-
Crekti ναι τα έχω δει με τους κινητήρες. Θα μάθω σήμερα τι έχει πάνω.
KiloMeater δεν υπάρχουν τέτοια ως μεταχειρισμένα. Ένα-δύο το πολύ C5 έχουν κάθε φορά και είναι με ελατήρια, ζήτημα εάν δίνουν 10-12 μεταχειρισμένα C5 τον χρόνο γιατί τα περισσότερα είναι λιωμένα. Όταν πριν δύο χρόνια κοιτάγαμε το Ds5 μας είχαν πει ότι όσα δεν πουλήσουν στην δημοπρασία, τα εξάγουν στην Κύπρο και κάποια ελάχιστα στην Ιρλανδία.
Mirage τι προτείνεις; Γιατί ο βιασμός; Το ίδιο μου είχε πει και ο πωλητής από το Ds5, δεν πρέπει να κάνεις τόσα χλμ γιατί δεν θα μπορείς να το πουλήσεις. Ποιο το νόημα να αγοράσεις αυτοκίνητο τότε; Η χρήση που κάνουμε δεν διαφέρει από άλλους μη-καφετεριάκηδες απλώς εμείς έχουμε ένα αυτοκίνητο και δεν το αλλάζουμε κάθε χρόνο οπότε και φθείρεται πιο γρήγορα. Δεν μπορώ να το μεταφέρω στην οθόνη, αλλά ο καιρός εδώ είναι σίγουρο ότι θα διαλύσει και το πιο καλοφτιαγμένο αυτοκίνητο που κινείται πιο μακριά από την καφετέρια. Ακόμη και το Xsara μια χαρά την έβγαλε στις συνθήκες αυτές. Επιπλέον, η δική μας χρήση στις ίδιες συνθήκες με τους υπόλοιπους ήταν πολύ πιο ήπια γιατί ήξερα ότι δεν πρόκειται να το αλλάξω ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζουν ότι τα δικά τους θα αλλαχτούν.
Corsair τι είναι το μουλάρι; Δεν το φορτώνουμε και τα χλμ που γράφει στο χώμα είναι με μικρότερες ταχύτητες από τα αγωνιστικά. Όπως από πάνω, την ίδια χρήση κάνουν και άλλοι μη-καφετεριάκηδες. Να πάμε με τα πόδια; Η κακή συντήρηση από που προβλέπεται; Επειδή δεν το πηγαίναμε στην αντιπροσωπεία; Citroenάκιας είναι ο μάστορας. Στο Xsara είχαμε αλλάξει ότι είχε χαλάσει και σταδιακά ανανεώναμε και το υπόλοιπο. Δεν κάναμε πουθενά οικονομία, παρά μόνο στα creative features γιατί θα χαλούσε ο ιστορικός χαρακτήρας του σκάφους. Θες να σου αριθμήσω πόσα κουβαδάκια δοκίμασα και ήταν χειρότερα από το Xsara; Το Xsara όλα τα κουσούρια που είχε, ήταν creative technologie, χαρακτήρα που λένε και οι Ιταλοί. Όσα κουβαδάκια δοκιμάσαμε ήταν απλά κακοσυντηρημένα. 6άρι Mazda 2008 με κουνιστό κάθισμα, Scenic 2010 με 13Κ χλμ με πόρτα οδηγού να μην κλείνει, 6άρι Mazda 2006 χωρίς φρένα, 9-3 2008 με δύο χρόνια ληγμένο ιμάντα χρονισμού και κιβώτιο που όσο ανέβαζε θερμοκρασία τόσο κόλλαγε, το C4 της αντιπροσωπείας με ραγισμένο παμπρίζ και 125Κ χλμ με τα ίδια αμορτισέρ που στο δρόμο «έγερνε» το αμάξωμα δεξιά αλλά να πηγαίνει καρφί ευθεία, Laguna 2007 στα ίδια χλμ με το δικό μας αλλά με τιμόνι που σε τάραζε στον κραδασμό, Megane 2008 με τελειωμένα αμορτισέρ και κατεστραμμένο αυτόματο κιβώτιο στα 16Κ χλμ, Leon 2009 με 135Κ χλμ και διαλυμένες όλες τις βάσεις που ο