-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Με χτύπησαν χτες το βράδυ...Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο, σήμερα το πρωΐ βρήκα πίσω πόρτα με βαθουλώματα και γρατζουνιές μέχρι και το πίσω φτερό Αύριο πάω να δώ πόσο θα βγεί η λυπητερή
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι...Κανα περίπτερο εκεί κοντά που το παρκαρες, μήπως και πήρε γραμμή τιποτα;; Κανας γείτονας;;
Καθίκια ρε γμτ.
Μπά τίποτα, ότι έγινε έγινε μετά τις 2:30 το βράδυ που γύρισα σπίτι.
-
Συνφορουμίτες Citroenάκηδες μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για το C3;
Κυρίως μ' ενδιαφέρουν
1.Kατανάλωση
2.Ευελιξία στην πόλη
3.Κόστος συντήρησης
Μας ενδιαφέρει η χρήση του ως δεύτερου αυτοκίνητο σχεδόν αποκλειστικά για πόλη και ''τρέχει'' μια καλή προσφορά από την Citroen.Θα προτιμούσα το C2 για το οποίο επίσης υπάρχει προσφορά αλλά θέλουμε 5θ για πρακτικούς λόγους. -
Παιδια εχω στην κατοχη μου το C4 2.0 l και το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το 'σκληρο' τιμόνι για οδηγηση μεσα στην πολη. Γνωρίζει κανεις αν εχει καποια ρυθμιση για να γινεται πιο 'μαλακο' και ανετο για οδηγηση μεσα στην Αθηνα.
Ευχαριστω. -
Κpasisis, καλωσήρθες.
Αφήστε τον κάτω, αυτός είναι δικός μου! (χεχε, σα χαζογκόμενα ακούγεται αυτό... )Δεν ξέρω τη λύση στο πρόβλημά σου, αλλά ξέρω πως στην επόμενη συνάντηση του forum θα είσαι οπωσδήποτε παρών και κλείνω από τώρα θέση δίπλα σου για να με κάνεις βόλτα.
-
μεγαλε, ελπιζω να μη πασχεις απο ιλλίγγους, γιατι θα εχεις πρόβλημα. τωρα εαν εσυ γουστάρεις να οδηγεις στην πολη, με πρωτη - δευτερα και με σκληρο τιμόνι, ισως να εχεις τουλαχιστον μαζοχιστικές τάσεις. Για ψάξτο λιγο.
-
Προτιμώ το σκληρό τιμόνι από τα πανάλαφρα και με πλήρη έλλειψη αίσθησης. Οπως η πλειοψηφία των ηλεκτρο-υδραυλικών των σύγχρονων μοντέλων.
Ο πατέρας μου πήρε την Xsara μου χθες μετά από πολύ καιρό, και όταν γύρισε με ρώτησε μήπως χάνει υγρά τιμονιού γιατί του φάνηκε πολύ σκληρό. Σαφώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά το τιμόνι στο δικό του είναι πιο ελαφρύ και λιγότερο ακριβές.
-
τστσστ βγαίνετε και μιλάτε εσείς με υδραυλικό τιμόνι τστστστ
Ρε είχατε και στο χωρίο σας τέτοιο;
Άκου υδραυλικό τιμόνι και μαζοχιστικές τάσεις...
Πφφφ νεολαία ρε !
-
Θανάση περαστικά ρε για το αμαξάκι... και να εύχεσαι αυτός που το έκανε, να μην του ξανασηκωθεί ποτέ! του πούστη!
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Συνφορουμίτες Citroenάκηδες μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για το C3;
Κυρίως μ' ενδιαφέρουν
1.Kατανάλωση
2.Ευελιξία στην πόλη
3.Κόστος συντήρησης
Μας ενδιαφέρει η χρήση του ως δεύτερου αυτοκίνητο σχεδόν αποκλειστικά για πόλη και ''τρέχει'' μια καλή προσφορά από την Citroen.Θα προτιμούσα το C2 για το οποίο επίσης υπάρχει προσφορά αλλά θέλουμε 5θ για πρακτικούς λόγους.1.4 ή 1.6;
- Κατανάλωση περ.8.2λτ στην πόλη (1.4) , 9,5 (1.6)
- Πολύ εύχρηστο... και πρακτικό
- Σαν σιτροεν...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Θανάση περαστικά ρε για το αμαξάκι... και να εύχεσαι αυτός που το έκανε, να μην του ξανασηκωθεί ποτέ! του πούστη!Και αν είναι γυναίκα? Τι να ευχηθούμε να μην δεί ποτέ χαρά στα σκέλια της? Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και ακόμα χειρότερα οι περισσότεροι δεν αφήνουν τα στοιχεία τους...C' est la vie που λένε και οι Γάλλοι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με χτύπησαν χτες το βράδυ...Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο, σήμερα το πρωΐ βρήκα πίσω πόρτα με βαθουλώματα και γρατζουνιές μέχρι και το πίσω φτερό Αύριο πάω να δώ πόσο θα βγεί η λυπητερή
Υ.Γ Φυσικά δεν άφησαν χαρτάκι...Κρίμα ρε γμτ.
