-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Σίγουρα θα θέλει χρόνο να το συνηθίσεις, αλλά πιστεύω ότι θα βολεύει, αφενός γιατί θα έχει συγκεντρωμένες τις λειτουργίες σε ένα σημείο, αφετέρου γιατί θα παραμένει σταθερό.Κλασική ιδέα Σιτροέν πάντως, έτσι; Το φωνάζει από μακριά!
Διάβασα και στο in χθες ότι το C4 πήρε 5 αστέρια και αυτό. 5άστερο!
Όσες φορές οδηγάω αυτοκίνητο που έχει την κόρνα στο τιμόνι, ποτέ δεν την βρίσκω όταν έχω στρίψει!!!!
-
Καλά, αυτό με την κόρνα είναι η μέγιστη Γαλλική εργονομική.. πατάτα.. Δύο Γαλλικά αυτοκίνητα μέχρι στιγμής στο ενεργητικό μου, και.. ένα κορνάρισμα πανικού της.. προκοπής δεν έχω καταφέρει να κάνω! Σχεδόν πάντα πρώτα τη.. γλητώνω και μετά κορνάρω, ή αναβωσβήνω προβολείς, ανάβω φλας, κλπ, κλπ..
-
Πάντως αυτό με την κόρνα σε διακόπτη είναι μεγάλη πατάτα αφού πάντα ανάβω και ένα φλας όταν πατάω κόρνα ακόμα και με το Ami...
-
Aπό τον φίλο lkar οι τιμές των καινούριων C4...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=225334#225334
Αναλυτικά οι τιμές του νέου C4:
1.4 XT Coupe 13,900
1.4 VTR Coupe 14,890
1.6 VTR Coupe 15,990
1.6 VTR Coupe Pack 16,950
1.6 VTS Coupe 18,9502.0 VTS Coupe 22,950
1.4 S 5d 14,470
1.4 SX 5d 15,100
1.6 SX 5d 16,200
1.4 SX Pack 16,200
1.6 SX Pack 17,350
1.6 Exclusive 19,300Πολύ καλές...
-
Πάντως γενικά τα Citroen πρέπει να έχουν πρόβλημα με την κόρνα. Και η δική μου λοιπόν, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ όποτε πραγματικά χρειάστηκε δεν κατάφερα να την πατήσω(στο C2 είναι στο τιμόνι πάνω)...και σε περιοδικά έχει αναφερθεί το πρόβλημα αυτό. Άσε που άμα θέλεις να κάνεις ένα φιλικό κορνάρισμα σε φίλο, ή για να ευχαριστήσεις κάποιον που σε άφησε, σου ξεφεύγει και από ένα απλό μπιπ που θές σου βγαίνει μπιιιιιιπ και ο άλλος μπορεί και να παρεξηγηθεί!!! Πάντως σε όλες τις στιγμές πανικού η κόρνα δεν πατήθηκε...
-
Από την πέμπτη θα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ μιας γαλλίδας κυρίας (xantia 1,6 1995) και μιας γερμανίδας δεσποινίδος (corsa 1,0 2003)...
Aυτο για να προλάβω οσους θα με κατηγορήσουν οτι αλλαξοπίστησα!!!!
-
Αμάν και αμφιταλαντεύεσαι...?
Ου να χαθείς...
Citroen φίλε μου...for ever!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Από την πέμπτη θα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ μιας γαλλίδας κυρίας (xantia 1,6 1995) και μιας γερμανίδας δεσποινίδος (corsa 1,0 2003)...Aυτο για να προλάβω οσους θα με κατηγορήσουν οτι αλλαξοπίστησα!!!!
εεεε και εγώ (χρόοονια παντρεμένος με xantia 1.6) που σε λίγες μέρες βάζω γκόμενα στο σπίτι (alfa gt) την xantia φυσικά σου προτείνω! Καμία σχέση με corsa. Πάντος γκάζια μην περιμένεις. οχι οτι θα είχες με το corsa αλλα λέμε τώρα.
-
Κόρνα στο μπουτόν των φλας είναι κλασσική γαλλική εργονομική διάταξη σε όλα τα μοντέλα , αλλά τη συνηθίζεις μετά από λίγο καιρό...
Ακόμα και σε περίπτωση πανικού το χέρι πάει μόνο του εκεί αφού το έχεις μάθει...
Το πρόβλημα είναι άμα οδηγείς και άλλο αυτοκίνητο σε πολύ κοντινά διαστήματα... (Θυμάμαι όταν είχα πάει ταξίδι στην Β. Ελλάδα με το Α4 του πατέρα μου που έχει την κόρνα στο τιμόνι και γύρισα μετά από κάποιες μέρες, οδήγησα το saxo μου την επομένη της επιστροφής και χτύπαγα σαν κουλός το τιμόνι για να κορνάρω.... )
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Από την πέμπτη θα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ μιας γαλλίδας κυρίας (xantia 1,6 1995) και μιας γερμανίδας δεσποινίδος (corsa 1,0 2003)...
Aυτο για να προλάβω οσους θα με κατηγορήσουν οτι αλλαξοπίστησα!!!!
εεεε και εγώ (χρόοονια παντρεμένος με xantia 1.6) που σε λίγες μέρες βάζω γκόμενα στο σπίτι (alfa gt) την xantia φυσικά σου προτείνω! Καμία σχέση με corsa. Πάντος γκάζια μην περιμένεις. οχι οτι θα είχες με το corsa αλλα λέμε τώρα.
