-
Ο χρήστης regbulk έγραψε:
Εννοώ πχ στο αριστερό τζάμι να είναι όντως έτσι 1-2 χιλιοστά, αλλά στο δεξί τζάμι στην ίδια θέση να υπάρχει μια περιοχή 0,5 cm η οποία ναι μεν κρύβεται μέσα στα λάστιχα αλλά όταν κατεβαίνει το παράθυρο φαίνεται άντυτη.Αυτό είναι σαφέστατα κακοτεχνία και εγώ στη θέση σου θα απαιτούσα αντικατάσταση.
-
Ο χρήστης regbulk έγραψε:
Πόσο μικρές ή μεγάλες ατέλειες θα δικαιολογούσαν την επανατοποθέτηση μεμβράνης;
Πχ. 1. μικρή περιοχή του τζαμιού που δεν έχει ντυθεί αλλά φαίνεται μόνο όταν κατέβει το τζάμι
2. Αχνές χαρακιές που φαίνονται μόνο με πολύ προσεκτική παρατήρηση (προερχόμενες από τη λεπίδα κατά την εγκατάσταση)Το 2ο σε εμενα το δικαιολογούσαν ως ατέλειες του τζαμιού. Και δεν το αλλάζουν. Λενε οτι γίνονται πιο έντονες με την μεμβράνη. Δεν ξερω αν ισχυει. Στο άλλο τζαμί ενα εξωγκομα γραμμη 2 εκ αισθητό και με αφη, θα μου το αλλάξουν.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα,
Έχουμε άποψη για τις Madico Black Pearl που βάζει η Carglass?
Έχει πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για ποια απο όλες λες ?
Δες τα σπεκ για το πόσο φως αφήνει και ποση θερμότητα συνολικά κόβει.
Για να μπορείς να συγκρίνεις απόδοση.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Καλημέρα,
Έχει πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι...Black pearl 75 βάζει μόνο στα οδηγού-συνοδηγού στη τιμή της προσφοράς και τα υπόλοιπα στην απόχρωση που θες , από τη σειρά onyx .
Από κει και πέρα αν θες μονο black pearl 75 μπαίνει και στα υπόλοιπα με έξτρα κόστος .
Έχοντας το αμάξι όπως θα δεις σε προηγούμενες σελίδες ,όπως περιγράφεται στη προσφορά black pearl 75 + onyx (55 η επόμενη πιο σκούρη 'σκάλα') πίσω + έξτρα στο παρμπριζ black pearl 75 (100€) ειμαι ευχαριστημένος . -
Στην ίδια απόχρωση υπάρχει σε onyx? Για να μην έχει χρωματική διαφορά... >Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Καλημέρα,
Έχει πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι...Black pearl 75 βάζει μόνο στα οδηγού-συνοδηγού στη τιμή της προσφοράς και τα υπόλοιπα στην απόχρωση που θες , από τη σειρά onyx .
Από κει και πέρα αν θες μονο black pearl 75 μπαίνει και στα υπόλοιπα με έξτρα κόστος .
Έχοντας το αμάξι όπως θα δεις σε προηγούμενες σελίδες ,όπως περιγράφεται στη προσφορά black pearl 75 + onyx (55 η επόμενη πιο σκούρη 'σκάλα') πίσω + έξτρα στο παρμπριζ black pearl 75 (100€) ειμαι ευχαριστημένος .Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ χαμηλή μείωση θερμότητας βλεπω στην 70 (22%).
https://www.cartintpro.com/madico-tint.html
Για την 75 δεν βρήκα κάτι.
Θα σας κανει δουλεια ?
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Πολυ χαμηλή μείωση θερμότητας βλεπω στην 70 (22%).https://www.cartintpro.com/madico-tint.html
Για την 75 δεν βρήκα κάτι.
Θα σας κανει δουλεια ?
Τι να πω δε ξέρω, από τις πιο παλιές δημοσιεύσεις που διάβασα , μάλλον είναι μια χαρά. Είναι που μου δίνει τιμές 135 για το Leon και 117 για το Jimny και με άτοκες...
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο καθένας ζητάει κάτι διαφορετικό από τις μεμβράνες, άλλος τις θέλει κατραμι για μόστρα και 'ιδιωτικοτητα' όντας επικίνδυνος για τους γύρω του οδηγούς....
Άλλος ζητάει 'ομορφιά' - προστασία παιδιών - προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου κτλ.
Η carglass ακολουθεί το νόμο βάζοντας 75% στα παράθυρα οδηγού - συνοδηγού και παρμπριζ και οποιονδήποτε βαθμό θέλει ο πελάτης στα υπόλοιπα πίσω.
