-
Citroenάκηδες μόλις αγόρασα το καινούριο τεύχος των 4Τ και μαντέψτε, έχει την 1η παρουσίαση της C4.
Τους άρεσε πολύ (ΣΧ, ΚΚ) και τα σχόλια ήταν θετικά.Του ΣΧ μάλιστα του άρεσε περισσότερο το 5θ αισθητικά.
Συμφωνω απόλυτα μαζί του...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το C5 το ειδα εχθες στην αντιπροσωπειΑ, που βρεθηκα εχθες για μια δουλεια. Σχεδιαστικα μαλλον του ταιριαζει το . Οι χωροι του ειναι πολυ καλοι (του πορτ μπαγκαζ νομιζω οτι ειναι τεραστιο). Δεν μου αρεσε η ποιοτητα στα κουμπακια που υπαρχουν στην κονσολα, μου φανηκαν υποδεεστερα για την κατηγορια αυτη, κατι σαν ψιλοψευτικα.
Τι εννοείς κατηγορία αυτη?
Εχει αλλο με υδροπνευματικές αναρτήσεις??
Ρε παιδια μην την συγκρινεται με τα απλα αυτοκινητα.Οταν λεω 'για την κατηγορια αυτη' εννοω για τα υπολοιπα 'μεγαλα' του ανταγωνισμου. Με αυτο που λεω εννοω οτι οταν καποιος δινει ενα μεγαλο χρηματικο ποσο θα περιμενε η ποιοτητα στα κουμπια (η αφη, η αισθηση) να ειναι καπως καλυτερη απο του C5. Σε καμμια περιπτωση δεν εννοουσα οτι δεν αξιζουν αυτα που προσφερουν τα κουμπακια.
-
megane προτιμω να εχουν τα ακριβα αυτοκινητα την αισθηση που μονο οι υδροπνευματικες προσφερουν κι ας μην εχουν καλη αισθηση του κουμπάκια. Αληθεια πoια ειναι καλή και πoiα κακή αίσθηση στα κουμπάκια????
-
Καλό μήνα!
-
Καλό μήνα!!
-
Kαλό μήνα και από εμένα... Σήμερα πιάνω δουλειά...χεχε
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
megane προτιμω να εχουν τα ακριβα αυτοκινητα την αισθηση που μονο οι υδροπνευματικες προσφερουν κι ας μην εχουν καλη αισθηση του κουμπάκια. Αληθεια πoια ειναι καλή και πoiα κακή αίσθηση στα κουμπάκια????Είναι πράγματι μοναδική η αίσθηση που δίνουν οαυτές οι αναρτήσεις και μάλλον θα μου λείψει τωρα που αποχωρίζομαι την Xantia μου.
Αλλα υπάρχουν για μένα και κάποια μειονεκτήματα που έχουν να κάνουν με τον διαφορετικό τρόπο οδήγησης που αρέσει στον καθένα. 'Οπως πχ η απομόνωση απο τον δρόμο και οι κλίσεις που παίρνει στις στροφές .
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
megane προτιμω να εχουν τα ακριβα αυτοκινητα την αισθηση που μονο οι υδροπνευματικες προσφερουν κι ας μην εχουν καλη αισθηση του κουμπάκια. Αληθεια πoια ειναι καλή και πoiα κακή αίσθηση στα κουμπάκια????Φυσικα και συμφωνω με αυτα που λες 100%. Σαν να λεμε δηλαδη οτι ενα αμαξι εχει κλιματιστικο αλλα ο διακοπτης νομιζεις οτι θα σου μεινει στο χερι, ενω ενα αλλο δεν εχει καθολου κλιματιστικο.
Οσο για το καλη και κακη αισθηση δεν ξερω αν μπορω να σου το εξηγησω. Νομιζω οτι αν παρεις 10 διαφορετικα μοντελα στα οποια για παραδειγμα ανοιγοκλεινεις το ηλεκτρικο παραθυρο το οδηγου, σιγουρα θα μπορεις να πεις οτι καποια εχουν καλυτερη αφη απο αλλα, καποια κανουν πιο πολυ θορυβο κλπ. Αυτο εννοω. -
Καλό μήνα και απο μένα
Μόλις δίαβασα και εγώ το άρθρο του ΣΧ και ομολογώ οτι εντυπωσιάστικα από τον ενθουσιασμό του για την C4.
