-
Εβαλα εχθες μεμβρανες . Το απογευμα φευγοντας απο τη δουλεια παρατηρησα 3 φουσκαλες στοα τζαμι του οδηγου και 4-5 στου συνοδηγου. Με εκει που τις εβαλα δεν εχω μιλησει ακομα. Οταν εφευγα μου ειπαν να μην ανοιξω τα παραθυρα για 1-2 μερες μεχρι να στεγνωσει το νερο μεσα. Επειδη εχουν περασει μολις 24 ωρες απο την τοποθετηση πιστευεται θα φυγουν ή να αρχισω να ανησυχω?
-
Καλημέρα
Καλύτερα από Παρασκευή και μετα να ανοίξεις παράθυρα..
Αν τ αφήσεις και σε ήλιο νομίζω ότι θα είναι καλύτερα
Οι φουσκάλες θα φύγουν μην ανησυχείς. -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Καλημέρα
Καλύτερα από Παρασκευή και μετα να ανοίξεις παράθυρα..
Αν τ αφήσεις και σε ήλιο νομίζω ότι θα είναι καλύτερα
Οι φουσκάλες θα φύγουν μην ανησυχείς.Σε ευχαριστώ για την απαντηση και το χρονο σου
-
Οι φουσκάλες ειναι υγρασία που θα εξατμιστεί.
Τσακισεις-εξογκοματα να μην έχει. Να το ελέγξεις σε 3-4 μερες που θα έχουν στεγνώσει.Σε εμενα εχει μια τσακίση η μια και θα παω για αλλαγη σημερα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα
Έχω βάλει τις CR40 σε μπροστινά και πίσω παράθυρα και πίσω παρμπριζ και εκ των υστέρων (λίγο πριν το καλοκαίρι), αποφάσισα και έβαλα την CR70 στο μπροστινό.
Είναι πανάκριβες μεμβράνες, αλλά έχοντας περάσει πλέον το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, έχω να πω πως το αποτέλεσμα ήταν ανέλπιστα εκπληκτικό.
Μιλάμε για τεράστια μείωση της μετάδοσης θερμότητας στο εσωτερικό. Ακόμα και παρκαρισμένο ώρες στον ήλιο,μπαίνοντας μέσα δεν πνιγόσουν.
Κατά την οδήγηση, δεν αισθάνθηκα ποτέ άβολα όταν με χτύπαγε απευθείας ο ήλιος και έχοντας σταθερά τον κλιματισμό στους 25, ένιωθα απόλυτη άνεση.
Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, αν και ξαναλέω, η διαφορά στην τιμή από τις πιο απλές μεμβράνες είναι πολύ μεγάλη. -
Ακόμα και παρκαρισμένο ώρες στον ήλιο,μπαίνοντας μέσα δεν πνιγόσουν.
Καθως περνανε οι ωρες,ολα τα αυτοκινητα θα πυρωσουν οσο τελικα θα πυρωναν και χωρις μεμβρανη
Η μεμβρανη προσφερει προστασια για ενα Χ χρονικο διαστημαΤο βραδυ πως ειναι η ορατοτητα;
-
Ίσως επειδή το συνήθισα, πλέον δεν μου φαίνεται ούτε καν σκοτεινό.
Η ορατότητα είναι πολύ καλή και για κάποιο λόγο βλέπω διαφορά σημαντική ανάμεσα στο 35 που έχει ένας φίλος και στο 40 που έχω εγώ.
Θέλω να πω πως στο 35 μου φαινόταν λίγο σκοτεινά το βράδυ στα όρια του να με ενοχλήσει, ενώ με τις 40 η ορατότητα είναι τέλεια.
Σχετικά με άλλα θέματα σε ότι αφορά το μπροστινό παρπρίζ (καθρεφτισμός κλπ) δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι.
Η ορατότητα μπροστά δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση.
Εξάλλου, είχα ξεκαθαρίσει στον εγκαταστάτη πως αν με ενοχλούσε το οτιδήποτε σχετικά με το μπροστά παρμπρίζ, θα μου την αφαιρουσε και θα μου επέστρεφε τα χρήματα.
Καλό είναι με θέματα ασφάλειας να είμαστε υπεύθυνοι και να προσέχουμε. -
Πέρυσι τέτοιον καιρό περίπου είχα βάλει μεμβράνες madico στην carglass. Όταν έφυγα μου είχαν πει ότι κάποιες φουσκάλες που έμειναν θα φύγουν μέσα σε ένα 10ημερο. Από αυτές κάποιες μείνανε αλλά έπρεπε να τις ξεψυρισεις για να τις δεις. . Πλέον σε αρκετά σημεία τόσο στα παράθυρα όσο και στα φινιστρινια υπάρχουν αντίστοιχες φουσκάλες του 1mm περίπου. Να τους πάρω ένα τηλ να το δούνε ή θα φάω κανένα άκυρο; Μπορώ να απαιτήσω κάτι ή θα μου πουν ότι είναι ασήμαντες, έτσι είναι σε όλα, κάτι έκανες εσύ λάθος; Γιατί πρέπει να κάνω και 50χλμ μέχρι τις εγκαταστάσεις τους. Χαρτιά αποδείξεις υπάρχουν τα πάντα όπως μου τα δώσανε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα τις δούνε,αν επιμείνεις, και λογικά με μία σπάτουλα θα προσπαθήσουν να τις εξαφανίσουν.
