-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Οταν λες κεντρικα τι εννοεις; Μονο σε μια αντιπροσωπεια γινεται ο ελεγχος; Εγω περασα απο καποια να ρωτησω και μου ειπαν να κλεισω ραντεβου να παω να τα βγαλουν να τα στειλουν στα κεντρικα κτλ!!!Όταν λέω κεντρικά εννοώ μόνο την CITROEN HELLAS στην Ιερά Οδό
-
Akουτε ενα κροταλισμα του κινητηρα οταν ειναι κρυος? Για περιπου 4-5 λεπτα? Ρωτησα (citroen) και μου ειπανε οτι ειναι απο τα ωστηρια μεχρι να ανεβει το λαδι πανω στο καπακι. ΙΣΧΥΕΙ??????
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Akουτε ενα κροταλισμα του κινητηρα οταν ειναι κρυος? Για περιπου 4-5 λεπτα? Ρωτησα (citroen) και μου ειπανε οτι ειναι απο τα ωστηρια μεχρι να ανεβει το λαδι πανω στο καπακι. ΙΣΧΥΕΙ??????Δεν ξερω τι ισχυει αλλα ναι το ακουω κι εγω...
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14356
:: enas elenhos se amortiserometro (Citroen Fessas) edeixe ta pisw idiws se oxi kalh katastash. erwthsh prwth : [list:5sxev8lg]- Ta stock VTS amortiser einai diaforetika apo tou aplou saxo ?
- Axizei na valw pali citroen 'h aftermarket ?
- Tote poia pou na einai men oikonomika na mhn ypova8mizoun to krathma kai to xarakthra tou vts alla na prosferoun perisoterh anesh / aposvesh (kai ligotera triximata elpizw) apo ta twrina pou mou dinoun thn ais8hsh oti to autokinhto 'kopanaei' kai 'phdaei' se ka8e anwmalia 'h anisopedh epifaneia[/list:u:5sxev8lg] :: yparxoun mhpws kapakia gia to mpouloni asfaleias twn zantwn alouminiou me diafora logotypa ? px citroen ?
:: kapoios mou eipe oti isws yparxei pi8anothta na mporei na mpei 16v kefalh apo 16balbido 1.4 galiko moter , poso pi8ano einai auto?
Euxaristw
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Akουτε ενα κροταλισμα του κινητηρα οταν ειναι κρυος? Για περιπου 4-5 λεπτα? Ρωτησα (citroen) και μου ειπανε οτι ειναι απο τα ωστηρια μεχρι να ανεβει το λαδι πανω στο καπακι. ΙΣΧΥΕΙ??????
Δεν ξερω τι ισχυει αλλα ναι το ακουω κι εγω...
Τι καταναλωση σου βγαζει? Εμενα μικτα γυρω στο 8,9-9,0 l/100km.(με ψιλο νορμαλ οδηγηση.Με γρηγορη, πανω απο 10,5.) Στο 1600 εννοω.
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Δεν ξερω τι ισχυει αλλα ναι το ακουω κι εγω...
Τι καταναλωση σου βγαζει? Εμενα μικτα γυρω στο 8,9-9,0 l/100km.(με ψιλο νορμαλ οδηγηση.Με γρηγορη, πανω απο 10,5.) Στο 1600 εννοω.
Eκει γυρω και σε μενα με συντηρητικη ομως οδηγηση.
Εχω προσεξει οτι ανεβαζοντας τη μεση ταχυτητα, μειωνεται η καταναλωση.
Ακομα εχω δει μεγαλυτερη καταναλωση σε κατηφορο με ταχυτητα (3η, 4η) απο οτι χωρις ταχυτητα (χωρις σχεση στο σασμαν δλδ). -
Εχω κανει 9,200 κμ μεχρι στιγμης.Ξερει κανεις ποσο στοιχιζει το σερβις των 10,000κμ??
Μονο λαδια φιλτρο δεν ειναι? -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Εχω κανει 9,200 κμ μεχρι στιγμης.Ξερει κανεις ποσο στοιχιζει το σερβις των 10,000κμ??
