-
εχω κανει αποσμηση με οζον πριν 2 μηνες. Πριν το παω για την αποσμηση ειχα περασει απο το πλυντηριο και αφου το αμαξι καθαριστηκε μεσα εξω τοποθετησα ενα καινουργιο αποσμητικο χωρου ( το κλασσικο δενδρακι) και πηγα κατ'ευθειαν για την αποσμηση με το οζον.
Οταν τελειωσε η αποσμηση και μπηκα μεσα στο αμαξι η καμπινα δεν μυριζε τιποτα , απολυτως καμια μυρωδια παρολο το καινουργιο αποσμητικο που ειχα βαλει, επισα λοιπον το δενδρακι το εφερα στην μυτη μου και μολις και μετα βιας ερχοταν μια μυρωδια ! το οζον ειχε παρει ολη το αρωμα απο το αποσμητικο .
Ομως με την δικια σου περιπτωση που εχει ποτισει η μοκετα δεν ξερω κατα ποσο θα κανει δουλεια -
ΔΕΝ ποτισε η μοκετα!! βγηκε εγκαιρα και καθαριστηκε, ο ουρανος και το αμαξι περασαν πολλα χερια καθαρισμου και ΚΑΠΑΚΙ βιολογικο ολο μεσα. αρα...
Τιμουλα? Ψηνομαι
-
Ο χρήστης mitsaraslion έγραψε:
ΔΕΝ ποτισε η μοκετα!! βγηκε εγκαιρα και καθαριστηκε, ο ουρανος και το αμαξι περασαν πολλα χερια καθαρισμου και ΚΑΠΑΚΙ βιολογικο ολο μεσα. αρα...Τιμουλα? Ψηνομαι
Τιμη μονο για εσωτερικο καθαρισμο δεν ξερω, εγω ειχα το αμαξι παει για συντήρηση χρωματος και το πακετακι που πηρα ειχε μεσα στην τιμη το οζον στην καμπινα, οποτε εσυ θελεις αλλου ειδους δουλεια . θα σου στειλω π.μ με το τηλ. του μαγαζιου που πηγα να μιλησετε.
-
Δεν ξέρω αν έχει ανακαλυφθεί σε after market αξεσουάρ ... υπάρχει στην αγορά κάτι σε 'προσωρινό κάλυμμα' για τα πίσω καθίσματα?
Εννοώ κάποιο υφασμάτινο κάλυμμα που με λάστιχα μάλλον να μπαίνει και να βγαίνει ευκολα και γρήγορα στο πίσω κάθισμα και πλάτη για προφύλαξη στην καθημερινότητα. Δεν είναι αναγκη να παρέχει άνοιγμα για την διαιρούμενη πλάτη ή το υποβραχιόνιο.
(Κατα προτίμηση σε μπεζ).
Κάτι σαν αυτό -ίσως σε πολύ πιο απλή κατασκευή- που παρέχει ως έξτρα η ... Jaguar: http://www.jaguar.gr/uk/en/x-type/models_pricing/accessories/enlargeimagepopup.htm?src=touring_interior_protection_09d0fe65-e76e-42bd-85d0-0398074f255c_450x669@jpg&width=669&height=450&alt=X-TYPE rear seat covers -
Κατι σε ριχταρι ή σε καλυμα διθεσιου καναπε ;
-
Αν υπάρχει κάλυμμα απο καναπέ χωρίς μπράτσα στο πλάι.
Τα ριχτάρια γλυστράνε. Ούτε στο σαλόνι του σπιτιού δεν τα θέλω. -
Παιδιά έχει αναφερθεί κανείς στα αντιθαμβωτικά σπρέι του παρμπρίζ ?
Για όσους έχουμε παλιά αυτοκίνητα χωρίς κλιματισμό, και σε περιοχές με πολύ υγρασία, είναι πολύ ζόρι τα θαμπωμένα τζάμια.
Κάνουν τιποτα αυτά τα σπρέι?
Κάποιο που βρήκα με 8,5 Ευρώ(δεν το πήρα) το ψεκάζεις γράφει και κραταει 3 εβδομάδες.
Πολύ δεν σας φαίνεται? -
Πολύ παλιά είχα χρησιμοποιήσει κάποιο, και όπου έβαλα, εκεί θάμπωνε περισσότερο
-
ένα που έχω κρατάει και παραπάνω
θέλει καλό καθάρισμα του τζαμιού, πέρασμα με το σπρέυ και καλό 'τριψιμο' για να μην κάνει αντανακλάσεις το βράδυ απ τα φώτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ένα που έχω κρατάει και παραπάνωθέλει καλό καθάρισμα του τζαμιού, πέρασμα με το σπρέυ και καλό 'τριψιμο' για να μην κάνει αντανακλάσεις το βράδυ απ τα φώτα
ακριβώς, το γράφουν συνήθως, οτι πρέπει να καθαρίζεται πρώτα πολύ καλά το τζάμι.
Μπορείς να μου πεις ποιο έχεις και πόσο κάνει? -
Καλησπερα παιδια,
Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Η γυναικα μου εχει το Matiz 2006 κοκκινου χρωματος και εδω και μερες εχει σε ολη του την αριστερη πλευρα και στο καπο, τσιμεντο απο μια οικοδομη.
Το τσιμεντο (διοτι δεν το ειδε!!!!) εχει γινει 'πετρα' με αποτελεσμα αν και το πηγα σε πιεστικο δεν βγηκε καθολου.Παω να σκασω και δεν ξερω πως να το βγαλω , φυσικα ΕΑΝ βγαινει η θα πρεπει να παει για βαψιμο (λεφτα δεν παιζουν...τυχαιο? ) και εαν θα χαλασει το χρωμα.
