-
στα βενζίνάδικα όταν το πλένουν εσωτερικά έχουν ένα ψεκαστήρα με ένα υγρό... εκτός από νερό, τι άλλο μπορεί να έχει??
και γενικά συμβουλές για υγρο καθαρισμού (όχι γυαλίσματος και pls όχι ειδικό και πανάκριβο... _) -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Υπαρχει στην Ιερα οδο ,στο ρευμα απο Κεραμικο προς τις γεφυρες απεναντι απο το γεωπονικο πανεπιστήμιοΕιναι ομως free to go???? Εγω θελω να προσφερει μονο πιεστικο ή εστω απλο λαστιχο και μια γωνια για να πλυνω, με τους δικους μου κουβαδες, τα δικα μου σαμπουαν, τις δικες μου πετσετες.
Σημερα γυρισα το λεκανοπεδιο, επισκεφτηκα 4-5 'τετοια' και κανενας δεν σε αφηνει να χρησιμοποιησεις τα δικα σου. Προφανως για οικονομια χρονου και χωρου σε υποχρεωνουν να χρησιμοποιησεις την δικια τους βουρτσα με τον αφρο που βγαζει αυτη.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
στα βενζίνάδικα όταν το πλένουν εσωτερικά έχουν ένα ψεκαστήρα με ένα υγρό... εκτός από νερό, τι άλλο μπορεί να έχει??
και γενικά συμβουλές για υγρο καθαρισμού (όχι γυαλίσματος και pls όχι ειδικό και πανάκριβο... _)Εδω θα βρεις τα παντα
Γρηγορη αποστολη (παντα με κουριερ). Εξοδα αποστολης 8 λιρες. Για καθαρισμο εσωτερικου θες απιονισμενο νερο, ενα APC (All Purpose Cleaner), πολλα mf και μετα αφου φυγει η μπιχλα θες ειτε μια λοσιον/τζελ που θα ενυδατωσει τα πλαστικα και μετα μια κρεμα/σπρευ που θα παρεχει UV προστασια ή κατευθειαν ενα 2 σε 1 προιον τυπου 303 Aerospace
http://shinearama.co.uk/product.php?id=303-30340
Εναλλακτικα αν 'φοβασαι' την παραγγελια απ'εξω (μην αγχωνεσαι παντως η πληρωμη γινεται μεσω paypall), μπορεις να περασεις απο το Swell Store (www.swell.gr). Εχει βεβαια μικροτερη ποικιλια αλλα εχει φυσικη παρουσια ως καταστημα, μπορεις δλδ να πας και να ψωνισεις μονος σου και το κυριοτερο να μιλησεις με τον Μιχαλη που εχει το μαγαζι και ειναι detailer o ιδιος οποτε μπορει να λυσει αποριες σου, να σε καθοδηγησει και να σου προτεινει προϊοντα αναλογα με το βαλαντιο και τις αναγκες σου.
Ολα αυτα αν δεν τον πετυχεις επι το εργο
Δυστυχως η περιποιηση του αυτοκινητου θελει μερακι, υπομονη, χωρο, χρονο και τα καταλληλα υλικα.
-
Ο χρήστης Dude03 έγραψε:
Υπαρχει στην Ιερα οδο ,στο ρευμα απο Κεραμικο προς τις γεφυρες απεναντι απο το γεωπονικο πανεπιστήμιο
Ειναι ομως free to go???? Εγω θελω να προσφερει μονο πιεστικο ή εστω απλο λαστιχο και μια γωνια για να πλυνω, με τους δικους μου κουβαδες, τα δικα μου σαμπουαν, τις δικες μου πετσετες.
Σημερα γυρισα το λεκανοπεδιο, επισκεφτηκα 4-5 'τετοια' και κανενας δεν σε αφηνει να χρησιμοποιησεις τα δικα σου. Προφανως για οικονομια χρονου και χωρου σε υποχρεωνουν να χρησιμοποιησεις την δικια τους βουρτσα με τον αφρο που βγαζει αυτη.
δεν ξερω , μπορεις να περασεις καμια βολτα να ρωτησεις
-
Αυτή η προσφορά αξίζει γενικά τα λεφτά της :
http://www.grandsales.gr/index.php/fron ... single/201
Έχει κάνει κανένας κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο κατάστημα;
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Αυτή η προσφορά αξίζει γενικά τα λεφτά της :http://www.grandsales.gr/index.php/fron ... single/201
Έχει κάνει κανένας κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο κατάστημα;
Εμένα μου φαίνεται τσάμπα! Κρίμα που είναι μακρυά...
-
Υπάρχε κάποιος ασφαλής τρόπος να βγάλουμε (λευκό) χρώμα άλλου αυτοκινήτου πάνω απο το δικό μας (μαύρο)...?
Τις προάλλες βρήκα στο αυτοκίνητο ένα βαθούλωμα στο φτερό και αρκετό χρώμα του παπάρα (ή της παπάρισας ) τριγύρω...
Στην αρχή νόμιζα πως κάποιες είναι γρατζουνιές αλλά διαπίστωσα πως είναι όλο ξένο χρώμα που με πολύ επιμονή και τρίψιμο βγαίνει...
Όμως, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που μου έχουν τύχει στο παρελθόν, το συγκεκριμένο χρώμα θέλει ΠΟΛΥ επιμονή για να βγεί (στάνταρ κανα λευκό βανάκι βαμμένο με πινέλο θα ήταν ) και φοβάμαι μην γ@μήσω το δικό μου βερνίκι...Any ideas μπας και αποφύγουμε τη λυπητερή σε κατάστημα μικροεπισκευών...?
