-
Σωστά, απλά δεν τον ανέφερα γιατί είναι diesel
Υπάρχει και microsite : http://www.c6.citroen.com -
Πάρτε και το Picasso
-
Αυτό γιατί εμένα μου ¨κάνει¨ ότι είναι ολόιδιο με το sw αλλά στο λίγο πιο ψιλό (και αν) ;
-
Κρίμα ένα από τα ποιο πρωτότυπα αισθητικά πολυμορφοκιό αντικαταστάται από ένα ψηλό στέισον.
-
Πω πωωωω τι μου κάνατε!!!!
Το όλο το ΣΚ το ετοιμάζατε? κ ειδικά εσύ Χρήστο!
είχα που είχα κόλημα με την DS (ειδικά την 2πορτη κάμπριο) μου έβαλες κ την 'νέα' κ με αποτελείωσες....... ήτααααα!!!!
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ -
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Γεια σας citroenakes.
Εχω c4 coupe 1.6 vtr pack.
Exete akosei gia mia 'krifi' anaklisi gia ta amortiser?Πρέπει να στα ελέγξουν από τα κεντρικά. Εγώ έκλεισα χτές ραντεβού να πάω να τα κοιτάξουν (C4 1.6 VTS). Πάντως, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την CITROEN HELLAS
Eχεις αλλα προβληματα? Εμενα τριζουν πολυ τα τζαμια (οταν ειναι μισανοιχτα) κ μου ειπαν οτι σπαει ενα μικρο κλιπς μεσα στον οδηγο τζαμιου(για να αλλαχθει πρεπει να βγει η ταπετσαρια).Το αλλο ειναι οτι η δεξια εμπρος ταπετσαρια εχει ξεκολησει το καλυμα της κ ξεφλουδιζουν οι διακοπτες των ηλ. παραθυρων!!!!(το βερνικι).Αυτα τα 'σπαστικα' με ενοχλησαν.
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Γεια σας citroenakes.
Exete akosei gia mia 'krifi' anaklisi gia ta amortiser?Πρέπει να στα ελέγξουν από τα κεντρικά. Εγώ έκλεισα χτές ραντεβού να πάω να τα κοιτάξουν (C4 1.6 VTS). Πάντως, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την CITROEN HELLAS
Eχεις αλλα προβληματα? Εμενα τριζουν πολυ τα τζαμια (οταν ειναι μισανοιχτα) κ μου ειπαν οτι σπαει ενα μικρο κλιπς μεσα στον οδηγο τζαμιου(για να αλλαχθει πρεπει να βγει η ταπετσαρια).Το αλλο ειναι οτι η δεξια εμπρος ταπετσαρια εχει ξεκολησει το καλυμα της κ ξεφλουδιζουν οι διακοπτες των ηλ. παραθυρων!!!!(το βερνικι).Αυτα τα 'σπαστικα' με ενοχλησαν.
Γίναμε Volkswagen ή μου φαίνεται
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Γεια σας citroenakes.
Οταν λες κεντρικα τι εννοεις; Μονο σε μια αντιπροσωπεια γινεται ο ελεγχος; Εγω περασα απο καποια να ρωτησω και μου ειπαν να κλεισω ραντεβου να παω να τα βγαλουν να τα στειλουν στα κεντρικα κτλ!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γεια σας citroenakes.
Γίναμε Volkswagen ή μου φαίνεται
Το έχω από τον Μάρτιο και τέτοια δεν αντιμετώπισα επουδενί!
Ισα ίσα που ο διάκοσμος μέσα είναι ποιοτικότατος! -
Το έχω από τον Μάρτιο και τέτοια δεν αντιμετώπισα επουδενί!
Ισα ίσα που ο διάκοσμος μέσα είναι ποιοτικότατος![/quote]Εγω το εχω απο απριλιο μηνα, τον αυγουστο τα παρατηρησα αυτα.Τα εδειξα σε μια αντιπροσωπεια και τα παραγγειλαν.Επισης παραγγειλα και τη μονωση του καπω που 'τσιγκουνευτηκαν' οι Γαλλοι.
Τα αμορτισερ σου ακουγονται? -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Εγω το εχω απο απριλιο μηνα, τον αυγουστο τα παρατηρησα αυτα.Τα εδειξα σε μια αντιπροσωπεια και τα παραγγειλαν.Στο θέμα ποιότητα στο εσωτερικό είμαι 110% ευχαριστημένος!
