-
Ενδιαφερομαι και εγω για 195/50 R15, μπορεις να μου πεις για Michelin Exalto και Yokohama Parada spec 2, ευχαριστω.
-
στα πατησια ειναι ,λεγεται κυριαζης και ειναι απο τους πιο φθηνους στην αθηνα για να μην πω ο πιο φθηνος.
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Ενδιαφερομαι και εγω για 195/50 R15, μπορεις να μου πεις για Michelin Exalto και Yokohama Parada spec 2, ευχαριστω.Τα γιοκο τα ειχα βρει πριν λιγο καιρο στα 350€ ,τα ειχε φερει παραγγελία για ενα πελατη του.Ακριβα μου φανηκαν.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
στα πατησια ειναι ,λεγεται κυριαζης και ειναι απο τους πιο φθηνους στην αθηνα για να μην πω ο πιο φθηνος.Πήρα τιμές από εκεί που λες. Exalto 295€ και τα Toyo T1R 250€.
Ώρες καθημερινές μέχρι τις 18:00 και το Σάββατο μέχρι τις 14:00.
Όσοι πιστοί, προσέλθετε. Είναι όντως από τους φθηνότερους που έχω βρει, αν και τα Exalto, τα έχω βρει και 290€ στην γειτονιά μου, αλλά μου λέει πως δεν έχει στοκ και περιμένει να του στείλουν.
Ευχαριστώ πάντως. -
yokohama parada με ποσο???
http://www.demon-tweeks.co.uk/products/ProductList.asp?cls=ROAD&grp=RP002&pgrp=RP117&tlgrp=RD001
-
Καλησπέρα! Μετά απο μια μεγάλη λακούβα που έπεσα στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Μαλακάσας το ένα λάστιχο απέκτησε μετά απο 35000 χιλιόμετρα (Goodyear Eagle F1)ένα τεράστιο καρούμπαλο! Οπότε το πρωί πήγα Κυριαζή (Νεα Χαλκηδόνα) για αλλαγή και των τεσσάρων. Έβαλα τα Continental Premium Contact 2, 195/50/15 250 ευρώ αλλά με δείκτη Τ. Το αυτοκίνητο είναι ένα Micra με τελική το ανώτερο που έχω δεί είναι 194 με gps. Ο δείκτης Τ είναι για μέγιστο 190 χιλ/ώρα. Θα έχω πρόβλημα άν υπερβαίνω τα μέγιστα χιλιόμετρα του ελαστικού συχνά, έστω και για τόσα λίγα χλιόμετρα/ώρα?
Επέλεξα τον δείκτη Τ διότι ο Η δεν είχε προστασία για την ζάντα πράγμα που με έχει σώσει αρκετές φορές στο προηγούμενο λάστιχο. -
Καθώς γιουτιουμπάριζα βρήκα ένα βίντεο και θυμήθηκα τις πρώτες ενδείξεις του αυτοκινήτου που με παρακαλούσε να του αλλάξω λάστιχα!
Εδώ που ο τύπος (πάει γυρεύοντας) κάνει τα driftilikia, εμένα με το παραμικρό χάιδεμα του γκαζιού άναβε το ESP αφού πετούσε πρώτο λίγο κώλο και μου έκοβε το γκάζι!
Τόσο γυαλί άσφαλτος δεν υπάρχει πουθενά αλλού! -
194 με micra? Τι micra είναι?
-
Ο χρήστης micras έγραψε:
Θα έχω πρόβλημα άν υπερβαίνω τα μέγιστα χιλιόμετρα του ελαστικού συχνά, έστω και για τόσα λίγα χλιόμετρα/ώρα?Γιατί να το κάνεις αυτό; Αφού ξέρεις ότι τα λάστιχα είναι με δείκτη ταχύτητας Τ γιατί να ρισκάρεις;
-
Βασικά γιατί να πηγαίνεις με 194 με Μικρα...