Σας παρακαλω μια βοηθεια.
Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω σε απαντηση σας.
-
Κοιτα απο το viewtopic.php?f=6&t=5456&hilit=%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF&start=885#p1816092 και κατω.
-
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. της Autoglym Κηφισιάς (του Κώστα στο στενό απέναντι από το Υγεία)...δεν μπορώ να το βρώ στο internet...επίσης, της Αutoglym Περιστερίου...γιατί ένα που έχω βρει δεν απαντάει...Γενικότερα ποιόν από τους δυο θα μου συστίνατε..? Με ενδιαφέρει κυρίως εσωτερικός καθαρισμός και απολύμανση δερμάτινου σαλονιού...
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
ένα που έχω κρατάει και παραπάνω
θέλει καλό καθάρισμα του τζαμιού, πέρασμα με το σπρέυ και καλό 'τριψιμο' για να μην κάνει αντανακλάσεις το βράδυ απ τα φώτα
ακριβώς, το γράφουν συνήθως, οτι πρέπει να καθαρίζεται πρώτα πολύ καλά το τζάμι.
Μπορείς να μου πεις ποιο έχεις και πόσο κάνει?καλά τώρα το είδα αυτό
νομίζω της sonax είναι
τονίζω και το 'καθάρισμα' μετά το πέρασμα του σπρέυ
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλ. της Autoglym Κηφισιάς (του Κώστα στο στενό απέναντι από το Υγεία)...δεν μπορώ να το βρώ στο internet...επίσης, της Αutoglym Περιστερίου...γιατί ένα που έχω βρει δεν απαντάει...Γενικότερα ποιόν από τους δυο θα μου συστίνατε..? Με ενδιαφέρει κυρίως εσωτερικός καθαρισμός και απολύμανση δερμάτινου σαλονιού... -
Θέλω να καθαρίσω το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Είδα το site της συγκεκριμένης εταιρίας http://www.steamjet.gr/
με προβλημάτισε η υψηλή θερμοκρασία 140 βαθμών Κελσίου για τον καθαρισμό του εσωτερικού. Πχ ίσως ξεκολλήσουν κόλλες κτλ κ μετά τρέχω. Ουρανό δε με ενδιαφέρει, μιας κ τον φοβάμαι. Για τα πλαστικά κ το δερμάτινο σαλόνι ενδιαφέρομαι. Έχει κανείς εμπειρία από καθαρισμό με ατμό; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; -
Θα ήθελα και εγώ τη βοήθειά σας...
Για ένα καλό καθαρισμό εσωτερικού (έχω δερματινο σαλόνι) που να περιλαμβάνει και απολύμανση που να απευθυνθώ..θα προτιμούσα Δυτική Αττική..αλλά και οπουδήποτε αλλού πάω προκυμένου να γίνει καλή δουλειά.. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Θέλω να καθαρίσω το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Είδα το site της συγκεκριμένης εταιρίας http://www.steamjet.gr/
με προβλημάτισε η υψηλή θερμοκρασία 140 βαθμών Κελσίου για τον καθαρισμό του εσωτερικού. Πχ ίσως ξεκολλήσουν κόλλες κτλ κ μετά τρέχω. Ουρανό δε με ενδιαφέρει, μιας κ τον φοβάμαι. Για τα πλαστικά κ το δερμάτινο σαλόνι ενδιαφέρομαι. Έχει κανείς εμπειρία από καθαρισμό με ατμό; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;Φιλος που ειχε αγορασει ατμοποιητη και τον χρησιμοποιουσε για τον κινητηρα και καποια αλλα δυσκολα σημεια,
πετυχε να καταστρεψει την βαφη και σε μεταλλα και σε πλαστικα,
και καποια πλαστικα εχασαν εντελως την ελαστικοτητα τους.
Δεν νομιζω ομως επαγγελματιες να μην γνωριζουν αυτους τους κινδυνους και να κανουν τετοιες ζημιες,
το πιθανοτερο ειναι οτι οι 140 βαθμοι χρειαζονται για να δημιουργησουν τον ατμο,
γιατι σε διαφορετικη περιπτωση οι ζημιες ειναι σιγουρες. -
Τελικά δε θα ασχοληθώ περισσότερο με τον ατμό.
Αγόρασα ένα gel armorall για το δερμάτινο σαλόνι. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Των υπολοίπων εταιριών είναι καλύτερα;
Mήπως ξέρει κανείς που υπάρχει κατάστημα με auto glym κ meguiars? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αγόρασα ένα gel armorall για το δερμάτινο σαλόνι. Το έχει δοκιμάσει κανείς; ..........
Tο έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό. Δίνει άλλη αίσθηση και γυαλάδα στο δέρμα. Όταν στεγνώσει, άπλωσέ το καλά και μην το σκουπίσεις με ύφασμα, άστο 1 ημέρα να το 'ρουφήξει' ... και να στεγνώσει μόνο του.
Ομως, επειδή αφήνει ένα film 'λιπαρότητας', που δεν θα το αντιλαμβάνεσαι (και δεν λερώνει ρούχα), μετά απο κάποιους μήνες θα λερώσει το δέρμα απο την απορρόφηση σκόνης. Τότε με ζεστό νερό και σφουγγαράκι με λίγη σαπουνάδα , θα το σκουπίσεις και θα γίνει ξανά καινούριο, χωρίς να χρειάζεται άμεσα να το ξαναπεριποιηθείς με το gel.
Επίσης, αν θυμάμαι καλά, δεν συνιστάται η συχνή χρήση του. Μιά φορά το χρόνο και αραιότερα.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