-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Axem to event einai pagkosmio kai kaneis den gnwrizei ti einai akrivws...Iparxoun fimes oti apla tha allaksei simataki alla mporei na einai kai i parousiasi tis C5 coupe opote ipomoni mexri tis 5 fevrouariou.Τι! Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο θρυλικός 'λοχίας'; Θα είναι κρίμα. Εύχομαι να είναι το δεύτερο ενδεχόμενο.
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Axem to event einai pagkosmio kai kaneis den gnwrizei ti einai akrivws...Iparxoun fimes oti apla tha allaksei simataki alla mporei na einai kai i parousiasi tis C5 coupe opote ipomoni mexri tis 5 fevrouariou.
Τι! Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο θρυλικός 'λοχίας'; Θα είναι κρίμα. Εύχομαι να είναι το δεύτερο ενδεχόμενο.
Ε καιρός του δεν είναι μετά απο τόοοοσα χρόνια να γίνει Επιλοχίας;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Axem to event einai pagkosmio kai kaneis den gnwrizei ti einai akrivws...Iparxoun fimes oti apla tha allaksei simataki alla mporei na einai kai i parousiasi tis C5 coupe opote ipomoni mexri tis 5 fevrouariou.
Τι! Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο θρυλικός 'λοχίας'; Θα είναι κρίμα. Εύχομαι να είναι το δεύτερο ενδεχόμενο.
Ε καιρός του δεν είναι μετά απο τόοοοσα χρόνια να γίνει Επιλοχίας;
Ούτε οι ΕΠΟΠ δεν κάνουν τόσα χρόνια να πάρουν βαθμό
-
Αν αλλάξει κάτι θα είναι το φόντο και όχι τα 2 γρανάζια σχήματος V πατέντα του ιδρυτή της εταιρείας.
-
Πάντως 5 φεβρουαρίου, μου κανει για C5
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , EIMAI ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM KATOXOΣ ΑΡΚΕΤΩΝ CITROEN ME TEΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑ C4 1.6 110 HP ΤΟΥ 2005 .
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ C5 ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ .
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤURBO 1.8 H 2.O
EΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ CITROEN XANTIA ΜΕ ΕΝΑ PASSAT H VECTRA H AVENSIS H MONDEO , ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΟΥ 1998 1.8 16 V KAI EINAI MIA XAPA KAI ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1992 !!!! ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 'ΠΡΕΣΤΙΖΑΤΩΝ' ΓΕΡΜΑΝΩΝ...ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ....!!!
-
Ακριβώς έτσι είναι..... Δειτε τα παλαια γερμανικά αυτοκίνητα και τα αντίστοιχα γαλλικά..
-
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ . ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
ΤΡΙΓΜΟΙ , ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .
ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ Ι ΕΙΧΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΣΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΛΟΤΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ . ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΙΤΡΟΕΝ ΤΗΝ ΒΧ ΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΕΝΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 ΣΙΤΡΟΕΝ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ C5 ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ . ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ 1,8 ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (1500 ΚΙΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ) ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ , ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΕΣ . -
21 χιλιάρικα το c4 τούρμπο;
την παλεύουν καθόλου στη citroen; -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ 1,8 ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (Γραφε με μικρα γιατι τα μεγαλα δειχνουν οτι φωναζεις
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
:lol:
την παλεύουν καθόλου στη citroen;από 19 ξεκινά....και 20300 κάνει το φουλ εξοπλισμένο. Δεν νομίζω ότι είναι ακριβό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γραφε με μικρα γιατι τα μεγαλα δειχνουν οτι φωναζειςΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ .
ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ? Η BMW ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΛΙΤΡΟ ΜΕ 230 ΗΡ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
:lol:
την παλεύουν καθόλου στη citroen;Εσύ την παλεύεις?
-
Οι πεζοί ελληνικοί χαρακτήρες είναι οι μόνοι που επιτρέπονται στο φόρουμ αυτό.
