-
Κώστα σε ποιο απο τα 'τρία' ... κάρα που κατεχουμε αναφερεσαι? Σε έχασα!
Το QQ πάντως και σαν καρο καλο ειναι. Βλέπει ο οδηγός πανω απο το αλογο ... και όχι τον κωλο και την ουρά του!
ΥΓ. Αλεξανδρε θα το ελεγα 'τιμιο' ... και το λεω μιας και 'απουσιαζει' το παιδι με τις απορίες ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βαζεις λογια που δεν ειπα! Δεν ειπα ποτε ότι πήρα το καλύτερο ...
Ασε που δεν ... γεννήθηκα οδηγός με QQ και σίγουρα δεν θα πεθάνω με αυτό!Μπορείς βεβαια να θεσεις εσύ τα όρια ... να τα ξερουμε κιολας! Φανταζομαι έχω λόγο σε μικρομεσαία και επιπλέον και crossover!
Ουτε και γω λεω πως ειναι το χειρότερο (το Quasqai), αλλα τις αξίες (εστω και αρνητικες) που απέδωσες στο C4, (φτηνο, αδιαφορο, μη καινοτομικο) σε μέσες ακρες ισχυουν και για το αμαξι που επέλεξες (οπως και για πολλα πολλα της κατηγοριας) + την ποιο αλμυρή τιμή. Δε σε εμποδισε ομως το γεγονος αυτό να το επιλέξεις για λόγους που ξερεις καλυτερα εσυ... και σιγουρα σου εκανε κλικ γι αυτο.
- εισαι αυστήρος
- καθε αμάξι έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν σημαίνει πως οποιο στριβει καλύτερα ειναι και το καλύτερο... Μπορει να ειναι και το χειρότερο τηρουμένων των εκπτώσεων που πιθανως κανει αλλου... και εξαρταται απο το προφιλ του αγοραστη.
- με ένα μεσο κόστος 18κ, δεν νομίζω κανείς πως περιμένει κάτι το ιδιαίτερο...
Τεσπα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ένα ποστ όλο νόημα (Γιατί η κριτική σου ειβαι άρτια συνδεδεμένη με το κάρο που οδηγείς .... ) για ένα μέτριο μικρομεσαιο ...
I am making a point... Αν δεν πιάνεις το νόημα, δεν ειναι αναγκαστικό να γράψεις. Κανεις δεν ισχυρίστηκε πως πρεπει να έχεις το uber car για να ασκήσεις κριτική σε κάποιο αλλο! Μην φαντάζεσαι πραγματα που δεν έγραψα...
-
Προφανως και δεν ειναι το ξεχωριστο αυτοκινητο της κατηγοριας η c4.. προφανως και μοιαζει με αρκετα πανω στο δρομο και δεν εχει το κατι παραπανω μιας xsara την εποχη της ,προφανως ειναι μετριοπαθης και βαρετη σχεδιαστικα ΑΛΛΑ ειναι πολυ καλοφτιαγμενη και εχει ποιοτητα καμπινας στη κορυφη της κατηγοριας,εχει χωρους,εχει εξοπλισμο,εχει πολυ καλους diesel,προσφερει το αυτοματο που σε συνδυασμο με το προηγουμενο επιχειρημα μετραει για υποψηφιους κατοχους με μικτη χρηση και το κυριοτερο εχει εξαιρετικη τιμη αυτη τη στιγμη που συνδυσμο με τη συγκυρια και την υπαρξη ετοιμοπαραδοτων κανει το κοσμο να την προτιμα. Το ιδιο ισχυει και για το c3.. H c5 και η ds3 ειναι αλλη ιστορια γιατι εχουν πολλα περισσοτερα αναλογικα με τα c3-c4 στις κατηγοριες τους και ειναι κριμα που δε πουλανε και δε παιζει καποια προσφορα, ασχετα βεβαια που η c5 ειναι πραγματικα σε πολυ καλη τιμη..
Με λιγα λογια οταν ο κοσμος εκανε βασιλια το γκολφακι ενα αμαξι σχεδον ιδιας φιλοσοφιας με τη c4 αλλα αλλης τιμης, δε βλεπω γιατι δε μπορειτε να καταλαβαιτε γιατι πουλαει αυτη τη στιγμη η c4 τοσο καλα.. Και φυσικα μη τη συγκρινετε αναλογικα με το accent, καμια σχεση η φιλοσοφια του ενος και του αλλου σε σχεση με την κατηγορια τους αναλογικα καθε εποχη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προφανως και δεν ειναι το ξεχωριστο αυτοκινητο της κατηγοριας η c4.. προφανως και μοιαζει με αρκετα πανω στο δρομο και δεν εχει το κατι παραπανω μιας xsara την εποχη της ,προφανως ειναι μετριοπαθης και βαρετη σχεδιαστικα ΑΛΛΑ ειναι πολυ καλοφτιαγμενη και εχει ποιοτητα καμπινας στη κορυφη της κατηγοριας,εχει χωρους,εχει εξοπλισμο,εχει πολυ καλους diesel,προσφερει το αυτοματο που σε συνδυασμο με το προηγουμενο επιχειρημα μετραει για υποψηφιους κατοχους με μικτη χρηση και το κυριοτερο εχει εξαιρετικη τιμη αυτη τη στιγμη που συνδυσμο με τη συγκυρια και την υπαρξη ετοιμοπαραδοτων κανει το κοσμο να την προτιμα.Άνα γειά σου! Αυτό λέμε τόση ώρα.
