-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αγόρασα ένα gel armorall για το δερμάτινο σαλόνι. Το έχει δοκιμάσει κανείς; ..........
Tο έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό. Δίνει άλλη αίσθηση και γυαλάδα στο δέρμα. Όταν στεγνώσει, άπλωσέ το καλά και μην το σκουπίσεις με ύφασμα, άστο 1 ημέρα να το 'ρουφήξει' ... και να στεγνώσει μόνο του.
Ομως, επειδή αφήνει ένα film 'λιπαρότητας', που δεν θα το αντιλαμβάνεσαι (και δεν λερώνει ρούχα), μετά απο κάποιους μήνες θα λερώσει το δέρμα απο την απορρόφηση σκόνης. Τότε με ζεστό νερό και σφουγγαράκι με λίγη σαπουνάδα , θα το σκουπίσεις και θα γίνει ξανά καινούριο, χωρίς να χρειάζεται άμεσα να το ξαναπεριποιηθείς με το gel.
Επίσης, αν θυμάμαι καλά, δεν συνιστάται η συχνή χρήση του. Μιά φορά το χρόνο και αραιότερα.σας ευχαριστώ πολύ κ τους 2
για την ιστορία, αυτό είναι:
http://www.armorall.com/products/view_p ... ex=leatherτο δοκίμασα λίγο στο υποβραχιόνιο κ σε μία περιοχή στα πίσω καθίσματα. σκούπισα το περιττό, όπως έγραφαν οι οδηγίες. δε μπορώ να πω πως είδα θαύματα. δεν το άφησα να ποτίσει βέβαια. επίσης δε μου μυρίζει ιδιαίτερα η αλοιφή. μήπως εννοούμε διαφορετικά προϊόντα?
-
Σωστό. Αυτό του link έχω και συμφωνώ ότι δεν αφήνει (ευχάριστη-δυσάρεστη) οσμή.
Επίσης έγραψα: 'Να ποτίσει-οχι σκούπισμα' κλπ. Όποιος βιάζεται-σκοντάφτει.
Και κάτι που ξέχασα: Πριν απλώσεις το gel, εννοείται ότι πρέπει να έχεις καθαρίσει τουλάχιστον με βρεγμένο vetex τα καθίσματα και να τα αφήσεις να στεγνώσουν. Αλλιώς ότι βρωμιά έχουν, με το gel θα 'λασπώσει'! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σωστό. Αυτό του link έχω και συμφωνώ ότι δεν αφήνει (ευχάριστη-δυσάρεστη) οσμή.
Επίσης έγραψα: 'Να ποτίσει-οχι σκούπισμα' κλπ. Όποιος βιάζεται-σκοντάφτει.
Και κάτι που ξέχασα: Πριν απλώσεις το gel, εννοείται ότι πρέπει να έχεις καθαρίσει τουλάχιστον με βρεγμένο vetex τα καθίσματα και να τα αφήσεις να στεγνώσουν. Αλλιώς ότι βρωμιά έχουν, με το gel θα 'λασπώσει'!το παραδέχομαι, τώρα διάβασα το ποστ, κατόπιν εορτής
7-8 ώρες πριν περάσω το gel καθάρισα τις επιφάνειες με μωρομάντηλα johnsons χωρίς οινόπνευμα, για ευαίσθητες επιδερμίδες κ χωρίς γαλάκτωμα
έκανα την εξής απλή σκέψη: εφόσον κάνουν για δέρμα μωρού, θα κάνουν κ για δέρμα αυτοκινήτου
έβγαλαν την σκόνη, σαν καφετί επικάλυψη δλδ, και όχι το μαύρο χρώμα τους δέρματος. αυτό με το νερό δεν φαντάστηκα ότι θα έβγαζε την σκόνη... ώστε κάνει? -
-
Τι χρώμα είναι τα δερμάτινα καθίσματα σου..;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Τι χρώμα είναι τα δερμάτινα καθίσματα σου..;Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαύρα
-
Θα ψάξεις να βρείς καθαριστικό για δέρμα το οποίο διαλύεται σε νερό.βάζεις ζεστό νερό σε κουβά και όσα καπάκια καθαριστικό λένε οι οδηγίες.θα βρείς επίσης και μια βούρτσα για ρούχα η οποία θα είναι μαλακή.θα τρίψεις με λίγο ζεστό νερό το δέρμα και με ένα άλλο πανί θα τα στεγνώνεις αμέσως.Μόλις τελειωσεις θα βάλεις το almoral.
Τα δερμάτινα καθίσματα θα είναι σαν καινούργια.!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
πλυσιμο αυτοκινητου μεσα-εξω μονο με 6 ευρω!!! το πλυσιμο ειναι με χερι και το αναλαμβανουν δυο πακιστανοι..