Και τι θα πάθει αν αφήσει ενα χαρτάκι ; Ειδικά σήμερα που οι περισσότερες ασφαλιστικες με ενα ατυχημα το έτος δεν ανεβάζουν το Β.Μ.Εύχομαι να ναι στις καλές του ο φαναρτζης και να σου πει μικρό νούμερο.
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
1.4 ή 1.6;
- Κατανάλωση περ.8.2λτ στην πόλη (1.4) , 9,5 (1.6)
- Πολύ εύχρηστο... και πρακτικό
- Σαν σιτροεν...
Ευχαριστώ πολύ.Θα το σκεφτώ
-
Βεβαια, αν δεν έχουν οδηγησει simca 1301 δεν ξέρουν απο βαρύ τιμόνι!
-
Μην πας τόσο μακρυά. Ρώτα τους κατόχους ΒΧ με μη υδραυλικό τιμόνι (I've been there).
Θανάση, ελπίζω να μη σου κοστίσει πολύ... Εμένα με έχουν χτυπήσει έτσι 3 φορές συνολικά, μάλιστα τη δεύτερη ήταν στο ίδιο σημείο και μόλις το είχα φτιάξει (μετά από 6 μήνες που το κυκλοφορούσα χτυπημένο)...
-
Ο χρήστης kpasisis έγραψε:
Παιδια εχω στην κατοχη μου το C4 2.0 l και το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το 'σκληρο' τιμόνι για οδηγηση μεσα στην πολη. Γνωρίζει κανεις αν εχει καποια ρυθμιση για να γινεται πιο 'μαλακο' και ανετο για οδηγηση μεσα στην Αθηνα.
Ευχαριστω.Καλημέρα και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο.
Κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική επιλογή με πολύ καλό value for money!Στο θέμα μας τωρα, αν δεν κάνω λάθος η C4 εχει σε ολες τις εκδοσεις της τιμόνι με μεταβλητή υποβοήθηση αναλόγως την ταχύτητα..
Λογικά λογω αυτου έπρεπε να ελαφραίνει το τιμόνι, δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι περισσοτερο. Επισης λογω της σφιχτοτερης αναρτησης ειναι αναμενομενο ως ενα βαθμο να ειναι σκληροτερο..ΥΓ: Γραψε αν θες λιγο πιο αναλυτικά τις εντυπώσεις σου...
Στην πολη η ανάρτηση σου φαίνεται σκληρή?? Από κατανάλωση που περίπου κυμαίνεται?? -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μην πας τόσο μακρυά. Ρώτα τους κατόχους ΒΧ με μη υδραυλικό τιμόνι (I've been there).Ρωτα και αυτους με DS χωρις υδραυλικο!!!! (δοκιμασα στου θειου μου) Ειναι σαν να στρηβεις του ΒΧ με 5 ατομα μεσα ΘΕΟΒΑΡΟ...
περι βολτας με το C4 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩ
-
Εγώ δεν θέλω βόλτα....
Να το οδηγήσω θέλω !!!... -
Ρε παιδιά, κάνοντας έναν έλεγχο στα υγρά χτες στο C4, ανακάλυψα χωμένο κάτω από ένα πλαστικό κάλυμα ένα καπάκι δοχείου υγρών, με το σηματάκι του τιμονιού πάνω του. Δηλαδή, προφανώς το δοχείο υγρών του υδραυλικού τιμονιού.
Στο μεταξύ, ούτε κουβέντα στο βιβλίο για τη στάθμη του. Βέβαια, και να έλεγε θα ήταν αδύνατο να την ελέγξεις, γιατί το δοχείο είναι όλο κρυμένο, μόνο το καπάκι φαίνεται!!
Τι παίζει; Μόνο στα σέρβις θα ελέγχεται αυτή η στάθμη;
-
Για πες που ειναι αυτο να το δω κι εγω... Δεν το εχω δει πουθενα. Εμεν εχει χαμηλωσει η σταθμη του δοχειου διαστολης του ψυγειου αλλα δεν χανω απο πουθενα. 4 μερες τωρα ειναι εκει...
-
Ε όχι και σκληρό το τιμόνι της C4...τι οδηγούσες πριν...; Punto με τιμόνι στην ρύθμιση city;
Εμένα μια χαρά μου φαίνεται...όπως και οι αναρτήσεις...δεν θέλω βάρκα αλλά ένα μικρομεσσαίο με διακριτικά σκληρή ανάρτηση!
CITROËN FORUM