-
Νομίζω ότι η μέγιστη ταχύτητα που προβλέπεται από τον σχετικό κωδικό επιτρέπεται να πιαστεί με φορτίο εντός των ορίων αλλά απαιτεί την μέγιστη πίεση (που είναι μάλλον κάτι σαν 44 και όχι κάτι σαν 30 που θα έχεις εσύ).
-
Όταν λέω συχνά δεν εννοώ κάθε μέρα, αλλά εφόσον τα λάστιχα θα τα κρατήσω τουλάχιστον 2 χρονια θα συμβεί να ξαναπάω. 1.4 challenge ειναι τι το περίεργο, δύσκολο είναι να τα φτάσεις? Μην αγχώνεστε δεν είμαι απο αυτούς που κάνουν τους γρήγορους στις εθνικες ( ) οδούς και στα στενά της πόλης που παίζουν παιδιά και έχει κόσμο, αλλά τρέχω εκεί που είμαι σίγουρος και φυσικά άδειος ο δρόμος για προστασία πρώτα των άλλων και μετα και για την δικιά μου!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Καθώς γιουτιουμπάριζα βρήκα ένα βίντεο και θυμήθηκα τις πρώτες ενδείξεις του αυτοκινήτου που με παρακαλούσε να του αλλάξω λάστιχα!
Εδώ που ο τύπος (πάει γυρεύοντας) κάνει τα driftilikia, εμένα με το παραμικρό χάιδεμα του γκαζιού άναβε το ESP αφού πετούσε πρώτο λίγο κώλο και μου έκοβε το γκάζι!
Τόσο γυαλί άσφαλτος δεν υπάρχει πουθενά αλλού!Αν παρατήρησα καλά ο τύπος πρέπει να είναι Σαλονικιός, και να κάνει τα καγκουριλίκια του στην έξοδο από Νεάπολη για περιφερειακό πηγαίνοντας ανατολικά.
-
Φοβερή στροφή είναι αυτή.
-
Ακριβώς, κανένας δεν μπορεί να κρατηθεί εκεί! Έχω δει να πηγαίνουν με τα 4 από rallye μέχρι RAV4( )!
Επικίνδυνο κομμάτι όπως και νάχει! -
πολυ υποπτες στροφες αυτες...την εχουν φαει αρκετοι εκει
-
Είμαι σε ερευνα αγοράς για ελαστικά 215/55/16 και βρίσκομαι ανάμεσα στα
- Goodyear Optigrip
- Bridgwstone Turanza
- Pirelli P7
έχει κάπιος εμπειρία από τα παραπάνω θα με ενδιέφεραν + και - του κάθε ελαστικού.
-
Ο χρήστης dtsigr έγραψε:
Είμαι σε ερευνα αγοράς για ελαστικά 215/55/16 και βρίσκομαι ανάμεσα στα- Goodyear Optigrip
- Bridgwstone Turanza
- Pirelli P7
έχει κάπιος εμπειρία από τα παραπάνω θα με ενδιέφεραν + και - του κάθε ελαστικού.
Αν πρέπει να παίξεις σε αυτά τα 3 τότε μόνο τα P7 είναι κάπως καλύτερα.
Τα Turanza είναι ψιλοαδιάφορα, θορυβώδη και σαν κλασικά Bridgestone θέλουν ζέσταμα για να αποδώσουν, ενώ τα Goodyear είναι μάλλον πιό βροχολάστιχα
Σε αυτή την διάσταση (και όχι όμονο σε αυτή) βασιλεύουν τα Michelin PE2 και Contipremiumcontact2, δες τα οπωσδήποτε πριν αποφασίσεις -
Ο χρήστης dtsigr έγραψε:
Είμαι σε ερευνα αγοράς για ελαστικά 215/55/16 και βρίσκομαι ανάμεσα στα- Goodyear Optigrip
- Bridgwstone Turanza
- Pirelli P7
michelin primacy HP
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω γνώμες από προσωπική εμπειρία για τα ελαστικά Yokohama AVS dB V550, ειδικά στη διάσταση 205/55R16 94/V.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....