευρω ακριβώτερα.
Η εγκατάσταση έγινε στο Ρέθυμνο, όπου η Llumar φαίνεται πως έχει ένα σοβαρό άνθρωπο που μπορείς να συννενοηθείς με λίγα λόγια κι επί της ουσίας.
Παρέλαβα το αυτοκίνητο με τις βεβαιώσεις εγκατάστασης-πιστοποίησης, μετά πρόσεξα ότι είχε και τα ταμπελάκια πάνω στο τζάμι όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος. Πλήρης νομιμότητα.Αρχικά οι μεμβράνες από κοντά έδειχναν σχεδόν 'εμπριμέ' από παγιδευμένο νερό, αλλά στέγνωσαν και τα κυρίως τζάμια είναι μια χαρά. Ορατά προβλήματα υπάρχουν σε ένα τριγωνικό φινιστρίνι στα πίσω παράθυρα, ειδικά στη κάτω γωνία. Αν δεν φύγουν θα πάω μια βολτα ...
Κάποια συμπεράσματα για το συνδυασμό 74% - 39%
(1) Περίμενα μια 'διχρωμία' που θα ενοχλεί, αλλά δεν δείχνει έντονη διαφορά και το αισθητικό αποτέλεσμα μου αρέσει (εγκρίθηκε κι από αυστηρό κριτή!). Αισθητικά υπάρχει μια κομψότητα σε σχέση με πιο μαύρα.
(2) Ακόμα και με τη μεμβράνη 74% στην αρχή αισθανόμουν περίεργα το πως έβλεπα στο καθρέπτη (πιο σκοτεινά) τα πισω αυτοκίνητα. Απορώ πως αισθάνονται με περισσότερο σκούρα. Κι ας μην πάμε και σε όσους βάζουν σκούρα στο παρμπρίζ!
(3) Τα 39% ορατότητας (πίσω) είναι αρκετά φωτεινότερα από φιμέ τζάμια σε νέα αυτοκίνητα, που προφανώς έχουν 20% ορατού όπως έλεγε ένας εγκαταστάτης. Ελπίζω να τα πουλάνε αποκλειστικά με κάμερες οπισθοπορείας. -
Παιδιά, τα εργοστασιακά φιμέ τι διαφορά έχουν με τις aftermarket μεμβράνες;
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Παιδιά, τα εργοστασιακά φιμέ τι διαφορά έχουν με τις aftermarket μεμβράνες;Συνήθως τα εργοστασιακά δεν φιλτράρουν την UV ακτινοβολία, ενώ οι μεμβράνες την φιλτράρουν.
-
Σ’ευχαριστω.
Όποτε επειδή ενδιαφέρομαι για μεμβράνες, πρέπει να βάλω και στα 2 ε; Πίσω κάθονται παιδιά.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Σ’ευχαριστω.Όποτε επειδή ενδιαφέρομαι για μεμβράνες, πρέπει να βάλω και στα 2 ε; Πίσω κάθονται παιδιά.
Ναι, και αν δεν θέλεις να τα σκουρύνεις πολύ, τότε βάζεις την ίδια -ανοιχτή- απόχρωση που θα βάλεις και μπροστά, ο συνδυασμός με το εργοστασιακό φυμέ θα τα κάνει πιο σκούρα έτσι και αλλιώς.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