-
Για ένα τέτοιο πλυντήριο self service είχα ανοίξει το θέμα.
Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Πήγα δύο φορές να δω τι παίζει, αλλά μόλις μπήκα στο χώρο κατευθείαν έφυγα. Δεν νομίζω να αξίζει το κόπο να πληρώνεις με χρονοχρέωση για να πλύνεις μόνος σου το αυτοκίνητο ή τη μηχανή. Ειδικά όταν ο χρόνος που σου προσφέρει είναι ελάχιστος που στην ουσία σε βάζει σε διαδικασία να χώνεις συνέχεια κέρματα στο μηχάνημα.
Και δεν ξέρω και πόσο το χρεώνουν αυτό. Πρέπει να πάω από εκεί να δω τις χρεώσεις. -
Πλυσιμο σε αυτοματο, ποτε μαγκες.
Πλυσιμο self service για να ξερεις και το αυτοκινητο σου.
Πανακια και δερματα απο κριαρια και προβατα,δεν παιζουν ρολο αν το εχειςνστον ηλιο συνεχεια.
Το κερωμα ειναι το πιο βασικο απο ολα και πλυντο και στο πλυντηριο πιατων.
Το νερο της θεσσαλονικης ειναι μαπα.....αφηνει χλωριο και αλατα στο αμαξι.....ουτε για τα φυτα δεν ειναι.Κερωμα μάγκες,βασικό.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Κερωμα μάγκες,βασικό.Kαθε ποσο διαστημα πρεπει να κερωνεται το βερνικι του αυτοκινητου,καθε 5-6 μηνες ειναι μικρο η μεγαλο χρονικο διαστημα?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Κερωμα μάγκες,βασικό.
Kαθε ποσο διαστημα πρεπει να κερωνεται το βερνικι του αυτοκινητου,καθε 5-6 μηνες ειναι μικρο η μεγαλο χρονικο διαστημα?
Ειναι το σωστο διαστημα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Κερωμα μάγκες,βασικό.
Kαθε ποσο διαστημα πρεπει να κερωνεται το βερνικι του αυτοκινητου,καθε 5-6 μηνες ειναι μικρο η μεγαλο χρονικο διαστημα?
Ειναι το σωστο διαστημα!
Μα ρε παιδια στο μηνα πανω εχει φυγει το κερι(αναλογως των βροχων-πλυσιματων).
Κανω κατι λαθος στο περασμα? -
Το θέμα αφορά τα 'Πλυντήρια Αυτοκινήτων & Πλυντήρια Self Service'.
Περί κερωμάτων κλπ... υπάρχουν δεκάδες ή μάλλον εκατοντάδες άλλα θέματα.
-
Καλησπερα, ακουσα για βιολογικο καθαρισμο στην αγια παρασκευη οπου καθαριζεις εσυ το αυτοκινητο και πληρωνεις 5€ την ωρα. Ισχυει κατι τετοιο; ειναι πραγματι βιολογικος;
-
Ενδιαφέρον αν ισχύει αλλά προσωπικά δεν το εχω ακουσει.. (για βιολογικο)
Σε βόρεια προαστια (Μαρουσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια κλπ) έχουμε καποια πρόταση για σωστό πλύσιμο αυτοκινήτου ;
-
Μου το ειπαν 2 γνωστοι .και ρωταω για επιβεβαιωση.
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Καλησπερα, ακουσα για βιολογικο καθαρισμο στην αγια παρασκευη οπου καθαριζεις εσυ το αυτοκινητο και πληρωνεις 5€ την ωρα. Ισχυει κατι τετοιο; ειναι πραγματι βιολογικος;Βιολογικός με 5€;Και το κάνεις και μόνος σου;
Και με μπεταντίν να το πλυνεις πιο πολλά θα χαλάσεις.
Δεν γίνεται αυτό που λες,ή δεν το λες σωστά. -
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Ενδιαφέρον αν ισχύει αλλά προσωπικά δεν το εχω ακουσει.. (για βιολογικο)Σε βόρεια προαστια (Μαρουσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια κλπ) έχουμε καποια πρόταση για σωστό πλύσιμο αυτοκινήτου ;
Auto star στην Πεύκη.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ενδιαφέρον αν ισχύει αλλά προσωπικά δεν το εχω ακουσει.. (για βιολογικο)
Σε βόρεια προαστια (Μαρουσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια κλπ) έχουμε καποια πρόταση για σωστό πλύσιμο αυτοκινήτου ;
Auto star στην Πεύκη.
Αυτο νομίζω ότι δε πλένει
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μια χαρά πλένει και πολυ καλα μάλιστα μιας και ειναι τοπ επαγγελματίες στην περιποίηση του αυτοκίνητου. Δεν ειναι απλα ουτε πρωτιςτως πληντυριο αλλα ειναι σούπερ ποιοτικό και εγω μονο εκει παω πλέον.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Καλησπερα, ακουσα για βιολογικο καθαρισμο στην αγια παρασκευη οπου καθαριζεις εσυ το αυτοκινητο και πληρωνεις 5€ την ωρα. Ισχυει κατι τετοιο; ειναι πραγματι βιολογικος;
Βιολογικός με 5€;Και το κάνεις και μόνος σου;
Και με μπεταντίν να το πλυνεις πιο πολλά θα χαλάσεις.
Δεν γίνεται αυτό που λες,ή δεν το λες σωστά.Ακριβως αυτο μου ειπαν, και ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για το αν αληθευει.
-
Οκ δεν έχω παει αλλα το έχω ακούσει μόνο σαν μαγαζί detailing. Ποςο χρεώνει το πλύσιμο μέσα εξω; Εγώ πηγαίνω στη Γλυφάδα στο golden και παει 13 το πλύσιμο & 10 το κερί
Sent from my iPad using Tapatalk
-
15 ειναι το μεσα έξω με ολα τα σχετικά. Για αλλα δεν ξέρω γιατι εχω κανει επιδιόρθωση χρώματος και πέρασμα 9h για προστασία και γυαλάδα που εχει 7 χρονια εγγυηση και απλα το πλένω.
Detailing κανει πρωτίστως αλλα χωρις καλο πληντυριο πως θα κανεις το σωστό detailing μετα; -
Αυτό με το απιονισμένο νερό μου φαίνεται λίγο ..δύσκολο πάντως. Μακάρι να ισχύει.
Πριν μια βδομάδα πήγα το αυτοκίνητό μου για γυάλισμα. Γρατζουνιές ελάχιστες, σημάδια από άλατα, πολλά.
Τα παιδιά του φανοποιείου μου είπαν ότι πολλά από τα γνωστά Πλυντήρια Αυτοκινήτων χρησιμοποιούν νερό από πηγάδια για μείωση κόστους. Και όσοι έχετε δει πόσο αλατι περιέχει / κρατάει το πηγάδι, καταλαβαίνετε... -
Ρε παιδιά όλα αυτά τα πλυντηρια είναι κανιβαλοι. Το ξεσκιζουν το αμάξι οι βούρτσες και τα βρωμοπανα.
-
Κάπου πρέπει να πλένουμε τα αυτοκίνητά μας.
Αν ο ένας μας βρωμάει, ο άλλος μας μυρίζει τότε να τα αφήσουμε τα αυτοκίνητα μέσα στην μπίχλα... -
Απλα τα πας κάπου καλα με πλύσιμο στο χέρι και σωστή περιποίηση, οχι όπου να ναι.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