Λες να παιρνω 1000αρι και να περιμενω γκαζια;;;; Οικονομια και ευελίξια εντος πολης περιμενω!!! Το ξανθια θα μεινει στον πατερα μου και θα το παιρνω εγω μονο για ταξιδια (οχι πως με το 1000αρι δεν πας!)
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Κόρνα στο μπουτόν των φλας είναι κλασσική γαλλική εργονομική διάταξη σε όλα τα μοντέλα , αλλά τη συνηθίζεις μετά από λίγο καιρό...Ακόμα και σε περίπτωση πανικού το χέρι πάει μόνο του εκεί αφού το έχεις μάθει...
Το πρόβλημα είναι άμα οδηγείς και άλλο αυτοκίνητο σε πολύ κοντινά διαστήματα... (Θυμάμαι όταν είχα πάει ταξίδι στην Β. Ελλάδα με το Α4 του πατέρα μου που έχει την κόρνα στο τιμόνι και γύρισα μετά από κάποιες μέρες, οδήγησα το saxo μου την επομένη της επιστροφής και χτύπαγα σαν κουλός το τιμόνι για να κορνάρω.... )
Πίστεψέ με, παρότι συνηθίζεις να πηγαίνεις το χέρι σου εκεί, σωστά δεν μπορείς να την πατήσεις - ιδίως σε επείγουσα κατάσταση. Θα ανάψεις προβολείς, φλας, δεν θα πατηθεί καθόλου.. εργονομική πατάτα πρώτου μεγέθους.. γι' αυτό στα καινούργια μοντέλα βάζουν - επιτέλους - την κόρνα πάνω στο τιμόνι.
-
Άσχετο: μόλις βγήκαν στη φόρα οι πρώτες επίσημες φωτό των τριών
μικρών Πεζό-Τογιότα-Σιτροέν. Αν παρατηρήσετε καλά, νομίζω ότι θα δείτε
κι εσείς ότι τα πίσω τζάμια δεν ανοίγουν κανονικά όπως στα 4θυρα
αυτοκίνητα αλλά από μέσα προς τα έξω όπως στα 2/3θυρα!!!! Μπορεί να
κάνω λάθος αλλά έτσι μου φάνηκε. Πρωτότυπο...και μάλλον ενοχλητικό,
όχι; Σημειώστε ότι τα αυτοκίνητα μοιάζουν επίσης με 3θυρα όμως είναι
5θυρα! -
Την διαφήμιση του c4 την είδατε ε?
Ωραία!
-
Όντως είναι καλή και έχει πλάκα...
Πάντως στο τέλος δείχνει και το στρίψιμο των φώτων όταν το αμάξι ετοιμάζεται να φύγει...
Βέβαια αν δεν το ξέρεις, μπορεί και να μήν το παρατηρήσεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aπό τον φίλο lkar οι τιμές των καινούριων C4...http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=225334#225334
Αναλυτικά οι τιμές του νέου C4:
1.4 XT Coupe 13,900
1.4 VTR Coupe 14,890
1.6 VTR Coupe 15,990
1.6 VTR Coupe Pack 16,950
1.6 VTS Coupe 18,9502.0 VTS Coupe 22,950
1.4 S 5d 14,470
1.4 SX 5d 15,100
1.6 SX 5d 16,200
1.4 SX Pack 16,200
1.6 SX Pack 17,350
1.6 Exclusive 19,300Πολύ καλές...
Παιδιά καλές οι κόρνες και η χωροταξία αλλά σχόλια για τις πολύ καλές τιμές του C4 ΑΚΟΜΑ δεν διάβασα...
-
Πολύ καλές αν και η Exclusive που μ' ενδιαφέρει ξεφεύγει λίγο από την άλλη έχει και τα πάντα standard. Αύριο αν προλάβω θα πάω για test drive και θα σας πώ εντυπώσεις.
-
Θα περιμένω εναγωνίως εντυπώσεις σου κύριε Θανάση...
-
Καλησπερίζω τους λάρτρεις της Γαλλικής φίρμας
Αν και εχω ενα suzuki grand vitara, δηλωνω λάτρης και φανατικός με την σιτροέν για εναν και μονο λόγο, για την πρωτοτυπία της στον σχεδιασμο οχημάτων σε συνδιασμο με την τεχνολογια, οδική συμπεριφορα, ανεση, και ενίοτε τους εντυποσιακούς σπορ προσανατολισμούς της.
Αν και σχετικα νεαρός (25) μου αρεσε πολυ η C5 οχι τοσο σε εμφάνιση αλλα σε τεχνολογία, αλλα... μολις ειδα την C4 ειδικα την coupe ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ! Πανέμορφη! οι τιμές δε απο λογικότατες εως ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ!
πχ: βρειτε μου ενα αυτοκίνητο με εξοπλισμό και επιδόσεις της C4 2.0 vts στην τίμη των 22.950
τουλάχοστον εγω ακομα δεν εχω βρει...
Αυριο τρεχω να την δω απο κοντα και αν μπορέσω να την οδηγεισω... ειμαι πολυ ζεστός για την αγορά της... αλλα παρα πολυ! -
Με τι κιβώτιο ταχυτήτων διατίθετε το συγκεκριμένο???(ευτυχώς ο σχεδιασμός δεν κάνει για να γίνει περιπολικό.....βλέπεις Xsara άσπρο ή μπλέ και σε πιάνει η καρδιά σου..)
-
πεντάρι χειροκίνητο
CITROËN FORUM