-
Εχω παραγγείλει το FIESTA 1.6 GHIA . Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την επιλογή μου αυτή . Το αμάξι κοστίζει 15000 περίπου ευρώ .
(2 Α/Β ,κλιματισμός , ηλ.παράθυρα-καθρέφτες, ραδιο-CD ) . Αξίζει τα λεφτά του ; Σημειωτέον , πέντε συναπτά έτη είμαι κάτοχος φιεστα μοντέλο '85 και είμαι ευχαριστημένος . Ευχαριστώ -
Εχω παραγγείλει το FIESTA 1.6 GHIA . Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την επιλογή μου αυτή . Το αμάξι κοστίζει 15000 περίπου ευρώ .
(2 Α/Β ,κλιματισμός , ηλ.παράθυρα-καθρέφτες, ραδιο-CD ) . Αξίζει τα λεφτά του ; Σημειωτέον , πέντε συναπτά έτη είμαι κάτοχος φιεστα μοντέλο '85 και είμαι ευχαριστημένος . Ευχαριστώ -
Με γειά και άπειρα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα φίλε μου!
Εγώ έχοντας καταλήξει στο short list μεταξύ 206XS 1.6 και Fiesta 1.6, επέλεξα το 206 κυρίως λόγω -προσωπικής- αισθητικής, επιδόσεων και πίσω ανάρτησης, όπως καταλαβαίνεις έχω να πω τα καλύτερα για το μικρό Focus ;). Να' χε και footrest -
Γεια.Ξέρεις,δύσκολα θα σου πει κάποιος τη γνώμη του,αφού το αγόρασες ήδη.Καλορίζικο.
Είναι αρκετά καλό αμάξι.Κομψό,ποιοτικό,οικονομικό,καλά εξοπλισμένο,με καλό στήσιμο και με καλό κινητήρα,που του προσδίδει καλές επιδόσεις.
Δες κριτικές:
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokime ... 2_main.htm
http://www.ciao.co.uk/Ford_Fiesta_Ghia_1_6_5dr__5315355
http://www.ciao.co.uk/Ford_Fiesta_Ghia_ ... ew_5335269 -
Κατ'αρχάς καλορίζικο.
Πιστεύω οτι είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και πολύ όμορφο.
Όμως μιας και ρωτάς αν αξίζει τα λεφτά του, εγώ πιστεύω οτι είναι πολλά 15.000.
Θα μπορούσες να πάρεις το Punto HGT στην ίδια κατηγορία, ή πχ το Citroen Xsara 1.6 VTS σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Αυτά βέβαια είναι γούστα.
Καλοτάξιδο λοιπόν. -
Φίλε μου καλορίζικο!!!
Κι εγώ το κοιτούσα πολύ σοβαρά πριν πάρω το 206, σαν τον Πέτρο, αλλά το οδήγησα και πιάστηκε το πόδι μου από τηνέλλειψη footrest... (ματζίριδες της Ford) Κατά τα άλλα εξαιρετικό αμάξι...Και σε λογική τιμή κατ' εμέ...όχι ευκαιρία, αλλά λογικότατη...Και το 1,6 έχει την δύναμη που χρειάζεται ... Έλα τώρα...μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τώρα...
-
Με τοσα $$$$ επερνες ενα διλιτρακι κλιο του 2001 μουρλια....
Εμ ηθελες να τα ακουσεις μου φαινεται....
Και για να σοβαρευτουμε τωρα,σου λεω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη και σε καλη τιμη.
Πολλα και καλα χιλιομετραααααααααααααα. -
αφου δε πηρες το 1400,it's fine with me!
καλοριζικο! -
Ρε παιδιά, τι κόλλημα είναι αυτό με το footrest
Ομολογώ ότι και εμένα με παραξένεψε αρχικά αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται. Αν δεν μπορείς με τίποτα να το συνηθίσεις, βάλε ένα ιδιοκατασκευή!
Όπως έχω πει και στο παρελθόν, θεωρώ το Fiesta ιδανικό υποκατάστατο του Focus για μια μικρή οικογένεια, πράγμα που νομίζω ότι είναι ο καλύτερος έπαινος. Καλορίζικο!
-
Καλορίζικο! το οδήγησα πρόσφατα (1.4) και μου έκανε εντύπωση ο άμεσος σε απόκριση κινητήρας από χαμηλά η καλή ανεση η πολυ καλή αίσθηση που έχει στο δρόμο (ανάρτηση,τιμόνι κτλ) και η πολύ καλή ποιότητα συναρμολόγησης. Από τα ουσιαστικότερα μειονεκτήματα θα πρόσθετα τα ...θεόσκληρα πλαστικά στο ταμπλό που σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν ....ανακυκλωθεί 3 φορές!!!
-
Καλορίζικο Δεν έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο, αλλά έχω ένα fiesta 1.6 (103hp) του 2000 . 65.000 χιλιόμετρα κι ακόμη κάθε φορά που το οδηγώ το νιώθω σαν καινούργιο. Το νέο μοντέλο είναι λιγότερο sport από την προηγούμενη έκδοση αλλά διατηρεί τα ασύγκριτα χαρακτηριστικά στην οδήγηση. Τύφλα να 'χουν τα 206 και Clio (ωχ-ωχ!). Εγώ βέβαια θα προτιμούσα το trend μόνο και μόνο για τις 15' ζάντες.
FORD FIESTA 1.6