-
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
-
Ανά 2-3 μήνες leather care balm της autoglym, αλλά βάζε το όταν δε θα χρησιμοποιήσεις άμεσα το αυτοκίνητο γιατί θα πρέπει να το απορροφήσει αλλιώς θα πήγαινε και στα ρούχα.
-
Υπάρχουν Κιτ αλλά ίσως ένας ειδικός στο κάνει σωστά.
-
Αν είναι να έχεις δέρματα και να μη τα χαίρεσαι βάζοντας καλύμματα τότε δεν έχει νόημα να ασχολείσαι και με τη συντήρηση τους.
Η γυναίκα μου μου πήρε σετ καλύμματα για audi. Ωραία ποιοτικά έβαλα τα μπροστινά το μεσημέρι, όλα οκ μόνο ένα πρόβλημα.... Ενώ τα έχω τελείως τεντωμένα γλιστράει το κάλυμμα στη θέση.....
Όσο αντέξουν και μετά όση περιποίηση γίνεται. Τώρα με τα τζιν δεν ξέρω τι θα γίνει.
Το 3 το σκέφτηκα και εγώ ισχύει δεν θα τα πάρουμε μαζί μας. -
-
@w202-amg said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
-
Ανά 2-3 μήνες leather care balm της autoglym, αλλά βάζε το όταν δε θα χρησιμοποιήσεις άμεσα το αυτοκίνητο γιατί θα πρέπει να το απορροφήσει αλλιώς θα πήγαινε και στα ρούχα.
-
-
Αν είναι να έχεις δέρματα και να μη τα χαίρεσαι βάζοντας καλύμματα τότε δεν έχει νόημα να ασχολείσαι και με τη συντήρηση τους.
Η γυναίκα μου μου πήρε σετ καλύμματα για audi. Ωραία ποιοτικά έβαλα τα μπροστινά το μεσημέρι, όλα οκ μόνο ένα πρόβλημα.... Ενώ τα έχω τελείως τεντωμένα γλιστράει το κάλυμμα στη θέση.....
Όσο αντέξουν και μετά όση περιποίηση γίνεται. Τώρα με τα τζιν δεν ξέρω τι θα γίνει.
Το 3 το σκέφτηκα και εγώ ισχύει δεν θα τα πάρουμε μαζί μας.Εγώ χρησιμοποιώ ένα τέτοιο που περίσσεψε από προηγούμενο αυτοκίνητο.
Το χρησιμοποιούσα για να ακουμπάει το παιδικό κάθισμα και για να μην λερώνει το κάθισμα από εμετούς κτλ.
https://www.skroutz.gr/s/25617013/Lampa-THiki-Platis-Kathismatos-Aytokinitou-Me-3-THikes-Kids-3in1-40105.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Το υλικό που έχει από κάτω δεν γλιστράει και είναι ιδανικό για αυτό που το θέλεις.
Και ταίριαξε και χρωματικά με το γκρί σαλόνι του T-ROC. -
-
@a-d-p said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@w202-amg said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
-
-
-
Το 3 το σκέφτηκα και εγώ ισχύει δεν θα τα πάρουμε μαζί μας.Εγώ χρησιμοποιώ ένα τέτοιο που περίσσεψε από προηγούμενο αυτοκίνητο.
Το χρησιμοποιούσα για να ακουμπάει το παιδικό κάθισμα και για να μην λερώνει το κάθισμα από εμετούς κτλ.
https://www.skroutz.gr/s/25617013/Lampa-THiki-Platis-Kathismatos-Aytokinitou-Me-3-THikes-Kids-3in1-40105.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Το υλικό που έχει από κάτω δεν γλιστράει και είναι ιδανικό για αυτό που το θέλεις.
Και ταίριαξε και χρωματικά με το γκρί σαλόνι του T-ROC.Είχα και κάτι τέτοιο στο μυαλό μου,θα κοιτάξω να το δω από κοντά
-
-
Επειδή αναφέρθηκε προ ημερών το πρόβλημα με τις αράχνες στην οθόνη του φίλου, να πω ότι υπάρχουν αμέτρητα και πάμφθηνα μικρά σπρέι που κάνουν γι' αυτήν την δουλειά. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί κι ένα πανακι σε καλή κατάσταση. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές, δεν έχει αφήσει σημάδια, ούτε αράχνες. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε οθόνη υπολογιστή. Απλά, αν πάρετε, κοιτάξτε να μην έχει αλκοόλ.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