-
Ωχ, ωχ, ωχ, ωχ...
Πάνω που πήγα να πω ότι ο Κωνσταντίνος είναι υπερβολικός (όπως πάντα ), αλλά μου φαίνεται πως επιβεβαιώνεται περίτρανα.
Τσακάλι, ε τσακάλι!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Πάνω που πήγα να πω ότι ο Κωνσταντίνος είναι υπερβολικός (όπως πάντα ), αλλά μου φαίνεται πως επιβεβαιώνεται περίτρανα.
Τσακάλι, ε τσακάλι!
Ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικό λαγωνικό μου φαίνεται,τον μυρίστηκε αμέσως
-
Τί να πώ, έχω οδηγήσει πολλά VAG αλλά ευτυχώς που τελικά ανακαλύψαμε από τα παραπάνω λεγόμενα , ότι από εδώ και πέρα τα αυτοκίνητα για σούπερ μάρκετ(206) πρέπει να τα δοκιμάζουμε σε επιτόπιους ελιγμούς αλλά και στάθμευση για να κρίνουμε αν μας κάνουν...για εξορμήσεις! Αγοράστε 206!Παρκάρεται εύκολα!
.........................τελευταια προειδοποιηση ...κυριε Σταθοπουλε (mod)
Ειδάλλως τί κύριε επιστάτη?
-
Kωνσταντινε σταματα, το θεμα το χειριζονται οι moderators
-
Κωνσταντίνε έχεις κρατήσει αρχείο με τα νικς του κυρίου ποινικολόγου, γιατί εγώ έχω χάσει το λογαριασμό...
-
Α, Πέτρο, σε πιάνω αδιάβαστο! Συνταγματολόγος είναι! Και καλά...
Να'ναι καλά ο άνθρωπος, μας κάνει και γελάμε!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, Πέτρο, σε πιάνω αδιάβαστο! Συνταγματολόγος είναι! Και καλά...Να'ναι καλά ο άνθρωπος, μας κάνει και γελάμε!
Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά εγώ η κοροϊδάρα έφαγα πέντε ολόκληρα λεπτά από τη ζωή μου για να απαντήσω σοβαρά και με επιχειρήματα...
Ε, ρε και να με πάρει χαμπάρι κανένας ξύπνιος πλασιέ, θα μου πουλήσει 206 για... αυτοκίνητο!!! -
Ευτυχώς που σε διακρίνει η αυτογνωσία!Συμφωνώ μαζί σου πάντως!
-
Πες τα ντε, αυτό το 1:15 να μην μπορώ να το σπάσω στις Σέρρες με τίποτε!
Θα το πετάξω το σαράβαλο... -
Και μάλιστα το έκανε με ΜΑΜΙΣΙΟ Ibiza 1400άρι... Σκέψου να'ταν και φτιαγμένο!
-
1 και 15 κανει ο Γ. Αντωνιάδης οδηγός F3 με formula3 στις σερρες.
1 και 25 το κάνει με Ηοnda S2000 -
Απίστευτο!!!!!
Καλά βρε skull που τον κατάλαβες πάλι???Άλλη μια δημοσίευση για τα κατορθώματα του 'φίλου' μας με τα χίλια πρόσωπα και το θέμα κλειδώνεται ! (mod)
Εγώ δεν γράφω τίποτα, για κανενός τα κατορθώματα.... (meco) -
re pedia poi i diafora metaksi 206Gti 1.6 kai 206xs 1.6?yparxoun diafores ston kinitira,frena i amortiser?
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
re pedia poi i diafora metaksi 206Gti 1.6 kai 206xs 1.6?yparxoun diafores ston kinitira,frena i amortiser?Οι διαφορές είναι αισθητικές (αλουμίνια, λευκά όργανα, το σήμα Gti) και οι στάνταρ ζάντες αλουμινίου ... Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι ίδια ... Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στην Peugeot Mεσογείων πριν από δύο μήνες ...
Iσως όμως το Gti να έχει και πλαινούς αερόσακους ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι διαφορές είναι αισθητικές (αλουμίνια, λευκά όργανα, το σήμα Gti) και οι στάνταρ ζάντες αλουμινίου ... Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι ίδια ... Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στην Peugeot Mεσογείων πριν από δύο μήνες ...
Iσως όμως το Gti να έχει και πλαινούς αερόσακους ...Νομίζω πως μόνο το δίλιτρο έχει πλαϊνούς...
-
Όχι. Εγώ έχω δει και 1400άρια και 1600άρια με πλαϊνούς. Απλά σε κάποια επίπεδα εξοπλισμού είναι προαιρετικοί.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όχι. Εγώ έχω δει και 1400άρια και 1600άρια με πλαϊνούς. Απλά σε κάποια επίπεδα εξοπλισμού είναι προαιρετικοί.Ναι αλλά συζητάμε για το βασικό εξοπλισμό...
Όλο κόντρα θες να μου πηγαίνεις, ε?? -
Ναι!
Λοιπόν, σοβαρά τώρα, θυμάμαι ότι υπήρχαν επίπεδα εξοπλισμού στα οποία πλαϊνοί αερόσακοι και ABS ήταν προαιρετικά.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
1 και 25 το κάνει με Ηοnda S2000Έτσι για την ιστορία 1:25:00 δεν κάνουν ούτε 1000άρια μηχανάκια με 170+ ίππους στις Σέρρες.
Μάλλον 1:35:00 θα'θελες να γράψεις που είναι και λογικό για το S2000! -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
1 και 25 το κάνει με Ηοnda S2000Έτσι για την ιστορία 1:25:00 δεν κάνουν ούτε 1000άρια μηχανάκια με 170+ ίππους στις Σέρρες.
Μάλλον 1:35:00 θα'θελες να γράψεις που είναι και λογικό για το S2000!1:25 me agwnistika lastixa,alles anarthseis kai 260ps
pantws to panelinio rekor stis serres einai girw sto 1.11 me F3
anyway,eimaste ektos thematos gatony
SEAT IBIZA TOP GUN VS PEUGEOT 206 1.6GTI