-
Δεν ήσουν στην διαδικασία της τοποθέτησης;
Συνήθως έχουν ρολά με τις μεμβράνες και τα ρολά αναφέρουν το τύπο της μεμβράνης. Δεν σου έδειξαν το ρολό;
-
Δεν ήσουν στην διαδικασία της τοποθέτησης;
Συνήθως έχουν ρολά με τις μεμβράνες και τα ρολά αναφέρουν το τύπο της μεμβράνης. Δεν σου έδειξαν το ρολό;
πέραν του ρολού που το κουτί έγραφε τι είναι , το τι έχει το κουτί μέσα ποιος το ξέρει?
-
Κουτί; Είχα ξεχάσει τα κουτιά!
Έχω συνηθίσει με τα επιτοίχια ρολά της LLUMAR με τις σημάνσεις. Είχα ξεχάσει ότι πολλοί δουλεύουν με κουτιά με τα μικρά ρολά. Έτσι δούλευε ο τύπος στο Περιστέρι (ο οποίος μάλλον το έχει κλείσει το μαγαζί). Είχε κουτιά 3Μ και Foliatec.
Δεν νομίζω όμως να κάνουν μαϊμουδιές. Συνήθως τα κουτιά είναι σφραγισμένα.
-
Αυτά δεν ήτανε μικρά κουτιά , ήταν μεγάλα ρολά σαν αυτά της Llumar , το έφερε για να κόψει ( μάλλον και για να το δω ) και το πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο που είχε !
Αυτά που λέω ίσως σου φαίνονται περίεργα , αλλά επειδή μου πέρασε από το μυαλό είπα να το μοιραστώ !
Αν υποθέσουμε ότι 'Α' εγγαταστάτης έχει τις μεμβράνες στον τοίχο και έχει 4 διαφορετικές ποιότητες - απλή βαμμένη , μετάλλου , κεραμική , σούπερ νανο κεραμική - ο μέσος καταναλωτής πως μπορεί να ξεχωρίσει ότι όντως έτσι είναι και δεν έχει κάνει μαιμουδια ο εγκατάστατης ? Θα μπορούσε στο προστατευτικό φιλμ που έχουν οι μεμβράνες να αναγράφει τα αναγκαία στοιχεία ( εταιρία - μοντέλο - βαθμός %)
Υ.γ. όπως μου πέρασε από το μυαλό μου έφυγε αλλά είπα να τα πω!
-
Αυτές νομίζω είναι στα 166ε απλές βαμμένες , με τα 199ε είναι οι μετάλλου ?
Μπροστινή φάσα μπορείς να βάλεις? Δεν έχει στον καθρέπτη μπιχλιμπίδια αισθητήρες το seat?
Υ.γ. δεν το λέω υποτιμητικά το απλές βαμμένες , μην παρεξηγηθώ!
-
Όμορφο πολύ και πολύ ωραίο χρώμα και για την εποχή και ειδικά για το μοντέλο ήσουν πολύ εγκρατής , θυμάμαι κάτι αυτοκόλλητα στις πόρτες από τον καθρέφτη μέχρι τα σποιλερ που έγραφαν ότι να ναι ( apex - hks - billstein - tarantulla) κτλ και κάτι πίσω αεροτομές που καθόσουν και σιδέρωνες κουρτίνες αν ήθελες!
-
Γιέ μ, τρως ποτέ εκτός σπιτιού; Σε κανά ταβερνάκι, εστιατόριο, μεζεδοπωλείο; Αν ναι, ξεκίνησε τις ανησυχίες σου από το τι σου σερβίρουν...
-
Γιέ μ, τρως ποτέ εκτός σπιτιού; Σε κανά ταβερνάκι, εστιατόριο, μεζεδοπωλείο; Αν ναι, ξεκίνησε τις ανησυχίες σου από το τι σου σερβίρουν...
χαχαχαχ
Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά γιατί δουλεύω στην βιομηχανία τροφίμων και τα έχω δει εκ των έσω !
Για αυτό και ανέφερα ποιο πάνω ότι όπως μου πέρασε από το μυαλό έτσι μου έφυγε κιόλας , αλλά μου κάνει εντύπωση πως οι κατασκευαστές μεμβρανών δεν έχουν κάποιες δικλίδες ασφαλείας για το προιον τους , κάποια ταινία γνησιότητας όπως έγραψα ποιο πάνω...
-
Οι σωστοί εγκαταστάτες βάζουν σηματάκι σε κάθε τζαμί με τους κωδικούς των μεμβρανών και δίνουν και τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις.
-
Οι σωστοί εγκαταστάτες βάζουν σηματάκι σε κάθε τζαμί με τους κωδικούς των μεμβρανών και δίνουν και τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις.
