-
Για την C6 η άποψη μου είναι ότι το αμάξι δεν ήταν τόσο καλύτερο από την C5 exclusive μου , πέραν των κινητήρων και αυτών λόγω μεγέθους . Το σχήμα δεν με τράβηξε περισσότερο , το εσωτερικό δεν ήταν καλύτερο .
Ακόμα είναι μάλλον δύσκολο το αμάξι να είναι ελληνικό , γιατί είναι ντίζελ και τότε δεν επιτρέπονταν στις μεγάλες πόλεις ούτε να κυκλοφορήσουν .
Ισως αν κάποιος έψαχνε μτχ ιδιαίτερο η καλύτερη περίπτωση θα ήταν μία σαν την δικιά μου , αλλά με τον 2.2 ντίζελ με τα 204 άλογα...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εχω οδηγήσει για 15 χλμ περίπου από Αγία Παρασκευή μέχρι Παιανία και επιστροφή το 75άρι ντίζελ και ήμουν επιβάτης στο πίσω κάθισμα στο 82άρι βενζίνης σε βόλτα στην Κηφισίας με οδηγό φίλο και τον πωλητή μπροστά μου .Το αμάξι είναι διαφορετικό απ΄ ότι γράφει το τέστ σε κάποια σημεία . Αρχικά πράγματι έχει καλή θέση οδήγησης και καθίσματα . Λόγω του σχήματος του έχει μια δυσκολία στην είσοδο στην θέση του οδηγού και μεγάλη στην μη ρυθμιζόμενη στην θέση του συνοδηγού , αν είσαι πολύ ψηλός όπως εγώ που είμαι 1,94 .
Αντίθετα όταν κάθεσαι μέσα οι χώροι είναι πολύ άνετοι . Μου έκανε εντύπωση πόσο άνετα κάθισα πίσω από τον ύψους 1,80 πωλητή .
Τα αμάξια στις μικρές εκδόσεις είναι ροπάτα και κινείσαι άνετα . Θεωρητικά η καλύτερη επιλογή αν δεν κάνεις τρελλά χλμ είναι ο 1.2 με τα 110 .
Ακόμα να θυμίσω ότι τα σημερινά λεγόμενα σούπερ μίνι , είναι μήκους 4 μ. οπότε είναι σαν τα μικρομεσαία του 90 , τύπου ΖΧ από χώρους και άνετα μπορεί να είναι μοναδικό αμάξι οικογένειας , τριμελούς και οριακά τετραμελούς .
Από πλευράς εμφάνισης και εξοπλισμού , νομίζω ότι παίζει στα λεφτά του χωρίς αντίπαλο .
Πάντα βέβαια κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να το οδηγήσει , γιατί ο καθένας μας έχει άλλες προτεραιότητες ...
Ευχαριστώ cruiser!
Είναι έτοιμος να το αγοράσει συγγενής μου και ήθελα μια γνώμη!
Εγώ τον προέτρεψα για ford...αλλά δική του η επιλογή! -
Για την C6 η άποψη μου είναι ότι το αμάξι δεν ήταν τόσο καλύτερο από την C5 exclusive μου , πέραν των κινητήρων και αυτών λόγω μεγέθους . Το σχήμα δεν με τράβηξε περισσότερο , το εσωτερικό δεν ήταν καλύτερο .Ακόμα είναι μάλλον δύσκολο το αμάξι να είναι ελληνικό , γιατί είναι ντίζελ και τότε δεν επιτρέπονταν στις μεγάλες πόλεις ούτε να κυκλοφορήσουν .
Ισως αν κάποιος έψαχνε μτχ ιδιαίτερο η καλύτερη περίπτωση θα ήταν μία σαν την δικιά μου , αλλά με τον 2.2 ντίζελ με τα 204 άλογα...
Το αμαξι δεν εχει καμια σχεση με c5... επισης ειναι ηδη 13 ετων κοντα...
-
Και η C5 μου πάει τα 9 . Αλλά το δεν έχει καμία σχέση δεν ξέρω πως το εννοείς , επειδή τα είχα δει και τα δύο . Μίλησα και από θέματα αισθητικής , αλλά και ποιότητας όπου η C5 έχει χάλυβα υψηλής αντοχής και διάφορα άλλα αν δεν κάνω λάθος . Μια και ασχολείσαι περισσότερο από μένα με τα αμάξια , γίνε πιο σαφής στο 'καμία σχέση' ...
-
Προσοχή με το C6, είναι euro 4 αν δεν κάνω λάθος. Άρα δεν κυκλοφορεί νομίμως Αθήνα/Θεσσαλονίκη (για όποιον τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).