-
το C4 diesel test drive στην αθήνα (Ω αν δεν κάνω λάθος) είναι αυτόματο ή απλό?
τι χρόνους αναμονής σας δίνουν?σχετικά με τη σύγκριση Xsara - C4, εγώ τη Xsara δεν θα την έπαιρνα ποτέ και τη θεωρούσα μλκια ( οι mod να δείξουν έλεος).
αντιθέτως η C4, και ειδικότερα η απερχόμενη, ήταν σαφώς ξεχωριστό αυτοκίνητο για την κατηγορία. αν μάλιστα είχε απελευθερωθεί το diesel θα είχε κάνει και πολύ καλύτερες πωλήσεις η προηγούμενη. -
Να σας πω κι εγώ μια άποψη και μετα φάτε με αν θέλετε
Ένα γαλλικο Golf είναι η νέα C4
Μετριοπαθής πάντου είναι πολυ καλοφτιαγμένη και καλη σε όλα.Τέλεια όμως πουθενα (και δεν είναι μόνο η C4 που ακολουθεί τη συνταγη αυτή.Κι η Renault το ίδιο πραγμα έχει κανει.Το μονο που ξεχωρίζει στην κατηγορία είναι η Giulietta σε πενταθυρα πάντα)
Το Golf είναι το ίδιο δηλαδή καλο παντού αλλα τέλειο σε προώθηση και τοποθέτηση προιόντος άρα να το πλεονέκτημα του (δεν έκανε τυχαία 900000+ πωλήσεις πέρυσι.)
Ορίστε μέχρι κι εγώ παραδέχτηκα ότι έχει γίνει πολυ καλη δουλειά μ' αυτο το κωλάμαξο
Απλα δεν είναι το αμάξι που θα κοιτάξει ένας πιο ψαγμένος.Ο πιο ψαγμένος στα normal κυβικα θα κοιτάξει άλλα τις κατηγορίας.
Τεσπα η Citroen έχει και τη σειρα DS που κατα την ταπεινή μου άποψη έχει φτιαχτεί μάλλον για να κρατησουν τους πιο παραδοσιακούς πελάτες καθώς η υπόλοιπη γκάμα βουλιάζει στην μετριοπάθεια. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι χρόνους αναμονής σας δίνουν?σχετικά με τη σύγκριση Xsara - C4, εγώ τη Xsara δεν θα την έπαιρνα ποτέ και τη θεωρούσα μλκια ( οι mod να δείξουν έλεος).
αντιθέτως η C4, και ειδικότερα η απερχόμενη, ήταν σαφώς ξεχωριστό αυτοκίνητο για την κατηγορία. αν μάλιστα είχε απελευθερωθεί το diesel θα είχε κάνει και πολύ καλύτερες πωλήσεις η προηγούμενη.Η C4 ΜΚ1 ήταν όντως όμορφο αυτοκίνητο αλλά πέραν του σχεδιασμού δεν ήταν κορυφή σε κάτι άλλο θα το έλεγα μέτριο έως απλά καλό αυτοκίνητο. Σε οδική συμπεριφορά δεν έφτανε Φόκους/Γκόλφ/Α3/147/ Μάζντα 3 ουσιαστικά στο Μ.Ο ούτε επίσης μπορείς να μιλήσεις για άνεση λόγω των κοπανημάτων του ημιάκαμπτου. Επιπρόσθετα σε χώρους υστερούσε του ανταγωνισμού ενώ και οι κινητήρες του ήταν λίγοι για το βάρος του. Όταν έβαλε τους prince και εκεί όχι όλους(1,4 VTI) είχαν ήδη περάσει 4 χρόνια απο το λανσάρισμα του. Αντιθέτως το τωρινό έχει πιο χαρακτήρα γιατί εστιάζει σε συγκεκριμένα πράγματα: ποιότητα/χώροι/άνεση/ηχομόνωση/οικονομία με τους ντήζελ και σαν cruising νομίζω ότι είναι απο τα 3-4 πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.
-
Τα πρωτα C4 'κοπανανε' πισω, απο καποιο σημειο και μετα εξαλειφθηκε.
