-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
παιδία ξέρεται τι σημαίνει Μ.Ο.Τ. 140km/h??
τι σχέση έχει η θεια που σε έκοψε και τα δίοδια που σε πιάσανε???με μ.ο.τ. τα 140
Κι εδώ κολάει 'το οποιος ξέρει ξέρει'
σε τι κατάσταση είναι τα μαθηματικά σου??
Τσίμπησες κατευθείαν πάντως
Πλάκα κάνωΤα 140 είναι ΠΟΛΥ μεγάλη μέση ωριαία Ταχύτητα ...
Δοκίμασε το ...
Πάντα υπάρχουν διόδια , Αργα αυτοκίνητα κλπ...
Οπότε στο καθαρό μέρος πρέπει να πηγαίνεις 180+...Το ξέρω ότι είναι μεγάλη Μ.Ο. αλλά τι να κάνω που 180+ είναι η τελική του αυτοκινήτου μου
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Θα ήταν ενδιαφέρουσα μιά σύγκριση μιάς C5 2.0 με μιά C5 1.6 THP στην κατανάλωση σε ένα πραγματικό ταξίδι με αντίστοιχες ταχύτητες.Δεν ειναι προφανης η απαντηση?
Στις χαμηλες και μεσαιες ταχυτητες πιστευω οτι η ΤΗΡ εχει το προβαδισμα, στις υψηλες ισως ειναι λιγο πιο θολο το τοπιο. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
τι σχέση έχει η θεια που σε έκοψε και τα δίοδια που σε πιάσανε???
με μ.ο.τ. τα 140Κι εδώ κολάει 'το οποιος ξέρει ξέρει'
Δοκίμασε το ...
Οπότε στο καθαρό μέρος πρέπει να πηγαίνεις 180+...Το ξέρω ότι είναι μεγάλη Μ.Ο. αλλά τι να κάνω που 180+ είναι η τελική του αυτοκινήτου μου
Μια ΧΑΡΑ είναι ...
Μετρημένα με gps ?? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι σχέση έχει η θεια που σε έκοψε και τα δίοδια που σε πιάσανε???
με μ.ο.τ. τα 140Κι εδώ κολάει 'το οποιος ξέρει ξέρει'
Δοκίμασε το ...
Μια ΧΑΡΑ είναι ...
Μετρημένα με gps ??Όχι δεν το έχω παέι καν
-
Εμενα με gps ειχε δειξει 160km/h
Το κοντερ εδειχνε πολυ πιο αισιοδοξα πραγματα...Βεβαια και το gps που εχω ειναι και λιγο γτπκ αλλα οκ...
-
Εγραψα πολυ συγκεκριμενα με τι συνθηκες γιναν αυτα τα ταξιδια, αλλου εχω γραψει και πως μετρηθηκε..billaras και criuser επιβεβαιωνουν αυτα που λεω..Και ξαναλεω! Δε μιλησα για ΜΩΤ 140-145..Μιλησα για ταχυτητα 140-145 μεχρι να αρχισει το κομματι κορινθος-πατρα..
Και ειναι ΜΩΤ..σε τι κατασταση ειναι τα ελληνικα σου Κωστα?
-
Το καταλάβαμε
-
Το καταλάβαμεΕ τοτε δεν εχει νοημα αυτο που κανετε 2 σελιδες τωρα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το καταλάβαμε
Ε τοτε δεν εχει νοημα αυτο που κανετε 2 σελιδες τωρα...
Για εμένα μιλάω οι άλλοι δεν ξέρω τι κατάλαβαν.
-
Το καταλάβαμε
Ε τοτε δεν εχει νοημα αυτο που κανετε 2 σελιδες τωρα...
Για εμένα μιλάω οι άλλοι δεν ξέρω τι κατάλαβαν.
-
To AutoBild έκανε τέστ των δίλιτρων ντίζελ Insignia , volvo S60 , A4 και C5 . Το τέστ έγινε στην Γερμανία .
Ποιά λέτε να ήταν η σειρά των αυτοκινήτων από το καλύτερο προς το χειρότερο ?Τελικά αυτό το 1918 και το βαγόνι του Φος ακόμα στοιχιώνει αρκετούς .
-
Τελικά αυτό το 1918 και το βαγόνι του Φος ακόμα στοιχιώνει αρκετούς .Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχουν χωνέψει ακόμα και εκδικούνται καθημερινά οι Γερμαναράδες
-
To AutoBild έκανε τέστ των δίλιτρων ντίζελ Insignia , volvo S60 , A4 και C5 . Το τέστ έγινε στην Γερμανία .
Ποιά λέτε να ήταν η σειρά των αυτοκινήτων από το καλύτερο προς το χειρότερο ?Τελικά αυτό το 1918 και το βαγόνι του Φος ακόμα στοιχιώνει αρκετούς .
Πάντως μπορώ να μαντέψω ότι τελευταίο έρχεται το C5 (μα τι λαλάκες είναι Θεε μου)
-
Περιμένουμε με αγωνία
-
Το ξεπέρασαν αυτό τον Μάιο του 1940, ο Χίτλερ τους έβαλε και υπέγραψαν την παράδοση της Γαλλίας ακριβώς στο ίδιο βαγόνι και πάλι στο δάσος της Κομπιένης.
-
Μπορω να μεντεψω εγω την καταταξη!!!
1.A4(αγγιζει την τελειοτητα οπως και καθε Αουντί αλλωστε! )
2.Insignia(να τιμησουμε και την χωρα μας...)
3.Volvo S60
4,C5(Γαλλικο = πατατα οπως παντα γι' αυτους... ) -
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Το ξεπέρασαν αυτό τον Μάιο του 1940, ο Χίτλερ τους έβαλε και υπέγραψαν την παράδοση της Γαλλίας ακριβώς στο ίδιο βαγόνι και πάλι στο δάσος της Κομπιένης.Είναι γνωστό αυτό . αλλά πάλι ξαναχάσανε . Οπότε δεν μετράει .
Ηταν κάτι σαν το σημερινό γκόλ του γάυρου . ΠροσωρινόΜπορω να μεντεψω εγω την καταταξη!!!
Κλέβεις εκκλησία
-
Τι θα πει 'κλέβω εκκλησία';
-
Στην προκειμενη οτι λες τα αυτονοητα.
Εαν δηλαδη ειχατε βαλει στοιχημα, θα το κερδιζες απο τα 'αποδυτηρια' (δηάδη πολυ ευκολα) οποτε ειναι σα να 'κλεβεις εκκλησια'
-
λολ
CITROËN FORUM