Είναι πολύ πιθανό να μην εξαφανιστούν, αλλά για εμένα προσπάθησε το.
Παρότι εγώ δεν έβαλα τις μεμβράνες στην carglass, ξερω πως είναι εξυπηρετικότατοι, οπότε σίγουρα θα ασχοληθούνε. -
Αν δεν εξαφανιστούν; Παίζει αντικατάσταση;
-
Προσωπική εκτίμηση, αν είναι αντικειμενικά πολύ μικρές οι φουσκάλες, είναι εξαιρετικά δύσκολο να στις αντικαταστήσουν.
Βέβαια, αν επιμείνεις πολύ και δείξεις πολύ ενοχλημένος, μπορεί και να το κάνουν.
Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι μία μέρα να κάνεις τα 50χλμ και κάτι καλό θα βγει πιστεύω. -
Είναι σε διάφορα σημεία συγκεντρωμενες. Θα τους πάρω ένα τηλ.πρι πάω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πλέον σε αρκετά σημεία τόσο στα παράθυρα όσο και στα φινιστρινια υπάρχουν αντίστοιχες φουσκάλες του 1mm περίπου.Πολύ φοβάμαι ότι τα σημεία που βλέπεις έχουν μέσα κόκκο σκόνης που κρατάνε αέρα και φαίνονται οι φουσκάλες.
Αν ισχύει αυτό εννοείται ότι πρέπει να τις αντικαταστήσουν. -
Σε αυτό που λες σήμερα παρατήρησα ότι σε μια φουσκάλα υπάρχει κάτι μαύρο σαν σκουπιδάκι.
-
@gratipa
Και εγώ θέλω να βάλω τις CR40 λόγω μεγάλης απαγωγής θερμότητας και μάλιστα και στο παρμπρίζ (έλεγα στα πίσω πλαϊνά και πίσω τζάμι να βάλω κάποιες σκουρόχρωμες της 3M για να ρίξω το κόστος - τριπορτο golf V ) αλλά δεν έχω βρει ακόμη χρόνο και την άλλη εβδομάδα ευελπιστώ να φύγω για λίγες μέρες και να κάνω το πρώτο μου μπανάκι.Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως φαίνονται χρωματικά , δεν τις έχω δει από κοντά , λέει πως είναι διαφανές , από την άλλη βλέπω τους σχετικούς δείκτες για την ορατότητα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Δηλαδή τις χρώμα έχουν ; Μπλεδιζουν; Καθρεφτίζουν;
Επίσης ως προς το κόστος δεν έχω βρει πόσο έχει το παρμπρίζ , για όλα τα υπόλοιπα τζάμια γνωρίζω πως οι CR40 παίζουν περίπου στα 300-350 ευρώ για πενταπορτα.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για παρμπρίζ 100-150 να υπολογιζεις
-
Τις πολύ μικρές φουσκάλες δεν τις αντικαθιστούν.
Εμενα μου άλλαξαν την πλαϊνή για τσακίση. Τα υπόλοιπα ολοι το ρίχνουν οτι ειναι του τζαμιού.
Αν τις τρίψει μπορει να γίνουν χειρότερα.
-
Είναι αρκετές σε πολλά σημεία. Δυστυχώς συνεχίζουν να με παιδευουν. Μιλάω τηλεφωνικά και μου λένε παντε σε οποιοσδήποτε κατάστημα χωρίς ραντεβού να τις ελέγξουν. Πάω σε ένα που με βόλευε και μου λένε να πάω σε εκείνο που τις τοποθέτησα (ενώ το διευκρινησα τηλεφωνικά και μου είπαν δεν έχει σημασία). Πάω εκεί που τις τοποθέτησα και ήταν ένα άτομο μόνο μέσα, μου λέει ότι πρέπει να κλείσουμε ραντεβού, ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί δεν ασχολούνταν με μεμβράνες.
Το θέμα μου είναι ότι είμαι σε μια απόσταση 50χλμ και δε μπορώ να πηγαινοερχομαι τζάμπα.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
(Παίζει και να έχω ξανά ρωτήσει ...)
Μεμβράνη διάφανη, σε παρμπρίζ θερμαίνομενο, τοποθετείται; -
Παρμπρίζ θερμαινόμενο; Μήπως εννοείς αθερμικό;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