TDi συντόνιζε όλο το αυτοκίνητο. Όλα αυτά τα αυτοκίνητα είχαν περάσει από επίσημα service της αντιπροσωπείας. Το δικό μας Xsara ήταν πάνω από τον μέσο όρο των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν εδώ γιατί το είχαμε πληρώσει. Εντάξει λάδια και φίλτρα αλλάζαμε μόνοι μας. Επειδή κάνουμε δύο αγώνες κατά μέσο όρο τον μήνα και τα άτομα που είμαστε μαζί έχουν κάποια εμπειρία και μερικοί τρέχουν ακόμη με διάφορα κουβαδάκια συμπεριλαμβανομένων των PSA, κάποιος θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά είτε στον δρόμο, είτε στο χώμα, είτε στην πίστα. Αυτά που τραβήξαμε με τα μεταχειρισμένα τώρα, τα είχαμε πάθει και πριν πάρουμε το Xsara και καταλήξαμε στην δημοπρασία. Από την στιγμή που τα μεταχειρισμένα δεν διαφέρουν από αυτά της δημοπρασίας, τι να το κάνω το test drive εάν πρόκειται να του κάνω την ίδια συντήρηση από την αρχή; Απλώς τώρα θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Δυστυχώς αυτό ήταν πολύ απλοϊκό ως σκέψη και ίσως θα έπρεπε να είχαμε αγοράσει πάλι από την δημοπρασία και να αποφύγουμε όλη αυτή την ταλαιπωρία και να το χτίσουμε από την αρχή όπως το θέλαμε.
-
Τι αγώνες κανεις 2 φορες το μήνα;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμπιστεύσου τον νονο, έχει αετίσιο μάτι σε κάτι τέτοια. -
Έφαγα ήττα. Μεγάλη ήττα.
Κάθισμα: Με χτυπάει στην μέση. Στο ίδιο σημείο με το C4. Εκεί τα παραπάνω εξοπλισμένα έχουν τα massage που για μένα είναι λίγο κουραστικά. Το σκέτο κάθισμα με ενοχλεί. Οδηγώ με όρθιο το κάθισμα αλλά το δοκίμασα και με λίγη κλίση χωρίς βελτίωση όμως. Στις ίδιες απλές εκδόσεις των 308/407 τα καθίσματα είναι μια χαρά.
Κινητήρας: Δεν τσουλάει. Εδώ και εάν έφαγα ήττα. Τέτοιο σκάφος θέλει τον δίλιτρο. Η δοκιμή έγινε με έναν πωλητή από τα καινούργια, ο οποίος βαριόταν που ζούσε αλλά μου είχε πάει και δύο φορές στην Ρόδο. Ομορφάντρα μου! Ήθελε να το βγάλει αυτός έξω από την αντιπροσωπεία. Τον παρατήρησα που το έκαιγε για να ξεκινήσει, κατέβασμα σε 1η στην ανηφόρα, έψαχνε να βρει και τις κόρνες, εντάξει είμαστε. Το κιβώτιο είναι αδούλευτο πλην της 2ας που την έχει ακούσει. Εάν το δουλέψεις κανονικά χωρίς να το κάψεις στην 1η, το νιώθεις να κόβει τόσο πολύ πριν κουμπώσει η 2α, που την καρφώνεις και έρχεται στα ίσια του. Αυτό που έχουν γράψει ότι μόλις πιάσει ταχύτητα είναι μια χαρά, δεν το βλέπω να ισχύει γιατί το ανοίξαμε μέχρι τα 80 χλμ στην εθνική και το cruise control δυσκολεύοταν να τα κρατήσει σε «ανηφόρες» της πλάκας. Εκεί που το υπολόγιζα χιλιομετροφάγο, το 1.6 κάνει μόνο για την εθνική για τους πωλητές. Μ’ αρέσει πάντως που δίνουν και το S80 με το ίδιο μοτέρ.
