-
Μπορεί να ρίξει ένα μπουκαλάκι καθαριστικό καυσίμου - το πουλάνε στα βενζινάδικα - σε άδειο ντεπόζιτο και μετά να το φουλάρει. Βοηθάει στον καθαρισμό γενικά.
-
Πολυ ενδιαφερων...
http://www.netcarshow.com/citroen/2016- ... e_concept/ -
Γιοχαν Κροϊφ και Citroen SM
http://www.caranddriver.gr/gallery.asp? ... id=7495615 -
Σύμφωνα με το planete citroen ο Απρίλιος είναι ο τελευταίος μήνας παραγωγής δεξιοτίμονης c5 . Η παραγωγή του αριστεροτίμονου θα συνεχιστεί μέχρι τις αρχές του 2017 .
Ξεκίνησε το τέλος εποχής . Ηδη παράγεται μόνο με τον δίλιτρο ντίζελ , σε δύο εκδόσεις 150 και 180 ίππων .
Αναμένουμε το νέο μοντέλο . Κράτησε 9 χρόνια , έναντι 7 της πρώτης γενιάς και 8 της ΧΑΝΤΙΑ .
-
Δεν ξέρω αν είναι και το πιο κσλοπουλημενο τους 'C5' (νομιζω η Xantia ηταν η επιτυχια τους) αλλά εξαρχής έως και τώρα ήταν το πλέον απαράδεκτο σχεδιαστικά μεσαιο Citroen. Επιτέλους ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολυ ωραια ηταν και ειναι και κλασεις ανωτερη απο τη προκατοχο που ηταν ασχημη. Θυμαμαι προ 4ετιας να χω ανοιξει ψηφοφορια για το πιο ομορφο μεσαιο και να χει βγει τριαδα τοτε δω μεσα...
-
Την θυμάμαι. Και εγω την C5 είχα ψηφίσει. Αλλά ο ανταγωνισμός απλά ηταν χειρότερος.
ΥΓ. Πρέπει να ηταν και η φάση με το Insignia και τους οπελακιδες τότε....
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πολυ ωραια ηταν και ειναι και κλασεις ανωτερη απο τη προκατοχο που ηταν ασχημη. Θυμαμαι προ 4ετιας να χω ανοιξει ψηφοφορια για το πιο ομορφο μεσαιο και να χει βγει τριαδα τοτε δω μεσα...Θυμάμαι καλά ότι βγήκε 1η με διαφορά η 159;
-
Αλεξανδρε νομίζω το Insignia έβγαινε πρώτο και ... κλειδωθηκε μετά.
-
Αν δεν κανω λαθος η σειρα ειχε ως
159
6
Insignia -
Α ήταν τότε που έπεσε σύρμα στο Opel Club για να εγγραφούν και να ψηφίσουν; Κρίμα... εντελώς παιδιάστικο.
-
-
Respect.....αλλα , τα πλαστικά της (όπως θα έλεγαν τα περιοδικά!)...δεν ειναι premium !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το αυτοκινητο αυτό είχε λαμψει όταν κυκλοφόρησε. Στη συνηδηση μου το έχω σε μια καλή θέση με την Lancia Delta.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το αυτοκινητο αυτό είχε λαμψει όταν κυκλοφόρησε. Στη συνηδηση μου το έχω σε μια καλή θέση με την Lancia Delta.Aμφότερα ήταν τέρατα ποιότητας και αξιοπιστίας!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το αυτοκινητο αυτό είχε λαμψει όταν κυκλοφόρησε. Στη συνηδηση μου το έχω σε μια καλή θέση με την Lancia Delta.
Aμφότερα ήταν τέρατα ποιότητας και αξιοπιστίας!!!!
Χα! Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν![emoji38]
-
Όντως εκείνη την εποχή είχα την corolla. Αξιόπιστη ναι. Συγκρινόμενη μαζί τους υστερούσε σε όλα τα υπόλοιπα! Ευτυχώς γρήγορα συνηδητοποίησα ότι το simca horizon που είχα σαν φοιτητής ήταν επίσης πολύ καλύτερο της ολοκαίνουργιας τότε TOYOTA και τότε ήταν που αποφάσισα να απομακρυνθώ οριστικά από λύσεις της άπω ανατολής.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όντως εκείνη την εποχή είχα την corolla. Αξιόπιστη ναι. Συγκρινόμενη μαζί τους υστερούσε σε όλα τα υπόλοιπα! Ευτυχώς γρήγορα συνηδητοποίησα ότι το simca horizon που είχα σαν φοιτητής ήταν επίσης πολύ καλύτερο της ολοκαίνουργιας τότε TOYOTA και τότε ήταν που αποφάσισα να απομακρυνθώ οριστικά από λύσεις της άπω ανατολής.καλά έκανες.....ασε τους άμπαλους για μας!!!!!!
-
Αμπαλοι είναι σίγουρα! Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά και την άνεση μόλις στο τέλος του 20ου αιώνα άρχισαν να την αντιλαμβάνονται ως έννοια.
-
Όχι όλοι οι απωανατολιτες, ευτυχώς.
CITROËN FORUM