-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ξερει κανεις που μπορωνα βρω προιοντα Meguiars στα βορεια προαστια., Μαρουσι??
Κατεβαίνεις την Καποδιστρίου από Λ.Κηφισίας προς Ν.Ιωνία. Λίγο πριν τις καμάρες (πριν την Λ.Κύμης), κάνει ένα άνοιγμα με παράδρομο ο δρόμος. Εκεί έχει κατάστημα Meguiars.
http://www.dtailxperts.gr/index.php' target='_blankΖήτα τον Κώστα που το έχει. Θα σε εξυπηρετήσει αμέσως και θα σου εξηγήσει ότι θες για τα προϊόντα.
Τελικα πηγα σημερα στο συγκεκριμενο καταστημα,στη Λ.Καποδιστριου.Βρηκα τον Κωστα ο οποιος ηταν παρα πολυ εξυπηρετικος,ευγενεστατος και φανηκε ανθρωπος με μερακι για τη δουλεια του.Με βοηθησε παρα πολυ και μου εξηγησε τα παντα για τα Meguiars!Απο οτι μου ειπε κανει και μονος του κερωμα -γυαλισμα κτλ.
Τα καλα πραγματα πρεπει να λεγονται!
Ευχαριστω Vasgti για τη βοηθεια! -
σιλικόνη spray που ακριβώς βάζω στα λάστιχα των παραθύρων? εκεί που τα βλέπει ο ήλιος, ή στην ειπφάνεια επαφής του λάστιχου με το τζάμι?
ευχαριστώ.
-
Πέτρο μάλλον βάζεις σε όλη την επιφάνεια του λάστιχου.
-
Για να γλιστράει, σίγουρα βάζεις εκεί που ακουμπάει το τζάμι (χωρίς να το λερώσεις και περιμένεις λίγο να στεγνώσει). Από την άλλη μεριά (για τον ήλιο) δεν ξέρω αν προστατεύει αλλά γιατί να μη βάλεις;
Κρατάω το σπρέι στο ένα χέρι και στο άλλο χέρι ένα πανί για να μη λερώνονται τζάμια και αμάξι όταν ψεκάζω.
-
θα το δοκιμάσω στα πίσω παράθυρα πρώτα, κ μετά θα βάλω κ στα μπροστά...
vielen Dank Κωνσταντίνε!!!!
-
Καθάρισε πρώτα τους οδηγούς των παραθύρων με μια (εντάξει, πολλές) μπατονέτες, και μετά βάζεις σιλικόνη εκεί.
-
Αν θέλουμε να καθαρίσουμε π.χ το εσωτερικό της πόρτας(γρύλλο,τσιμούχες κλπ)από τη βρώμα, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσουμε νερό,υπάρχει κάποιο καθαριστικό για αυτή τη δουλειά;
-
Εριξα σπρει σιλικονης στα λαστιχα και απο τοτε εχω τριγμους απο τις πορτες.Μηπως αντι να τα μαλακωσει τα σκληρυνε?
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Υ.Γ.: Μιας κια δεν βρέθηκε εθελοντής για την μικρή (δειλοί!):
Ζητείται καπότα ολόσωμη μήκους περίπου 1 μέτρου για φιλοξενία βρέφους με διαρροή...Αυτήν (την καπότα) έπρεπε να την είχες σκεφτεί νωρίτερα... τώρα δεν πιάνει
Δίκιο έχεις, πάθαμε και μάθαμε
Τώρα σε κάθε βόλτα θα απλώνω πίσω ένα νάιλον απ' αυτά που χρησιμοποιούν οι μπογιατζήδες στο βάψιμο...ammophila τελικά χρησιμοποίησα το αραιωμένο ξύδι και φαίνεται ότι μάλλον θα κάνει δουλειά.
Θα το επαναλάβω πάλι σε λίγες ημέρες...Πάντως εάν ξεφορτωθώ την 'μυρωδιά' έτσι εύκολα, να μου πεις απλά σε ποια πλατεία χωριού θέλεις να σου στήσω άγαλμα...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΜιας και θα μαι Αμαρι τον Ιουλη (Γουργουθοι για να ακριβολογω), ετσι απο περιεργεια, πες μου αν σου 'δουλεψε'?