Δεν εφταιγε ο ημιακαμπτος ομως γι αυτο.Οσο για την συγκριση με τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι (σχεδον) ατοπη κι αυτο αφορα κυριως το κοστος.
Με τα λεφτα που αγοραζες (στην Ελλαδα τουλαχιστον, στο εξωτερικο δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας) πριν 2 χρονια ενα Golf 1.4tsi με 120 αλογα (και απο εξοπλισμο νομιζω ξερεις τι θα εχει και τι δεν θα εχει το κυριοτερο), μπορουσες να παρεις C4 thp (φουλ) και να σου μεινουν και λεφτα για βενζινες. Θες μηπως να κανουμε την συγκριση για το ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο οδηγικα; -
Ωπ είμαι εκτός θέματος
Εγώ λέω για τη δεύτερη
Συνεχίστε κύριοι και συγνώμη -
Οχι εσυ εισαι εντος θεματος (για την νεα C4 λενε εδω).
Εμεις ειμαστε εκτος! -
Η c4 μκ1 αξιζε πολυ σαν fl σε thp..Προσωπικα δεν εβρικα ουτε ενα λογο με την τιμη που ειχε κιολας για να κοιταξεις κατι αλλο. Θα το σκεφτομουν σοβαρα σαν αντικαταστατη με τη σκοτωμενη μεταπωλητικη που εχει αν θελησω παλι μικρομεσαιο.Και γενικα μεσα εξω η πρωτη γενια ηταν τοσο που σ εκανε να ξεχνας οτιδηποτε μπορει να σε απετρεπε.. Για τη καινουργια τα παμε.. Οι 16βαλβιδες xsara ηταν ευκολα μεσα στη πρωτη 3αδα της κατηγοριας..Εξαιρετικες σε πολλους τομεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η c4 μκ1 αξιζε πολυ σαν fl σε thp..Προσωπικα δεν εβρικα ουτε ενα λογο με την τιμη που ειχε κιολας για να κοιταξεις κατι αλλο. Θα το σκεφτομουν σοβαρα σαν αντικαταστατη με τη σκοτωμενη μεταπωλητικη που εχει αν θελησω παλι μικρομεσαιο.Και γενικα μεσα εξω η πρωτη γενια ηταν τοσο που σ εκανε να ξεχνας οτιδηποτε μπορει να σε απετρεπε..+1 σε όλα.
Η C4 ΜΚ1 και σε 3θυρη και σε 5θυρη ήταν απο τα πιο ξεχωριστά μικρομεσαία. Με ψαγμένη εμφανιση μεσα έξω, με νεοτερισμούς και πρωτοτυπίες (ασχετα αν αρεσαν ή όχι), ενδιαφερον στησιμο και τους THP για επιδόσεις. Ακόμα και τωρα και το 5θυρο και το 3θυρο θα μπορούσαν να ειναι αιχμής. Εκει διαφωνώ πλέον με το τωρινό C4 ... -
Ασχετο αλλα πρεπει να το γραψω..τοσους μηνες στη νεα γειτονια ειχα παρατηρησει ακομα 2 zx.. Μια σενια ασημι monte carlo και μια κουρασμενη μπλε avantage.. Κοιταω για πλακα χθες το οδομετρο της μπλε και ο σκυλος εχει γραψει 565.000km..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αντιθέτως η C4, και ειδικότερα η απερχόμενη, ήταν σαφώς ξεχωριστό αυτοκίνητο για την κατηγορία. αν μάλιστα είχε απελευθερωθεί το diesel θα είχε κάνει και πολύ καλύτερες πωλήσεις η προηγούμενη.Δεν διάβασα αν κάποιος άλλος απάντησε , αλλα είναι αυτόματο κα τα παιδιά εκει είναι όλο διάθεση να βοηθήσουν, ο Θοδωρής μου κατέβασε το αμάξι απο τη Κηφισιά σε χορό dt να το δοκιμάσω και ήταν άψογος σε όλα τα στάδια απο την πληροφόρηση μέχρι την και πριν την παράδοση , που αισιόδοξο να είναι αύριο . Για να μην παρεξηγηθώ απο τα αλλα παιδιά μιας κΑ είμαι καινούργιος δεν λέω ότι το c4 είναι το υπέρ αυτοκίνητο αλλα πιστεύω ότι ίσως είναι το πιο τίμιο αυτοκίνητο που έχει πουληθεί στην ελλαδα τα τελευταία χρόνια. Το επαναλαμβάνω το αμάξι είναι φτιαγμενο στα γαλλοελβετικα συνορα και όχι κάπου στα βάθη της ανατολής χωρίς βέβαια αυτο να σημαινει και τίποτα . Η τιμη που το δίνουν είναι με διάφορα η φτηνότερα στην ευρωπη και νομίζω ότι με την 5ετη εγγύηση και σε hdi 110 aero pack αυτόματο με 15 κ χιλιόμετρα τον χρόνο σε ορίζοντα 5ετιας βγαίνει πιο φτηνό απο μια οποιαδήποτε βενζίνη στα 8 κ μεταχειρισμένα 5 ετιας .οποτε θέλετε οι υπολογισμοι στην διάθεση σας .