Μπροστινό: Έχει χτυπήσει μπροστά αριστερά και κάτι δουλίτσα θέλει εκεί μέσα. Στο 407 που είχαμε δοκιμάσει, ξέχασα να αναφέρω αυτόν τον χάρο, χτύπαγε το ίδιο αλλά πολύ χάλια. Εκεί μας είχαν πει ότι είχαν αλλάξει drop links αλλά δεν το βλέπω να είχαν κάνει σοβαρή δουλειά. Στο C5 χτυπάει στις ανωμαλίες και το τιμόνι την ακούει κανονικά. Είναι που είναι στο περίπου, εάν πατήσεις και κάτι δίπλωνε αμέσως αριστερά. Είχα διαβάσει ότι του είχαν βάλει 3 διαφορετικές κρεμαργίερες, ηλεκτρική, ηλεκτρουδραυλική και υδραυλική, και υπέθεσα ότι αφού λένε ότι στα μικρά βάζουν την ηλεκτρική, το τιμόνι είναι τέτοιο και η συμπεριφορά του είναι όπως τα έχουν γράψει στα reviews μείον την επίδραση από το χτύπημα και φεύγει αριστερά για πλάκα.
Εργονομία: Έχω την εντύπωση ότι το cruise control ήταν λίγο πιο δύσκολο από το C4.
Από κάτω το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά σε σχέση με το Xsara. Πίσω το χτύπημα στον προφυλακτήρα είναι κάτω από το φανάρι. Αύριο θα γυρίσει ο πωλητής που το πήρε αυτό και ίσως μάθουμε παραπάνω. Πάντως θα το βάψουν/φτιάξουν σε ότι μπορούν. Τώρα είναι επισκευασμένο με πινελάκι. Πίσω δεξιά που τα εξοπλισμένα έχουν την Cdίερα, δεν παίρνει ράφι για να κλείνει το χώρο όπως στα αριστερά που τα 3λίτρα έχουν την μπαταρία. Snow mode, αισθητήρες παρκαρίσματος, Check, κλπ, τα παράτησα γιατί με απογοήτευσε. Όταν πήγα το κοίταξα για τον προθερμαντήρα και όντως δεν ανάβει η λυχνία. Τα λάδια με 20Κ χλμ στην πλάτη τους, είχαν γίνει πίσσα. Στην εγγύηση έχουν περάσει αερόσακους και καθαριστήρες. Οι καθαριστήρες είναι το γνωστό πρόβλημα στο μοτέρ τους, για τους αερόσακους δεν είχα βρει κάτι. Φαντάζομαι κάποιος αισθητήρας ήταν με 90, ακόμη και εάν αυτό είναι χωρίς ΦΠΑ. Αλλαγή φίλτρο πετρελαίου θέλει κάθε 40Κ χλμ, EOLYS θέλει κάθε 80Κ, και DPF έλεγχο στις 160Κ χλμ. Οι αισθητήρες LWDS που θέλουν καθάρισμα σε κάθε service, είναι αυτοί για την απομάκρυνση από την λωρίδα σου. Η τιμή ίσως πέσει, τα πατάκια ίσως τα βρουν. Αύριο θα ξαναπάω να το πάμε κανονική βόλτα να δω πως πάει σε κανονικές ταχύτητες, αλλά με αυτό το κάθισμα δεν το βλέπω να τα πηγαίνουμε καλά. Συν ότι θέλουν να το κλείσω για να το ετοιμάσουν που λογικό μοιάζει αλλά όχι για μένα.
Ήττα πάντως. Το έβαλα στο Citroen service και μου έβγαλε και άλλα μπουμπούκια. Έχει ηλεκτρουδραυλική κρεμαργίερα που θα την περίμενα να είναι καλύτερη στο δρόμο. Ο κινητήρας είναι ο DV6C euro 5 το οποίο είναι καλό. Η χρήση του λέει είναι για good ground. Άλλο πάλι και αυτό. Πάλι καλά που δεν σου απαγορεύουν να το κυκλοφορήσεις.
Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Το 1.6 είναι τελικά λίγο; Με το Xsara ξέχασα πως είναι να πρέπει να στίβεις το κάρο για να τσουλήσει και να κάνεις ολόκληρη στρατηγική πότε θα κατεβάσεις για κερδίσεις 2.3 παραπάνω χλμ, και δεν θέλω να ξαναγυρίσω εκεί. Τα 200-300 κιλά διαφορά με τα C4-308 φαίνονται πάρα πολύ στο C5. Στα ίδια πάνω κάτω χρήματα βρίσκεις αυτά τα αυτοκίνητα, αξίζει να ξαναγοράσουμε την ίδια κατηγορία με το Xsara; Τα 1.6 207 είναι πιο χαμηλά αλλά δεν ξέρω εάν εκεί το μετανιώσω εντελώς. Έχουν δίπλα το 508 full extra σε station με +3Κ και τον 140άρι κινητήρα. Επειδή το ίδιο μοτέρ σε 407 πέταγε, φαντάζομαι ότι τέτοια μεγάλα σκάφη θέλουν τουλάχιστον 30+ άλογα παραπάνω από τις βασικές εκδόσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ το C5 φορτωμένο σε επαρχιακό, θα μας περάσουν και τα ποδήλατα. Στο τέλος θα πέσει παντόφλα αλα DS3 και μας βλέπω για κανά Panda. Από τα 7Κ στα 10Κ η διαφορά είναι αρκετή αλλά από την στιγμή που έφτασα στα 7Κ και βλέπω και την διαφορά στα αυτοκίνητα που δοκιμάζω, σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση λόγω του κινητήρα. Συν ότι καίει λιγότερο γιατί δεν ζορίζεται να τσουλήσει, συν ότι είναι το πανέμορφο station.
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
http://www.used-cars.peugeot.co.uk/vehi ... -KChGMtqZQ
Αγώνες ότι γίνονται στην Σκωτία. Ράλλυ, ασφάλτου, sprint, αναβάσεις, κλασσικά, δεξιοτεχνίες με την τοπική λέσχη αυτοκινήτου. Κάνουμε κυρίως χρονομέτρηση, flying finish + stop line, αλλά επειδή δεν έχουν κόσμο μας χώνουν και σε ότι άλλο περισσεύει, deputy stage commander, arrival, start line, και όποτε έχουμε ομάδα χωριζόμαστε και σε spectator marshalling. Μας έχουν κάνει και κάτι σεμινάρια από την MSA και είμαστε επίσημοι πλέον. Το κορυφαίο είναι ότι εγώ περίμενα οι άνθρωποι να είναι 4.37 αιώνες μπροστά και εμείς κάνουμε χρονομέτρηση με το χέρι ενώ ο άλλος τα έχει σπρώξει για R5. Το καλό είναι ότι συναντάς ανθρώπους που εγώ δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ μαζί, βλέπε Jimmy McRae, το κακό είναι ότι ο καιρός μας κάνει κάτι παιχνίδια απίστευτα και με το ξενύχτι που τραβάμε για να πάμε πρωί πρωί με την αυγούλα, γίνεσαι κομμάτια αλλά έχεις και τα τυχερά σου. Μετά βγαίνεις για hiking από το πρωί μέχρι το βράδυ και σου φαίνεται περίπατος. Τον Μάρτη πέτυχα και κάποιον Έλληνα στο Borders Counties που τον είχε φέρει media φωτογραφός, αλλά δεν τα καταφέραμε να μιλήσουμε. Εγώ έκανα τον τροχονόνο και εκείνος έβγαζε φωτογραφίες. Στο flying Scotsman πέτυχα μέχρι και Έλληνα συμμετέχοντα με Ισπανικό διαβατήριο. Ωραίο καιρό έχετε εδώ πάνω! Μείον κάτι τόσο συν αέρας συν προπολεμική Rolls, race they said, it will be fun they said.