Θα μας σκάσει η Citroen μέχρι να την φέρει στις αντιπροσωπείες της για tes drive... -
Θα παω να παρω τους 4τ με τρωει η περιεργεια να δω τι γραφει ο ΣΧ για την καινούρια Σιτροέν.
megane αυτο που λες με την αισθηση το βρισκω υποκειμενικο και μαλλον συμφωνεις με αυτο . Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα βεβαια πως κουμπωνουν οι διακόπτες
Εχτες γνωρισα και ενα συνφορουμιστα από κοντά τον Νικόλα, n_olympios. Άντε να οργανώσουμε και μια επίσημη συγκέντρωση.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εχτες γνωρισα και ενα συνφορουμιστα από κοντά τον Νικόλα, n_olympios. Άντε να οργανώσουμε και μια επίσημη συγκέντρωση.
Πες και για το 1ο chat μας μαζί και με τον Θανάση!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έτσι Έτσι
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έτσι Έτσι
Σας πρίζω λίγο με τις απορίες μου αλλά οκ!
Γιαυτό ο Θανάσης απέχει από το 'κοινό' chat!
-
Απο προχθές είμαι στην Ελλάδα Ευκαιρία να δώ απο κοντά το βατραχάκι που είχε αγοράσει ο θείος μου όσο έλειπα στην Αγγλία! Το μοντέλο είναι DS 23. Λίγο που το είδα δέν έχει πάρα πολλές φθορές. Η μπογιά έχει αρκετές γρατσουνιές, αλλά επιφανειακές. Τα πλαστικά μέσα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, και μόνο το κομάτι που βρίσκεται πάνω απο το τιμόνι έχει σκάσει λίγο. Επίσης το κάλυμα του τιμονιού έχει φθαρεί σε ένα σημείο και έχει βγεί το σίδερο έξω. Δέν ξέρω αν αλλάζει αυτό.
-
Τα πίσω φανάρια είναι αρκετά θαμπωμένα απο τον ήλιο. Υπάρχουν ανταλακτικά? Α, και ο μεσαίος καθρέφτης είναι σπασμένος, και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει κολήσει έναν άλλο επάνω στον παλιό. Τέλος, μου φαίνεται οτι οι ζώνες ασφαλείας έχουν μπεί εκ των υστέρων. Θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο προχθές είμαι στην Ελλάδα Ευκαιρία να δώ απο κοντά το βατραχάκι που είχε αγοράσει ο θείος μου όσο έλειπα στην Αγγλία! Το μοντέλο είναι DS 23. Λίγο που το είδα δέν έχει πάρα πολλές φθορές. Η μπογιά έχει αρκετές γρατσουνιές, αλλά επιφανειακές. Τα πλαστικά μέσα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, και μόνο το κομάτι που βρίσκεται πάνω απο το τιμόνι έχει σκάσει λίγο. Επίσης το κάλυμα του τιμονιού έχει φθαρεί σε ένα σημείο και έχει βγεί το σίδερο έξω. Δέν ξέρω αν αλλάζει αυτό.Δεν σας το έλεγα ότι δεν θα είμαι πρόεδρος για πολύ?
Χρονολογία η DS???
Τα πάντα υπάρχουν για DS....
XXX = (Χρόνος, χρήμα, χώρος)
-
Δέν ξέρω τη χρονολογία, αλλά μάλλον θα φαίνεται απο το VIN:
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CN0037.JPGΕδώ φαίνονται τα όργανα. Δυστυχώς το στροφόμετρο δεν δουλεύει http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CN0039.JPG
Και εδώ οι ζώνες ασφαλείας. Δεν μου φαίνονται για αυθεντικές. Έχουν αυτόματη επαναφορά, και μπλοκάρουν αν τις τραβήξεις δυνατά, όπως και στα σύγχρονα αυτοκίνητα.
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CN0044.JPG -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν ξέρω τη χρονολογία, αλλά μάλλον θα φαίνεται απο το VIN:
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CN0037.JPGΕδώ φαίνονται τα όργανα. Δυστυχώς το στροφόμετρο δεν δουλεύει http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CN0039.JPG
Και εδώ οι ζώνες ασφαλείας. Δεν μου φαίνονται για αυθεντικές. Έχουν αυτόματη επαναφορά, και μπλοκάρουν αν τις τραβήξεις δυνατά, όπως και στα σύγχρονα αυτοκίνητα.
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... CN0044.JPGΔυστυχώς δεν ξέρω πολλά πράγματα από DS...
Όπως είπα υπάρχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για DS στο εξωτερικό.
Επίσης όπως έχω πει πολλές φορές ο μηχανικός μου φτιάχνει πάρα πολλά DS ελλήνων.
Σε ποιο μηχανικό το πας?
-
Ωραία η ... γιαγιά !!!!!
Θέλω και εγώ
CITROËN FORUM