-
Εγώ δε θα έβαζα με τπτ.
Τρέχα να ξεμπλέξεις μετά από αναμένα λαμπάκια και βλακείες ειδικά με το καινούριο μοτέρ που φοράς.
Η λύση είναι αυγό μεταξύ πέλματος και το πεντάλ γκαζιού,όλα τα άλλα είναι καγκουριές.
Η απόλυτη δε λύση είναι το DIESEL -
Εργοστασιακό LPG είναι η απόλυτη λύση. Για όσο καιρό μείνει εκεί η τιμή του...
-
Καποια diesel με τον καλο 1.6 hdi ειναι η λυση..
-
Η πραγματική διαφορά κόστους βενζίνης με υγραέριο , είναι περίπου 25 με 30 % .
Αρα υπολογίζεις τα ετήσια χλμ και το κόστος της μετατροπής και βλέπεις πότε κάνεις απόσβεση .
Εσύ με 20000 χλμ το χρόνο 2-3 λ/100 διαφορά σημαίνει 200-330 λίτρα τον χρόνο δηλαδή 350-500 € .Υπολογίζω ότι θέλεις 4-6 χρόνια γιά απόσβεση , υπολόγισε και το μικρό δίκτυο ανεφοδιασμού , καθώς και το γεγονός ότι η τιμή πιθανόν να ανέβει και έχεις το αποτέλεσμα .
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αντε να σας φτιάξω λίγο
Αλλά σας λέω,γυναίκες δεν θα έχετε μαζί σαςΝόνε δέστο και θα σε πω 2 πραγματάκια που θέλει το ταπεινό ΖΧ για να εκτελεί 2 λιτρα
Δε ντρέπεσαι ρε, κοτζάμ μαντράχαλος να τρέχεις έτσι μέσα στον κόσμο και να τρομάζεις και την κοπελιά συνάμα?
-
Aγάπη μου εσύ,που είσαι?
-
ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΡΙΣΠΕΚΤ -
Σας αρεσει που με βριζει ε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σας αρεσει που με βριζει ε?Αφού ξες ρε χάρχαλο.....
-
Απίθανο video!
Τα σχόλια όλα τα λεφτά! -
Oσες φορές το βλέπω δεν με αναγνωρίζω απ τις μλκίες
-
Με κάποια πρώτα km:
- Θέλει λάστιχα. Σπίνιαρα χωρίς να το θέλω με δευτέρα . Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική από τα energy ( σε αντίστοιχο στυλ); 195/65R15 νομίζω
- θέλει τακάκια ( και μάλλον δίσκους αν τους έχουν χαράξει). Εδώ έχουμε κάτι καλό για αντιπρόταση πέρα από τα μαμά;
- θέλει σφαίρες ή/και υγρά LHM ή ότι άλλο τελοσπάντων. Είναι υπερβολικά σφικτό. Εδώ ελπίζω ( ) να πάμε σε ορίτζιναλ λύσεις
- θέλει λάδια. Είδαμε τη στάθμη, μετά από τη βόλτα ( καλοί και εμείς), και ήταν κάτω του ορίου. Υποτίθεται ότι είχαν συμπληρωθεί πριν. Επίσης όταν το πάρκαρα σα να μύρισα λάδια στο χώρο του πάρκινγκ. I don't like where this is going..
- θέλει πίσω προσκέφαλα/ δύο χερούλια εσωτερικά ( πάνω από το παράθυρο)
- το ραδιόφωνο είναι aftermarket άρα δε λειτουργούν τα χειριστήρια στο τιμόνι
και δεν κρατάει και τις μνήμες αφού κλείσεις- εκκινήσεις τη μηχανή - επίσης τα ηχεία είναι τραγικά
- ο κλιματισμός ίσως να *ζαλίζει *λίγο. Τί εννοώ: ίσως να φέρνει μέσα κπ είδους αναθυμιάσεις, οι οποίες ναι μεν δεν είναι έντονες, αλλά μετά από λίγο έχεις πονοκέφαλο. Δύο φορές μου συνέβει. Τώρα αν είναι τυχαίο..
επίσης δε δείχνει να σταματάει ποτέ. Κάτι συνεχίζει να περιστρέφεται ακόμα και όταν είναι κλειστό. Πολύ αργά, αλλά είναι εκεί και κουνιέται. - το χειρόφρενο έχει ένα μεγάλο τζόγο στην αρχή
- τα τάσια είναι σπασμένα
- το πορτπαγκαζ ανεβαίνει αργάάάά. Θέλει αμορτισεράκια.
Επίσης δε χωράω πίσω .