Αυτό είναι το καινούργιο station
-
Το μοτέρ είναι λίγο, το ίδιο έχω πει κι όταν είχα νοικιάσει 508 με τον 1600αρη hdi.
-
Ωραίο το estate.
Sent from Corsair's brick
-
Το παράδοξο θα ήταν ένα τέτοιο σκάφος να πήγαινε καλά με τον 1.600Ηδι.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά; Το 1.6 είναι τελικά λίγο; Με το Xsara ξέχασα πως είναι να πρέπει να στίβεις το κάρο για να τσουλήσει και να κάνεις ολόκληρη στρατηγική πότε θα κατεβάσεις για κερδίσεις 2.3 παραπάνω χλμ, και δεν θέλω να ξαναγυρίσω εκεί. Τα 200-300 κιλά διαφορά με τα C4-308 φαίνονται πάρα πολύ στο C5. Στα ίδια πάνω κάτω χρήματα βρίσκεις αυτά τα αυτοκίνητα, αξίζει να ξαναγοράσουμε την ίδια κατηγορία με το Xsara;
Ναι.
-
Ωραία ερωτηση αυτή. Αν θέλετε απαραιτήτως παραπάνω χώρους όχι. Επίσης αν θελετε καλύτερη ποιότητα κύλισης και χαρακτηριστικά ταξιδίου πάλι όχι. Αν δε σας ενοχλεί αυτό νομίζω ευθυγραμμιζομαι με τον Elteo. Βέβαια αλλο αμάξι D segment κι άλλο το C και τις διαφορές της παρατηρείς στη διαβίωση μαζί τους με τον καιρό όπου υπάρχει σαφής υπεροχή σε καποια πράγματα του μεσαίου αλλα οκ και τα μικρομεσαία έχουν γίνει περισσότερο αμαξια πλέον σε σχέση με ένα D απο ότι ήταν κάποτε
-
-
Ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς θα πρέπει να δεχτώ ότι το 1.6 είναι για τα C4/308. 308 προσεγμένο δεν έχω βρει. Τα Megane παρομοίως. Τα C4 είναι είδος προς εξαφάνιση.
Δεν θέλω να αγοράσω πάλι C segment γιατί το Xsara με κούρασε. Αυτός που τρέχει στους αγώνες με το 205, έχει leasing E87 και μου λέει τα ίδια. Δυστυχώς/ευτυχώς το Xsara το έχω συγκρίνει back-to-back στις ίδιες διαδρομές με το Legacy (με αεράναρτηση) και είναι η μέρα με την νύχτα. Χρειαζόμαστε κάτι με μακρύ μεταξόνιο λόγω των δρόμων. Συν οι πολυθρόνες και η ηχομόνωση που θα έχει το μεγαλύτερο σκάφος. Οι χώροι δεν μας χρειάζονται. Το κόστος για να τρέξεις ένα τετρακίνητο είναι τεράστιο γιατί το αυτοκίνητο είναι πειρασμός αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχουν τέτοια πάνω από το τεχνητό όριο των 10Κ που έχω θέσει αλλιώς θα πρέπει να πάω στην @γγλ1@ και τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα γιατί με βλέπω να πηγαίνω εκεί και να το ψειρίζω πάλι.
