-
φοράμε την ίδια διάσταση .......
νομίζω ότι και να βάλεις στους γερμανικούς δρόμους .....
δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα .....παίζει ρόλο ποιες είναι οι προτεραιότητες σου ....
δηλαδή ....
άνεση
θόρυβος
κράτημα
τιμόνι
χρόνος ζωής (χλμ)
νερό
φρένάρισμα
φορτίοκ.τ.λ.
δες κι εδώ ... http://www.euroshina.com.ua/tests.php?id=1&lng=en
κι εδώ
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, για τους Ελληνικούς δρόμους θα είναι τα λάστιχα αυτά όμως...
-
Για Ελλάδα θα κοίταζα Pilot Exalto II
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, για τους Ελληνικούς δρόμους θα είναι τα λάστιχα αυτά όμως...τα yoko που λές πρέπει να είναι πολύ καλά στο θόρυβο ....
δες κι εδώ ....
http://www.autoexpress.co.uk/products/t ... guide.htmlεγώ για την επόμενη αλλαγή .... είμαι ανάμεσα στα
continental premiumcontact2
uniroyal 550
michelin primacy -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για Ελλάδα θα κοίταζα Pilot Exalto IIΤα συγκεκριμένα που αναφέρω (Yokohama) τα παίρνω από φίλο με έκπτωση 40% γι'αυτό ρωτάω για αυτά
-
Suzuki Ignis Sport με μανισια διασταση 185/55/15 και θελω να βαλω 195/45/15
ποιο λαστιχο μου προτεινετε δεδομενου οτι μιλαμε για ενα αυτοκινητο 930 κιλων και να ζεσταινετε και γρηγορα?
Επιδοσεις στο στεγνο με ενδιαφερουν, για βρεγμενο δε με νοιαζει και πολυ... -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Για Ελλάδα θα κοίταζα Pilot Exalto II
Τα συγκεκριμένα που αναφέρω (Yokohama) τα παίρνω από φίλο με έκπτωση 40% γι'αυτό ρωτάω για αυτά
OK απλά τα Michelin τα έχουν δοκιμάσει πολλοί και πρόσφατα φίλος μου πολύ απαιτητικός στο θέμα λάστιχο και όλοι έχουν αν πούνε καλά λόγια
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Suzuki Ignis Sport με μανισια διασταση 185/55/15 και θελω να βαλω 195/45/15ποιο λαστιχο μου προτεινετε δεδομενου οτι μιλαμε για ενα αυτοκινητο 930 κιλων και να ζεσταινετε και γρηγορα?
Επιδοσεις στο στεγνο με ενδιαφερουν, για βρεγμενο δε με νοιαζει και πολυ...exalto και στο στεγνο και στο βρεγμενο και στις λακουβες/πεζοδρομια(σε αντοχη) ειναι παρα πολυ καλα.
ασφαλης επιλογη -
μισελεν.πιρελι,μπριτζεστοουν, τα καλυτερα λαστιχα.
εγω για ελλαδα προτιμω τα τριτα γιατι εχουν σκληρο πλαινο και αντεχουν στους δρομους μας. τα γιοκοχαμα βγαζουν καρουμπαλα. -
ειναι καλα τα bridgestone??
-
εχουν καλο πλαινο,δεν σχιζεται ,και η γομα τους κραταει την αποτελεσματικοτητα οσο και να πεφτει το πελμα.και τα μισελεν ειναι πολυ καλα ισως καλυτερα σε αποδοση αλλα ειναι ντελικατο λαστιχο ,θελει καλο δρομο .γιαυτο λεω για ελλαδα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχουν καλο πλαινο,δεν σχιζεται ,και η γομα τους κραταει την αποτελεσματικοτητα οσο και να πεφτει το πελμα.και τα μισελεν ειναι πολυ καλα ισως καλυτερα σε αποδοση αλλα ειναι ντελικατο λαστιχο ,θελει καλο δρομο .γιαυτο λεω για ελλαδα.γενικά συμφωνώ.. όποτε εχω βάλει μισελεν το έχω αλλάξει επειδή πέταξε καρούμπαλο.. απο την άλλη κράτημα απο το πρώτο 5λεπτο.. ενω με τα bridgestone ειδικά σε πόλη θέλει προσοχή για να ζεσταθούν αλλα απο καρούμπαλα ποτέ πρόβλημα..
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Suzuki Ignis Sport με μανισια διασταση 185/55/15 και θελω να βαλω 195/45/15195/50-15 να βάλεις.
