-
Για το αεροδρόμιο λες Ζήση; Καλό είναι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για το αεροπλανο λες Ζήση; Καλό είναι! -
Μας έστειλε και εμάς πρόσκληση η Citroen να δοκιμάσουμε τον εν λόγω διαστημόπλοιο εεε DS5.
http://info.citroen.co.uk/new-cars/ds-r ... very-days/
Περιμένουμε να βγουν οι πινακίδες και να αποφασίσουν εάν θα τα δώσουν για 24ώρο ή για σαββατοκύριακο.
ΥΓ 22.400
-
Καλώστονα!
Έχεις το δίλιτρο; Δοκίμασες στα online ανταλλακτικάδικα; Για δες αυτό εδώ:
http://www.carparts4less.co.uk/cp4l/c/C ... 658&000095
Μόνο ένα υπάρχει για ABS και το βγάζει στα 100mm για τα 1.6 και 1.8, ενώ για το δίλιτρο έχει 3 επιλογές.
apav
4TF A5 DriverΔημοσιεύσεις: 443
Last Visit: 21/04/12 14:52Έχω το 1600.Απλά εδώ που κοιτάζω(στην Ελλάδα),τα έχουν 103 e.Λέω να του στείλω mail (του Εγγλέζου),να τον ρωτήσω,αν είναι γνήσια,να δω πόσο κάνουν τα μεταφορικά κι αν είναι τόσο φτηνά να αγοράσω και ν αλλάξω και τα δύο.Εσύ έχεις ψωνίσει απ αυτόν?Σ ευχαριστώ πάντως για την πληροφόρηση.
-
Αφού έχεις το 1.6, τότε αυτό είναι το ανταλλακτικό κατά 99.999%. Μπορείς να του στείλεις email ή chat τον αριθμό πλαισίου και θα στο επιβεβαιώσει.
http://www.carparts4less.co.uk/delivery-information
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί του για να σου υπολογίσει τα μεταφορικά. Διαφορετικά θα τα υπολογίσει όταν δώσεις την παραγγελία και θα σου στείλει email γιατί δεν στέλνει στην Ελλάδα αυτόματα. Πάντως με την τιμή που τα βρήκες, αξίζει να τα αγοράσεις από αυτόν ακόμη και εάν πληρώσεις παραπάνω από £18 μεταφορικά που είναι για την υπόλοιπη Ευρώπη.
Εγώ μένω στην Γλασκώβη, δεν έχω αγοράσει ακόμη από αυτόν, αλλά θα αγοράσω 2-3 πραγματάκια (~£600) την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι για τα χρήματα σου. Είναι από ένα τα μεγαλύτερα ανταλλακτικάδικα και ουσιαστικά η ίδια εταιρία με τον http://www.eurocarparts.com/ αλλά πουλάει σε φτηνότερες τιμές ορισμένα ανταλλακτικά από την γκάμα του eurocarpart για να χτυπήσουν τους διάφορους πωλητές από το ebay. Πολλοί προτιμούν να επισκεφτούν τον τοπικό eurocarpart για να μην μπλέξουν με τους κούριερ και τυχόν επιστροφές που μπορεί να προκύψουν.
Για το θέμα της γνησιότητας, είμαι σίγουρος ότι δεν θα έρθουν σε κουτί Citroen αλλά της Q-Drive. Δεν ξέρω εάν αυτή βγάζει και τα «γνήσια» της Citroen αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ποιότητας, τουλάχιστον που να αντανακλά την μισή τιμή που θα πληρώσεις. Από ότι έχω καταλάβει ελάχιστες είναι οι εταιρίες που βγάζουν όσα ανταλλακτικά δεν αλλάζονται στα service, και όλοι προτιμούν την φτηνότερη επιλογή ακόμη και εάν πληρώσουν 2 φορές τα πανάκριβα εργατικά για να αλλάξουν ένα «κατώτερης» ποιότητας ανταλλακτικό. Στην δική σου περίπτωση μόνο ένα βγάζει, οπότε δεν μπαίνεις καν στο δίλημμα. Πάντως δύσκολα νομίζω ότι θα βρεις φτηνότερη τιμή από τις £35.
Επικοινώνησε μαζί του για να επιβεβαίωσεις το ανταλλακτικό και το τελικό κόστος και μετά αποφασίζεις. Εάν θες κάτι άλλο, ή δεν βγάλεις άκρη με το email/chat που έχει στο site, πες μου να του τηλεφωνήσω εγώ από εδώ.
-
Αγαπητέ Φίλε(γιατί πράγματι είσαι Φίλος=Κύριος με όλη τη σημασία της λέξης).Θα μπορούσα να σου στείλω προσωπικό μνμ,αλλά προτίμησα να γράψω εδώ για να το δούν όλοι,αλλά και να σ ευχαριστήσω προσωπικά για την πολύτιμη βοήθεια και το χρόνο που διέθεσες για μένα.Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες συμβουλές σου.Να φανταστείς,το xantia το πήρα από μια μάντρα αυτοκινήτων ενός φίλου από το Άργος,για 1000 e και πληρώνοντας 100 e,όποτε είχα,όταν οι τράπεζα μου κατέσχε το άλλο το αυτοκίνητο-γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω τις δόσεις,Μένω υπόχρεος.Γιώργος
-
Να ‘σαι καλά Γιώργο. Δεν κάνει τίποτα αφού μπορούσα να «βοηθήσω». Καλές επισκεύες και για ότι ξαναχρειαστείς γράψε στο forum και όποιος ξέρει θα σε βοηθήσει.
-
Άκουσα , στα πεταχτά , μία διαφήμιση της Citroen για bonus ανταλλαγής στο ράδιο , ξέρει κανείς τι παίζει ?