Να δούμε πόσα θα φτιαχτούν στους ερασιτέχνες ( ) αύριο, και πόσα άλλα θα βρεθούν -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
-( και μάλλον δίσκους αν τους έχουν χαράξει).:
χεστηκες..
-
Εικάζω* ότι ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο. Ούτε τότε με νοιάζει;
- Ο ήχος είναι ανατριχιαστικός.
Sent from my shίτι iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Oσες φορές το βλέπω δεν με αναγνωρίζω απ τις μλκίεςΜόνο με ένα αντίστοιχο video μπορώ να το συγκρίνω...
(σε πολύ χαμηλότερους ρυθμούς βεβαίως, από αμφότερες τις πλευρές, μη πάρουν τα μυαλά σου αέρα και νομίζεις ότι είσαι Riccardo).
Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική από τα energy?
Όχι.&-
Εικάζω* ότι ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο. Ούτε τότε με νοιάζει;
Τότε σε νοιάζει. Είσαι όμως σίγουρος ότι έχουν φαγωθεί εντελώς τα τακάκια?
-
Τελικά δεν είχαν φαγωθεί εντελώς τα τακάκια. Μάλιστα είχαν πολύ ψωμί ακόμα. Η ετυμηγορία ήταν ότι ήταν πολύ κακής ποιότητας και γρατζουνούσαν έτσι. Μάρκα δεν καταφέραμε να βρούμε, μόνο εναν κωδικό έγραφαν. Χμ. Σε κάθε περίπτωση, κρατήθηκαν μπάς και παει ( ο ..πατέρας ντε) σε κανένα τρακ ντέι. Μπήκαν κάτι valeo πράσινα, αν δεν απατώμαι.
Λάστιχα: είχε βάλει 195/60 τον 04/2006 (!!!!!) και μάλλον θα επιστρέψουμε σε 185/65 energy. Ναι, αλλά τότε πως θα πάει σε τρακ ντέι;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική από τα energy ( σε αντίστοιχο στυλ); 195/65R15 νομίζωΆρη γιατί να βάλεις energy? Υπάρχουν πολύ καλύτερα λάστιχα...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εικάζω* ότι ακουμπάει μέταλλο με μέταλλο. Ούτε τότε με νοιάζει;- Ο ήχος είναι ανατριχιαστικός.
κοιτα αμα παραπροχωρησει το θεμα σε νοιαζει, αλλα με μια απλη γρατζουνια δεν πετας δισκους που εχουν 'ψωμι' ακομα
εγω προσωπικα εχω φτασει αρκετες φορες τακακι μεχρι το τελος , αλλα μολις αρχισα να ακουω θορυβους πηγαινα χαλαρα μεχρι να παω (οσο το δυνατον πιο συντομα) συνεργειο
μια χαρακια στους δισκους δεν ειναι τιποτα, φευγει
επισης μακρια απο energy, κοιτα προς exalto μερια , χιλιαδες φορες καλυτερο ελαστικο
-
Εχμ, συγνώμη, αν μου επιτρέπετε...
- Τα Εχalto είναι πλέον παλιάς τεχνολογίας και θεωρούνται ξεπερασμένα. Καλό ελαστικό (έχω βάλει 3 φορές συνολικά, και το Leon μου τα φορά εργοστασιακά) αλλά πλέον είναι ακριβό γι'αυτά που προσφέρει.
- Τα απλά (και παλιά) Energy είναι όντως χάλια, αλλά έχουν καταργηθεί.
- Τα νέα Energy Saver είναι πολύ καλά ελαστικά σε τεχνολογία και κοντράρουν πολύ καλύτερα (στη θεωρία) ελαστικά άλλων εταιρειών, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.
- Σε 185/65/15 η μόνη ίσως άλλη επιλογή που θα έκανα για αυτό το αυτοκίνητο είναι το Continental Premium Contact 2, το οποίο όμως απέχει και από τα δύο.
Κάντε και μόνοι σας τη σύγκριση:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Miche ... -Saver.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Miche ... Exalto.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... tact-2.htmTrack-day διαβάζω... Πόσες φορές το χρόνο? Αν είναι λιγότερες από 10, τότε αξίζει να βρεις ένα σετάκι μτχ ημισλίκ (από τις δεκάδες R888 ή Z212 που πωλούνται εδώ κι εκεί) κι ένα σετάκι σιδερένιες 15άρες, και διασκεδάζεις ατελείωτα (σχεδόν).
Τέλος, αν τα τακάκια που βγάλατε ήταν όντως κακής ποιότητας, τότε μην τα υπολογίζεις για track-day, εκτός κι αν θέλεις να αλλάζεις ΚΑΙ δίσκους μετά.
-
Και εγω τα νεα Energy Saver εχω και ειναι οντως πολυ καλα
CITROËN FORUM