-
Ο χρήστης Michalis έγραψε:
...το ότι δεν λειτούργησε το ABS και τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή σου έχει σοβαρές ποινικές ευθύνες για εκείνους...ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ!!Επ σιγά λίγο ψυχραιμία εδώ... υποτίθεται ότι δεν οδηγάμε στο όριο επειδή υπάρχουν εξαρτήματα που μπορεί να χαλάσουν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι φρενάρουμε στο τσάκ και υπολογίζουμε στο ΑΒS να μας γλιτώσει. Και δεν θα το περίμενα να έχει ποινικές ευθύνες μια εταιρία αν χαλάσει το ABS σε ένα αυτοκίνητο (άλλωστε όλα χαλάνε κάποτε, και ένα μικρό ποσοστό εξαρτημάτων από την αρχή).
Αν βγείς από το συνεργείο μετά από επισκευή των φρένων και δεν σου δουλέψουν τα φρένα (όχι το ABS), ναί να ζητήσεις ευθύνες.Σίγουρα ένας δικηγόρος όμως θα ξέρει καλύτερα.
Είναι μεγάλη ατυχία που ο φίλος είχε ατύχημα ενώ εκρεμούσαν τόσα θέματα, κατευθείαν επίσκεψη σε φανοποιό για έλεγχο χρειαζόταν.
-
Εγω επειδη εχω μια σχετικη εμπειρια απο αντιπροσωπεια επειδη εργαζομουν εκει θα σου πω οτι καλο ειναι να πας σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργιο με καλο μαστορα.Καποιο που εμπιστευεσαι εσυ ή καποιος γνωστος σου.
Πολλες φορες στις αντιπροσωπειες οταν λειπει καποιο ανταλλακτικο το παιρνουν απο καποιο καινουργιο και κανουν παραγγελια για να καλυψουν αυτο που εμεινε χωρις.Ισως να καθυστερησε η παραδοση για αυτο...Επισης τα χλμ που γραφει ενα αμαξι απο το τελωνειο μεχρι την αντιπροσωπεια αποκλειεται να ειναι παραπανω απο 12-15!Εδω εμας στην Θεσ/νικη μας ερχονταν με 8 μεχρι 11,αντε 14 σε καποιες περιπτωσεις!Οποτε το αμαξι σου ή επεσε θυμα δοκιμης καποιου τεχνικου,εξου και το μουτζουρωμενο καθισμα,ή απλουστατα καποιος εκανε test drive(Ναι,και αυτο γινεται...)!!!
Θα σου συνιστουσα να κινηθεις μεσω της νομικης οδου.Σχεδον σε καμια περιπτωση δεν προκειται να σου αλλαξουν αμαξι αλλα μπορεις να διεκδικησεις ενα ποσο για ταλαιπωρια και χασιμο χρονου...
Απλα ψαξε το αμαξι παααρα πολυ καλα για να δεις τι πειραξαν!Σιγουρα κατι πειραξαν... -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Εγω επειδη εχω μια σχετικη εμπειρια απο αντιπροσωπεια επειδη εργαζομουν εκει θα σου πω οτι καλο ειναι να πας σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργιο με καλο μαστορα.Καποιο που εμπιστευεσαι εσυ ή καποιος γνωστος σου.
Απλα ψαξε το αμαξι παααρα πολυ καλα για να δεις τι πειραξαν!Σιγουρα κατι πειραξαν...Κι εγω εχω καποια μικρη εμπειρια με αντιπροσωπειες, λογω φιλου-ιδιοκτητη- γνωστης αντιπροσωπειας στην Αθηνα, θα ελεγα οτι αυτα εχουν γινει ξανα.
''Εξουσιοδοτημενοι'' αντιπροσωποι πειραζουν, παιρνουν, βγαζουν κατι απο τα καινουρια αμαξια.
Βεβαια δεν το γενικευω σε καμμια περιπτωση, απλα μεμονωμενα μπορει να συμβει, και οχι μονο στην Αθηνα.
Θα μπορουσες απο την αρχη να ζητησεις αλλαγη, αν και περνας απο εκατο κυματα.
Το τελευταιο που θα ηθελε η Audi ειναι ενα κακο ονομα, εστω κι αν δεν ευθυνεται.
