-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Ωχ πάλι σκοτωμούς θα έχουμε...
Πάω να βάλω τα καλά μου...Εγω τα μαυρα με τα σκαρπινια, και τον nikZik με την ΧΜ να περιμενει κατω απο το σπιτι....
Ντεν καταλαμπαινει καρντια μου..
-
Εμ, τι σου λεω.... Μαλλον εισαι κουρασμενος.
Αν ηταν και μαυρη V6 με φιμε σκουρα, τοτε εδεσε... -
σας ζαλιζω αλλα νομιζω οτι οταν εχει κρυο αναβει το λαμπακι για το αυτοματο κιβωτιο πιο συχνα απο οταν ειναι ζεστος ο καιρος.τι να πω μπορει να λεω και μπουρδες
-
Νονέ, εξαέρωση έκανες στο κύκλωμα;
Ειδικά, αν συμπληρώνεις με την μηχανή ζεστή, έχεις επιπλέον υδρατμούς.... Πρόσεχέ το λίγο τώρα και φυσικά έλεγξε αν έχεις τίποτε μπουρμπουλήθρες όταν το αυτοκίνητο δουλεύει. Φτιάξε και την διαρροή, κινδυνεύεις να ξεχαστείς και να κάψεις φλάντζα (παθών! στην Υ... ).
-
Συμπληρωσα με το αμαξι σχεδον κρυο ,εμεινα περιπου 1,5 ωρα σβηστος να κρυωσει τελειως για να μπορεσω να ανοιξω και τη ταπα να μη γινω ψητος .
Χθες εκανα πανω απο 250km με τη λειτουργια απο αποψη θερμοκρασιας απολυτως φυσιολογικη..Πριν απο κανα 2μηνο αλλαξα παραφλου-θερμοστατη και πριν 1 ακριβως χρονο βαλβιδα βεντιλατερ.Η εξαερωση εγινε σιγουρα σωστα στην αλλαγη των υγρων τοτε και η αντλια νερου εχει 20.000km και κατι.Το κυκλωμα ειναι καθαρο και στη ταπα πανω στο ψυγειο αφου το συγκεκριμενο δεν εχει δοχειο διαστολης απουσια aircon για να δω ξεκαθαρα, επισης δε φουσκωνει νερα, θα το ακουγα και στο καλοριφερ. Το απογευμα θα ελεγξω ποσο εχασε στο ταξιδι που του αλλαξα και λιγο τα φωτα (πεταγα φωτα σε ενα q5 μετα τη Κορινθο ) και το κολλαρο θα αλλαχτει σιγουρα μεσα στις γιορτες.
Τη φλατζα δεν υπαρχει περιπτωση να τη γλιτωσω στο συγκεκριμενο μοτερ χωρις καν να ανεβασει θερμοκρασια αφου συχνα τα παιζει η φλατζουλα του κεντρικου ελαιαγωγου και μπερδευει νερα-λαδια.Απλα γι αυτο προσεχω παραφλου, περιφερειακα για να τραβηξει οσο περισσοτερο μπορει. Ισως την αλλαξω τη φλατζα προληπτικα καποια στιγμη για να μη κανει το κυκλωμα χαλια (νερα-λαδια).Σε ευχαριστω για τις συμβουλες.
-
Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει Face-lift Στο C5 ? και πότε ?
Διαβάζω σε κάποια Site για Γενάρη . Ισχύει ? -
Το F/L αφορά μόνο μικρές αλλαγές στα πίσω φώτα και led στα φώτα ημέρας .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το F/L αφορά μόνο μικρές αλλαγές στα πίσω φώτα και led στα φώτα ημέρας .Επιτέλους μια φορά σε πιάνω αδιάβαστο για τα περί C5, criuser..........
Δεν είναι καθόλου μικρές οι αλλαγές, μπαίνει ο 1.6 120 άλογα με ρομποτικό κιβώτιο μόνο και χειριστήρια στο τιμόνι, μπαίνει καινούργιος ντίζελ, μπαίνει το e-touch και το start-stop στον 1.6 hdi, αντικαθίσταται η επένδυση σε βελούδο με υφασμάτινη και για το τέλος μια παραξενιά: στην γαλλική αγορά τουλάχιστον, ο ΤΗΡ μόνο σε έκδοση Exclusive, στην έκδοση Comfort μόνο με κλασσικό αυτόματο εξάρι. Εν ισχύ από 1/12/2010. Κάπου μάλιστα είδα ότι ετοιμάζουν και ένα νέο χρώμα (μαύρο ματ) μόνο για τις ακριβές εκδόσεις.Γνωρίζει κανείς αν θα γίνει Face-lift Στο C5 ? και πότε ?
Διαβάζω σε κάποια Site για Γενάρη . Ισχύει ?Πιστεύω πως λειτουργούν με διαφορά φάσης 2-3 μηνών. Εδώ καλά-καλά δεν έχουν αποφασίσει τι ποσό θα αφαιρέσουν για τις εκδόσεις που τις πιάνει ο φόρος πολυτελείας..........
Υ.Γ: Βλέποντας το εντελώς νέο 508 και το ανανεωμένο Passat, ειλικρινά πιστεύω πως ο άνθρωπος που σχεδίασε την παρούσα C5 είχε έμπνευση. Ακόμη και τώρα σχεδόν 3 χρόνια μετά δείχνει πιο φρέσκια, πιο όμορφη από τα άρτι αφιχθέντα.