Αν κοιτάξεις εδω, θα δεις το δικό μου
https://www.insomnia.gr/forums/topic/64 ... t=56535844Αν θέλεις όλο (εκτός παρμπριζ) black pearl 75 νομίζω πάει 225€, αν θέλεις να βάλεις πιο σκούρο από 75 οδηγό - συνοδηγό ... θα πρέπει να κοιτάξεις άλλη εταιρία..
Αν έχεις κάρτα Eurobank θα έχεις και επιστροφή (αν συμμετέχει η κάρτα σου) -
Παιδιά εγώ δεν έχω βάλει ποτέ φιμέ στα αυτοκίνητα μου , για κάποιο λόγο παλαιότερα μου ήταν αντιαισθητικα και τα τελευταία 2-3 χρόνια περίπου έχω για τα πίσω πλαϊνά και το πίσω τζάμι κάποια μαρκε πολύ καλής ποιότητας σκιάδια που καλύπτουν όλο το τζαμί.
Τα είχα παραγγείλει online δεν θυμάμαι από που αλλά είχα δώσει σίγουρα πάνω από 120 ευρώ.Το ζήτημα είναι πως η ορατότητα πίσω είναι πάρα πολύ κακη και έχω κουραστεί ενώ δεν έχω καταλάβει και μείωση στην θερμοκρασία το καλοκαίρι , επίσης οπότε πολύ σπάνια κάποιος έχει κάτσει πίσω ζαλίζεται και ενοχλείται πολύ από την έλλειψη ορατότητας.
Για να μην πολυλογώ φίλος μου σύστησε το παρακάτω κατάστημα https://www.crystalshine.gr/prosfores/
Οι τιμές φαίνονται καλές στην προσφορά που έχει , είναι για 3M .
Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η προστασία από ακτινοβολία και η μείωση της θερμότητας , δεν ξέρω αν αυτά πάνε μαζί με το επίπεδο της σκουροτητας.
Δηλαδή αν υπάρχουν μεμβράνες της 3Μ με νόμιμη σκίαση και μεγάλη αποβολή θερμότητας για όλα τα τζάμια και για το μπροστινό ακόμη , και ας είναι αρκετά πιο ακριβά από τις παραπάνω τιμές νομίζω πως αξίζει πραγματικά.Τι επιλογές έχει η 3Μ;
Edit:
Μόλις είδα αυτόhttps://www.crystalshine.gr/ypiresies/m ... ystalline/
Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με αυτές;
Σε τι τιμές να κυμαίνονται;Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Δες πιο πανω εχω βαλει το λινκ με τα χαρακτηριστικά της 3Μ . Εχω βαλει παντού εκτος απο μπροστά τις CR70. Στα 300€ το σύνολο. Πολλα αλλα τελικα αξίζει. 70% φωτεινότητα με 50% μειώση θερμότητας.
Σίγουρα οπως λενε και οι υπολοιποι ειναι τι ψάχνει ο καθένας. Καθε μεμβράνη εχει πολλα χαρακτηριστικά με κυριότερα τη μείωση θερμότητας και τη διαπερατότητα (...μείωση αντηλιας,...). Απλα εχω δει πολλές σκούρες να έχουν λιγότερη μείωση θερμότητας από ανοιχτόχρωμες.
Το λέω γιατί κάποιος 'ειδικος' μου πρότεινε τις cs50 3Μ για πιο σκούρες και με καλύτερη απόδοση από τις cr70 αλλα οπως θα δεις στα σπεκ δεν ισχύει. Απλα ειχε στο μαγαζί cs50 ενώ τις cr70 έπρεπε να τις παραγγείλει.
-
Ευχαριστώ m.m. είδα το λινκ , πολύ χρήσιμο.
Μπροστα δεν εχεις βάλει κάτι;Νομίζω πως οι CR40 είναι εκπληκτικές σε χαρακτηριστικά.
Κάνω λάθος;
Κορυφαία αποβολή θερμότητας βλέπω.
Εσύ τι νομίζεις;
Υστερούν κάπου αισθητά σε σχέση με τις σκουρες;
Αν και δεν έχω αποκωδικοποιήσει όλα τα χαρακτηριστικά ένα πρώτο που βλέπω είναι ίσως το glare reduction.Επίσης μαζί με το μπροστινό πόσο πιστεύεις θα κοστίζουν;
Μιλάμε για πόσο κοντά στα 500;
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Βρήκα και αυτό το λινκ που τα εξηγεί λίγο απλούστερα
Βλέπω και οι CR παρόλο που θεωρούνται διαφανες έχουν χαμηλό VLT , μήπως δεν επιτρέπεται;
Δηλαδή με μια πρώτη σκέψη θα ήθελα ένα συνδιασμό CR40 μπροστα παμπριζ , CR40 μπροστά πλαϊνά , CS5 πίσω πλαϊνά τέρμα σκούρα , και CS5 τέρμα σκούρο πίσω παρμπρίζ που επίσης δεν ξέρω αν επιτρέπεται.
