-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Με τον φίλο @m3rlin οργανώσαμε ένα ευχάριστο χαλαρό απόγευμα για να περιποιηθούμε το πανέμορφο CH-R GR μετά την απαγωγή του ώστε να ξανανιώσει και να μην του κάνει νάζια..
Το σχέδιο ήταν απλό.. καλό πλύσιμο και εφαρμογή κεριού, πόση ώρα να πάρει.. Ξεκινήσαμε κάποια στιγμή αφού κρύωσε το αμάξι, η σκιά ήταν αρκετή και χορτάσαμε μπλα μπλά
Αφού το στεγνώσαμε καλά με αέρα και πετσέτα και μετά από μια μικρή διόρθωση με τον αλοιφαδόρο σε κάποιο σημείο έφτασε η ώρα του κερώματος. Ο m3rlin είχε φέρει ένα κερί της Fusso που έχω διαβάσει τα καλύτερα αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Είχα πάααρα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω κερί σε μορφή πάστας. Γρήγορα καταλάβαμε ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε λιγότερο προιόν σε σχέση με τις πρώτες δοκιμές και ότι είναι δύσκολο στην αφαίρεση(χαρακτηριστικό αυτού του τύπου κεριών), ειδικά αν πάει σε ακμές, λάστιχα, εσοχές κτλ. και το CHR έχει άπειρες από δαύτες.
Η ώρα πέρναγε και ήταν πλέον δεδομένο ότι θα δουλέψουμε με σκοτάδι. Σοβαρέψαμε και αρχίσαμε να τρέχουμε σα το Βέγγο. Τα μουσκέψαμε τα uomo την ίδια στιγμή που τα κουνούπια κάνανε πάρτυ στα πόδια μας και μας έπιναν το αίμα. Εδώ να πώ ότι ο m3rlin είναι σκύλος και δουλευταράς και το έχει με την περιποίηση. Κάναμε καλή ομάδα και κάποια στιγμή τελειώσαμε. Από την κούραση την πείνα και τη βιασύνη δεν έβγαλα ούτε μια φωτογραφία στο τέλος.. ούτε θυμάμαι αν έβγαλε ο m3rlin ώστε να ανεβάσει. Σίγουρα το αμάξι έλαμψε και αναδείχτηκε, ελπίζω να έχει και μεγάλη διάρκεια, κάτι για το οποίο το προιόν που χρησιμοποιήσαμε διαφημίζεται.
Αποσυρθήκαμε και περιμέναμε ευλαβικά τα σουβλάκια συνοδεία μπύρας όσο τα λέγαμε που ήταν και το καλύτερο κομμάτι της βραδιάς που τράβηξε πολύ. Ακολουθώντας την παράδοση του @yem ο m3rlin εκτός από τα σουβλάκια μου έκανε δώρο ένα τεράστιο wash mitt που βρεμένο είναι χρήσιμο ακόμα και σε τσαμπουκάδες! Τον ευχαριστώ πολύ και ξέρει ότι την επόμενη φορά είναι η σειρά μου
Χεχε! Έγινε δουλίτσα! Και εγώ δεν έβγαλα φωτό να σας το δείξω και τώρα έχει ήδη ένα κάρο σκόνη... Στο επόμενο πλύσιμο θα βγάλω φωτός να δούμε και πόσο υδροφοβικο ειναι το κεράκι.. ένα μεγάλο ευχαριστώ από εδώ στο μαστορι για την βοήθεια του!!!
-
Πάντως ο μάστορας πρέπει να έχει τα καθαρότερα πλακάκια κήπου τουλάχιστον στην Αττική.