Εγώ πήρα και χαρτάκι και αυτοκολήτάκι και φιλικό χτύπημα στην πλάτη , όλο το πακέτο και fredo cafe και τα πάντα όλα !Και πάλι λεώ ότι : πως ξέρω εγώ αν μου έβαλε ο 'χ' εγκαταστάτης την σούπερ φοβερή μεμβράνη που κάνει 300ε και δεν μου έβαλε την ποιο πατάτα της ίδιας εταιρείας που κάνει 100ε! όχι ότι θα σκάσω αν δε μάθω . για το κους κους το λέω , να γίνετε κουβέντα !
-
Μα το ίδιο πράγμα μπορείς να αναρωτηθείς για οτιδήποτε ανταλλακτικό ή αναλώσιμο σου βάζει κάποιος μάστορας ή συνεργείο στο αμάξι σου... Πώς κόλλησες έτσι με τις μεμβράνες;
-
Μα το ίδιο πράγμα μπορείς να αναρωτηθείς για οτιδήποτε ανταλλακτικό ή αναλώσιμο σου βάζει κάποιος μάστορας ή συνεργείο στο αμάξι σου... Πώς κόλλησες έτσι με τις μεμβράνες;
Έλα μου ντε ! απλά σε αυτά που ανέφερες εκτός από τις αρχικές συσκευασίες που γράφουν κωδικούς και έχουν ταινίες γνησιότητας τα ίδια ανταλλακτικά άλλα έχουν και χαραγμένα κάποια χαρακτηριστικά τους ( π.χ. ένα μοτεράκι για υαλοκαθαριστήρες έχει ταμπελάκι που αναγράφει τα στοιχεία του w - v- a - rpm -θερμοκρασίες λειτουργείας κτλ) και άλλα έχουν αυτοκόλλητα τα οποία και τα δύο αποδεικνύουν την γνησιότητα τους αλλά και εξασφαλίζουν στο καταναλωτή ότι πήρε αυτό που χρειάζεται και πλήρωσε και όχι κάτι υποδεέστερο !
-
Μωρέ, για όλα τα ανταλλακτικά κυκλοφορούν και μαϊμούδες με άψογες συσκευασίες και σφραγίδες γνησιότητας. Έχεις πάρει πρέφα τι παίζεται με τα λάδια παραδείγματος χάριν;
Ξεκίνα λοιπόν να αναρωτιέται γιε μου από το αν τα λάδια που σου βάζουν στο συνεργείο είναι: α) τα γνήσια και εγκεκριμένα, β) γνήσια αλλά όχι εγκεκριμένα, γ) σαν τα εγκεκριμένα απέξω και μαϊμού από μέσα, δ) από το βαρέλι (με ότι μπορεί να περιέχει)... Κι όλα αυτά ακόμη και σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο!
-
Γενόσημα λάδια δηλαδή....
( το 'γενόσημο' είναι η μετάφραση του 'generic' ? )
-
@harisma23 καλά τα λες και αυτά και πάρα πολλά άλλα αν θέλει κάποιος να τα νοθεύσει ή να τα αντιγράψει το κάνει με άνεση!
@Storm Ανέβασε καμιά φώτο να δούμε το τέρας !
-
προτζεκτ διαβαζω, λεπτομέριες παρακαλω!
-
nick πολύχρονος φίλε! Ότι επιθυμείς. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου φίλε!...
Όσο για το project εννοώ διάφορες σκέψεις για το λιοντάρι. Μόνο σκέψεις, για την ώρα. Αυτά, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα.
-
nickthetrib wrote:
nick πολύχρονος φίλε! Ότι επιθυμείς. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου φίλε!...
Όσο για το project εννοώ διάφορες σκέψεις για το λιοντάρι. Μόνο σκέψεις, για την ώρα. Αυτά, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα.
Ευχαριστώ, να είσαι καλά να χαίρεσαι το λιοντάρι σου. Όσον αφορά τις σκέψεις,οκ. Αλλά να μας τις πεις, ειτε πριν είτε μετά την υλοποίησή τους
-
Εγώ δεν προβληματίζομαι και πολύ για αυτά γιατί συνήθως βάζω τις απλές μεμβράνες στην LLUMAR (αυτές που είναι κάτω από 200e) οπότε σίγουρα θα βάλουν τις σωστές. Κάποτε έβαζα τις alu dark, μετά το γύρισα σε alu light.
Εδώ έχουν ακόμη τις παλιές ονομασίες: https://www.sportscar.gr/τοποθετήσεις-μεμβρανών-llumar
Με τις ακριβές δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Ούτε που ήξερα για νανοκεραμικές και όλα αυτά. Αυτές τις ημέρες έμαθα για αυτές τις μεμβράνες, αλλά δεν με συγκινούν ιδιαίτερα.
-
10 το πρωί το άφησα, 12 το πήρα και έφυγα.
Πάει αυτό.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