-
Θα συμφωνισω με τα παιδια που λενε για τα Michelin pilot exalto II πολυ καλο τοσο στο στεγνο οσο και στο βρεγμενο και γενικα εχει πολυ σταθερη συμπεριφορα μεχρι το τελος του και φυσικα πολυ καλη αντοχη σε λακουβες, πεζοδρομια.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μισελεν.πιρελι,μπριτζεστοουν, τα καλυτερα λαστιχα.
εγω για ελλαδα προτιμω τα τριτα γιατι εχουν σκληρο πλαινο και αντεχουν στους δρομους μας. τα γιοκοχαμα βγαζουν καρουμπαλα.τα Continental δεν είναι;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι καλα τα bridgestone??Αν ζεσταθούν καλά, ναι είναι πολύ καλά. Επίσης αν δεν σε νοιάζει ο θόρυβος που παράγουν
-
για ελλαδα δε νομιζω οτι κανουν τα μπριτζ γενικα...για προσθιοκινητο μιλαω...
-
Bridgestone, απ την εμπειρία σε 2 αυτοκίνητα προσθιοκίνητα, στην ελλάδα δεν ξαναμπαίνει.
Μετά απ τα 20.000 ξεραίνονται, και η απόδοσή τους πλησιάζει το επικίνδυνο. -
Για Bridgestone έχω ακούσει ότι είναι υπερβολικά σκληρά και στην Ελλάδα ξεραίνονται τόσο που γίνονται έντονα γλιστερά.
Τα αντίστοιχα (σε απόδοση) των Sport Contact 2 / Pilot Exalto II από Yokohama και Toyo ποια είναι; Αληθεύει ότι το πέλμα τους λιώνει απελπιστικά γρήγορα;
-
Καλησπερα στο forum. Θα ηθελα να πω και γω την γνωμη μου περι των ελαστικων. Εχω διαβασει πολλες φορες να γραφει καποιος για τα dunlop sp sport fast response αλλα κανεις να τα εχει και να πει την γνωμη του. Η δικη μου αποψη λοιπον για καποιον που θελει να βαλει καινουρια λαστιχα ειναι πως τα συγκεκριμενα ειναι αριστη επιλογη και μεταμορφωνουν τη αισθηση οδηγησης του αυτοκινητου χωρις υπερβολες. Στο παρελθον ειχα bridgestone απο την μανα του τα οποια ηταν και μαπα(πολυ ναυλον), bridgestone turanza 300 τα οποια φρεσκα αποδιδαν καλα αν και σκληρα αλλα ειναι τοσο σκληρα που τα αυλακια δεν τρωγονται ωσπου να πετρωσει το ελαστικο απο την πολυκαιρια! Μαλιστα τα συγκεκριμενα επειτα απο φρεναρισμα πανικου και συρσιμο του αυτοκινητου καμια 30αρια μετρα(απουσια abs...) τα λαστιχα εκαναν εναν θορυβο σαν να πατας καθε 50 εκατοστα σε λακουβα. Μην τα πολυλογω ισιωσαν σε ενα μερος τους!! Τα αντικατεστησα με michelin energy τα οποια ομως για ελλαδα πιστευω ειναι ακρως ακαταλληλα λογω της πολυ μαλακης γομας τους που εχει σαν αποτελεσμα να αποκολλιουνται κομματια απο το πελμα τους κυριως στον 'ωμο' του ελαστικου. Τωρα πια εχω τα dunlop και μπορω να πω χωρις να εχω δοκιμασει τα παντα πως ειναι απλα το καλυτερο ελαστικο για γρηογορη οδηγηση ως και σκοτωμου σε αυτοκινητο μεσαιου κυβισμου. Διασταση 195/60/15. Τα συνιστω ανεπιφυλακτα λοιπον. Οσο για τα Continental premium contact 2 εχω να πω πως ειναι ενα καλο ελαστικο παρολαυτα με μαλακη γομα και επιρρεπες στα σχισιματα. Να συμπληρωσω πως εχω ενα nissan almera(01') 1500cc με koni yellow και ελατηρια eibach pro. Επισης θα ηθελα να ρωτησω επειδη η κανονικη διασταση του ελαστικου ειναι 185/60/15 και ο κατασκευαστης συστηνει πιεση ανευ φορτιου 29/29 ενω η dunlop 32/29, στην δικη μου διασταση ποση πιεση πρεπει να εχω για κυριως γερα κρατηματα και εξοικονομηση βενζινης? Ως τωρα εβαζα 30-30. Τωρα βαζω 32/29. Ευχαριστω για οποια απαντηση εκ των προτερων.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....