-
Ενδιαφέρον. Όσο αφορά τις μάρκες η 3M είναι ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο των μεμβρανών. Η Solar Guard έχει εμφανισθεί τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα. Εδώ και οι μεμβράνες της FOLIATEC είναι μία χαρά. Που ως γνωστό η FOLIATEC ειδικεύεται γενικά σε 'μπιχλιμπίδια' αυτοκινήτου (αξεσουάρ).
Από εκεί και πέρα μεγάλο ρόλο παίζει ο εγκαταστάτης, η εμπειρία του, οι τεχνικοί του και φυσικά ο χώρος εγκατάστασης. Π.χ. έχω δει τοποθέτηση μεμβρανών, σε μαγαζί στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, πάνω στο πεζοδρόμιο... Μέσα στις σκόνες και στα καυσαέρια των λεωφορείων. Τοποθέτηση της πλάκας εντελώς.
Όπως έχω δει από κοντά τοποθέτηση μεμβρανών σε κατάστημα ηχητικών αυτοκινήτου. Την ώρα που ένας τύπος έκοβε με πριονάκι ηλεκτρικό μία εταζέρα για ηχεία, ακριβώς δίπλα άλλος προσπαθούσε να καθαρίσει τα τζάμια άλλου αυτοκινήτου για να βάλει μεμβράνες...
-
Ότι πληρώνεις, παίρνεις...
Κανόνας, είτε με κουπόνια είτε χωρίς.-
-
Οταν πηγα να βαλω τις μεμβρανες σε εναν στην Κυμης ηταν ολα αψογα. Το αυτοκινητο μπαινει μεσα για να ειναι οσο ποιο προστατευμενο απο την σκονη και την ζεστη γινεται
-
Καλησπερα σας.Χτες μετα απο καιρο που ειχα να παρω το αμαξι,ειδα πως με εφαγε πραγματικα ο ηλιος το αμαξι δε μπορουσε να κρυωσει με τιποτα αν δε κραταγε τον ανεμιστηρα του a/c στο 2 και την ανακυκλωση αερος αναμενη.Εχω 7 τζαμια για καλυψη (τα δυο μπροστα,δυο πισω,τα φιλιστρινια και το πισω τζαμι).Η τιμη που μου ειχαν πει ηταν γυρω στα 180€ στη Πατρα στη vast αν και ατομα που εχουν βαλει δεν ειχαν μεινει ικανοποιημενοι απο τη δουλεια τους.Υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι απο Πατρα μεχρι Κορινθο να κανει καποια προσφορα στις μεμβρανες κατω απο 180€?
-
Αν χρειάζεται να έχεις ανακύκλωση για να δροσιστείς κάτι δεν πάει καλά... μήπως δεν λειτουργεί σωστά, του έχεις κάνει καμία συντήρηση;;
H τιμή από μόνη της δεν τα λέει όλα. Πρέπει να πεις και τι λένε ότι σου βάζουμε με αυτά τα λεφτά, μερικές μάρκες είναι σαφώς ακριβότερες από άλλες και φαίνεται ότι το αξίζουν. -
Το a/c μια χαρα λειτουργει απλα βαραει πολυ ο ηλιος και εγω γενικως ειμαι ανθρωπος που ζεσταινομαι παρα πολυ το καλοκαιρι.. Σε αυτα τα λεφτα νομιζω lumar βαζουν στο συγκεκριμενο μαγαζι (trim).
-
Με τη ζέστη που είχε τις προηγούμενες μέρες, τι περίμενες;
Ειδικά αν το βαράει ο ήλιος, πρέπει να δουλέψει γύρω στο τέταρτο το μοτέρ (και όχι στο ρελαντί) για να αρχίζει να δροσίζει το εσωτερικό.
Μια απλή ηλιοπροστασία στο μπροστινό τζάμι, κάνει καλή δουλειά. -
Με ηλιοπροστασια το ειχα αλλα επειδη το δουλευω ρελαντι (βλεπε τιμη βενζινης) μαλλον δε το κρυωνει...Ελαχιστες φορες που το πηγα στις 3κ και απανω σ.α.λ. εφερνε ποιο κρυο αερα μεσα.
-
Καλά με 38αρια και το έβαλες στο χαμηλό ;;;
Και φιμέ να βάλεις πάλι θα θες a/c στο μεσσαίο προς δυνατό. Ειδικά όταν είναι ώρες στον ήλιο.
Απλά αν χωρίς θες 15 λεπτά να κρυώσει μέσα με φιμέ θα θες τον μισό χρόνο. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Με ηλιοπροστασια το ειχα αλλα επειδη το δουλευω ρελαντι (βλεπε τιμη βενζινης) μαλλον δε το κρυωνει...Ελαχιστες φορες που το πηγα στις 3κ και απανω σ.α.λ. εφερνε ποιο κρυο αερα μεσα.Έχει κάποιο πρόβλημα το a/c.
-
To δικό μου με φιμέ ήταν χθες 4 ώρες στον ήλιο κ μτά ήθελε κανα 10' φουλ (πορεία) για να δροσίσει! Μιλάμε έκαιγαν όλα μέσα. Να τονίσω ότι έχω πολύ μικρή καμπίνα κ αν είναι σε σκιά παγώνει σε 2'.
