-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
...το κορυφαίο να το βάλουμε στον 3ο διάδρομο που έχει ήλιο να βγει σωστή η φωτογραφία για το υπουργείο... -
Ευτυχώς που έγιναν ιδιωτικά και δουλεύει το σύστημα ρολόι....
-
4 καλοκαίρια πάντως την έβγαλα δροσερά + 2 μέχρι το 2020 για μετά έχει ο θεός το πολύ να ξυλώσω τη μεβράνη απο το παμπρίζ εαν γίνουν πιο αυστηρά τα πράγματα.
-
Σκέφτομαι να αλλαξω παμπριζ.Υπαρχουν μεμβράνες που δν δημιουργουν διαθλασεις και μειωμενη ορατοτητα το βραδυ?Κοβουν τιποτα οι διαφανες ή τζαμπα κοπος και χρημα?Ελεγα αν το κοστος δεν ξεφευγει ότι θα είναι ευκαιρια με το παμπριζ εκτος.
-
Τα τελευταία 10 χρόνια ολα τα αυτοκίνητα μου είχαν στο παμπρίζ διάφανη μεβράνη , κόβουν αρκετή ζέστη , μειώνουν την αντιλιά - τεράστια διαφορά οταν ταξιδεύεις με τον ήλιο στα μάτια -και η λίιιιγο μειωμένη ορατότητα την νύκτα ,αντισταθμίζεται απο την προστασία που προσφέρουν απο το στράβωμα των μουφοξένον ,των αρύθμιστων φώτων και της ξεχασμένης μεγάλης σκάλας , αξία ανεκτίμητη!
Οι μεβράνες ήταν της VKOOL και της 3Μ ,διαθλάσεις και περίεργα δεν είδα σε καμμία , ήταν βέβαια οι κορυφαίες σειρές των εταιριών ,πανάκριβες αλλα αξίζουν!
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Τα τελευταία 10 χρόνια ολα τα αυτοκίνητα μου είχαν στο παμπρίζ διάφανη μεβράνη , κόβουν αρκετή ζέστη , μειώνουν την αντιλιά - τεράστια διαφορά οταν ταξιδεύεις με τον ήλιο στα μάτια -και η λίιιιγο μειωμένη ορατότητα την νύκτα ,αντισταθμίζεται απο την προστασία που προσφέρουν απο το στράβωμα των μουφοξένον ,των αρύθμιστων φώτων και της ξεχασμένης μεγάλης σκάλας , αξία ανεκτίμητη!Οι μεβράνες ήταν της VKOOL και της 3Μ ,διαθλάσεις και περίεργα δεν είδα σε καμμία , ήταν βέβαια οι κορυφαίες σειρές των εταιριών ,πανάκριβες αλλα αξίζουν!
Για τι τιμες μιλαμε?Η αληθεια είναι πως λογω κινησης σε επαρχιακο οδικο δικτυο με απειρα ζωα να πεταγονται ,θα με ενοχλουσε η μειωση ορατότητας ειδικα παραπλευρα του δρομου και σε μεγαλη αποσταση που τα φωτα είναι πιο αχνα.
-
Είχα βάλει και εγώ V-Kool στο εμπρός παρμπρίζ όπως ειχα βάλει και της Madico στο εμπρός παρμπρίζ. Κάνουν δουλειά, αλλά είναι ακριβές (περί τα €150 μόνο για μπροστά).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Είχα βάλει και εγώ V-Kool στο εμπρός παρμπρίζ όπως ειχα βάλει και της Madico στο εμπρός παρμπρίζ. Κάνουν δουλειά, αλλά είναι ακριβές (περί τα €150 μόνο για μπροστά).Έχω πάρει τιμή από γνωστό μαγαζί κοντά μου, για WinCos στο Kuga είναι κάτω από 100αρικο
-
Απο τις τελευταίες σελίδες δεν εχω καταλάβει εαν περνάνε ΚΤΕΟ τα φιμέ στα εμπρος πλαινά και παρμπρίζ τζάμια. Και αν περνάνε αν είσαι καλυμμένος αντίστοιχα και με την αστυνομία εάν και εφόσον σε σταματήσουν.