-
Επισημως πλεον το Citroen μου κατατασσεται στα μπουρδελα.
-
για λεγε, για λεγε....
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επισημως πλεον το Citroen μου κατατασσεται στα μπουρδελα.Η παραδοχη ειναι το πρωτο βημα!Εχεις ομως πολλα βηματα ακομη να κανεις.Εισαι παντως σε πολυ καλο δρομο!!!
Θα την βρεις την λυσε βρε συ!
-
Στα 59Κ χλμ του αυτοκινητου, (μου ειπαν) ασφαλειοθηκη κινητηρα.
Συμπτωμα: γυριζει η μιζα και δεν παιρνει μπροστα.
Αν καταλαβα καλα αυτο που ειδα μπροστα μου και με βαση αυτο που μου ειπαν, ο ηλεκτρολογος ειχε βγαλει μια ασφαλεια, ειχε βαλει μεσα στην θηκη της ενα καλωδιο που στην αλλη πλευρα ειχε μεταλλικη ακρη. Με καποιον τροπο με βαση αυτο το εβαλε μπροστα. -
Αν καταλαβα καλα αυτο που ειδα μπροστα μου και με βαση αυτο που μου ειπαν, ο ηλεκτρολογος ειχε βγαλει μια ασφαλεια, ειχε βαλει μεσα στην θηκη της ενα καλωδιο που στην αλλη πλευρα ειχε μεταλλικη ακρη. Με καποιον τροπο με βαση αυτο το εβαλε μπροστα. -
Το σκεφτομαι σοβαρα, μαζι με ο,τι γερμανικο εχουν φιλοι-γνωστοι και τους εχει βγαλει την παναγια. Αλλα αυτοι μου λενε να ηρεμησω γιατι τραβανε τα ιδια καθε μηνα, εμεις που το τραβαμε τωρα πρωτη φορα στα 6 χρονια ειμαστε τυχεροι λενε.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Άκουσα , στα πεταχτά , μία διαφήμιση της Citroen για bonus ανταλλαγής στο ράδιο , ξέρει κανείς τι παίζει ?ξέρει κάποιος λεπτομέρειες για την προσφορά που ακούγεται στο ράδιο; ακούγεται πολύ δυνατή. (4 έως 7 χιλιάρικα, επιδότηση μεταχειρισμένου σε ανταλλαγή).
-
Ο χρήστης SnakeMJK έγραψε:
Άκουσα , στα πεταχτά , μία διαφήμιση της Citroen για bonus ανταλλαγής στο ράδιο , ξέρει κανείς τι παίζει ?
ξέρει κάποιος λεπτομέρειες για την προσφορά που ακούγεται στο ράδιο; ακούγεται πολύ δυνατή. (4 έως 7 χιλιάρικα, επιδότηση μεταχειρισμένου σε ανταλλαγή).
παρα είναι καλό για να είναι αληθινό.
εγώ υποθέτω πως σου αφαιρούν αυτά τα λεφτά στις αρχικές τιμές, οπότε σου έρχεται μια η άλλη με τις τιμές που έχει για το 'green bonus' και 'diesel now' που δίνουν -
Αν καταλαβα καλα αυτο που ειδα μπροστα μου και με βαση αυτο που μου ειπαν, ο ηλεκτρολογος ειχε βγαλει μια ασφαλεια, ειχε βαλει μεσα στην θηκη της ενα καλωδιο που στην αλλη πλευρα ειχε μεταλλικη ακρη. Με καποιον τροπο με βαση αυτο το εβαλε μπροστα.Θέλεις να πεις πως άντεξε 59k;
Μπράβο η Citroen! Άλματα προόδου! -
-
Για να διασκεδάσουν οι Γερμανόφιλοι και οι Ιταλόφιλοι με εμάς τους κακόμοιρους γαλλόφιλους.
Σημειώνω εκ των προτέρων πως δεν ρωτάω στο forum επειδή με έχει πειράξει η κατάσταση τόσο που δεν ξέρω τί να κάνω, αλλά επειδή θέλω να δω αν έχει και κάποιος άλλος γνώση των προβλημάτων καθώς και για να πληροφορηθώ τυχόν οικονομικές λύσεις πριν από το συνεργείο.
Αρχίζει το πάρτυ:
-
Η πόρτα του συνοδηγού μπάζει νερά Για να γίνω πιο σαφής, όταν βρέχει, μαζεύονται νερά στο εσωτερικό της πόρτας του συνοδηγού, δηλαδή στο 'κούφιο' μέρος μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής πλευράς της πόρτας. Η στεγανότητα του εσωτερικού είναι απόλυτη, ουδέποτε έχουν περάσει νερά σε αυτό. Απλά, όταν έχουν μαζευτεί τα νερά, σε απότομη επιτάχυνση/επιβράδυνση/στρίψιμο ακούγονται θόρυβοι μετακίνησης υγρού. Το νερό φεύγει σταδιακά μόνο του από το κάτω μέρος της πόρτας.
-
Στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, λειτουργούν όλες οι ενδείξεις κανονικά Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να επιλέξω ποιά από τις ενδείξεις(μ.ω.τ,km/l,l/100km,κάποιες άλλεςπου δεν θυμάμαι) θα μου εμφανίσει η οθόνη. Ενώ, δηλαδή, επιλέγω κανονικά την ένδειξη που θέλω, η οθόνη επιμένει να δείξει την ένδειξη που εκείνη επιθυμεί(αυτοκίνητο με ψυχή γαρ )). Περιοδικά αλλάζει όλες τις ενδείξεις κατά σειρά, μόνη της.
Αυτά προς το παρόν.
ΥΓ: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΧΑΛΑΝΕ
-
-
Στο κατω μερος της πορτας υπαρχουν τρυπουλες/εξοδοι;
CITROËN FORUM