-
Κρεμα για αφαιρεση γρατζουνιων και αλοιφαδορο ή αντίστοιχη του αλοιφαδορου κεφαλη για τρυπανι , οσες φορες εχω βρει σημαδια στο αμαξι τα εχω αφαιρέσει πανευκολα με αυτον τον τροπο
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Υπάρχε κάποιος ασφαλής τρόπος να βγάλουμε (λευκό) χρώμα άλλου αυτοκινήτου πάνω απο το δικό μας (μαύρο)...?
Τις προάλλες βρήκα στο αυτοκίνητο ένα βαθούλωμα στο φτερό και αρκετό χρώμα του παπάρα (ή της παπάρισας ) τριγύρω...
Στην αρχή νόμιζα πως κάποιες είναι γρατζουνιές αλλά διαπίστωσα πως είναι όλο ξένο χρώμα που με πολύ επιμονή και τρίψιμο βγαίνει...
Όμως, σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που μου έχουν τύχει στο παρελθόν, το συγκεκριμένο χρώμα θέλει ΠΟΛΥ επιμονή για να βγεί (στάνταρ κανα λευκό βανάκι βαμμένο με πινέλο θα ήταν ) και φοβάμαι μην γ@μήσω το δικό μου βερνίκι...Any ideas μπας και αποφύγουμε τη λυπητερή σε κατάστημα μικροεπισκευών...?
Με μαλακη γομα;Αυτη που ειναι για μολυβι;
-
Με διαλυτικό θα φύγει αμέσως χωρίς τρίψιμο.
-
καλημερα ,
Τι ειδους διαλυτικο ?
-
Διαλυτικό νίτρου.
-
ειναι ομως αρκετα ισχυρο και μπορει να κανει ζημια , εχω καθαρισει με διαλυτικο νιτρο το αμαξι ενος φιλου μου που το το ειχαν βαψει με σπρέι και δεν καθαριζε με τιποτα αλλο , καθαρισε η μπογια αλλα αφησε θαμπαδα στο βερνικι, οποτε καλυτερα να δοκιμασει με μια γομα οπως λεει ο bill ή με κρεμα για το καθαρισμο γρατζουνιων και μετα ας δοκιμασει κατι πιο ισχυρο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ειναι ομως αρκετα ισχυρο και μπορει να κανει ζημια , εχω καθαρισει με διαλυτικο νιτρο το αμαξι ενος φιλου μου που το το ειχαν βαψει με σπρέι και δεν καθαριζε με τιποτα αλλο , καθαρισε η μπογια αλλα αφησε θαμπαδα στο βερνικι, οποτε καλυτερα να δοκιμασει με μια γομα οπως λεει ο bill ή με κρεμα για το καθαρισμο γρατζουνιων και μετα ας δοκιμασει κατι πιο ισχυρο+++
η αποξεστική κρέμα είναι καλύτερη λύση, το διαλυτικό νίτρου μπορεί να διώξει και το δικό σου χρώμα.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...
Το διαλυτικό πάντως ούτε και εμένα μου ακούγεται καλή ιδέα... δύσκολα θα αποφύγει κανείς τη θαμπάδα στο βερνίκι (η οποία ειδικά στο μαύρο φαίνεται απο χιλιόμετρα)... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το διαλυτικό πάντως ούτε και εμένα μου ακούγεται καλή ιδέα... δύσκολα θα αποφύγει κανείς τη θαμπάδα στο βερνίκι (η οποία ειδικά στο μαύρο φαίνεται απο χιλιόμετρα)...Και όμως, το διαλυτικό νίτρου είναι ότι καλύτερο, αλλά ** όχι για χρήση του ως αυτούσιο.**
Το αραιώνεις ανακατεύοντας καλά 60% διαλυτικό με 40% ποσότητα νερό και βρέχεις με το διάλυμα ελαφρά ένα κομμάτι ύφασμα πετσετέ, με το οποίο τρίβεις την επιφάνεια που έχεις το πρόβλημα. Δουλεύοντας και 'βλέποντας'.
Στο τέλος ξεπλένεις την επιφάνεια με νερό, στεγνώνεις με πανί και την περνάς γυαλιστική αλοιφή για να επανέλθει η γυαλάδα, γιατί η τριβή απο την επαφή με το άλλο αυτοκίνητο θα έχει δημιουργήσει ήδη κάποια θαμπάδα στο χρώμα.Επειδή έχω προσπαθήσει να κάνω παρόμοια 'επισκευή', ακόμα και με 'δυνατή' αλοιφή για γρατζουνιές (με ελαφρώς κοκκώδη υφή) , το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο .
-
Μου ηρθε το mail αυτη η προσφορα , πολυ ενδιαφέρον , το κακο ειναι οτι ειναι μακρια μου
2 μήνες απεριόριστα εξωτερικά πλυσίματα με 19€
http://www.goldendeals.gr/deals/19euros ... dium=email -
Μακριά από πλυντήρια, ειδικά τα σκουρόχρωμα...
-
Μονο αν βάζεις Persil Black Magic στους 15 βαθμούς
-
Πλενοντας το αμαξι μου χθες διαπιστωσα οτι υπηρχαν στο καπο σημαδια απο πετρδακια μικρες τρυπες στο χρωμα , τι να κανω υπαρχει καποιο προιον να το φτιαξω μονος μου η να παω σε καποιο επισκευαστη (;) φανοποιο (;) κοστος στο περιπου ;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