-
Πείτε ότι θέλετε για τις φώτο έχω τέτοια κούραση που θα τα υποστώ όλα
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Πείτε ότι θέλετε για τις φώτο έχω τέτοια κούραση που θα τα υποστώ όλα
Οι υπόλοιπες αύριο γιατί πρέπει να τις μικρυνω 🤬🤬🤬🤬
-
![Resizer_16593827538181.jpeg](/assets/uploads/files/1659383049769-resizer_16593827538181.jpeg
Resizer_16593827839925.jpeg
Κάτι κατάφερα -
Μου αρέσει που σε όλες τις φωτο έκρυψες την πινακίδα αλλά σε μία την άφησες
-
@antoniokon said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μου αρέσει που σε όλες τις φωτο έκρυψες την πινακίδα αλλά σε μία την άφησες
Χαχα φίλε το είδα και λέω άστο θα περάσει στο ντουκου. Και άφησα και αυτή που φαίνεται πεντακαθαρα
-
Το άλλαξα ςςςςςςτ -
Δεν μπορώ να μην σε τρολλαρω... Σε λατρεύω να ξες.
.
Η επόμενη φωτογραφία με το Kia -
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
.
Η επόμενη φωτογραφία με το KiaΑχαχαχαχαχα φίλε πες ότι θες αμοιβαία τα αισθήματα, να ξέρεις όμως όταν θα ναι για αλλαγή κινητού θα βάλω γκάλοπ
-
.
Η επόμενη φωτογραφία με το KiaΑυτή η φώτο είναι από το καπο κοντινή
Πες και κάτι για το πλύσιμο μου βγήκε η ψυχή. Λείπει και ο Mastoras να δω τι θα πει -
Είναι αμαξάρα και στο μαύρο κεντάει, το βλέπεις να γυαλίζει και το χαίρεσαι!
Έπλυνες και τα 2 αμάξια ταυτόχρονα? -
Είναι αμαξάρα και στο μαύρο κεντάει, το βλέπεις να γυαλίζει και το χαίρεσαι!
Έπλυνες και τα αμάξια ταυτόχρονα?Ναι απλά εντάξει το corolla όχι με τόσο μεγάλη λεπτομέρεια.
-
Λογικό, τογιοτα είναι .
Πολύ κούραση -
Λογικό, τογιοτα είναι .
Πολύ κούρασηΜπα φίλε παρόλο τα χρόνια και τις κακουχίες που έχει φάει εκτός από τα πλαστικά και τα φανάρια το χρώμα γυαλίζει σαν καινούργιο. Βέβαια να πω πως το kia το καθάρισα και μέσα και έβγαλα τα πατάκια μοκέτα και έβαλα τα σκαφακια, επειδή σε λίγες μέρες ξεκινά η άδεια, ενώ το corolla δεν το καθάρισα μέσα και είναι σαν να είσαι σε χαλικοδρομο
-
Νυχτερινά σπορ ο Άλεξ! Κουκλί το εργαλείο, βγάλε αύριο πρωί πρωί καμία όσο είναι ακόμα καθαρό..
Είμαι σε διακοπές και ίσα που ρίχνω μια ματιά στο φόρουμ. Επέστρεψα για να ξαναφύγω και πρόσεξα ότι κονόμησα ενα πολύ μικρό βαθουλωμα στην πόρτα, έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε
-
Πρωινή φωτο. Άλλη δεν τράβηξα γιατί πήρα το corolla για δουλειά να το πάω για καθάρισμα μέσα γιατί δεν έχω κουράγιο . Άσε που έχει αγροτικές δουλειές σήμερα, που θα πάει 2 και σημερα -
Χαχαχα μέσα στο σκοτάδι ο Άλεξ μας δείχνει ένα κατάμαυρο όχημα.
Μάστορας θα το φτιάξεις μόνος το βαθούλωμα; Αν ναι έχει πολύ ενδιαφέρον για DIY
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Χαχαχα μέσα στο σκοτάδι ο Άλεξ μας δείχνει ένα κατάμαυρο όχημα.
Μάστορας θα το φτιάξεις μόνος το βαθούλωμα; Αν ναι έχει πολύ ενδιαφέρον για DIY
Επίτηδες ρε φίλε για να μην φαίνονται οι ατέλειες
-
Σε λίγο έτσι όπως πας εσύ, θα το βάζεις να κάνει duckface για να το βγάλεις φωτογραφία
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