-
Πάντως εμείς που είμαστε η Σιτροεν Πεζώ είμαστε οι χειρότεροι από όλους και δεν δεχόμαστε αμφισβήτηση επί τούτου
-
Καλώς ήρθα κι εγώ
-
Ο χρήστης manosm3 έγραψε:
Και γω που νόμιζα ότι οι ιταλόφιλοι είναι οι πιο κολλημένοι από όλους..
Είδες τι κάνει η προπαγάνδα;
Ναι για μας λετε! Για σας; δεν κοιτατε τα χαλια σας καλυτερα λεω γω; Δε δεχεστε οτι καποια εταιρεια ειναι ανωτερη απο την 'δικη' σας! Εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειμαστε η καλυτερη εταιρεια αλλα μια απο τις κορυφαιες στην οποια η αλφα ρομεο ειναι υποδεεστερη! Ειναι ευκολη η κριτικη αλλα οχι η αυτοκριτικη!
Φίλε μου, έχεις να πεις κάτι για τη νέα BMW σειράς 3 ? Για ανταγωνισμό εταιριών Alfa vs. ή BMW vs. έχουμε πολλά θέματα στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πάντως εμείς που είμαστε η Σιτροεν Πεζώ είμαστε οι χειρότεροι από όλους και δεν δεχόμαστε αμφισβήτηση επί τούτου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι για μας λετε! Για σας; δεν κοιτατε τα χαλια σας καλυτερα λεω γω; Δε δεχεστε οτι καποια εταιρεια ειναι ανωτερη απο την 'δικη' σας! Εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειμαστε η καλυτερη εταιρεια αλλα μια απο τις κορυφαιες στην οποια η αλφα ρομεο ειναι υποδεεστερη! Ειναι ευκολη η κριτικη αλλα οχι η αυτοκριτικη!
Φίλε μου, έχεις να πεις κάτι για τη νέα BMW σειράς 3 ? Για ανταγωνισμό εταιριών Alfa vs. ή BMW vs. έχουμε πολλά θέματα στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator nass)
Εγω εχω να πω οτι η σειρα 3 ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ! Μονο το πισω μερος δεν μου αρεσει και η τιμη της! Τα υπολοιπα θα δειξουν με τον καιρο!
Αλλα γιατι τα λες μονο σε εμενα; οι αλλοι ειδες τι εγραψαν; μονο σε μενα σε συμφερει;
(Μανος ο Παιχταρας!)
-
Αλλα γιατι τα λες μονο σε εμενα; οι αλλοι ειδες τι εγραψαν; μονο σε μενα σε συμφερει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kyan:
'Είδες τι κάνει η προπαγάνδα;'Αυτο τι ειναι;
-
Εκαι εμενα δε μου αρεσει πολυ το πισω μερος.Γενικα ομως σαν συνολο το εγκρινω!
-
(Moderator nass)
Εγω εχω να πω οτι η σειρα 3 ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ! Μονο το πισω μερος δεν μου αρεσει και η τιμη της! Τα υπολοιπα θα δειξουν με τον καιρο!
(Μανος ο Παιχταρας!)
'Με συμφέρει' ?
Αν δεν καταλαβαίνεις πως προειδοποιώ τους πάντες απλά χρησιμοποιώντας τη δημοσίευσή σου ως παράδειγμα off-topic, δεν φταίω εγώ. Αν είσαι υπερευαίσθητος, δεν φταίω εγώ. Αν κρίνεις εξ΄ ιδίων τα αλλότρια με τα 'σε συμφέρει' δεν φταίω εγώ.
Λοιπόν, είμαστε στα 'Νέα μοντέλα' και το θέμα είναι η νέα BMW σειράς 3. Για τελευταία φορά προειδοποιώ πως αν συνεχιστεί η γελοία και ανούσια διαμάχη 'η δική μου μάρκα είναι καλύτερη', θα κλειδωθεί. Ελπίζω να είμαι σαφής.
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Moderator nass)
(Μανος ο Παιχταρας!)
'Με συμφέρει' ?
Αν δεν καταλαβαίνεις πως προειδοποιώ τους πάντες απλά χρησιμοποιώντας τη δημοσίευσή σου ως παράδειγμα off-topic, δεν φταίω εγώ. Αν είσαι υπερευαίσθητος, δεν φταίω εγώ. Αν κρίνεις εξ΄ ιδίων τα αλλότρια με τα 'σε συμφέρει' δεν φταίω εγώ.
Λοιπόν, είμαστε στα 'Νέα μοντέλα' και το θέμα είναι η νέα BMW σειράς 3. Για τελευταία φορά προειδοποιώ πως αν συνεχιστεί η γελοία και ανούσια διαμάχη 'η δική μου μάρκα είναι καλύτερη', θα κλειδωθεί. Ελπίζω να είμαι σαφής.
(Moderator nass)
Τωρα εισαι ΟΚ! Εδειξες την εικονα οτι απευθυνεσαι μονο σε μενα γι αυτο και απηντησα ετσι!
-
(Μανος ο Παιχταρας!)α, εσύ είσαι ο Παιχταράς??? RESPECT ΠΑΙΔΕΣ!
...και συγνώμη για το οφτόπικ κύριοι...
-
[Τωρα εισαι ΟΚ! Εδειξες την εικονα οτι απευθυνεσαι μονο σε μενα γι αυτο και απηντησα ετσι!
Still
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
(Μανος ο Παιχταρας!)
α, εσύ είσαι ο Παιχταράς??? RESPECT ΠΑΙΔΕΣ!
[/size]
[size=9]...και συγνώμη για το οφτόπικ κύριοι...
Ακριβως! Πως λεμε λαμπαδα παικταρας; καμια σχεση!
Το οφ τοπικ δεν το αρχισα εγω!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
(Μανος ο Παιχταρας!)
α, εσύ είσαι ο Παιχταράς??? RESPECT ΠΑΙΔΕΣ!
Τέλος είπαμε
(Moderator nass)
-
Ναι για μας λετε! Για σας; δεν κοιτατε τα χαλια σας καλυτερα λεω γω; Δε δεχεστε οτι καποια εταιρεια ειναι ανωτερη απο την 'δικη' σας! Εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειμαστε η καλυτερη εταιρεια αλλα μια απο τις κορυφαιες στην οποια η αλφα ρομεο ειναι υποδεεστερη! Ειναι ευκολη η κριτικη αλλα οχι η αυτοκριτικη!Δεν υπάρχουν ανώτερες ή κατώτερες εταιρίες, υπάρχουν ίσως ανώτερα ή κατώτερα προιόντα...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Δεν υπάρχουν ανώτερες ή κατώτερες εταιρίες, υπάρχουν ίσως ανώτερα ή κατώτερα προιόντα...
Τα προιοντα ομως καθοριζουν τη θεση της εταιρειας στην αγορα!
-
...ή το marketing!
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
...ή το marketing!...ή το κόλλημα στο μυαλό μας!
-
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
http://bilder.autobild.de/bilder/1/69199.jpgΕλπιζω να μην βγει σαν αυτη την αηδια η Coupe Σειρα 3
Νέα BMW Σειρά 3