Η εκδοση η δική μου εχει ήδη στα πίσω τζάμια και θα ήθελα να το κάνω ομοιόμορφο. Επίσης, οποιοσδήποτε μεταπωλητής των μεμβρανών που προτείνετε θα δώσει το ίδιο αποτέλεσμα? Ρωτώντας στην ουσία αν είναι θεμα μεμβράνης ή και τοποθέτησης παράλληλα. -
Ο χρήστης Kerlonios έγραψε:
Απο τις τελευταίες σελίδες δεν εχω καταλάβει εαν περνάνε ΚΤΕΟ τα φιμέ στα εμπρος πλαινά και παρμπρίζ τζάμια.
Ρωτώντας στην ουσία αν είναι θεμα μεμβράνης ή και τοποθέτησης παράλληλα.- Περνάνε ΚΤΕΟ και είναι νόμιμες εφόσον έχουν διαπερατότητα φωτός πάνω από 70% για τα εμπρός πλαϊνά και πάνω από 75% για το παρ-μπρίζ, δηλαδή θα πρέπει να βάλεις μεμβράνες πολύ ανοιχτές. Εάν θές να είναι το ίδιο σκούρες με τα πίσω τζάμια, δεν θα είναι νόμιμες. (http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584)
Κυρίως είναι θέμα μεμβράνης, αλλά και ο εφαρμοστής παίζει ρόλο, ώστε η μεμβράνη να τοποθετηθεί σωστά.
-
Ε όχι και 150 ευρω για το παμπριζ μονο.Δεν συμφερει ,θα συνεχισω να εχω λωριδα μαυρη απλα πιο χαμηλα.Καποια παμπριζ που μωβιζουν στον ηλιο,εχουν καποια αντιθερμικη(?) προστασια?Μπορω να δω αν για w202 βγαινουν τετοια παμπριζ?
υ.γ. διαβαζω στο εξωτερικο ότι τα παμπριζ τα γνησια της μερσεντές είναι πιο 'μαλακα' από τα υπολοιπα.Ο φανοποιος που πιθανον θα το αλλαξει μου λεει ότι γνησιο μετα από τοσα χρονια είναι για πεταμα και μονο ημιτασιον.Θα εχω θεμα?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ε όχι και 150 ευρω για το παμπριζ μονο.Δεν συμφερει ,θα συνεχισω να εχω λωριδα μαυρη απλα πιο χαμηλα.Καποια παμπριζ που μωβιζουν στον ηλιο,εχουν καποια αντιθερμικη(?) προστασια?Μπορω να δω αν για w202 βγαινουν τετοια παμπριζ?υ.γ. διαβαζω στο εξωτερικο ότι τα παμπριζ τα γνησια της μερσεντές είναι πιο 'μαλακα' από τα υπολοιπα.Ο φανοποιος που πιθανον θα το αλλαξει μου λεει ότι γνησιο μετα από τοσα χρονια είναι για πεταμα και μονο ημιτασιον.Θα εχω θεμα?
Σίγουρα βγαίνει εργοστασιακό αθερμικό παρμπρίζ για την 202.
Θα σου έλεγα να ΜΗΝ βάλεις ιμιτασιόν παρμπρίζ, ποιος ο λόγος?
-
Ε όχι και 150 ευρω για το παμπριζ μονο.Δεν συμφερει ,θα συνεχισω να εχω λωριδα μαυρη απλα πιο χαμηλα.Καποια παμπριζ που μωβιζουν στον ηλιο,εχουν καποια αντιθερμικη(?) προστασια?Μπορω να δω αν για w202 βγαινουν τετοια παμπριζ?
υ.γ. διαβαζω στο εξωτερικο ότι τα παμπριζ τα γνησια της μερσεντές είναι πιο 'μαλακα' από τα υπολοιπα.Ο φανοποιος που πιθανον θα το αλλαξει μου λεει ότι γνησιο μετα από τοσα χρονια είναι για πεταμα και μονο ημιτασιον.Θα εχω θεμα?
Σίγουρα βγαίνει εργοστασιακό αθερμικό παρμπρίζ για την 202.
Θα σου έλεγα να ΜΗΝ βάλεις ιμιτασιόν παρμπρίζ, ποιος ο λόγος?
Το αθερμικο τι ακριβως κανει?Η ασφαλεια θα πληρωσει,απλα πηγα ρωτησα σε έναν στην περιοχη μου και όταν του ειπα ότι θα θελα γνησιο μου λεει ότι το τζαμι (μοντελο 1993-2000 η παραγωγη του) μετα από τοσα χρονια θα είναι αχρηστο κτλ.