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Μιας και θα μαι Αμαρι τον Ιουλη (Γουργουθοι για να ακριβολογω), ετσι απο περιεργεια, πες μου αν σου 'δουλεψε'?Γεια σου ammophila...
Πραγματικά η συνταγή με το ξύδι ΔΟΥΛΕΨΕ και ξεφορτώθηκα την 'λουλουδένια' οσμή 'επεξεργασμένου' γάλακτος...(αφού στην απελπισία μου σκεφτόμουν ότι μάλλον έπρεπε τελικά ή ν' αγοράσω καινούργιο κάθισμα ή να προμηθευτώ νταμιτζάνες με κολόνια Ζιβανσύ...).Σου οφείλω λοιπόν ένα άγαλμα...(πες μου απλά αν το θέλεις πάνω σε άλογο ή πεζός με μπουκάλι ξύδι ΤΟΠ στο χέρι... ).
Καλά να περάσεις στο Αμάρι (θα πέσει ΠΟΛΥ φάι και ποτό, έτσι;).
-
Θέλω να παραγγείλω αρκετά προϊόντα meguairs ή autoglym. Επειδή οι τιμές στην Ελλάδα είναι πολύ τσιμπιμένες σε σχέση με το εξωτερικό γνωρίζεται κάποιο e-shop εντός ευρωπαϊκής ένωσης για παραγγελία;
Έχω βρει μέσω e-bay κτλ αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιο που μου διαφεύγει. -
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
http://www.cleanyourcar.co.uk/' target='_blank
+
http://www.motorgeek.co.uk/' target='_blankΣε ευχαριστώ!!! Είχα βρει το πρώτο από Google. Καλές τιμές που είδα από Αμερική είναι φοβερές αλλά
δεν θέλω να μπλέχνω με τελωνεία. -
Ο χρήστης gRim έγραψε:
http://www.cleanyourcar.co.uk/' target='_blank
+
http://www.motorgeek.co.uk/' target='_blank' target='_blankΣε ευχαριστώ!!! Είχα βρει το πρώτο από Google. Καλές τιμές που είδα από Αμερική είναι φοβερές αλλά
δεν θέλω να μπλέχνω με τελωνεία.Από Αγγλία είναι και τα δυο site, δεν υπάρχει στην μέση τελωνείο.
-
Ναι το ξέρω! Απλά από περιέργεια είδα και από αμερική όπως το site της meguairs και μου έκανε εντύπωση πόσο πιο φτηνά είναι ακόμα και σε σχέση με Αγγλία.
Άσχετο αλλά θυμάμαι είχα πάρει από δω μία αλοιφή για γρατζουνιές της meguairs 20 ευρώ και αμερική κόστιζε 20 δολάρια. -
Επειδη πλεον το αμαξι μου ειναι 6ετιας και θελω να το περιποιηθω λιγο,πηγα εδω στο λουτρακι σε ενα καινουργιο μαγαζι που περα απο απλο πλυσιμο,κανει και εσωτερικο βιολογικο καθαρισμο και εξωτερικα γυαλισμα κερωμα.Αφου λοιπον ειδε το αμαξι μου ζητησε 150 ευρα για τον βιολογικο καθαρισμο και 200 ευρω για γυαλισμα-κερωμα.Συνολικη παραμονη αυτοκινητου 2 μερες.
Επειδη δεν ξερω απο τιμες,ειναι φυσιολογικες?
Εχει κανει κανεις βιολογικο καθαρισμο,και εαν ναι εμεινε ευχαριστημενος.
Ο ανθρωπος μου ειπε οτι μεσα θα ειναι σαν να βγηκε απο το εργοστασιο.Αληθευει?
Δεν ειναι λιγα τα 350 ευρω αλλα αν το αποτελεσμα με ευχαριστησει τοτε χαλαλι -
viewtopic.php?f=6&t=5456
viewtopic.php?f=6&t=32183
-
Για το κέρωμα μάλλον είναι πολλά τα λεφτά...αλλά και βιολογικός θα πρέπει να υπάρχει φθηνότερος..
-
Θα ηθελα τη βοηθεια των πατρινων, στο που μπορω να παω να μου καθαρισουν το σαλονι και να το ενυδατωσουν με τα ειδικα γαλακτωματα.
Ειναι δερματινο αφημενο στη τυχη του για 3 χρονια+ . -
Κανεις?
Δυστυχως δεν βρηκα ακομα...
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