Έτσι θεωρω πως θα πετύχω και την καλύτερη απαγωγή θερμότητας και συνολικά καλή τιμή.Τώρα που το σκέφτομαι όμως μήπως είναι καρναβάλι το αισθητικό αποτέλεσμα;
Οκ η διχρωμία δεν με πειράζει αλλά μήπως οι CR40 καθρεφτίζουν κάπως;Τέλος πάντων πιστεύω πως ένας σωστός επαγγελματίας θα καταλάβει τι θέλω και δεν θα προσπαθήσει να μου πουλήσει ότι τον συμφέρει.http://cloud.tapatalk.com/s/5b5c353cbb019/Automotive_HiRes.pdf
-
Για μπροστά και πλάγια αν διαβάσεις τον νόμο λέει 70 & 75% διαπερατότητα. CR40 δεν είναι νόμιμες. Και οι CR70 έχουν 69% που πάλι σύμφωνα με το γράμμα του νόμου δεν είναι. Και 40% διαπερατότητα είναι λίγο (προσωπική άποψη). Έχω γνωστούς με σκούρες μπροστά πλάι που για να παρκάρουν ανοίγουν παράθυρα για να δουν καθρέφτη (χειμώνα).
CS5 είναι πίσσα μαύρο. Στο πίσω κεντρικό θα είναι σαν να αχρηστεύεις τον κεντρικό καθρέφτη. Βάλε ένα χαρτόνι πάνω του τώρα για να τον αχρηστεύσεις και κάνε μια βόλτα νύχτα να δεις πως είναι για να πάρεις μια ιδέα, και φαντάσου ότι θα σκουρίνεις και τα πλαϊνά παράθυρα και οι καθρέφτες εκεί δεν θα είναι τόσο καθαροί.
Πάντως πίσω πλαϊνά και πίσω ο νόμος επιτρέπει ότι θες, αρκεί να έχεις πλαϊνούς καθρέφτες (που πλέον έχουν όλοι ).
Παρμπριζ εγώ δεν έβαλα γιατί πολλοί σε διάφορες μάρκες παραπονιούνται για διάθλαση φωτός και είδωλα το βράδυ με κόντρα φώτα, και φοβήθηκα.
-
Καλημέρα θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω και εγώ αυτή τη περίοδο για μεμβράνες αλλά έχω μπερδευτεί βλεπω υπάρχουν πολλές εταιρείες ποιες κατά τι γνώμη σας είναι τοπ θέλω κάτι οικονομικό άμα ξέρετε καμία προσφορά αυτή τη περίοδο πάντα με τα νόμιμα δεδομένα και να μη με δυσκολεύει το βραδυ στην οδήγηση.
Ευχαριστω! -
Καλημέρα και καλό μήνα
Πάρε ένα τηλέφωνο στη carglass -
Αν θες να μην σε δυσκολευει το βραδυ γνωμη μου ειναι να μην βαλεις τιποτα στο μπροστινο
Δες και την glassdrive -
Ναι ξέρω για την carglass αλλά η προσφορά ήταν μέχρι τέλος του Ιουλίου όποτε την έχασα.
Μπορειται να μου πείτε ποιες εταιρεία καλές υπάρχουν στην αγορά; -
Πάρε ένα τηλέφωνο στην carglass , δεν ξέρεις μπορεί να ισχύουν ακόμα οι τιμές της προσφοράς, δεν είναι και προθεσμία υποχρεωτική η 31/7.
Εμένα φίλος καλός που έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος μου πρότεινε την crystalshine.gr
Έχω ανεβάσει λινκ παραπάνω.
Κάνε και εκεί ένα τηλέφωνο , σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου έχει πολύ καλές τιμές και η τοποθέτηση ήταν απόλυτα επαγγελματική , έχει και δείγματα για όλες τις μεμβράνες της 3Μ για να τις δεις πριν τις τοποθετήσεις.Ελεγα και εγώ να περάσω από εκεί αλλά...δεν βλέπω να προλαβαίνω τον Αύγουστο οπότε καλό χειμώνα.
-
Ο χρήστης babis922 έγραψε:
Ναι ξέρω για την carglass αλλά η προσφορά ήταν μέχρι τέλος του Ιουλίου όποτε την έχασα.
Μπορειται να μου πείτε ποιες εταιρεία καλές υπάρχουν στην αγορά;Εγώ τις έβαλα με την τιμή της προσφοράς - 40%,γιατί είχα 'κλείσει'πριν την λήξη της και πήγα μετά, λόγω αργοπορίας της αντιπροσωπείας στη παράδοση του αυτοκινήτου.
Αν κι απ ότι κατάλαβα η προσφορά παίζει συνέχεια..
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