-
παρελαβα την παρασκευη τη c4 ehdi 110 attraction σε λευκο.
γεμισε με 60lt και εχω κανει εως τωρα 150Km τα 40 σε πολη. οι καταναλωσεις που εχω δει ειναι απο 4 έως 7 περιπου εντος πολης.μου εχει αυτονομια αλλα 1000km οπως λεει και στην εθνικη με cruise στα 110 και a/c μου εδειχνε 4.4lt/100km. προφανως οι ενδειξεις δεν ειναι ακριβεις ακομα οποτε επιφυλασομαι και θα επανελθω. οι ενδειξεις ομως δειχνουν οτι θα βγαζω με ενα ντεποζιτο πανω απο 1000km.
εχει φωτα ημερας ,αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρες και φοραει Michelen energy saver. πολυ καλη θεση οδηγησης , ανετη , ολα στο τιμονι Cruise,bluetooth,ραδιοMp3 ακομα και το φως της καμπινας. εκανα καποια km εθνικη και χρησιμοποιησα το cruise control που αν δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει -οπως εγω- σε χαζευει . πολυ ευκολο στο χειρισμο σε ολα του , bluetooth, radiomp3 , clima , εξοικοιωθηκα αμεσως και δεν εχω διαβασει ακομα το βιβλιο οδηγιων . πολλοι χωροι αποθηκευσης ,πορτες, τεμπελης και φυσικα το ντουλαπακι εκει που θα υπηρχε κανονικα ο λεβιες ταχυτητων , το οποιο παιρνει τουλαχιστον 3 μπουκαλακια νερο και αλλα πραγματακια και συνδεεται και με το a/c οποτε ειναι ενα μικρο ψυγειακι.
το start and stop πολυ αμεσο ,παιρνει αμεσως, το ηλεκτρικο χειροφρενο επισης και το αυτοματο κιβωτιο οπως το ειχα περιγραψει με μικρα κλωτσηματακια ανεπαισθητα σε 1η 2α 3η και μετα δεν καταλαβαινεις τιποτα. στην εθνικη ειχε 110km/h ,6η με 1900-2000 στροφες αν προσεξα καλα.
το αυτοκινητο για μενα που ερχομαι απο ενα φοκους 1.6 /2003 ειναι απιστευτο και οτι καλυτερο θα μπορουσα να παρω στα 18Κ. θα ποσταρω και μερικες φωτο για να δειτε και εσεις καποια πραγματα. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τα πρωτα C4 'κοπανανε' πισω, απο καποιο σημειο και μετα εξαλειφθηκε.
Δεν εφταιγε ο ημιακαμπτος ομως γι αυτο.Οσο για την συγκριση με τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι (σχεδον) ατοπη κι αυτο αφορα κυριως το κοστος.
Με τα λεφτα που αγοραζες (στην Ελλαδα τουλαχιστον, στο εξωτερικο δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας) πριν 2 χρονια ενα Golf 1.4tsi με 120 αλογα (και απο εξοπλισμο νομιζω ξερεις τι θα εχει και τι δεν θα εχει το κυριοτερο), μπορουσες να παρεις C4 thp (φουλ) και να σου μεινουν και λεφτα για βενζινες. Θες μηπως να κανουμε την συγκριση για το ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο οδηγικα;Απο ότι ξέρω το κοπάνημα αφορούσε τον ημιάκαμπτο. Είσαι ο πρώτος που το γράφει αυτό.
Άτοπη με τα υπόλοιπα γιατί; Αν εξαιρέσω το Α3 τα υπόλοιπα άμεσοι ανταγωνιστές της ήταν.
Απο όσο θυμάμαι η C4 σε δοκιμή των 4τ το 2004 ήταν κατώτερη των Γκόλφ V/Φόκους. Και το Γκόλφ VI ουσιαστικά είναι το ίδιο αμάξι με το V.
-
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Καλοταξιδο ειναι πανεμορφο περιμένω αύριο ένα ακριβώς ίδιο χωρίς τις Boston αλλα με εργοστασιακο παρκτρονικ και συναγερμό , μου φαίνεται ότι καλύτερο υπάρχει στα λεφτά του στην ελλαδα . Η αεροτομη πίσω είναι λόγω αερο πακ πιο μεγάλη η ετσι μου φαίνεται ? άκυρο μόλις κατάλαβα ότι η πίσω πόρτα είναι ανοικτή !
CITROËN FORUM