-
Καλημέρα σε όλους. Χαιρομαι που συμμετέχω, αν και όχι τόσο ενεργά όσο θα έπρεπε, σε μία τόσο καλή παρέα. Διαβάζω και παρακολουθώ αρκετό καιρό. Θα ήθελα να ξεκινήσω με το τι αυτοκίνητο έχω: Xsara 1.6 MkII.
-
Να καλωσορισω κι εγω τον ev και τον antonisk7# στην παρέα των Σιτροενέων.
Μπορώ να πω οτι η C4 μου εχει κάνει 'κλικ'...
Ίσως το 2021 να βρω μια 2,0 και να ξεκινήσω να την 'μαζεύω' -
Καλωσήρθατε στην παρέα μας
Σήμερα πλύθηκε το αμαξάκι και επιτέλους μπορώ να το κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά -
welcome and enjoy your stay!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ας γράφουμε ο καθένας τι Citroen έχει και εγώ να το γράφω στο 1ο μήνυμα του topic. -
Citroen C2 1.4VTR Sensodrive, 8050Χλμ και συνεχίζουμε
Υ.Γ.: Γοητευμένος....
-
Citroen AX first 01/93...
-
Citroen BX 1.4 E (1986-1992)
Citroen BX 1.4 ie cat (1992-1995)
Citroen Xantia 1.8 8v (1995-2001)
Citroen C5 2.0 excl. (2001- )
Citroen ZX 1.4 avantage (1997-
Citroen ZX 1.4 Monte Carlo S Clim (1997-2002)
Citroen Xsara VTS 1.6 (2002- ) -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ας γράφουμε ο καθένας τι Citroen έχει και εγώ να το γράφω στο 1ο μήνυμα του topic.
ΚΟΥΚΛΑΡΑ
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Citroen BX 1.4 E (1986-1992)
Citroen BX 1.4 ie cat (1992-1995)
Citroen Xantia 1.8 8v (1995-2001)
Citroen ZX 1.4 Monte Carlo S Clim (1997-2002)
Citroen Xsara VTS 1.6 (2002- )Μίσος με τα Citroen ε?
Άρα τώρα έχεις τα
Citroen Xsara VTS 1.6 (2002- )σωστά?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μίσος με τα Citroen ε?Άρα τώρα έχεις τα
Citroen ZX 1.4 avantage (1997- )
Citroen Xsara VTS 1.6 (2002- )σωστά?
Χάλια, σου λέω Κώστα, σκαταυτοκίνητα!
Ναι, σωστά, αυτά τα τρία έχουμε. Κι ένα Hyundai Getz 1.1 (leasing, άρα δεν πιάνεται )
-
HUNTER
Εδω ειναι το ηλεκτρικο διαγραμμα για την ΒΧ του φίλου σου.
http://www.rwbsmith.plus.com/citroen2/Injection_system/8vGTi-injection.pdf
Κανα νέοτερο για το πρόβλημα?
-
chrmes το ηλεκτρικο διαγραμμα ειναι απο τα αυθεντικα manual της citroen?
για την xantia εχω βρει μονο απο το ebay γερμανιας αλλα στα γερμανικα ειναι αδυνατον να μεταφρασει ορολογια η γυναικα μου . στα αγγλικα δεν μπορω να βρω.
ρωτησα σε μηχανικο με συνεργειο σιτροεν οχι εξουσιοδοτημενο αν τα εχει η αν μπορει να τα βρει και μου ειπε οτι ειναι αδυνατον. δεν του τα δινουνε. τι παιζει? εχεις καμμια ακρη?
και δευτερον αν χρειαστουμε τις γνωσεις σου σαν επαγγελματια (σαν πελατες οχι τζαπε φυσικα) εισαι διαθεσιμος? η ασε καλυτερα ?
ρωταω για αν ο μη γενοιτο χρειαστει ηλεκτρολογος γιατι να μην τα σκασουμε σε καποιον που αγαπαει τα σιτροεν απο να τα δωσουμε σε καποιον που θα βριζει το αυτοκινητο μας και την γαλλια.
