-
Τελικα Αρη το αποφασισατε? Καλοταξιδο..
Το ειχαμε συζητησει για το συγκεκριμενο αμαξι ή ειναι αλλο,ασχετο? -
Χρήστο δε θα σ'αρέσει η απάντηση
-
-
τι έγινε και δεν κόπηκε ιμάντας χρονισμού από xsarουλα αλλοδαπής φέτος.
-
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
τι έγινε και δεν κόπηκε ιμάντας χρονισμού από xsarουλα αλλοδαπής φέτος.ακου τι θυμηθηκε..
-
Καλοριζικο Αρη. Αν κανετε σωστες κινησεις συντηρησης και αρχικου μαζεματος, θα ειναι τρομακτικα αξιοπιστη και δνε θα σας προδωσει. Και οχι τσιγκουνιες σε μερικα πραγματα που υπαρχουν μονο γνησια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ακου τι θυμηθηκε..
μα περίμενα να μας την κάνει και φέτος, αλλά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη..........
-
Οποιος γνωριζει για citroen c5 1.8 mk1 προ fl προς πωληση απο ιδιωτη και συγγενη-φιλο-δικο του ας το αναφερει..
-
Βρεθηκε παιδες..μην σπρωχνεστε να προτεινετε..
-
Ο Αρης δεν μας ειπε τι εκαναν με την Xantia....
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ακου τι θυμηθηκε..
μα περίμενα να μας την κάνει και φέτος, αλλά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη..........
Δεν είναι Πάσχα ακόμα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βρεθηκε παιδες..μην σπρωχνεστε να προτεινετε..Ο Αρης δεν μας ειπε τι εκαναν με την Xantia....
Σήμερα παραλάβαμε Βασίλη. Όλα θα τα μάθετε
Ψήνεται κάτι από βδομάδα. Άντε να δούμε. -
ΤΟ C5 ΕΙΝΑΙ μεδαίο που μπορεί να συκριθεί άνετα με μεγάλα αυτοκίνητα. Έχω δει μαύρο C5 παρκάρισμένο έξω από το ξενοδοχείο Hilton στην Βιέννη ανάμεσα σε Mercedes S-Class και Porsche Cayenne. Και μοιάζει λιμουζινάρα. Να ένα από τα καλύτερα wallpaper του.
Βέβαια αν το C5 είναι αμαξάρα τότε το παρακάτω τι είναι;
Και μια τελευταία απορία. Την Citroen δεν την πείραξε που η Lexus χρησιμοποιήσ το όνομα GS για το μεγάλο μοντέλο της; Αν θυμάμαι καλά υπήρχε Citroen με αυτή την ονομασία. Η Ford χτηπήθηκε με την ονομασία F-150 που ήθελε η Ferrari και τους ανάγκασε να το μετονομάσουν. Η Citroen άφησε την Toyota και τη Lexus έτσι;
-
Και εγω το ειχα απορια αυτο με την GS.... Δεν ξερω γιατι δεν κατοχυρωσε την ονομασια ή δεν κυνηγησε το γεγονος αυτο....
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Βέβαια αν το C5 είναι αμαξάρα τότε το παρακάτω τι είναι;
Το C6 μαζι με την DS ειναι το ονειρο μου που καποια στιγμη πρεπει να το κανω πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Και εγω το ειχα απορια αυτο με την GS.... Δεν ξερω γιατι δεν κατοχυρωσε την ονομασια ή δεν κυνηγησε το γεγονος αυτο....Κλασσικά...Θυμούνται το παρελθόν τους όποτε τους συμφέρει...
-
Νονέ σου έχω ένα βιντεάκι αφιερωμένο,να στο ανεβάσω?
-
Πλάκα-πλάκα η C5 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και την Ξαντιά πως πάει σε πωλήσεις πανευρωπαικά;
Στην Ελλάδα έχω την εντύπωση ότι δεν πολυπούλησε.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Πλάκα-πλάκα η C5 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και την Ξαντιά πως πάει σε πωλήσεις πανευρωπαικά;Στην Ελλάδα έχω την εντύπωση ότι δεν πολυπούλησε.
Μπα, μην το λες... Τουλάχιστον η Αλεξ/πολη είναι γεμάτη από C5!
CITROËN FORUM