Ευχαριστώ. -
Με μια μικρή καθυστέρηση ξεκίνησα σήμερα την έρευνα αγοράς για καινούργιο αυτοκίνητο (σημ.: θα ανοίξω και αντίστοιχο θέμα σύντομα). Πήγα σε μια έκθεση της Citroen στη Συγγρού όπου ο πωλητής μου ανέφερε τα εξής για την έκδοση 1.6 THP 150 VTS, τα οποία μου έκαναν εντύπωση:
- Το μεταλλικό χρώμα ΔΕΝ χρεώνεται έξτρα παρόλο που στην επίσημη ιστοσελίδα της Citroen φαίνεται το αντίθετο.
- Τα xenon περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, κάτι που δεν αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα (εδώ -> εδώ).
Επειδή με μπέρδεψε, θα στείλω email για διευκρινήσεις στη Citroen Ελλάς.
-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το C3 1.6 VTR. Στο
http://www.citroen.gr/editions.aspx?mid=3
δεν υπάρχει το αντίστοιχο αυτοκίνητο (στην κεντρική Φώτο είναι το VTR όμως ).
Βγαίνει από την Citroen η έχει καταργηθεί ? και πάνω κάτω ποια ειναι η τιμή του ?
Το αυτοκίνητο ξέρετε αν βγαίνει με χειροκίνητο κιωβωτιο?
Ποια είναι η άποψη σας για το αυτοκίνητο ? Αξίζει ? Στρίβει ? έχει γκάζι ?Δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο… (μάλλον θα ανοίξω ένα τοπικ για αυτό, απλώς είπα να πάρω κάποιες πληροφορίες από τους citroεδακηδες)
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης fdragos έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το C3 1.6 VTR. Στοhttp://www.citroen.gr/editions.aspx?mid=3
Βγαίνει από την Citroen η έχει καταργηθεί ? και πάνω κάτω ποια ειναι η τιμή του ?
Ποια είναι η άποψη σας για το αυτοκίνητο ? Αξίζει ? Στρίβει ? έχει γκάζι ?Εχει αλλάξει προφανώς ονομασία αλλά το περιτύλιγμα είναι ίδιο. Λογικά είναι το ELEGANCE το οποίο κοστίζει 14.940 χωρίς χρώμα κτλ.
Βγαίνει μόνο με το sensodrive. Εγώ δεν θα το έπαιρνα. Είναι παλιό (από το 2001 κυκλοφορεί) πάει για αντικατάσταση. Δεν στρίβει άλλωστε δεν είναι αυτός ο προορισμός του. Γκάζι έχει (9.6 κιλά ανα ίππο...ενδεικτικά για να καταλάβεις το προηγούμενο Golf 1.4 TSi με τα 140 άλογα είχε 9.3 κιλά ανα ίππο!!!) αλλά έχει και το ημιαυτόματο κιβώτιο. Κάνε ένα τεστ να το δεις και μόνος σου. Πάντως αν το διάλεξες για να βγάζεις γούστα στρίβοντας λάθος αμάξι κοιτάς.Δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο… (μάλλον θα ανοίξω ένα τοπικ για αυτό, απλώς είπα να πάρω κάποιες πληροφορίες από τους citroεδακηδες)
Ευχαριστω
από το ελληνικό κλαμπ -> link
-
Γεια χαρά και πάλι
Δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες για το αυτοκίνητο… (μάλλον θα ανοίξω ένα τοπικ για αυτό, απλώς είπα να πάρω κάποιες πληροφορίες από τους citroεδακηδες)
Ευχαριστω
από το ελληνικό κλαμπ -> link
Θα δεις ότι έχω ρωτήσει στο club
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=32&t=5086
πολλά περισσότερα πράγματα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει (εντάξει χτες ρώτησα!!)
Επίσης θα δεις ότι είμαι κάτοχος ενός 106 (συνεπώς στρίβω). Απλώς δεν ξέρω τι ηλεκτρονικές παρεμβάσεις (ESP κλπ) έχει το VTR. Πολύ μυστικοπάθεια!!!!!!!!!!