φιλικα. -
Ναι το διάγραμμα είναι από τα αυθεντικά της Σιτροέν, το βρήκα ψάχνοντας στο νετ. Για Ξάντια τωρα εχουν αρχίσει να οργανώνοντε, κυρίως από πρώην ιδιοκτήτες ΒΧ.
Μιας και ρώτησες μου ειναι δυσκολο να ασχοληθώ με τα σιτροέν μιας και δουλεύω σε εξουσιοδοτημένο σαν υπάλληλος σε άλλη μάρκα και δεν εχω δικό μου μαγαζι.
Αυτό το φόρουμ ειναι ίσως το καλύτερο για ΒΧ αλλά και Ξάντια. Εχει μελη από όλο τον κόσμο και οι μοντ εχουν απαντήσεις για τις περισσότερες ερωτήσεις
http://citroenz.com/forum/index.php -
thanks
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πρεπει να κανουμε μια συγκέντρωση να μαθαινουν οι νέοι και να θυμουντε οι παλιοί που λένε
Καθως και μια απογραφή μελών και αυτοκινήτων του Σιτροέν φόρουμ, τί λέτε?
Πρόεδρε?Καταρχήν να ξεκινήσουμε με την απογραφή!
Ας γράφουμε ο καθένας τι Citroen έχει και εγώ να το γράφω στο 1ο μήνυμα του topic.
Τι λέτε?
Τωρα εχω ενα ZX Dakar S 1.4 με 160.000 χλμ.........Αλλα απο την οικογενεια εχουν περασει και τα παρακατω......
Citroen AXEL
Citroen AX
Citroen BX Atout 1.4 -
Ρε παίδες, είδα χθες στο Επι Τροχών την παρουσίαση του C4 και έπαθα την πλάκα μου! Μιλάμε για πολύ κουκλί!! Ιδίως το 5πορτο είναι από το πλάι και από πίσω καταπληκτικό, φοβερή σχεδιαστική καινοτομία. Το 3πορτο δεν μου αρέσει ανάλογα..
Δεν είχα πάει στο σαλόνι αυτοκινήτου και δεν έτυχε να το δω παρά μόνο σε φωτογραφίες. Χθες έτριβα τα μάτια μου. Μπράβο στη Σιτροέν!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ρε παίδες, είδα χθες στο Επι Τροχών την παρουσίαση του C4 και έπαθα την πλάκα μου! Μιλάμε για πολύ κουκλί!! Ιδίως το 5πορτο είναι από το πλάι και από πίσω καταπληκτικό, φοβερή σχεδιαστική καινοτομία. Το 3πορτο δεν μου αρέσει ανάλογα..Δεν είχα πάει στο σαλόνι αυτοκινήτου και δεν έτυχε να το δω παρά μόνο σε φωτογραφίες. Χθες έτριβα τα μάτια μου. Μπράβο στη Σιτροέν!
Ναι το είδα!!!
Το τιμόνι που το μέρος που έχει τον αερόσακο και την κόρνα είναι σταθερό? Πως σου φάνηκε?
-
Σίγουρα θα θέλει χρόνο να το συνηθίσεις, αλλά πιστεύω ότι θα βολεύει, αφενός γιατί θα έχει συγκεντρωμένες τις λειτουργίες σε ένα σημείο, αφετέρου γιατί θα παραμένει σταθερό.
Κλασική ιδέα Σιτροέν πάντως, έτσι; Το φωνάζει από μακριά!
Διάβασα και στο in χθες ότι το C4 πήρε 5 αστέρια και αυτό. 5άστερο!
-
Ναι το είδα και γω! Μου φάνηκε πολύ όμορφο και σίγουρα πρωτότυπο!!
Έχω αρχίσει να μπαίνω σε πολλές σκέψεις, και γίνονται περισσότερες με τα πολύ καλά λόγια που ακούω και διαβάζω! Δύσκολα τα πράγματα...
CITROËN FORUM