-
Καλορίζικο και απο εμένα η κουκλάρα... Αντε να τη δουμε και σε κανα σιτρο-meeting.οκ????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Την παρέλαβα πριν μισή ώρα!!
Μιλάμε....το ταμπλώ είναι όλα τα λεφτά!Αλλά....που βλέπουμε πόση βενζίνη έχουμε?Πως ανοίγουμε την τάπα της βενζίνης?Από που ανοίγει το καπώ?Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?
Kαλορίζικη!
Καταρχήν read the fucking manual, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις πίστεψε με!Στις ερωτήσεις σου:
Βενζίνη βλέπεις από τα κουτάκια που υπάρχουν στην άκρη αριστερά του ταχύμετρου.
Η τάπα ανοίγει....με το κλειδάκι!
Το μεσσαίο κουμπί στο δικό μου όταν το πατάς ανάβει τα φώτα για όσο χρόνο το έχεις ορίσει εσύ (εγώ 60 sec) για να σου φωτίσουν τον δρόμο και μετά σβήνουν μόνα τους. -
καλορίζικη και απο εμένα,
τώρα, σαν επίδοξος μέλλον ιδιοκτήτης μιας C4 θέλω να ρωτήσω τους πιο παλιούς ιδιοκτητες του αυτοκινήτου, εχει παραξενιές; προβλήματατα; θετικα, αρνητικά; γιατί κατι πήρε το αυτί μου για προβλήματα στον κλιματισμό, και μάλιστα σε 2, 2λιτρες!!!
το πρόβλημα ειναι το εξής:
άν ο κλιματισμός ειναι στο 3 και σβήσεις το αυτοκίνητο, τοτε την επομενη φορά που θα βάλεις μπροστά, ο κλιματισμός δεν λειτουργει, πιθανή πρόληψη ειναι, πριν θέσεις τον κινητηρα εκτως λειτουργειας, θα πρέπει να κλεισεις όλα τα συστήματα πχ κλιματισμός ή ηχοσύστημα κλπ.
ραδιοαρβίλα ή πραγματικότητα;
Ευχομαι το πρώτο!
προσοπική μου αποψη, ότι και να βγάλει το αυτοκίνητο, δεν πάυει να μου αρέσει παρα πολυ! και να το θεωρώ ανώτερο και απο αντοιστιχα γερμανικά!
Ευχαριστώ!!!!!
-
Προσωπικά εγώ φίλε μου πριν σβήσω το αμάξι σβήνω τον κλιματισμό και μάλιστα αφήνω σκέτο τον εξαερισμό να δουλέψει ώστε να μην πιάνει μικρόβια και μήκυτες στους αεραγωγούς.
Και μου φαίνεται απολύτως λογικό να κλείνεις (clima) προτού σβήσεις τον κινητήρα.
Μέχρι στιγμής στα 5Κ κάτι χλμ αντέχει το C στα χέρια μου...(1600cc)- έχω διζωνικό αuto-clima.Δεν έχει σκάλες παρα μόνο το απλό A/C το οποίο μου απεικονίζεται στην οθόνη ψηφιακά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!
Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Μιλάμε....το ταμπλώ είναι όλα τα λεφτά!Αλλά....που βλέπουμε πόση βενζίνη έχουμε?Πως ανοίγουμε την τάπα της βενζίνης?Από που ανοίγει το καπώ?Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?
Kαλορίζικη!
Καταρχήν read the fucking manual, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις πίστεψε με!Στις ερωτήσεις σου:
Βενζίνη βλέπεις από τα κουτάκια που υπάρχουν στην άκρη αριστερά του ταχύμετρου.
Η τάπα ανοίγει....με το κλειδάκι!
Το μεσσαίο κουμπί στο δικό μου όταν το πατάς ανάβει τα φώτα για όσο χρόνο το έχεις ορίσει εσύ (εγώ 60 sec) για να σου φωτίσουν τον δρόμο και μετά σβήνουν μόνα τους.Το διάβασα! Αλλά θέλει και επανάληψη!