Μονο λαδια φιλτρο δεν ειναι?γύρω στα 80 με 85 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μονο λαδια φιλτρο δεν ειναι?γύρω στα 80 με 85 ευρώ.
Εχετε δει φτιαγμενα c4 ?? μπειτε στο http://www.tuningfever.com [/quote]
-
guys me provlimatizei poli to thema tis iliorofis sto C4, na ksekathariso oti provlima me to xrono paradosis k me to kostos den exo, opote tha ithela opoios exei iliorofi sto c4 (3thrio ) na me enimerosei gia oti krinei autos simantiko! (leitourgikotita, aksiopistia , ilios, asfaleia, diafaneia klp klp)
-
Ο χρήστης rebel έγραψε:
guys me provlimatizei poli to thema tis iliorofis sto C4, na ksekathariso oti provlima me to xrono paradosis k me to kostos den exo, opote tha ithela opoios exei iliorofi sto c4 (3thrio ) na me enimerosei gia oti krinei autos simantiko! (leitourgikotita, aksiopistia , ilios, asfaleia, diafaneia klp klp)εάν εννοείς την μεγάλη το σίγουρο είναι ότι δεν ανοίγει!
έκανα ένα τέτοιο test drive (lucky ) και ειλικρινά σε άισθηση είναι αλλού!
όμως με την ζέστη ζορίζει το πράγμα... -
ksero oti den anoigei! oste sou arese e? zesti np gia auto exoume k to AC kaneis allos pou na kserei ti paizei??
-
Για τη ζεστη υπαρχουν τα συρρομενα σκιαδια που (χωρις να ξερω) φανταζομαι κρατουν τον ηλιο εξω. Ειναι σα να εχεις κανονικο ουρανο.
Το ηθελα και το δικο μου 5πορτο με ηλιοροφη αλλα με χαλασε το οτι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. Ετσι γλυτωσα τα 1000 ευρω περιπου... -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Για τη ζεστη υπαρχουν τα συρρομενα σκιαδια που (χωρις να ξερω) φανταζομαι κρατουν τον ηλιο εξω. Ειναι σα να εχεις κανονικο ουρανο.
Το ηθελα και το δικο μου 5πορτο με ηλιοροφη αλλα με χαλασε το οτι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. Ετσι γλυτωσα τα 1000 ευρω περιπου...Μία από τα ίδια συν το ότι όταν το πήρα δεν δέχονταν τέτοια εξτρα ως παραγγελία!
Εννοείται ότι υπάρχει σκιάδιο αλλά μην νομίζεις ότι αντέχει κ πολλά πολλά! -
σε οσα αυτοκινητα εχω μπει με ηλιοροφη με ενοχλει που ειναι πιο χαμηλα ο ουρανος και εχω σπασει το κεφαλι μου μερικες φορες! Παντως εφοσον δεν ανοιγει κιολας δεν θα εχεις προβλημα στεγανοτητας πιστευω.
-
Όρεξη να έχετε:
Citroen conservatoireεδιτ : δεν μπορω να κανω το λινκ να δουλεψει, ειναι λιγο μεγαλο αλλα αξιζει
http://avtomoto.siol.net/default_popup. ... 9221358380
-
........
-
Visa Lotus
-
λογικό ακούγεται τώρα γιά 4-5 λεπτά μέχρι να έρθει σε φυσιολογική θερμοκρασία το λάδι.Τσεκάρισε τι θερμοκρασία σου λέει η μηχανή όταν στρώνει ο θόρυβος.
-
Αχ ρε Χρήστο τι μας κάνεις πρωϊ πρωϊ??? αρρώστησα χθες με ένα 3άρι turbo κ μία φτιαγμένη ολοκαίνουργια F430 κατακίτρινη που πέταγε φλογίδια βλέπω κ αυτά τώρα κ άντε να εργαστώ.....
μαμάααααααααα
CITROËN FORUM