-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν έχει υδροπνευματική το DS5 .
C5 sedan exclusive έχω .
Τι θές να μάθεις ?Πέρυσι το καλοκαίρι ήμασταν διακοπές με τον κανακάρη μας, όταν ανακαλύψαμε ότι θα γινόμασταν τέσσερις. Το Golf plus που είχαμε, ήταν ήδη οριακό με δεδομένο ότι κάθε φορά κουβαλάμε όλο το σπίτι για 15 μέρες διακοπών. Εκει λοιπο΄ν είδα μια μαύρη tourer με γαλλικές πινακίδεσ και εντυπωσιάστηκα. Ερχόμενος Αθήνα, έψαξα παντού αλλά δείγμα...ούτε για δείγμα. Έφτασα μέχρι Παπάγου βράδυ να μας ανοίξει ένας ήδη ιδιοκτήτης το δικό του να το δούμε. Πήγαμε και για test drive. Όλα πήγαιναν τέλεια. Ώσπου όταν φτάσαμε στο δια ταύτα, η εκλεκτή συμβία μου μου έσκασε το παραμύθι: Citroen??, Station??, ούτε να το συζητάς, τη νεκροφόρα, αυτά χαλάνε, πως είναι έτσι το τιμόνι, δεν θα μπορώ να το παρκάρω, την αηδία, κλπ. Και μένω με... την προκαταβολή στο χέρι. Αντ' αυτής καταλήξαμε στο 3008. Δεν πήγαμε και πολύ μακριά, δεν το μετανοιώνω, αλλά όπως καταλαβαίνεις το θέμα c5 πάει για την επόμενη γενιά, τρόικας επιτρέπουσας. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον, καθώς μου έχει μείνει απωθημένο και είναι το μόνο αμάξι που χαζεύω στο δρόμο, μαζι βέβαια με ότι αρχίζει από Fer και τελειώνει σε arri. Θα ήθελα πάντως από κατόχους να μάθω εντυπώσεις αν έχει κανείς το χρόνο και την όρεξη.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
C5 sedan exclusive έχω .
Τι θές να μάθεις ?Τρομερό λάθος της Citroen. Δεν μπορει σε αυτήν τουλαχιστον την DS να μην προσφέρει την υδροπνευματική αναρτηση.... Απογοητεύτηκα.
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
C5 sedan exclusive έχω .
Τι θές να μάθεις ?Τρομερό λάθος της Citroen. Δεν μπορει σε αυτήν τουλαχιστον την DS να μην προσφέρει την υδροπνευματική αναρτηση.... Απογοητεύτηκα.
+1000
Και κατά τη γνώμη μου ειναι λάθος της που δεν προσφέρει υδροπνευματική και στη C4...
-
Κάπου διάβαση ότι η DS5 πατάει στο πάτωμα του DS4/C4 (και γι αυτό δεν έχει υδροπνευματική)? ?? Ισχύει? Μου φαίνεται απίστευτο...
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Κάπου διάβαση ότι η DS5 πατάει στο πάτωμα του DS4/C4 (και γι αυτό δεν έχει υδροπνευματική)? ?? Ισχύει? Μου φαίνεται απίστευτο...H DS5 βασίζεται στο C4 Picasso λέει η wikipedia.
-
Παλληκάρια η hydractive 3 είναι δύσκολη και ακριβή λύση . Σκεφτείται ότι γιά 200.000 χλμ η 5 χρόνια , δεν την πειράζεις .
Θα υπάρχει πλέον σε λίγα μοντέλα .
-
Θα είναι λάθος της εταιρείας να απεμπολήσει αυτό που την διαφοροποιεί από όλους τους υπόλοιπους και να την προσφέρει μόνο σε λιγα μοντελα.... Ελπιζω οτι δεν θα συμβει.
-
Πάντα την προσέφερε σε λίγα μοντέλα μόνον.
-
Ναι, ειδικά τα τελευταία 15-20 χρόνια, αλλά το να μην την προσφέρει και στην κλάση της ds5 ;
-
Δηλαδή ρε παιδιά η ds5 είναι η οικογενειακή εκδοχή της κουπέ ds4?
-
Το ημι-crossover DS4 από πότε έγινε κουπέ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ημι-crossover DS4 από πότε έγινε κουπέ;Για κάποιους το γεγονός ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα της ds4, είναι προσθήκη στοιχείων κουπέ οχήματος ασχέτως ύψους ή αριθμού θυρών. Εξάλλου και η ίδια η Citroen στο site της κουπέ την αναφέρει: http://www.ds4.citroen.com/gr#/prehome/
-
Τα παντα ολα ειναι η ds4.. Οχι και crossover...
Πάντα την προσέφερε σε λίγα μοντέλα μόνον.Μεσα δεκαετιας '70 ειχες 2cv-gs-cx-sm σα γκαμα.... βαζω τα dyane-pony-mehari μαζι με το 2cv ως 'ενα μοντελο'..
Η σημερινη γκαμα απο αποψη υροπνευματικης δε συγκρινεται ουτε με εποχη ax-zx-xantia-xm. -
Ο χρήστης loin(t)aris έγραψε:
Το ημι-crossover DS4 από πότε έγινε κουπέ;
Για κάποιους το γεγονός ότι δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα της ds4, είναι προσθήκη στοιχείων κουπέ οχήματος ασχέτως ύψους ή αριθμού θυρών. Εξάλλου και η ίδια η Citroen στο site της κουπέ την αναφέρει: http://www.ds4.citroen.com/gr#/prehome/
Καλά και για κάποιους το Rav είναι σμπορ... Αν ακούγαμε τις των εταιρειών...
-
Καλά και για κάποιους το Rav είναι σμπορ... Αν ακούγαμε τις των εταιρειών...
Δεν έχεις άδικο. Κι εγώ έχω μπερδευτει με όλο αυτο το τουρλουμπούκι που βλέπω και ακούω κατά καιρούς και κάνω μια ερώτηση στο συγκεκριμένο θέμα μπας και καταλάβω τι συμβαίνει εδώ.
-
Έδω η ferrari εβγαλε 4χ4, τι να λέμε...
-
παλι σημερα εμεινε το c2 απο τη ζεστη, αυτη τη φορα με τη μητερα μου μεσα κι εγω ετρεχα να βγαλω το φιδι απο τη τρυπα
θυμαμαι οτι ο Κωσταντινος μου ειχε πει οτι το ολο προβλημα ειναι σε ενα καλωδιο της μιζας που οταν ζεσταινεται δεν κανει καλη επαφη
αυτο που εκανα εγω μολις εφτασα εκει ηταν αρχικα να ανοιξω το καπω για να φυγει η ζεστη και ειπα να βγαλω και τη μπαταρια μιας και συνηθως στρωνουν τα διαφορα ηλεκτρολογικα προβληματα του ετσι
πηρε τελικα μπροστα, αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη
θυμαμαι τη περιγραφη που μου χε κανει ο Κωσταντινος για το πώς θα μπορουσα να παρεμβω και να σφιξω το καλωδιο ωστε να μην χανει επαφη, αλλα η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να το κανω μονος μου ελπιζω να μπορεσω να συνεννοηθω με καποιο μαστορα σχετικα με το θεμα ή απλα να αρχισουν τα κρυα
-
Αν θες μπορουμε να παμε μια μερα μαζι στο δικο μου συνεργειο να του ριξουν μια ματια...
-
Το φέρνεις με τρόπο να τον ρίξεις κουφάλα και να τον φέρεις σπίτι σου...
send from a galaxy far far away
-
Λες να βρουμε και κανένα γατί στον δρόμο;
CITROËN FORUM