-
Βρίσκεις μια άκρη του φιλμ και το τραβάς με αργές σταθερές κινήσεις, αν μπορεις να εχεις και ενα θερμοπιστολο ή έστω ενα σεσουάρ οπως το ξεκολας να του ριχνεις ζεστό αερα θα ξεκολλήσει πιο ευκολα, το νερακι δεν νομιζω να κανει τιποτε. Δεν χρειάζεται να τις βγάλεις ολες, μονο οδηγου-συνοδηγου. Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα ουτε πρόστιμα οσο σκούρες κ αν ειναι οι υπόλοιπες.
Καλη επιτυχια εκει στα ξενα.
-
Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό μαγαζί στα Νότια Προάστια?
Επίσης για 5 παράθυρα(πίσω παρμπρίζ,παράθυρα πίσω θυρών και τα μικρά παραθυράκια στο c-pillar,όχι δηλαδή τα 2 μπροστινά) πόσο είναι μια μέση τιμή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό μαγαζί στα Νότια Προάστια?
Επίσης για 5 παράθυρα(πίσω παρμπρίζ,παράθυρα πίσω θυρών και τα μικρά παραθυράκια στο c-pillar,όχι δηλαδή τα 2 μπροστινά) πόσο είναι μια μέση τιμή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Κανείς? Για το bold πιο πολύ με ενδιαφέρει .
-
Τώρα που έπιασαν οι ζέστες θυμήθηκα ότι χρειάζομαι μεμβράνες.
Κάπου πήρε το μάτι μου για τις vkool. Τις έχει κανείς;
Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο σκουρόχρωμες αλλά να προσφέρουν και ουσιαστική προστασία.Έχω μόνο ένα πίσω τζάμι μικρό και 2 παράθυρα. Είναι αρκετά πιο ακριβές σε σχέση με τις κλασικές 3m/llumar;
-
Κάπου πήρε το μάτι μου η CarGlass ξεκίνησε να βάζει μεμβράνες και έχει -40% προσφορά γνωριμίας
-
Ααα και το πιο βασικό για τις vkool. Μπορώ να τις εγκαταστήσω μόνο στην Αθήνα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ααα και το πιο βασικό για τις vkool. Μπορώ να τις εγκαταστήσω μόνο στην Αθήνα;Σου έχω μαγαζί της Llumar στην Αθήνα πάντως
-
Ότι θέλω να αποφύγω και αθήνα και llumar μάλλον δεν το κατάλαβες.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου η CarGlass ξεκίνησε να βάζει μεμβράνες και έχει -40% προσφορά γνωριμίας -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου η CarGlass ξεκίνησε να βάζει μεμβράνες και έχει -40% προσφορά γνωριμίας
Άν η ποιότητα της τοποθέτησης τους,θα είναι αντίστοιχη των υαλ/στήρων Star(εξ'Αμερικής)που δουλεύει....τότε.......κλάφτα Χαράλαμπε!!!!!
-
Ο χρήστης drcool έγραψε:
Είναι πράγματικά απίστευτο πώς ακόμα και οι εταιρείες που τοποθετούν μεμβράνες παραπληροφορούν, επικεντρώνονται σκόπιμα στο γράμμα του νόμου(% μεταδοσης φωτός) παρερμηνεύοντας ολοκληρο το άρθρο που αναφέρεται στην συνολική διαπερατότητα του εκάστοτε υαλοπίνακα ανεξάρτητα αν έχει η δεν έχει πανω μεμβράνη.Ετσι ισχυρίζονται οτι η 'νόμιμη' μεβράνη τους που έχει συντελεστη μεταδ. φωτός 73%(Llumar) η 70%(3Μ) ειναι νόμιμη πράγμα που είναι αναληθές 100% αφουν η μονη περίπτωση για να ισχύει κάτι τέτοιο θα ήταν να μην υπάρχει καθόλου το γυαλί πάνω στο οποιο επικαθεται η μεμβράνη. Για αυτό άλλωστε αν σε σταματήσει αστυνόμος μπορεί να σε γράψει αν έχει μεμβράνες με τις παραπάνω προδιαγραφές αν βεβαιως εφαρμόσει πλήρως τον νόμο!
