-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δέρμα ή 'δέρμα'.Δέρμα για τα τζάμια, μικροίνες για το χρώμα.
-
...και για τους πορωμένους μερακλήδες....
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Δέρμα ή 'δέρμα'.
Δέρμα για τα τζάμια, μικροίνες για το χρώμα.
Για τα τζαμια αζαξ και εφημεριδα που δεν αφηνει χνουδια,προσεχω βεβαια να μην παει το αζαξ στα λαστιχα του παρμπριζ.
-
Σας ευχαριστώ
Θα τα δοκιμάσω στο επόμενο πλύσιμο -
Αν ασχολείσαι πολλές ώρες με το αμάξι κοίταξε κι αυτό.
http://www.autopia-carcare.com/autopia/ -
καποτε ειχα ακουσει για καποια μαγαζια εξιδικευμενα στο καθαρισμο σαλονιου και αυτοκινητου γενικα κερωματα γυαλισματα απολυμανση ακι ολα τα σχετικα και συναφη
εχει καποιος καποια διευθυνση τηλεφωνο καποιας εταιρειας που να κανει τα παραπανω?
ευχ εκ των προτερων
-
Παίδες κανένα καλό και αξιόπιστο μαγαζάκι για περιποίηση αυτοκινήτου στη θεσσαλονίκη ξέρουμε?
Παρόμοιο όπως αυτό της Autoglym στην Αθήνα!Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει άλατα γύρω απο τα χρώμια στο αμάξωμα και γενικότερα στις διάφορες εγκοπές (καθρέπτες, στο δέσιμο προφυλατήρα φτερού) και λέω να πάω να μου το κάνουν ένα γυαλισματάκι με αλοιφαδόρο...εγώ όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα και πολλά!
Γνωρίζω ότι στο Wash Park μπορώ να τους το πάω αλλά δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι, δεν ξέρω και τι χρησιμοποιούν οπότε ερωτώ...κατι δοκιμασμένο?
-
Εκτός από αντιηλιακές μεμβράνες διάβασα ότι η madico έχει και μία διάφανη μεμβράνη που μπορείς να καλύψεις όλο το αυτοκίνητο (λαμαρίνα) και έτσι αποφεύγεις ζημιές από πετραδάκια, χαράγματα κλπ. Εχει ακούσει κανείς κάτι? Την έχει βάλει κανείς? Φαντάζομαι ότι είναι ακριβή λύση αλλά αν κάνει δουλειά.... μήπως δεν ενδείκνυται για τις θερμοκρασίες στην Ελλάδα?
The best protection you’ll never see
Protect your windshield and your passengers from the hazards of today’s highways with ClearPlex windshield protection film. This invisible window film increases strength by adding a protective coating to your windshield, reducing the occurrence of rock chips, stars, pitting and bull’s eyes caused by everyday road debris. This film’s scratch resistant coating stands up to everyday abrasions such as wiper blades. And, along with decreasing the chances of objects entering your car through your windshield, ClearPlex helps to hold shattered glass in place in the case of an accident, increasing your and your passengers’ personal safety. -
Παιδια την βοηθεια σας...
Πως θα μπορεσω να βγαλω κολλα LOGO ΣΤΙΓΜΗΣ απο τα υφασματινα καθισματα?
Γαμωτο,εσπασε το τακουνι της %^&*%,πηγα να το κολλησω,και εσταξε στο καθισμα του συνοδηγου...Εχει κανει μια σκληρη κηλιδα διαμετρου 1 εκ. περιπου..
Αυτο μπορει να βγει αν χρησιμοποιησω βενζινη ή νεφτι?'Η βγαινει με καποιο αλλο προιον εμποριου?
-
To ασετόν κάνει δουλειά καμιά φορά, αλλά δεν ξέρω τι θα παιχτεί με το ύφασμα στο κάθισμα.
Επίσης, μπορείς να πάρεις ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα για καθαρισμό πληκτρολογίων πχ, να το γυρίσεις ανάποδα και να 'παγώσεις' την κόλλα. Συνήθως το κρύο μειώνει την αντοχή της κόλλας αυτής, και μάλλον θα κάνεις δουλίτσα με λίγο ξύσιμο.
-
Άσχετο αλλά στα λαστιχάκια στις πόρτες του αυτοκινήτου τι βάζουμε, σπρέυ σιλικόνης ??
-
Ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To ασετόν κάνει δουλειά καμιά φορά, αλλά δεν ξέρω τι θα παιχτεί με το ύφασμα στο κάθισμα.Επίσης, μπορείς να πάρεις ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα για καθαρισμό πληκτρολογίων πχ, να το γυρίσεις ανάποδα και να 'παγώσεις' την κόλλα. Συνήθως το κρύο μειώνει την αντοχή της κόλλας αυτής, και μάλλον θα κάνεις δουλίτσα με λίγο ξύσιμο.
νομίζω ότι με ότι και αν το τρίψεις θα φύγει και το χρώμα από το κάθισμα.
-
Αν οι υαλοκαθαριστήρες όταν λειτουργούν κάνουν θόρυβο (από την τριβή του λάστιχου στο κρύσταλλο) καθαρίστε τα λάστιχα, στεγνώστε τα και ρίξτε σπρέι σιλικόνης.
-
τώρα με τα χιόνια και τα αλάτια που έχουν ρίξει πρέπει να το καθαρίσουμε από κάτω; υπάρχουν βενζινάδικα που να πλένουν από κάτω;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τώρα με τα χιόνια και τα αλάτια που έχουν ρίξει πρέπει να το καθαρίσουμε από κάτω; υπάρχουν βενζινάδικα που να πλένουν από κάτω;νομίζω πως ναι.
-
Πήγαινε μια βόλτα με βροχή και πλύθηκε δωρεάν.
Πάντως μη το πλύνεις αμέσως γιατί θα ξαναλερωθεί από το αλάτι στους δρόμους - να καθαρίσουν πρώτα οι δρόμοι και μετά.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τώρα με τα χιόνια και τα αλάτια που έχουν ρίξει πρέπει να το καθαρίσουμε από κάτω; υπάρχουν βενζινάδικα που να πλένουν από κάτω;Μόλις τελειώσει ο χαμός, καθαρίσουν και οι δρόμοι απο την λάσπη και τα αλάτια ρίξε ένα πλύσιμο με πιεστικό απο κάτω ..., θόλοι, ζάντες κλπ
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τώρα με τα χιόνια και τα αλάτια που έχουν ρίξει πρέπει να το καθαρίσουμε από κάτω; υπάρχουν βενζινάδικα που να πλένουν από κάτω;Ναι, με ζεστό νερό.
Και σε βενζινάδικα με αναβατόριο και σε πλυντήρια αυτοκινήτων με αντίστοιχο εξοπλισμό. -
θα περιμένω γιατί με την πρώτη βροχή πάλι χάλια θα γίνει από το αλάτι που θα έχει μείνει στην άσφαλτο.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