-
Μεσιέ Ολύμπιε... σας παίρνουμε τηλ και δεν απαντάτε; τστστστσ νεολαία...
-
Ωπ Θανούλη σε ξέχασα! Σε παίρνω σε 10'!
-
Ξεκινώντας από αυτήν την δημοσίευση και για να μη χαλάμε το εκεί θέμα, να κάνω καμμιά-δυο ερωτήσεις: α) για πόσα αυτοκίνητα μιλάμε και β) άντε και προλαβαίνουμε, το αποφασίζουμε και πάμε για αγορά. Στα 1.6 λίτρα παίρνουμε 120άρι ή 155άρι ;
Πρέπει να ομολογήσω βεβαίως, πως πήγα (πετώντας ) μέχρι την Actus στην Πειραιώς και 'απέσπασα' μερικές ακόμη πληροφορίες: τα 5θυρα 1.6 κοστίζουν 500€ λιγότερα από αυτά που φαίνονται από το λινκ του Νονού (13.000 το 120άρι και 14.000 το 150άρι) και απλά προσθέτουμε άλλα 200 € για μεταβίβαση και μεταφορικά. Το πινακίδωμα έγινε 31/03, οπότε η εγγύηση 'τρέχει' από τότε ... 'Μικρό' το πρόβλημα, γιατί με 400 € επιπλέον παίρνετε άλλα 3 χρονάκια εγγύηση (έως 31/03/2016 δηλ. ).
Μέχρι να επανέλθω αύριο, ΜΗΝ κλείσει κανείς 5θυρο !! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ξεκινώντας από αυτήν την δημοσίευση και για να μη χαλάμε το εκεί θέμα, να κάνω καμμιά-δυο ερωτήσεις: α) για πόσα αυτοκίνητα μιλάμε και β) άντε και προλαβαίνουμε, το αποφασίζουμε και πάμε για αγορά. Στα 1.6 λίτρα παίρνουμε 120άρι ή 155άρι ;
Πρέπει να ομολογήσω βεβαίως, πως πήγα (πετώντας ) μέχρι την Actus στην Πειραιώς και 'απέσπασα' μερικές ακόμη πληροφορίες: τα 5θυρα 1.6 κοστίζουν 500€ λιγότερα από αυτά που φαίνονται από το λινκ του Νονού (13.000 το 120άρι και 14.000 το 150άρι) και απλά προσθέτουμε άλλα 200 € για μεταβίβαση και μεταφορικά. Το πινακίδωμα έγινε 31/03, οπότε η εγγύηση 'τρέχει' από τότε ... 'Μικρό' το πρόβλημα, γιατί με 400 € επιπλέον παίρνετε άλλα 3 χρονάκια εγγύηση (έως 31/03/2016 δηλ. ).
Μέχρι να επανέλθω αύριο, ΜΗΝ κλείσει κανείς 5θυρο !!Θα πάρεις αυτοκίνητο?
-
Citroenακιδες για δείτε εδώ
viewtopic.php?f=11&t=47656 -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θα πάρεις αυτοκίνητο?Αν πάρει κάποιος το Clio ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα πάρεις αυτοκίνητο?
Αν πάρει κάποιος το Clio ...
Επετιρήδα για το Clio του Govus
1)Orestisren
Δευτερος δεν υπάρχει
Κάτσε γιατί μου άνάβεις φωτιές -
Θα πάρεις αυτοκίνητο?
1)Orestisren
Δευτερος δεν υπάρχει
Κάτσε γιατί μου άνάβεις φωτιέςΔηλ. ούτε την τιμή δεν θ' ακούσεις πριν αγοράσεις ...;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα πάρεις αυτοκίνητο?
1)Orestisren
Δευτερος δεν υπάρχει
Κάτσε γιατί μου άνάβεις φωτιέςΔηλ. ούτε την τιμή δεν θ' ακούσεις πριν αγοράσεις ...;
Θα προτεινα μια τιμη γυρω στα 15 χιλ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα πάρεις αυτοκίνητο?
1)Orestisren
Δευτερος δεν υπάρχει
Κι αν το δώσω σε σένα ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα πάρεις αυτοκίνητο?
1)Orestisren
Δευτερος δεν υπάρχει
Κι αν το δώσω σε σένα ;
Δωρακι??? Οοοοοοοοοοοο σε ευχαριστω δεν θα το αρνηθω για να μην σε προσβαλω
-
Μαυραγορίτη Θωμά για σένα 16 χιλιριακάκια
Ε πόσο να το δώσεις μια φυσιολογική τιμή είναι γύρω στα 6500 χιλιάρικα νομίζω δεδομένου των χιλιομέτρων κι ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε από την γραμμή παραγωγής χθες -
Ε πόσο να το δώσεις μια φυσιολογική τιμή είναι γύρω στα 6500 χιλιάρικα νομίζω δεδομένου των χιλιομέτρων κι ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε από την γραμμή παραγωγής χθεςΠολλα ειναι. Τοσα δινω για την premium φριτεζα σου Ορεστη
Το Clio του Govus ειναι πενα
Με τιμας που με ειπες μαυραγοριτη -
Ε πόσο να το δώσεις μια φυσιολογική τιμή είναι γύρω στα 6500 χιλιάρικα νομίζω δεδομένου των χιλιομέτρων κι ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε από την γραμμή παραγωγής χθεςΕ καλά, μην τρελαίνεσαι ...
(για κανένα ταλληράκι το σκέφτομαι ΜΑΞ)
Μη αλώνετε ρε και το ψιτροενφόρουμ !! Να πάρουμε και καμμιά άποψη για τις προηγούμενες C4 πρώτα ...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε πόσο να το δώσεις μια φυσιολογική τιμή είναι γύρω στα 6500 χιλιάρικα νομίζω δεδομένου των χιλιομέτρων κι ότι το αυτοκίνητο είναι σαν να βγήκε από την γραμμή παραγωγής χθεςΠολλα ειναι. Τοσα δινω για την premium φριτεζα σου Ορεστη
Το Clio του Govus ειναι πενα
Με τιμας που με ειπες μαυραγοριτηΡε άμα πιάσει τόσα η φριτέζα θα σε βγάλω για φαγητό και κερνάω εγώ
Ας σταματήσουμε βέβαια γιατί είμαστε κι -
Το παρακαναμε
-
οκ συγγνωμη , νομιζα οτι τα energy saver ειναι αντιστοιχα με τα τρισαθλια energy
-
Είναι
Σε καλή άσφαλτο (στεγνό/βρεγμένο) είναι πολύ καλά, σε μέτρια άσφαλτο, σε βρεγμένο κλπ εξακολουθούν να είναι ένα δράμα.
-
Ξεκινάει το ψήσιμο για premium contact 2 επειδή εχουν τη λέξη πρίμιουμ μέσα τους
( θα ξυπνησω άραγε αύριο;)
Sent from my shίτι iPhone using Tapatalk
-
Γειας σας
CITROËN FORUM