-
-
Αντιπροσωπος Κομοτηνης ΤΕΛΟΣ... Γαμω την κριση μου μεσα... Δεν ειχαμε κανενα παραπονο,παντα αψογος στην δουλεια του...
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Επιτέλους μια φορά σε πιάνω αδιάβαστο για τα περί C5, criuser..........Δεν είμαι αδιάβαστος , απλά κάποια όπως γιά τον 120άρη βενζίνης και τον 200 ντίζελ τα έχουμε ξαναπεί .
Το start - stop θα μπεί στον 1.6 ντίζελ μέσα στον χρόνο , το χρώμα είναι μαύρο πέρλα και ένα διαφορετικό γκρι-μπλέ .
Επίσης καινούργια ζάντα στις μεγάλες εκδόσεις .Γιά τις εδώ εκπτώσεις ξέρουμε κάτι περισσότερο ?
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το C4 exclusive μου , με κάτι μικρότερο . -
απαίσια τα led της ημέρας ...
-
Ο 1.6 diesel πωλείται ήδη με start stop και ο 1.6 THP διατίθεται ΚΑΙ με το 6αρι χειροκίνητο και με το 6αρι αυτόματο.
Όσο για τα LED γούστα είναι αυτά -
Σε κανένα αμάξι δεν μου αρέσουν, το λέω για να μην μου την πέσετε.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο 1.6 diesel πωλείται ήδη με start stop και ο 1.6 THP διατίθεται ΚΑΙ με το 6αρι χειροκίνητο και με το 6αρι αυτόματο.
Όσο για τα LED γούστα είναι αυτάΙσως να μην έγινα αντιληπτός. Ο ΤΗΡ με χειροκίνητο κιβώτιο, μόνο σε έκδοση exclusive, με αυτόματο σε εκδόσεις exclusive, confort (=prestige). Αυτά για τους Γάλλους, αν μπορέσει η ελληνική αντιπροσωπεία να φέρνει prestige, dynamique κ.λ.π. με χειροκίνητο αυτό είναι άλλο θέμα. Δες εδώ : http://www.citroen.fr/home/#/configurat ... smission=6
Επιτέλους μια φορά σε πιάνω αδιάβαστο για τα περί C5, criuser..........
Δεν είμαι αδιάβαστος , απλά κάποια όπως γιά τον 120άρη βενζίνης και τον 200 ντίζελ τα έχουμε ξαναπεί .
Το start - stop θα μπεί στον 1.6 ντίζελ μέσα στον χρόνο , το χρώμα είναι μαύρο πέρλα και ένα διαφορετικό γκρι-μπλέ .
Επίσης καινούργια ζάντα στις μεγάλες εκδόσεις .Γιά τις εδώ εκπτώσεις ξέρουμε κάτι περισσότερο ?
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το C4 exclusive μου , με κάτι μικρότερο .Το σχόλιο μου δεν ήταν ειρωνικό. ίσα-ίσα εκτιμώ ιδιαίτερα τις γνώσεις που φαίνεται ότι έχεις για το αυτοκίνητο και ήθελα να σε τσιγκλίσω λίγο. Τώρα ως προς το χρώμα αν εννοείς το haria στη θέση του fulminator πιο πολύ για γκρι παρά για μπλέ μου μοιάζει. Πάντως έχω μια απορία πως μπορεί να φαίνεται live το λευκό περλέ (blanc nacre), δεν έχω δει κανένα. Για τις εκπτώσεις που ρωτάς πιστεύω πως μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα κατέβουν κι άλλο.........
-
Μα δεν θεώρησα ότι με ειρωνεύτηκες , οπότε δεν μπήκε θέμα .
Εχει μιά φωτό γιά μιά κακιά στιγμή εδώ .
Αν μπορεί κάποιος ας την ανεβάσειhttp://translate.googleusercontent.com/ ... ost1915731
-
Μα καλά είναι ΤΡΕΛΟΙ .... τι τιμή έχει η THP exclusive ???????????????
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μα καλά είναι ΤΡΕΛΟΙ .... τι τιμή έχει η THP exclusive ???????????????Στην Γαλλία; Η τιμή είναι φυσιολογικότατη.
@elteo
Γι αυτό είπα γούστα, εγώ μπορώ και χωρίς αυτά άλλοι τα βάζουν μετά Πάντως σε κάποια αυτοκίνητα μου αρέσουν σε άλλα όχι. Στην C5 είναι αρκετά διακριτικά. -
Γιά να δείτε τι μάγκας είναι ο Συγγελίδης , που μας τα φέρνει εδώ φτηνότερα .
Μου φαίνεται ότι τα μεταχειρισμένα μας θα τα πουλάμε έξω . Θα πιάνουμε καλύτερη τιμή . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μα καλά είναι ΤΡΕΛΟΙ .... τι τιμή έχει η THP exclusive ???????????????Αν καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας, μειωθεί το τέλος ταξινόμησης και δώσουν ένα τάληρο έκπτωση (green bonus), μην παραξενευτείς αν το Πάσχα κάνει γύρω στα 25-26 χιλ.
Αλλιώς αυτόματο prestige στα 22 χιλ.
Criuser αυτά στην φωτο είναι Blanc nacre; Είπαμε να τα δούμε ζωντανά όχι τουμπαρισμένα.
CITROËN FORUM