-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ξερουμε ποσα αλογα θα ειναι ο νεος 3λιτρος valvetronic?ναι, 265
και συνεχίζω:
o 316i, 122 HP
o 318i, 150 HP
o 320i, 177 HP
o 323i, 204 HP
o 325i, 231 HP
o 330i, 265 HP
o 330ti, 333 HP
o M3, 401 HP
o 318d, 122 HP
o 320d, 163 HP
o 325d, 204 HP
o 330d, 238 HP -
δεν θυμάμαι που ακριβώς είχα ψαρέψει αυτά τα νούμερα, καθώς τα είχα κάνει copy-paste από κάποια σελίδα πριν κανά 10ήμερο. Πάντως μου φαίνοντα πολύ περίεργα:
-η ύπαρξη ενός 323, σφήνα σε 320 και 325
-το output των 323i, 325i, 330i: 89, 92 [!] και 88 ίπποι στο λίτρο αντίστοιχα.
-η ύπαρξη -ακόμα;!- ενός 316... Ελπίζω να ξεκινούν τουλάχιστον από 2 lt κινητήρες οι εκδόσεις ci
-
Γιατι οι diesel.????????? Ολοι τους εχουν καλυτερη ιπποδυναμη απο τα αντιστοιχα σημερινα βενζινοκινητα!! Θα μας τρελανουν αυτοι οι Βαυαροι!!!
-
Για τους κινητήρες, κρίνοντας από τις νέες συνήθειες της BMW:
316 = 1.8lt
318 = 2.0lt
320 = 2.2ltΑπο κει και πέρα δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν ο 323 γίνει 2.4lt και ο 325 2.7lt.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Γιατι οι diesel.????????? Ολοι τους εχουν καλυτερη ιπποδυναμη απο τα αντιστοιχα σημερινα βενζινοκινητα!Δεν θα μας τρελάνουν όμως γιατί όλοι τους είναι TURBO-DIESEL. Για να τουρμπίσουν και τις βενζίνες και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Γιατι οι diesel.????????? Ολοι τους εχουν καλυτερη ιπποδυναμη απο τα αντιστοιχα σημερινα βενζινοκινητα!
Δεν θα μας τρελάνουν όμως γιατί όλοι τους είναι TURBO-DIESEL. Για να τουρμπίσουν και τις βενζίνες και βλέπουμε...
Θα αυξήσουν κατά πολύ την κατανάλωση (όσους ενδιαφέρει φυσικά)
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
316 = 1.8lt
318 = 2.0lt
320 = 2.2ltΑπο κει και πέρα δεν θα μου φαινόταν παράξενο αν ο 323 γίνει 2.4lt και ο 325 2.7lt.
Και ο 1,6 πώς θα ονομάζεται, 314 ;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
316 = 1.8lt
318 = 2.0lt
ακόμη και 2.7 να είναι η 325, θα έχει την απόδοση της ερχόμενης boxster [2.7--> 235~240 ίπποι], άρα αρκετά! το ίδιο και για την 330: η boxster θα βγάζει 270 ίππους από 3.2 κινητήρα και η bmw 265 από 3; κάτι δεν μου πάει καθόλου καλά. Θα περιμένω να δω, πιστεύω έχουν αυξήσει σε αρκετούς κινητήρες κυβισμό.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ξερουμε ποσα αλογα θα ειναι ο νεος 3λιτρος valvetronic?ω μα πόσο μου τη @#$%&* οι αντικρουόμενες πηγές:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=23519
λοιπόν, ok, θα βγάζει 258 αντί 265. Πάντως πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό σε κινητήρες η μπέμπα, εάν ήμουν porsche θα ΙΔΡΩΝΑ για την boxter, ομοίως και για λοιπούς σπορ κατασκευαστές/ με σπορ προτάσεις.
-
Με καλύτερη ανάλυση:
http://www.bimmerfest.com/forums/attach ... ntid=34131
http://www.bimmerfest.com/forums/attach ... ntid=34132
Τα μπροστινά φανάρια φαίνονται καθαρά παρά το καμουφλάζ. 'Τραβιούνται' προς τα πίσω αλλά όχι όσο και στην 5άρα. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα μιλάμε με θαυμασμό ΚΑΙ για αυτό το δημιούργημα του Bangle.
-
Τα 'ψευτο'φλας στους καθρεπτες γιατι τα βαζουν. Ειχαν κανει και αυτο το τρικ με την Μ5. Προσπαθουν να την 'πουν' στην mercedes?
Ωραια φαινεται παντως!!