Ακόμα πιο απίστευτο (διότι οι εταιρείες να πουλήσουν θέλουν, με τη λογική ότι πρόβλημά σου είναι αν δεν ξέρεις το νόμο, και δεν οφείλουν αυτές να στον μάθουν) είναι το πόσοι βάζουν 'κατράμι' φιμέ που δε φαίνονται ούτε γι αστείο ο οδηγός & ο συνοδηγός, θεωρώντας ότι αφού ζούμε σε χώρα στην οποία η δικαιοσύνη είναι για τα πανηγύρια κι ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς σοβαρές πιθανότητες να 'το πληρώσει', δεν τρέχει και τίποτα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Είναι πράγματικά απίστευτο πώς ακόμα και οι εταιρείες που τοποθετούν μεμβράνες παραπληροφορούν, επικεντρώνονται σκόπιμα στο γράμμα του νόμου(% μεταδοσης φωτός) παρερμηνεύοντας ολοκληρο το άρθρο που αναφέρεται στην συνολική διαπερατότητα του εκάστοτε υαλοπίνακα ανεξάρτητα αν έχει η δεν έχει πανω μεμβράνη.Ετσι ισχυρίζονται οτι η 'νόμιμη' μεβράνη τους που έχει συντελεστη μεταδ. φωτός 73%(Llumar) η 70%(3Μ) ειναι νόμιμη πράγμα που είναι αναληθές 100% αφουν η μονη περίπτωση για να ισχύει κάτι τέτοιο θα ήταν να μην υπάρχει καθόλου το γυαλί πάνω στο οποιο επικαθεται η μεμβράνη. Για αυτό άλλωστε αν σε σταματήσει αστυνόμος μπορεί να σε γράψει αν έχει μεμβράνες με τις παραπάνω προδιαγραφές αν βεβαιως εφαρμόσει πλήρως τον νόμο!
Ακόμα πιο απίστευτο (διότι οι εταιρείες να πουλήσουν θέλουν, με τη λογική ότι πρόβλημά σου είναι αν δεν ξέρεις το νόμο, και δεν οφείλουν αυτές να στον μάθουν) είναι το πόσοι βάζουν 'κατράμι' φιμέ που δε φαίνονται ούτε γι αστείο ο οδηγός & ο συνοδηγός, θεωρώντας ότι αφού ζούμε σε χώρα στην οποία η δικαιοσύνη είναι για τα πανηγύρια κι ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς σοβαρές πιθανότητες να 'το πληρώσει', δεν τρέχει και τίποτα.
Να διορθώσω.Χωρίς να λέω ότι η δικαιοσύνη σ' αυτή τη χώρα γαμεί και σπέρνει σίγουρα λειτουργεί πολυ καλύτερα απο τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που εννοείς Νίκο
-
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θεωρώ ότι είναι μέρος του 'κυκλου' της δικαιοσύνης Ορέστη. Λειτουργούν, δε, τόσο χάλια που η σύγκριση που κάνεις ('πολύ καλύτερα από....') δεν λέει και πάρα πολλά για το υπόλοιπο του 'κύκλου'.
Συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος εκεί που λες οφείλεται. Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: να γράφει ένα σωρό κόσμος στα @@ του του τη νομοθεσία περί φιμέ τζαμιών. -
2τερος χρόνος με τις λουμάρ το ίδιο αψεγάδιαστες όπως την πρώτη ημέρα...
-
Εγώ κοντεύω να κλείσω 5 χρόνια και βασικά είχα ξεχάσει ότι τις έχω.
-
Χαίρετε. Είμαι κάτοχος του νέου ι30 και θέλω να βάλω αντηλιακές μεμβράνες. Αρχικά προσανατολιζόμουν σε 3m crystalline 70 επειδή θέλω σχετική νομιμότητα αλλά και άνεση στην ορατότητα νύχτα - μέρα - παρκάρισμα κλπ. Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια αλλά προβληματίζομαι για διάφορα...ανεξαρτήτως 3m, llumar,madico κλπ.....