Βεβαια και η παραγωγη των ιμιτασιόν εκεινη την εποχη πρεπει να εχει γινει βαση λογικης. -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Το αθερμικο τι ακριβως κανει?Η ασφαλεια θα πληρωσει,απλα πηγα ρωτησα σε έναν στην περιοχη μου και όταν του ειπα ότι θα θελα γνησιο μου λεει ότι το τζαμι (μοντελο 1993-2000 η παραγωγη του) μετα από τοσα χρονια θα είναι αχρηστο κτλ.
Βεβαια και η παραγωγη των ιμιτασιόν εκεινη την εποχη πρεπει να εχει γινει βαση λογικης.Εμποδίζει την υπέρυθρη ακτινοβολία και άρα την ζέστη.
Μ@λακίες σου έλεγε....δεν σημαίνει ότι επειδή το αυτοκίνητο παραγόταν τότε ότι και τα ανταλλακτικά είναι από τότε...αλλοίμονο!! Θα θέλανε την μισή Γερμανία σε έκταση για αποθήκη για να έχουν ανταλλακτικά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες...συνεχίζεται η παραγωγή.
-
Βεβαια και η παραγωγη των ιμιτασιόν εκεινη την εποχη πρεπει να εχει γινει βαση λογικης.Εμποδίζει την υπέρυθρη ακτινοβολία και άρα την ζέστη.
Μ@λακίες σου έλεγε....δεν σημαίνει ότι επειδή το αυτοκίνητο παραγόταν τότε ότι και τα ανταλλακτικά είναι από τότε...αλλοίμονο!! Θα θέλανε την μισή Γερμανία σε έκταση για αποθήκη για να έχουν ανταλλακτικά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες...συνεχίζεται η παραγωγή.
Ωραια οποτε επιδιώκω να μου βαλουν αθερμικο.θα παω και σε καποιους ακομα εκτος αντιπροσωπειας και εν αναγκη στην αντιπροσωπεια.
-
Χθες τοποθέτησα στην carglass τις MADICO στο atos στα 135 ευρώ με την έκπτωση .
Οι πρώτες εντυπώσεις απο το συνεργείο ,τοποθέτηση κτλ ειναι άριστες
Μακάρι να κρατήσουν στο χρόνο !!! -
Καλορίζικες. Πολύ καλή τιμή βρε συ.
135euro και Madico; ... Έχουν πέσει οι τιμές;Στην LLUMAR περιμένω να μου πουν κάπου στα 180euro για το δικό μου.
Ποιες Madico σου έβαλαν; Να υποθέσω ότι στο παρμπρίζ δεν έβαλαν έτσι;Και ακόμη μία ερώτηση. Πλαστικά έβγαλαν; Κάποιοι βγάζουν πλαστικά.
Δεν ήξερα ότι η Carglass βάζει και μεμβράνες. Έχω δίπλα στην εργασία μου υποκατάστημα. Θα περάσω να ρωτήσω.
-
Η Carglass βάζει μεμβράνες εδώ και χρόνια, τουλάχιστον 6 που ξέρω εγώ προσωπικά. Πάντα έβαζε μόνο MADICO, και μπροστά βάζουν μόνο WinCos70, για να δίνουν τυπικά νόμιμη και σωστή βεβαίωση. Επίσης πάντα μέσα στον Απρίλιο βγάζει την προσφορά της, που είναι 139€ για μικρά και 159€ για μεσαία οχήματα, παντού πλην μπροστινού parebrise. Δεν βγάζουν ποτέ κανένα πλαστικό ή κάλυμμα, και θέλουν περίπου 2-3 ώρες για την τοποθέτηση. Εγγύηση 10ετής αν θυμάμαι καλά.
-
Madico είχα βάλει στο Pajero Pinin που είχα. Οι μεμβράνες ήταν φοβερές. Καλύτερες από της LLUMAR. Ήταν ποιο 'καθαρές' (περισσότερη διαύγεια/καθαρότητα, λιγότερη θολούρα) και είχαν μικρότερη διάθλαση. Το πρόβλημα ήταν ο εγκαταστάτης. Η δουλειά του δεν ήταν τόσο επαγγελματική.
Madico θα έβαζα ξανά άνετα αρκεί ο εγκαταστάτης να κάνει σωστή και καθαρή δουλειά.
Γιατί αν είναι να μου 'σκίσει' το καινούριο αυτοκίνητο, τότε καλύτερα να τις βάλω μόνος μου... -
Νίκο, οι Madico σωστά τα λές ότι είναι καλύτερες από τις Llumar σαφώς! Επίσης η CarGlass κάνει άριστη τοποθέτηση, από τις πιο σωστές που έχω δει.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