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Τα 'ψευτο'φλας στους καθρεπτες γιατι τα βαζουν. Ειχαν κανει και αυτο το τρικ με την Μ5. Προσπαθουν να την 'πουν' στην mercedes?Ωραια φαινεται παντως!!
Ποιά mercedes, τωρα το έβαλε και το νέο golf και το νέο renaulte modus
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Τα 'ψευτο'φλας στους καθρεπτες γιατι τα βαζουν. Ειχαν κανει και αυτο το τρικ με την Μ5. Προσπαθουν να την 'πουν' στην mercedes?
Ωραια φαινεται παντως!!
Ποιά mercedes, τωρα το έβαλε και το νέο golf και το νέο renaulte modus
Ναι το ξερω. Σε αυτα τα αυτοκινητα ειναι τουλαχιστον αληθινα..... αναβουν.
Ενω εδω μαλλον σαν αυτοκολλητα μοιαζουν!!
-
Μάλλον και στην BMW θα ανάβουν. Είναι στ οσωστό ύψος για να τα βλέπεις στους καθρέπτες σου όταν είσαι στην κίνηση.
-
Νομιζω οτι εχει ξεκινησει απο τις μοτοσυκλετες αυτο το φαινομενο,των φλας στους καθρεφτες...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
...
Ελπίζω να ξεκινούν τουλάχιστον από 2 lt κινητήρες οι εκδόσεις ciΣτο Auto Motor διάβασα σήμερα για τη νέα 3 άρα και έλεγε ότι η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει
2.0
2.2
....
δηλαδή θα ξεκινάει από 2000 κυβικά η νέα 3άρα! Επίσης θα είναι πιο μεγάλη από τη σημερινή. Μου φαίνεται ότι λόγω σειράς 1 θα απομακρυνθεί από τα 27.500Ε που κάνει σήμερα δίνοντας περισσότερο κύρος και πασάροντας πελάτες στην 1. -
Ο χρήστης christopher έγραψε:
...
Ελπίζω να ξεκινούν τουλάχιστον από 2 lt κινητήρες οι εκδόσεις ciΣτο Auto Motor διάβασα σήμερα για τη νέα 3 άρα και έλεγε ότι η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει
2.0
2.2
....
δηλαδή θα ξεκινάει από 2000 κυβικά η νέα 3άρα! Επίσης θα είναι πιο μεγάλη από τη σημερινή. Μου φαίνεται ότι λόγω σειράς 1 θα απομακρυνθεί από τα 27.500Ε που κάνει σήμερα δίνοντας περισσότερο κύρος και πασάροντας πελάτες στην 1.Για αυτό άλλωστε και η γκάμα της 1 θα είναι τόσο μεγάλη. Δυστυχώς εκεί που περιμέναμε την 1 μια πιο φθηνή BMW,θα ακριβύνουν αρκετά οι 3άρες με αποτέλεσμα στη προηγούμενη τιμή τους να αγοράζουμε πλέον την 1. Οπότε που είναι η φθηνή BMW; Θυμηθείτε ακόμη αυτό που έγινε με τη τωρινή Compact. H 316 όταν άρχισε να πωλείται στην Ελλάδα αντικατέστησε στη τιμή την 318 με αποτέλεσμα η τελευταία να μην αποτελεί πλέον και τόσο συμφέρουσα αγορά.
Κατά τα άλλα αυτό είναι ένα σχέδιο της νέας 3αρας Cabrio. Λέτε να αρχίσει να εγκαταλείπει και η BMW σιγά σιγά τις υφασμάτινες οροφές; Η 1 Cabrio πάντως θα έχει υφασμάτινη κουκούλα.
http://www.bimmerfest.com/forums/attach ... ntid=34309
-
Ναι αλλά τώρα η σειρά 3 ξεκινάει με την 316 στα 27,5 χιλιάρικα. Για να πιάσει η σειρά 1 και να συμφέρει να την αγοράσεις αντί της 3 θα πρέπει η 116 να ξεκινάει από 24, που είναι καλή τιμή αν δεις και το A3. Το φθινόπορο που θα βγει η νέα σειρά 3 δεν μπορεί να ακριβύνει ξαφνικά και η 1...
-
Αυτό που ξέρω εγώ βλέποντας και την cabrio είναι ότι η bmw πρέπει να αλλάξει επειγώντος σχεδιαστή.
-
Saloon (E90)
Touring estate (E91)
Coupe (E92)
Cabriolet (E93)H νέα 3άρα θα ξεκινάει από τα 1.8 λίτρα τελικά σύμφωνα με όσα γράφουν στο Autocar.
Νέα BMW Σειρά 3