Το 407 που δοκίμασα είναι αυτό:
http://www.arnoldclark.com/used-cars/pe ... r/2009-(09)/ref/arnfd-u-3253/
Το έδινε 6Κ, του ζήτησα να τα βρούμε στην μέση γιατί το Glass το δίνει 4.5Κ και μου έλεγε δεν γίνεται. Του ζήτησα να δω τι του άλλαξαν και μόνο άρχισε να μου διαβάζει από τον υπολογιστή για service, drop links, ... μετά το σταμάτησε και τα έλεγε από μέσα του, μου λέει έχουν αλλάξει τα πάντα. Το αυτοκίνητο έχει γκάζι, τιμόνι και κάθισμα αλλά θέλει να το πάω στον μάστορα από την 1η μέρα όπως θα πήγαινα της δημοπρασίας. Του έχουν περάσει όλη την δεξιά πλευρά με την βούρτσα και στο πορτμπαγάζ κάτι έχει ξεβιδώσει από τον μηχανισμό και παίζει στο καπό. Όταν επικοινώνησε πάλι μαζί μου, δεν ανέφερε κάτι για το 407 αλλά μου λέει ότι μπορεί να μου βρει άλλο πετρέλαιο με όριο τις 10Κ και άρχισε να μου λέει για το Logan.
Το 308 ήταν παρόμοιο με το 407, πολύ καλό στον δρόμο. Και εδώ δεν με άφησε να το βγάλουμε έξω από κατοικημένη περιοχή, συν ότι του είχαν αλλάξει ένα σωρό βάσεις, φρένα, κλπ, και πήγαινε αεροπορία για 92άρι. Αυτό μου το είπε ότι το έχουν ξαναβάψει γιατί κάποιος το βανδάλισε με κλειδί αλλά έδειχνε για κάτι παραπάνω. Το Megane με τον 106άρι είναι τέλειο αλλά είναι αυτοκίνητα leasing, και τα ελάχιστα Laguna 150άρια που έχουν ξεμείνει, διαφέρουν μόνο στο γκάζι. Value for money είναι τα D και γι’ αυτό το σπρώχνω προς τα εκεί. Για μια στιγμή μου πέρασε η σκέψη για τα 180άρια Auris και τις 200άρες 159 αλλά μετά συνήλθα. Κατά μία περίεργη σύμπτωση τα αυτοκίνητα έχουν ακριβύνει και έχουν χάσει σε ποιότητα (μηχανική κατάσταση στην οποία βρίσκονται).
Ο πωλητής με το C5 έχει ένα σωστό σημείο. Ο γεράκος με το C5, τα αλλάζει κάθε 3 χρόνια μόλις λήξει η εγγύηση. Είναι το τέταρτο ίδιο C5 που αγοράζει, λευκό, πετρέλαιο, το πιο φτηνό. Πάρε αυτό μου λέει και μετά το ξαναλλάζεις. Εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτή την δουλειά συνέχεια. Από την άλλη μου λένε να υπολογίζω 2Κ/έτος μείωση της αξίας του, οπότε η 3έτια έχει νόημα. Το κλείνω εδώ. Ίσως περάσω από τον μάστορα σήμερα και μετά θα ξαναπάω από εκεί. Κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να δοκιμάσω μερικά ακόμη 308/C4/Megane. Από τα τρία τους, το 308 μου φαίνεται το πιο ζμπορ, το Megane το πιο αεράτο στην κίνηση του, C4 δεν έχω πετύχει ακόμη παρά μόνο το παλιό που ήταν μεταφορέας. Ίσως θα πρέπει να κάνω πίσω και να πάρω κάτι από αυτά και με τα ρέστα να το μαζέψω και να περιμένω την επόμενη προσφορά. Έχω κολλήσει όμως εκεί στο τέλος της ημέρας να μην σε ξεζουμίζει.
http://www.autotrader.co.uk/search/used ... rt/mileage
-
Μας την εκανε ο γρυλλος του παραθυρου του οδηγου στη zx.. πηγα να το δουλεψω ενω δεν ανεβαινε και χαραξα-εβγαλα κομματι απο το φιμε.. λυσιμο ολη η επενδυση και τελικα εχει σπασει το πλαστικο παπαρακι απο το οποιο περναει το τελειωμα του συρματοσχοινου μαζι με το κεφαλακι.. πεταξε και την ασφαλεια του πυρου στο κατω κατω μερος.. με τα χιλια ζορια κολλημα το πλαστικακι και επαναμονταρισμα και τωρα το δουλευω το παραθυρο μονο μεχρι τη μεση και οχι τερμα.. παω για καινουργιο κανα 90αρι μαζι με το μοτερ γιατι και το μοτερ στα τελευταια του ειναι,ειδα ειχε μασησει και το συρματοσχοινο.. Βλεπω τα τεφτερια του αυτοκινητου ειναι η δευτερη φορα. Του συνοδηγου φτου φτου 19 χρονια..