ειναι ενα τελειωμενο βενζιναδικο το οποιο οχι μονο την ειχε 1,599 αλλα δεν ειχε κιολας βενζινη (απο καποιους πελατες που εβλεπα να περιμενουν να γεμισουν). ααα ειναι και ΒP
ετσι οπως πατε στην θηβων απο αιγαλεω προς πειραια, αφου περασετε τα village του ρεντη προχωρατε αρκετα επι της θηβων. οταν δειτε στα αριστερα σας τα aldi θα συνεχισετε επι της θηβων και στο πρωτο φαναρι που θα δειτε να στριβει αριστερα θα στριψετε και θα το δειτε μπροστα σας στα 20 μετρα.
-
προτιμώ τα χεράκια μου, σήμερα το γλυψα μετά από ένα 3μηνο βρώμας.
-
Kαλησπέρα και χρόνια πολλά, θα ήθελα να μάθω πως φεύγουν γρατζουνιές από σκληρά πλαστικά σε ταμπλώ αυτοκινήτου.
Σίγουρα έχει γραφτεί κάτι στο παρελθόν αλλά δεν μπορώ να το βρώ. -
Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
..θα ήθελα να μάθω πως φεύγουν γρατζουνιές από σκληρά πλαστικά σε ταμπλώ αυτοκινήτου.
...1/ viewtopic.php?f=6&t=5456&p=1819860&hilit=%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7#p1819860
2/ viewtopic.php?f=6&t=5456&p=1881956&hilit=%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7#p1881956
3/ viewtopic.php?f=6&t=5456&p=1974548&hilit=%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7#p1974548 (αλλά δεν συμφωνώ με το σκούπισμα με πανί. Αστη μόνη της μέχρι να απορροφηθεί, αλλά πρόσεχε τα ρούχα σου μην λερωθείς. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το πετυχαίνεις αν το αυτοκίνητο μείνει στον ήλιο και ζεσταθεί καλά η καμπίνα)
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
Καλημέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πως φεύγει το μανό από το ταμπλό του αυτοκινήτου?
Έχω το Peugeot 206 και μου έπεσε εκεί που βρίσκεται το κουμπί αλάρμ. -
Ο χρήστης Chrysa.nikol έγραψε:
Καλημέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πως φεύγει το μανό από το ταμπλό του αυτοκινήτου?
Έχω το Peugeot 206 και μου έπεσε εκεί που βρίσκεται το κουμπί αλάρμ.Με ασετον αλλα δεν ξερω αν και ποση ζημια μπορει να κανει στο ταμπλο.Ισως αν δοκιμαζες να ξυσεις το μανο;
-
Φοβάμαι το ασετόν στο κουμπί αυτό...
15-16 ευρώ έχει καινούριο το κουμπάκι πάντως...
-
Απ' ότι κατάλαβα δεν έπεσε στο κουμπί (ή όχι μόνο σε αυτό).
Αν είναι στο κουμπί επειδή είναι λεία η επιφάνεια μπορεί να δοκιμάσει απαλά με το νύχι να το ξύσει να δει αν βγαίνει.
Αν είναι στο σαγρέ τμήμα του ταμπλό πάλι προσεκτικά ίδια διαδικασία ελαφρύ ξύσιμο με το νύχι. Με ασετόν φοβάμαι πως θα φύγει μεν το μανό αλλά υπάρχει κίνδυνος να μείνει θολούρα στο πλαστικό.
-
δεν μου έπεσε πάνω στο κουμπί. το κουμπί είναι μια χαρά. γύρω από το κουμπί που το πλαστικό εκεί είναι πιο γυαλιστερό γι αυτό το ανέφερα. λέτε να το τρίψω με ασετόν , βενζίνη ή κάτι άλλο?? με το νύχι προσπάθησα αλλά δεν φεύγει... ευχαριστώ για την βοήθεια!
-
κοριτσια σας εχει πεσει και ξερετε?
που ειναι ο ακα εφες που σιγουρα κατι θα ξερει? -
Δοκίμασε στο πλαστικό σε κάποιο κρυφό σημείο του. Πχ μπορείς να το ξεκουμπώσεις και να δοκιμάσεις στο εσωτερικό του.
-
Δοκίμασε σε ένα πανάκι στην άκρη του να βάλεις λίγο ασετόν όπως το κρατάς με το δείκτη και τρίψε ελαφρά πάνω στο μανό με απαλές κινήσεις σε μικρή επιφάνεια (ίσα να το ακουμπήσεις σαν μια κουκίδα). Έχε δίπλα σου και ένα πανάκι ελαφρά βρεγμένο με νερό να σκουπίσεις αμέσως το ασετόν μην το απορροφήσει το ταμπλό και στη συνέχεια με ένα στεγνό πανάκι να το στεγνώσεις εντελώς. Παρατήρησε αν το ταμπλό στο μικρό εκείνο σημείο δείχνει αλλοίωση. Αν δεις πως δεν έχει πρόβλημα το πλαστικό και φεύγει το μανό, το κάνεις απαλά και στην υπόλοιπη επιφάνεια επαναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