-
Ναι και εγω λεω αν δε μειωθει ο ηλιος στη καμπινα φυσιολογικο ειναι να μην δροσιζεται καταλληλα μεσα.Επισης αναφερω πως ειμαι καποια παραπανω κιλα και γενικως ζεσταινομαι παρα πολυ.Επισης ιδρωμενος δεν ημουν απλα υπηρχε μια αυρα στην ατμοσφαιρα κατ'εμε ζεστη.Οι πισω λεγανε πως ηταν μια χαρα παντος. Ισως επειδη βαραει πολυ παραπανω ο ηλιος μπροστα και μπαινει και ζεστη απο το παρμπριζ.
Ενιγουεϊζ ξερεις καποιος καποιο αλλο μαγαζι να παιζει καποια προσφορα κατι? -
Νομίζω η TRIM στην Πάτρα έχει καλύτερες τιμές και βάζει και llumar ! (τι trim τι vast, αλλά λέμε τώρα..)
-
Καμιά προσφορά που να ισχύει τώρα έχει βρει κανείς;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Καμιά προσφορά που να ισχύει τώρα έχει βρει κανείς;Νομίζω οτι ισχύει ακόμα η προσφορά της 3Μ για 99€ την φτηνή της σειρά στα εξουσιοδοτημένα της. Έβαλα σε GETZ πεντάπορτο πριν 15 μέρες.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Καμιά προσφορά που να ισχύει τώρα έχει βρει κανείς;110e Πετρουπολεως και Αετομιλιτσης στη Πετρουπολη. ASWF αμερικανικες με εγγυηση εφ ορου ζωης.. πριν τις βαλω ειχα δει 3 δουλειες που ειχαν κλεισει χρονο απο φιλους που ειχαν μεινει ευχαριστημενοι και οντως κανει καλη δουλεια. Απο το μονο πραγμα που εχω ενα μικρο παραπονο ειναι μια σχετικη τσαπατσουλια με τα νερα στο εσωτερικο οταν τις βαζει αλλα οκ δε γινεται και διαφορετικα υποθετω.
Γιωργο εχει βγαλει ,πολυ προσφατα, προσφορα στην Autolisi στη Πανεπιστημιου 100e ,foliatec.. Δεν ξερω ομως τι δουλεια κανει.
Νομιζω επισης οτι ο Τσέκενης βαζει 3Μ γυρω στο 100ρικο..Μαιζωνος πολυ χαμηλα στο 271.Εχει ακουσει κανεις οτι ειτε οι μεμβρανες της foliatec ειτε της llumar εχουν το χρωμα της μεμβρανης στην κολλα και οχι στην ιδια τη μεμβρανη και μετα απο καιρο αρχιζει και ξεθωριαζει?
-
της llumar τις εχω εδω και 7 χρονια στο παλαιο αυτοκινητο και ειναι σαν καινουργιες, καμια φθορα - αψογες
-
Παιδια καλησπέρα!!
Εχω ένα fiat 500 (Twin Air) με σταθερή ηλιοροφή και σκέφτομαι να τοποθετήσω αντηλιακή μεμβρανη στην οροφή του.
Δυστηχώς αποτελεί ένα απο τα αρνητικά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό (κουρτινα) αλλα δεν αρκεί με αποτελεσμα τους καλοκαιρινούς μήνες να αυξάνεται γρήγορα η Θερμοκρασία.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω?
Γινεται να μπει η κλασσικη μεμβρανη που βαζουμε στα παραθυρα και στην ηλιοροφή? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχει ακουσει κανεις οτι ειτε οι μεμβρανες της foliatec ειτε της llumar εχουν το χρωμα της μεμβρανης στην κολλα και οχι στην ιδια τη μεμβρανη και μετα απο καιρο αρχιζει και ξεθωριαζει?
Της foliatec μετα απο 7-8 χρονια ειναι οπως οταν τις έβαλα διακριτικές και λίγο σκούρες. Δεν νομιζω ομως να εχουν το χρωμα αναμεμιγμένο με την κολλα, εχουν καποιες στρώσεις και τελευταία ειναι η συγκολλητική. Για της llumar θα σου πω μετα απο 2-3 χρονια
-
Ο χρήστης IMA Dim έγραψε:
Παιδια καλησπέρα!!
Εχω ένα fiat 500 (Twin Air) με σταθερή ηλιοροφή και σκέφτομαι να τοποθετήσω αντηλιακή μεμβρανη στην οροφή του.
Δυστηχώς αποτελεί ένα απο τα αρνητικά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό (κουρτινα) αλλα δεν αρκεί με αποτελεσμα τους καλοκαιρινούς μήνες να αυξάνεται γρήγορα η Θερμοκρασία.
Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω?
Γινεται να μπει η κλασσικη μεμβρανη που βαζουμε στα παραθυρα και στην ηλιοροφή?Καλοταξιδο το 500ρακι . Μπαινει κανονικα μεμβρανη στην ηλιοροφη και κοβει ζεστη . Βαζεις μια διαφανη στην θεση της μιας και η ηλιοροφη απο την φυση της ειναι σκουρα.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