Τώρα ρωτάω και για κόφτες, tuning κλπ στο παραπάνω link λόγω συνήθειας 106Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το C3 1.6 VTR. Στο
http://www.citroen.gr/editions.aspx?mid=3
Ποια είναι η άποψη σας για το αυτοκίνητο ? Αξίζει ? Στρίβει ? έχει γκάζι ?Εχει αλλάξει προφανώς ονομασία αλλά το περιτύλιγμα είναι ίδιο. Λογικά είναι το ELEGANCE το οποίο κοστίζει 14.940 χωρίς χρώμα κτλ.
Βγαίνει μόνο με το sensodrive. Εγώ δεν θα το έπαιρνα. Είναι παλιό (από το 2001 κυκλοφορεί) πάει για αντικατάσταση. Δεν στρίβει άλλωστε δεν είναι αυτός ο προορισμός του. Γκάζι έχει (9.6 κιλά ανα ίππο...ενδεικτικά για να καταλάβεις το προηγούμενο Golf 1.4 TSi με τα 140 άλογα είχε 9.3 κιλά ανα ίππο!!!) αλλά έχει και το ημιαυτόματο κιβώτιο. Κάνε ένα τεστ να το δεις και μόνος σου. Πάντως αν το διάλεξες για να βγάζεις γούστα στρίβοντας λάθος αμάξι κοιτάς.Tο C3 1.6 SENSODRIVE ELEGANCE 5θ στο citroen configurator δεν έχει το σηματάκι VTR και διαφέρει ριζικά από αυτό
http://www.automotopress.gr/showdokimes.asp?ID=27&DID=17
(που είναι το μονό site που βρήκα που αναφέρει κάτι για το VTR)Επίσης από εδώ http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen-c3-18-01-05.asp
Είδα ότι το VTR έχει πέντα-ταχύτο χειροκίνητο κιβώτιο (5-speed manual gearbox).Για αυτό ρωτώ μπας και πάρω καμία ιδέα για αυτό το «μυστικιστικό αυτοκίνητο»…
-
πως θα το χρησιμοποιεις το αυτοκινητο? τι διαδρομες θα κανεις...
αποψη μου ειναι οτι μονο ο κινητηρας αξιζει πια σε αυτο...τα υπολοιπα ειναι στο μεσο ορο και μαλλον χαρη θα κανεις στη σιτροεν...
-
Γεια χαρά και πάλιΘα δεις ότι έχω ρωτήσει στο club
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=32&t=5086
πολλά περισσότερα πράγματα αλλά απάντηση δεν έχω πάρει (εντάξει χτες ρώτησα!!)
Επίσης θα δεις ότι είμαι κάτοχος ενός 106 (συνεπώς στρίβω). Απλώς δεν ξέρω τι ηλεκτρονικές παρεμβάσεις (ESP κλπ) έχει το VTR. Πολύ μυστικοπάθεια!!!!!!!!!!
Τώρα ρωτάω και για κόφτες, tuning κλπ στο παραπάνω link λόγω συνήθειας 106Δεν είπα ότι δεν ξέρεις να στρίβεις. Είπα ότι διάλεξες λάθος αμάξι, ειδικά μετά το Ραλί που έχεις.
Tο C3 1.6 SENSODRIVE ELEGANCE 5θ στο citroen configurator δεν έχει το σηματάκι VTR και διαφέρει ριζικά από αυτό
http://www.automotopress.gr/showdokimes.asp?ID=27&DID=17
(που είναι το μονό site που βρήκα που αναφέρει κάτι για το VTR)Επίσης από εδώ http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen-c3-18-01-05.asp
Είδα ότι το VTR έχει πέντα-ταχύτο χειροκίνητο κιβώτιο (5-speed manual gearbox).Για αυτό ρωτώ μπας και πάρω καμία ιδέα για αυτό το «μυστικιστικό αυτοκίνητο»…
εάν δεν αναφέρεται στον επίσημο κατάλογο ΔΕΝ υπάρχει τότε.
CITROËN FORUM