Επισης παραγγειλα και τη μονωση του καπω που 'τσιγκουνευτηκαν' οι Γαλλοι.
Γιατί σε ενοχλεί ο κινητήρας...;Νομίζω ότι είναι αρκετά ήσυχο.
Και να ξέρεις είναι δίκοπο μαχαίρι...απλά σκέψου την θερμοκρασία που αναπτύσσεται εκεί μέσα.
Δεν λέω ότι επιβαρύνει η μόνωση αλλά σίγουρα δεν το ανακουφίζει...Τα αμορτισερ σου ακουγονται?
Στην αρχή σαν τον «μακαρίτη»...(τα καλύμματα των αμορτισέρ είναι για την ακρίβεια).Τώρα πια αμυδρά, προσωπικά δεν με πολυενοχλούν μιας κ το κάνει μόνο όταν είναι ακίνητο.
- higlight : την πρώτη φορά που μπήκε η κοπέλα μου...έσκουξε λίγο και την βλέπω με ένα βλέμμα γεμάτο αμηχανία να μου λέει τόσο πολύ πάχυνα...
** σήμερα για πρώτη φορά κοκκίνησα το στροφόμετρο...όλα τα λεφτά!
-
Εγω το επιπλεον μονωτικο του κινητηρα το θεωρω αχρηστο γιατι το αυτοκινητο ειναι αρκετα αθορυβο. Αν ηταν ακομα περισσοτερο ισως δε θα με βολευε να ακουω τη μηχανη! Εδω πριν σβησω θελω να περιμενω λιγο να σβησει το βεντιλατερ και δεν το ακουω!!! Τελικα τα αμορτισερ μου στα κεντρικα τα ελεγχουν; Και οταν λες κεντρικα τι εννοεις;
-
Οσο αφορα στα πισω αμορτισερ και στο θορυβο που κανουν :
Εμενα και τζαμπα να μου πουν ΔΕΝ τ΄αλλαζω.
Ο θορυβος ειναι σχεδον ανυπαρκτος τωρα (το αυτοκινητο το εχω απο 25/2 με 4000 χλμ).
Δεν θα ηθελα να υποστει τ΄αμαξι (κι εγω μαζι) οτιδηποτε για εναν τοσο μικρο θορυβο...*Αν ειναι να μου βαλουν τους μπροστα αισθητηρες παρκαρισματος...
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Ο θορυβος ειναι σχεδον ανυπαρκτος τωρα (το αυτοκινητο το εχω απο 25/2 με 4000 χλμ).
Δεν θα ηθελα να υποστει τ΄αμαξι (κι εγω μαζι) οτιδηποτε για εναν τοσο μικρο θορυβο...*Αν ειναι να μου βαλουν τους μπροστα αισθητηρες παρκαρισματος...
Εχει φαει κολλημα με τους αισθητηρες μπροστα ε;;; Παντως πολυ περισσοτερα θα υποστει για να σου βαλουν τους αισθητηρες απο την αλλαγη αμορτισερ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλήθεια τίποτα πληροφορίες για C4 CC ;
Εκεί θα έιναι η πραγματική σύγκριση ή μήπως η μαμά Peugeot φιλάει τα καλά κομμάτια μόνον για εκείνη;...δεν φυλάει τίποτα για τον εαυτό της...ίσα ίσα που πιστεύω ότι η Citroen είναι ευνοημένη από την γκάμα της...
ίδου κ το cabrio coupe...
Αυτό είναι!
ΘΕΕ ΑΚΟΥΣ !
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ;
Στείλε μου σε παρακαλώ 20.000 - 25.000 ευρά που θα κάνει το όχημα να πάρω ένα.Θα με βλέπει και ο θεός καλά με αυτό
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εχει φαει κολλημα με τους αισθητηρες μπροστα ε;;; Παντως πολυ περισσοτερα θα υποστει για να σου βαλουν τους αισθητηρες απο την αλλαγη αμορτισερ.
Εχω φαει κολλημα πραγματι.
Πιο πολυ τους θελω για να βλεπω και το αυτοκινητακι στην οθονη οταν παρκαρω...