- περίεργες αντανακλάσεις - είδωλα στα παράθυρα, κυρίως τη νύχτα και ιδίως στον κεντρικό καθρέπτη πχ.με τις αντιστάσεις,
2)ξήλωμα και βάλσιμο τσιμούχας ( ιδίως σε κάτι yaris) το οποίο θέλω να αποφύγω αν γίνεται χωρίς βέβαια μελλοντικά προβλήματα,
3)η cr70 θεωρείται λίγο πιο παχιά σαν φίλμ απο τις άλλες οπότε φοβάμαι τυχόν προβλήματα με τον μηχανισμό στα ηλεκτρ. παράθυρα....μην κολλάνε πχ,
4)φουσκάλες που δεν φύγουν στη βδομάδα λόγω του ότι οι cr70 είναι σχετικά πιο ...δύσκολες στην τοποθέτηση απ ότι λένε,
5)γιατί ακόμα και οι επίσημοι εφαρμοστές της 3m με σπρώχνουν σχεδόν πάντα σε άλλες μεμβράνες της 3m;
6)πολλοί είχαν ανεξαρτήτως εταιρικής προτίμισης χαρακιές ή κάθετες - οριζόντιες γραμμές από την αρχή κάτι που εντείνονταν με την πάροδο του χρόνου;
7)θολώνει το πίσω παρμπρίζ το χειμώνα πιο εύκολα με τις μεμβράνες και δυσκολεύει το ζήτημα με τις ανντιστάσεις του πίσω παρμπρίζ;
υπάρχει πρόβλημα με τα rayban γυαλιά ηλίου που φοράω;....
Σκούρες μεμβράνες δεν με ξετρελένουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.....ειδικά απο τους κατόχους ι30 (προβληματίζομαι πάρα πολύ για το πίσω παρμπρίζ).....
- περίεργες αντανακλάσεις - είδωλα στα παράθυρα, κυρίως τη νύχτα και ιδίως στον κεντρικό καθρέπτη πχ.με τις αντιστάσεις,
-
- Δεν εχει
- αμα δε βαριεται ο μαστορας να ασχοληθει, μπορει να στις περασει χωρις να ξηλώσει τίποτα
- οχι
- αμα στις τοποθετησουνε σωστα δεν θα εχουνε ουτε μια φουσκαλα
5)εσυ γιατι λες; - δεν εχω δει τετοιο πραγμα, εκτος και μιλαμε για καμια προχειροδουλεια του ποδαριου
- οχι
οχι
-
Αν τα γυαλιά σου είναι πολωμένα τότε πολλά πίσω τζάμια έχουν σκιές κλπ. Αυτό όμως ισχύει και χωρίς μεμβράνες.
Σε παλιά αυτοκίνητα αυτό ισχύει και στο εμπρός τζάμι οπότε απλά έχεις άλλα γυαλιά.
Με τις μεμβράνες μπορεί με τα πολαράιζερ να βλέπεις κάποιους ιριδισμούς. Όχι με όλες αλλά δεν ξέρω με ποιες. Σε κάποια αυτοκίνητα όμως το βλέπεις αυτό και χωρίς μεμβράνες. -
ted22....τρία πράγματα:πρώτον,όλες οι γνωστές εταιρείες,ποιοτικά είναι πάνω-κάτω ίδιες.....δεύτερον,σημασία έχει ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ που θα τις βάλει(και να μην καπνίζει συγχρόνως )....τρίτον,η τοποθέτηση ΠΡΕΠΕΙ να γινεται σε ΚΛΕΙΣΤΟ χώρο!!!!...αυτά...
-
κανόνισα το άλλο Σάββατο να παω να βάλω στο σενικ madico (by USA ) με 80 ευρώ (τα μισά λεφτά από ότι μου ζητάγανε άλλοι ).
Καλές είναι οι madico έτσι?
επίσης, δεν θέλω να βάλω σκουρες αλλά όσο το δυνατόν πιο ανοιχτόχρωμες. Θα κάνω δουλειά? Το σενίκ έχει τεράστια παράθυρα κ την 'ακουει' αρκετά με τον Ήλιο με το ac να δουλεύει υπερωρίες
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