Ενας δυσαρεστημενος = 1000 δυσαρεστημενοι = προβλημα -
Καλό θα ήταν να κινηθείς δικαστικά...Άσε τα περιοδικα και τα άλλα ....
Μόνο μέσω δικηγόρου και έχοντας τα αποδεικτικά στοιχεία,σίγουρα κάτι θα πείραξαν ....
-
Μου φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι της audi γενικά, αλλά της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας. Μόλις δουν ένα καλό αμάξι και μπορούν, του πίνουν το αίμα, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα πλυντήρια, αλλά και τα parking όπου νομίζεις ότι το αυτοκίνητό σου ήταν σε καλά χέρια, αλλά ενώ εσύ έλειπες κάποιοι του βάλαν χέρι και το σπινιάραν λιγο, του τράβηξαν μερικά χειρόφρενα, χτύπησαν μερικούς κόφτες κλπ. κλπ. και άντε να αποδείξεις εσύ αν το αυτοκίνητο παρουσιάσει πρόβλημα τι έφτεξε...
-
η περιπτωση σου ειναι πολυ εξαιρετικη ,
το λερωμενο καθισμα , το αμαξι που δεν ειναι τελειως ισιο και τα πολλα χιλιομετρα με βαζουν σε σοβαρες υποψιες οτι το αυτοκινητο ειχε χτυπηθει -
Ο χρήστης jimded έγραψε:
η περιπτωση σου ειναι πολυ εξαιρετικη ,
το λερωμενο καθισμα , το αμαξι που δεν ειναι τελειως ισιο και τα πολλα χιλιομετρα με βαζουν σε σοβαρες υποψιες οτι το αυτοκινητο ειχε χτυπηθειMονο που το σκεφτομαι αρχιζω και νευριαζω πολυ για το S3 του παιδιου, δηλαδη οτι εχει χτυπηθει κτλ.
Δινεις μια περιουσια και καποιοι ανεγκεφαλοι, κανουν οτι (προγραμματισμενη) εξυπναδα τους καρφωθει στο μυαλουδακι το ανυπαρκτο... -
εχω προσωπικη εμπειρια απο κατι παρομοιο,
σκεφτομαι το παλικαρι ποσο ασχημα θα εχει ξενερωσει ... -
Ρε παιδιά που πήγε τα αρχικό post του papakigr?
Το έσβησε όλο.
Λέτε να......? κάτι πέρασε απ'το μυαλό μου αλλά είναι λίγο προχωρημένο!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ρε παιδιά που πήγε τα αρχικό post του papakigr?Το έσβησε όλο.
Λέτε να......? κάτι πέρασε απ'το μυαλό μου αλλά είναι λίγο προχωρημένο!
Και εμένα, δεν ξέρω όμως...
Έχει αλλάξει και τον τίτλο του topic... -
μπορει ο ιδιος να μην 'μπορει' να μας πει τι εγινε τελικα, αλλα ισως καποιος φιλος του να μπορει να μας ενημερωσει. αν καποιος με αλλο νικ μπορει να μας πει τι εγινε, καλο θα ηταν να το κανει, μιας και κεντρικη ιδεα του φορουμ ειναι να αλληλοβοηθηθουμε.
-
Άσχετο, αλλά μήπως ξέρει κανείς τι ιπποδύναμη έχει το S3?
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Άσχετο, αλλά μήπως ξέρει κανείς τι ιπποδύναμη έχει το S3?210 to παλιο και 225 το καινουργιο
-
ta prwta 210 aloga, ta metepeita 225 kai sti germania eixei vgei kai mia ekdosi me 250 aloga pros to telos tis paragwghs tou
-
Ευχαριστώ παιδιά!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ta prwta 210 aloga, ta metepeita 225 kai sti germania eixei vgei kai mia ekdosi me 250 aloga pros to telos tis paragwghs touΒασικά, απ' ότι ξέρω, 225 άλογα είχε απο την αρχή το S3.
Oνομαστικά ήταν 210 (είτε λόγω φορολογίας της Γερμανίας, είτε για να ''ακούγεται'' διαφορετικά από τα υπόλοιπα 225).
Audi S3