Προς το παρον ομως μονο να γραφω οτι τους θελω μπορω, γιατι χωρις λαλα ουδεις εγαμ... συγνωμη αγορασε -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Προς το παρον ομως μονο να γραφω οτι τους θελω μπορω, γιατι χωρις λαλα ουδεις εγαμ... συγνωμη αγορασεMpompio είναι ανέκδοτο οι αισθητήρες παρκιγκ μπροστά...εκτός και αν έχεις 10 βαθμούς μυωπία και φοράς γυαλιά από πάτους μπουκαλιών!
Από τα πιο άχρηστα αξεσουάρ (?)...ever!
-
Η αληθεια ειναι οτι θα παρκαρες με κλειστα τα ματια αφου μπροστα δεν βλεπεις τα ορια του αυτοκινητου(εγω που εχω τερμα κατω τη θεση ισα που βλεπω καπο). Ομως δεν ξερω πως και γιατι αλλα το c4 το παρκαρω παααααρα πολυ ευκολα, πολυ πιο ευκολα απο οτιδηποτε αλλο αυτοκινητο ειχα και υπολογιζω την μουρη τελεια στο 'μπασιμο' στη θεση ωστε να περασω απο το μπροστινο πολυ κοντα για να μην παω πολυ πισω και δε χωρεσω! Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι το κανω τοσο ευκολα αφου αναλογιζομαι οτι σε κανενα αλλο αυτοκινητο μου δεν το εκανα τοοοοσο ευκολα(δε δυσκολευομουνα βεβαια αλλα οχι και τοοοοσο ευκολα) και το c4 ειναι το μεγαλυτερο αυτοκινητο που εχω στην κατοχη μου!!! Ισως ειναι οι γωνιες, οι προβολοι, οι μεγαλοι τροχοι δεν ξερω... αλλα μου φαινεται παιχνιδακι να μπω σε θεσεις που δε θα εμπαινα με το corolla και δεν εχω κλεισει μηνα ακομα!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι θα παρκαρες με κλειστα τα ματια αφου μπροστα δεν βλεπεις τα ορια του αυτοκινητου(εγω που εχω τερμα κατω τη θεση ισα που βλεπω καπο). Ομως δεν ξερω πως και γιατι αλλα το c4 το παρκαρω παααααρα πολυ ευκολα, πολυ πιο ευκολα απο οτιδηποτε αλλο αυτοκινητο ειχα και υπολογιζω την μουρη τελεια στο 'μπασιμο' στη θεση ωστε να περασω απο το μπροστινο πολυ κοντα για να μην παω πολυ πισω και δε χωρεσω! Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι το κανω τοσο ευκολα αφου αναλογιζομαι οτι σε κανενα αλλο αυτοκινητο μου δεν το εκανα τοοοοσο ευκολα(δε δυσκολευομουνα βεβαια αλλα οχι και τοοοοσο ευκολα) και το c4 ειναι το μεγαλυτερο αυτοκινητο που εχω στην κατοχη μου!!! Ισως ειναι οι γωνιες, οι προβολοι, οι μεγαλοι τροχοι δεν ξερω... αλλα μου φαινεται παιχνιδακι να μπω σε θεσεις που δε θα εμπαινα με το corolla και δεν εχω κλεισει μηνα ακομα!Μέσα είσαι... ...κι εμένα μου φαίνεται πανεύκολο αυτοκίνητο παρότι έρχομαι από μικρό (Saxo VTS).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προς το παρον ομως μονο να γραφω οτι τους θελω μπορω, γιατι χωρις λαλα ουδεις εγαμ... συγνωμη αγορασεMpompio είναι ανέκδοτο οι αισθητήρες παρκιγκ μπροστά...εκτός και αν έχεις 10 βαθμούς μυωπία και φοράς γυαλιά από πάτους μπουκαλιών!
Από τα πιο άχρηστα αξεσουάρ (?)...ever!
Πραγματι ειναι αχρειαστοι.
Ομως ως ισως ο μεγαλυτερος γκατζετακιας επρεπε να τους ειχα βαλει.
180 ψωροευρω παραπανω θα ειχα να πληρωσω τωρα.
Σχεδον μισο γραμματιο γαμωτο
CITROËN FORUM