Τα βρήκα όλα elteo!
Ωραίο είναι! Για 1400 πολύ καλό!YΓ Βέβαια βρήκα και 2 προβληματάκια. Σπασμένη η πάνω βάση του μαύρου πλαστικού στο παρ-μπριζ και λείπει η τάπα της βάσης σύνδεσης του μηχανισμού ρυμούλκησης!
Μικροπράγματα!!! -
Να τα μας, έγινες και λοχίας τώρα! Άντε καλορίζικο και καλό....σκίσιμο.
-
Καλορίζικο κε Κουκ το C4.
Όσο για την ένταξή σας στο Citroen Forum πρώτα θα πρέπει να περάσετε για την πρώτη συνέντευξη αύριο, ξέρετε που
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλορίζικο κε Κουκ το C4.Όσο για την ένταξή σας στο Citroen Forum πρώτα θα πρέπει να περάσετε για την πρώτη συνέντευξη αύριο, ξέρετε που
Μάλιστα Μαέστρο!!!
-
Καλημέρα παιδιά...
Κανένας εδώ που να φοράει σκούπα σε XSARA II VTS 1.6 16v για να μου πει για την απόδοση της.
Σκέφτομαι να βάλω σκούπα πριν αλλάξω πρόγραμμα για να βελτιώσω την δύναμη στις ψηλές στροφές (θα μετατοπίσω και τον κόφτη καμμιά 500αριά στροφές )
-
Και γω το ίδιο σκέφτομαι ... οπότε αν κάποιος ξέρει ...
Τον κόφτη πως θα τον μεγαλώσεις χωρίς πρόγραμμα ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Καλορίζικο Νίκο
Καλώς ήρθες στην παρέα μας έστω και αργά!Στείλε ένα pm να σου πω για την συνδρομή ...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΑΙΤΗΣΙΣ!
Σαν κάτοχος μιας C4 1.4 4πορτης, blanc banquise (λυσσάξανε ορισμένοι! ), αιτούμαι την εγγραφή μου στο CITROEN Forum κύριε Πρόεδρε!!!
Καλορίζικο Νίκο
Καλώς ήρθες στην παρέα μας έστω και αργά!Στείλε ένα pm να σου πω για την συνδρομή ...
Όχι ακόμη δεν τον πέρασα οντισιόν!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το μεσαίο κουμπί στο κλειδί τι κάνει?ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙΣ!!!!
γινεται ετσι
καλοταξιδι!
-
-
καλοταξιδος και παντα χαμογελαστος με τον transformer mr kouk!
(απο τις πιο ευχαριστες και εξυπνες διαφημισεις ) -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
C4 Battloid?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΝΤ-ΑΙΤΗΣΙΣ!
Ως κάτοχος αυτοκινήτου στο πλαίσιο του οποίου βασίστηκε το C4, με το οποίο μοιράζονται μηχανικά μέρη, αιτούμαι την παραχώρηση του εν λόγω αυτοκινήτου για test drive, σε γνωστό επαρχιακό δρόμο, εις τον οποίον λαμβάνει χώρα κάθε άνοιξη και γνωστή ανάβασις, ούτως ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο μοντέλων
υ.γ. καλοτάξιδη πρόεδρε!!!
-
http://cgi.ebay.com/Citroen-Ami-8-Berli ... dZViewItem
-
Το citro-forum και τα μάτια σας!
Μην γυρίσω και δω να μιλάτε για Peugeot ή άλλες αρλούμπες ε!
Να περνάτε καλά και θα τα πούμε ελπίζω σύντομα από κοντά
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το citro-forum και τα μάτια σας!Μην γυρίσω και δω να μιλάτε για Peugeot ή άλλες αρλούμπες ε!
Να περνάτε καλά και θα τα πούμε ελπίζω σύντομα από κοντά
Καλο στρατιωτικό πρόεδρε!!!!
CITROËN FORUM