-
Το είχα και εγώ το αμάξι . Σε αβαντάζ από το 91 μέχρι το 97 και σε χαβάη από το 97 έως το 2010 . Το δεύτερο είχε αερόσακκο οδηγού , αιρκοντίσιον και υδραυλικό τιμόνι επιπλέον .
Οι εξοπλισμοί του ήταν πολύ καλοί για την εποχή . Είχε και πορτάκι που κάλυπτε το ραδιοκασσετόφωνο μια και τότε οι κλοπές ραδιοφώνων και οι ζημιές στα τζάμια ήταν συχνές . Το χαβάη είχε ενσωματωμένο με κωδικό ρ/κ .
Πολύ βολικός ο δεξιός ηλεκτρικός καθρέπτης .
-
Εγώ γελάω με το 0-100 σε 11.7!!!!!!!
Όταν είχα το accent με τα 12.5 ένιωθα γρήγορος σε ανοίγματα με zx -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγώ γελάω με το 0-100 σε 11.7!!!!!!!
Όταν είχα το accent με τα 12.5 ένιωθα γρήγορος σε ανοίγματα με zx [emoji38]12,8 το accent! Είμαι σίγουρος!
Στάλθηκε από το CUBOT NOTE Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βάλε και 13 στρογγυλά.........το αποτέλεσμα είναι ότι ήμουν γρήγορος!!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βάλε και 13 στρογγυλά.........το αποτέλεσμα είναι ότι ήμουν γρήγορος!!!!!Το είχαμε κ εμείς. Τότε το θεωρούσα αμαξαρα διότι πιο πριν είχαμε Yugo 55. Με τα χρόνια βγήκε σαπακι, δεν έστριβε κιόλας, αλλά το αγαπάω ακόμη. Οff topic τέλος!
-
13,3 ειχε η zx 1.4 και 12,4 η zx 1.6. Ειναι απο τις λιγες επιδοσεις που θυμαμαι μαζι με της τογιοτα carina e, του 106 1.4xsi με τα 95 αλογα και του χοντα σιβικ 1.6 με τα 160
-
To ZX είχε 75 άλογα και έπαιζε επίσημα κάπου στα 13 δ.
Εγώ στο πρώτο του 91 είχα τον 8βάλβιδο και στο δεύτερο τον 16βάλβιδο που ήταν λιγότερο άμεσος με σκαλοπάτι ψηλά .
Αλλά εδώ μπορούμε να δούμε ενδιαφέροντα πράγματα με τα οποία μεγαλώσαμε...
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/articl ... umber=2752
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Το είχαμε κ εμείς. Τότε το θεωρούσα αμαξαρα διότι πιο πριν είχαμε Yugo 55. Με τα χρόνια βγήκε σαπακι, δεν έστριβε κιόλας, αλλά το αγαπάω ακόμη. Οff topic τέλος!
Το δεν έστριβε και το σαπάκι πάνε στο γιούγκο ή στο ΖΧ ?>Βάλε και 13 στρογγυλά.........το αποτέλεσμα είναι ότι ήμουν γρήγορος!!!!!
Βάλε και 13 στρογγυλά.........το αποτέλεσμα είναι ότι ήμουν γρήγορος!!!!!
Αν είχες το 1,5 και οι άλλοι ήταν κουλοί μπορεί ... Αν είχες το 1,3
-
Στο Accent !
-
Εντάξει γιατί έτσι ήταν . Για το ότι δεν έστριβε το ξέρουμε , αλλά ότι δεν κράτησε , νόμιζα ότι σαν κορεάτικο θα κρατούσε .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
To ZX είχε 75 άλογα και έπαιζε επίσημα κάπου στα 13 δ.Εγώ στο πρώτο του 91 είχα τον 8βάλβιδο και στο δεύτερο τον 16βάλβιδο που ήταν λιγότερο άμεσος με σκαλοπάτι ψηλά .
ΖΧ 16βαλβιδο; Μάλλον εννοείς το πρώτο 8v με μονό ψεκασμό & το φεισλιφτ 8v του 1996 με πολλαπλό ψεκασμό (εκείνη την εποχή ήμασταν κοντα στο να πάρουμε αυτή ή το Accent).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι αυτό εννοούσα ... Τα monopoint και multipoint , αλλά ενώ το πρώτο ήταν απόλυτα γραμμικό στο ανέβασμα των στροφών και στο δρόμο , το δεύτερο ήταν ψόφιο χαμηλά , αλλά πιο οικονομικό .
-
Όχι και σαπακια τα accent. Ακόμη βλέπω πάρα πολλά στο δρόμο έχοντας πλέον 25 έτη στην πλάτη τους! Το ότι κάποιοι τα στουκαραν και τα άφησαν έτσι λογικό να σαπίσουν.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όχι και σαπακια τα accent. Ακόμη βλέπω πάρα πολλά στο δρόμο έχοντας πλέον 25 έτη στην πλάτη τους! Το ότι κάποιοι τα στουκαραν και τα άφησαν έτσι λογικό να σαπίσουν.Όχι γενικά δεν είναι σαπακια. Μηχανικά μια χαρά είναι. Αλλά άμα κάνεις 127.000 χλμ χωρίς σέρβις...
Sent from my CUBOT NOTE Plus using Tapatalk
-
Λίγα λίγα μας τα βγάζεις!!!!
Αφού το σχόλιο σου μετά από αυτή την μεταχείριση είναι σαπακι, μάλλον το κολακεύει
Γιατί έτσι;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Λίγα λίγα μας τα βγάζεις!!!!
Αφού το σχόλιο σου μετά από αυτή την μεταχείριση είναι σαπακι, μάλλον το κολακεύει [emoji38]
Γιατί έτσι;;;;Μωρέ μηχανικά σκυλος ήταν το έρμο μέχρι να το ανατινάξει ο πατέρας μου. Άλλο που δεν έστριβε με την καμία!
Sent from my CUBOT NOTE Plus using Tapatalk
-
Πάντως και στο θέμα στρίψιμο θα πω ότι ήταν στα ίδια αν όχι καλύτερο από μπόλικα του ανταγωνισμού της εποχής εκείνης,με σχεδόν διπλάσια τιμή αγοράς.
Τέλος το -
Ξέρει κάποιος να μου πει πως βγαινουν τα φανάρια στο saxo να αλλάξω τις λάμπες στα φλας??
Από πού ξεβιδωνουν? -
Υπήρχε τετρακίνητο ΑΧ;
https://www.car.gr/2028313-citroen-ax-ax-4x4
Έχει πολλή πλάκα ο τύπος που θέλει σοβαρές προτάσεις με 7,5 χιλιάρικα.
-
CITROËN FORUM