-
όμορφο δεν είναι και το SW...;:P
-
Pas mal pas mal
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Pas mal pas malΧειρότερο από κουπέ και 5d κατά τη γνώμη μου, πιο συντηρητικό.
-
Για να προσέχουμε τι γράφουμε κύριε με το αλλοεθνές avatar
Άντε μην πέσει κανα
Λογικό δεν είναι να είναι πιο συντηρητικό? SW είναι
Αλλά παρόλα αυτά το δέσιμο του επιπλέον όγκου είναι καλάισθητο. Άντε να δούμε και το Picasso... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όμορφο δεν είναι και το SW...;:PΣυγνώμη, αλλά στο πίσω τμήμα μου θυμίζει έντονα 206 SW που ναι μεν για 206 καλό ήταν (πως να κάνεις ένα μικρό αυτοκίνητο στέισον ; ε! ο γάλλος το έκανε και καλά για το μέγεθος του) αλλα το C4 χάνει.
ΠΧ αν το συγκρίνουμε με το αδελφό 307 εκεί χάνει κατά κράτος.Αλήθεια τίποτα πληροφορίες για C4 CC ;
Εκεί θα έιναι η πραγματική σύγκριση ή μήπως η μαμά Peugeot φιλάει τα καλά κομμάτια μόνον για εκείνη; -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Έχουμε νέο μέλος να βάλω στην 1η σελίδα???
Εεεεεεε Εμενα δε με εχετε βαλει στην πρωτη σελιδα!!! Ελα αντε γραψτε με γρηγοραααα!!!
ολα οκ
-
το πρόβλημα που είχα με την εκκίνηση κρύο λύθηκε με 20 ευρώ αλλάζοντας την βαλβίδα (πράσινη με κίτρινη ταινία) άς ελπίσω να σταματήση εδώ
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Αλήθεια τίποτα πληροφορίες για C4 CC ;
Εκεί θα έιναι η πραγματική σύγκριση ή μήπως η μαμά Peugeot φιλάει τα καλά κομμάτια μόνον για εκείνη;...δεν φυλάει τίποτα για τον εαυτό της...ίσα ίσα που πιστεύω ότι η Citroen είναι ευνοημένη από την γκάμα της...
ίδου κ το cabrio coupe...
-
Κουκλα ειναι το cc
-
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟ!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟ!!!!http://www.citroenet.org.uk/d5/d5.html
Από εδώ είναι -
Πολύ ωραίο είναι! Αλλά, γιατί δεν αφήνουν τα κλασικά αυτοκίνητα στην ησυχία τους?
Και δε μιλάω μόνο για την Σιτροέν φυσικά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πολύ ωραίο είναι! Αλλά, γιατί δεν αφήνουν τα κλασικά αυτοκίνητα στην ησυχία τους?Και δε μιλάω μόνο για την Σιτροέν φυσικά.
Διαφωνώ Σπύρο, θα μου άρεσε πολύ να ξαναδώ (όπως κ θα γίνει) εκσυγχρονισμένα τα DS, Τopollino [καλά το είπα το 500άκι], Lancia Delta κτλ κτλ...)
-
Μετά το ταξίδι του αδερφού μου στην Ολλανδία νομίζω ότι πρέπει όλοι να πάμε..
Πάρα πάρα πολλά DS και 2cv και 1 Ami είδε σε μια εβδομάδα…
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟ!!!!
http://www.citroenet.org.uk/d5/d5.html
Από εδώ είναιΚαλό... και πισινός από SM?
-
Όχι πισινός από C - airdream και γενικότερα επεξεργασία του C-aidream στο PC
Δεν μπορώ να πώ οτι ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Η DS ήταν ( είναι ) εντυπωσιακή αλλά δεν παύει να είναι deja vu οπότε από μένα όχι. Άλλωστε και η Citroen λέει και αυτή ( ορθά ) όχι σε αναβιώσεις μοντέλων προχωρά με καινούργια καινοτόμα και όμορφα σχέδια
Το παλιό συναντά το καινούργιο.
-
άλλη κούκλα το C6...γνωρίζουμε τιμή για αυτό;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άλλη κούκλα το C6...γνωρίζουμε τιμή για αυτό;Εξαιρετικό, πανέμορφο!!!!! Πάντως από τιμή, μάλλον θα τσούζει λίγο. Έχω διαβάσει ότι, τουλάχιστον στην αρχή, θα κυκλοφορήσει με βενζινοκινητήρα μόνο τρίλιτρο....
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
άλλη κούκλα το C6...γνωρίζουμε τιμή για αυτό;
Εξαιρετικό, πανέμορφο!!!!! Πάντως από τιμή, μάλλον θα τσούζει λίγο. Έχω διαβάσει ότι, τουλάχιστον στην αρχή, θα κυκλοφορήσει με βενζινοκινητήρα μόνο τρίλιτρο....
...και V6 diesel 2.7 αν θυμαμαι καλά.
Παντως ο μικρότερος που θα μπορρούσε να μπει στην κυρία είναι ο 2.2 του γκρούπ
CITROËN FORUM