-
@nonos
Πάλι καλά που πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς και το κάνεις μόνος.Σε ένα Seat που έχουμε στην οικογένεια (μοντέλο '99), έχουν χαλάσει και οι δύο το 2008. Επισκευάστηκαν (χωρίς να αλλαχτεί μοτέρ) και πάλι ξαναχάλασαν πέρυσι... Είχα πάει σε ένα συνεργείο και ρώτησα και μου είπε 300€ σύνολο! Εκείνη την ώρα είχε ένα Audi Α4 μέσα και τους είχε χαλασμένους και τους 4!!! Άρα, η ZX σου είναι μια χαρά!
-
Ευτυχως ειναι 2πορτη.. Γενικα ειναι πολυ vag τα psa της περασμενης 20ετιας στο θεμα γρυλλοι. Η zx εχει 172.000km 10ος '95 και εχει ζητησει εκτακτα τον γρυλλο,ψυγειο, ενα κολλαρο ψυγειου και αισθητηρα κοντερ..
-
Σχεδόν τίποτα δλδ.
-
Κι εγω ετσι θεωρω..
Νταξ ψαλιδια ,αμορτισερ μια φορα, κανα-δυο ρουλεμαν τροχων..Συμπλεκτης ειπαμε μαμα αλλα θελει, μια αντλια νερου την αλλαξα προληπτικα γιατι ειναι τζαμπα.. Α εχω αλλαξει και μια φλασιερα! -
Δε θέλω να το γκαντεμιάσω, αλλά και η δική μου ΖΧ δεν είχε ζητήσει σχεδόν τίποτα μέχρι τα 210.000χλμ.
Από εκεί κ μετά όμως.... το χάος!
Οι οδηγοί της express service 3 νομών με γνώριζαν με το μικρό μου όνομα!Από τα 300.000 μέχρι τα 500.000χλμ πρακτικά τίποτα πέρα από τον 1.6 κινητήρα λόγω δικής μου βλακείας (ξεχάστηκε χωρίς αντιψυκτικό κ όταν έκανε -10C το ψυγείο έγινε ενα τεράστιο παγακι).
500.000 με 550.000χλμ είχα κατι χαζοβλαβες λόγω Ταλιμπάν μηχανικού που έκανε την αλλαγή μοτέρ/κιβωτίου.
Από τα 550.000 μέχρι τα 872.000 που αποσύρθηκε δε θυμάμαι τί έβγαλε, τα εχω απωθήσει....
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Με τη χρηση που της εχω κανει και την ηλικια της πια εγω ειμαι υπερευχαριστημενος ηδη..απο εδω και περα οτι βρεξει ας κατεβασει αλλα αισιοδοξος ειμαι απο διαφορα παραδειγματα.. Δλδ αν μεινω καποια στιγμη απο αντλια βενζινης θα φταιει το αμαξι ή οτι πλησιαζει 20 και 3 χρονια τωρα του πεταω 10ρικα...? Η δικια σου αλλωστε πρεπει να χε τα περισσοτερο χιλιομετρα πανελληνιως..
-
Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα ανταλλακτικά ειναι πάμφθηνα κ σχετικά εύκολα να βρεθούν.
Πραγματικά αν η γυναίκα μου δε με ειχε απειλήσει με διαζύγιο, θα είχα μια ΖΧ για καθημερινές μετακινήσεις.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Μονο η φανοποιεια του monte carlo ειναι σχετικα δυσκολη γιατι ηταν πολυ λιγοτερα.. Και ιδιως οι πορτες του διπορτου που ηταν αναλογικα πολυ λιγα..
CITROËN FORUM