-
Και η C5 μου πάει τα 9 . Αλλά το δεν έχει καμία σχέση δεν ξέρω πως το εννοείς , επειδή τα είχα δει και τα δύο . Μίλησα και από θέματα αισθητικής , αλλά και ποιότητας όπου η C5 έχει χάλυβα υψηλής αντοχής και διάφορα άλλα αν δεν κάνω λάθος . Μια και ασχολείσαι περισσότερο από μένα με τα αμάξια , γίνε πιο σαφής στο 'καμία σχέση' ...Ναι οντως δεν ημουνα σαφης. Απλα το c6 ειναι πολυ πιο προς ΧΜ για να σου δωσω να καταλαβεις. Πιο ανετο σε χωρους, πιο μεγαλο, πιο εκκεντικο, με καμια ''παραπομπη'' αισθητικα προς Γερμανια μερια, πιο criuser ( ) ,πιο ανετο στην αναρτηση και στη συμπεριφορα της ως κλασσικη υδροπνευματικη που θυμιζει περισσοτερο παλιοτερα υδροπνευματικα. Και ιδιως αυτο το τελευταιο ειναι και η μεγαλη διαφορα. Θυμιζει στην αποσβεση ακομα περισσοτερο αυτη την αισθηση αποκοπης-οτι εισαι σε συννεφο οπως ειχαν τα Cx-Ds.Ποιοτικα ειναι καλυτερη η c5 μεσα.
Γι αυτο λεω καμια σχεση. Στοχευε αλλωστε σε τελειως αλλο κοινο και η ιδια η citroen δεν ειχε καν απαιτηση να κανει πωλησεις και να πιασει το ευρυ κοινο. Το ''λαθος'' της ειναι οτι αργησε να κυκλοφορησει. Το αμαξι ηταν στα σχεδιαστηρια απο το 1999...,το lignage. -
Συμφωνώ τελικά με όλα τώρα που το διευκρίνισες . Το αμάξι ήταν το μεγάλο όταν η 5 ήταν αυτή του 2001 .
-
Ακόμα είναι μάλλον δύσκολο το αμάξι να είναι ελληνικό , γιατί είναι ντίζελ και τότε δεν επιτρέπονταν στις μεγάλες πόλεις ούτε να κυκλοφορήσουν .
Ειχε γνωστο ονομα προς Ελευσινα μερια, χρονια απειρα σιτροενακιας, τη πρωτη που πατησε Ελλαδα αγορασμενη απο το επισημο δικτυο, 2.7 diesel. Ιδιο χρωμα μαλιστα. Δε ξερω αν την πουλησε αλλα ισως ειναι αυτη μαλιστα.
Συμφωνώ τελικά με όλα τώρα που το διευκρίνισες . Το αμάξι ήταν το μεγάλο όταν η 5 ήταν αυτή του 2001 .
Το '05 βγηκε αρα τη mk1 fl ειχε ως μικροτερη αδερφη η οποια εχει και τεραστιες διαφορες σε σχεση με αυτη του 2001. Η mk1 fl κακως αναφερεται ως fl μαλιστα. Πολλες διαφορες ,αντικαταστατης-νεο μοντελο ειναι ουσιαστικα.
-
Είδα προχθές στο δρόμο το μεταλλικό πράσινο ΑΧ, το πρώτο αυτοκίνητο του θείου μου, και βασικα το δεύτερο αυτοκίνητο που μπήκα ποτέ μέσα ως παιδί. Το πρώτο ήταν το Yugo 55 του πατέρα μου. Καταλαβαίνετε το πολιτισμικό σοκ! Αυτός ο αθάνατος tu [emoji7] [emoji7]
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Το δικο σας αυτοκινητο το συγκεκριμενο πετυχες η αλλο ιδιο?
-
Το δικό μας!
-
Ειχε πετυχει τον αδελφο μου ο προηγουμενος ιδιοκτητης της zx στη Μεσογειων το προηγουμενο καλοκαιρι. Να μου λεει να βλεπω ενα 207 απο πισω να χει τρελαθει στη σφηνα και να πεταει φωτα και ηρθε κι εκατσε στο φαναρι και μου πιασε κουβεντα ''και να το προσεχεις και ομορφο το εχεις και τι εχω κανει εγω μ αυτο...''
-
Εδώ εγώ ψαχνω για μτχ zx 1.4 ρε, έρωτας!
-
Αν οντως ψαχνεις ξερεις που ν απευθυνθεις για βοηθεια.
-
Ψάχνω, αλλά ο στόχος είναι να έχω βρει μέχρι το καλοκαίρι,έχω χρόνο. Ξέρω, ξέρω..
-
Ατσα γκατζετιά!
https://www.autoblog.gr/2017/09/07/anep ... -enos-ds3/ -
Επιτελους καποιος τολμησε να γραψει τ αυτονοητα.
https://www.4drivers.gr/single-post/-dr ... ar-citroen -
Αν και μου αρέσει το συγκεκριμένο site, αυτή τη φορά δεν λέει επί της ουσίας τίποτα....
Ο λόγος πάντως είναι απλός:
Δεν την αφήνει η Peugeot [emoji846][emoji846] -
Θα πρεπε να ειναι λιγο πιο στοχευμενο στη θεματολογια το αρθρο συμφωνω αλλα τουλαχιστον καποιος βγηκε να γραψει και λιγο αυτα τα οποια ειναι γνωστα σε οποιον εχει μακρα επαφη με τη μαρκα.
-
Συμφωνούμε!!
CITROËN FORUM