-
Ευχαριστώ Ευθύμη!Θάνο που χάθηκες εσύ;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ευχαριστώ Ευθύμη!Θάνο που χάθηκες εσύ;Κλασικά στον κόσμο μου
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
To AutoBild έκανε τέστ των δίλιτρων ντίζελ Insignia , volvo S60 , A4 και C5 . Το τέστ έγινε στην Γερμανία .
Ποιά λέτε να ήταν η σειρά των αυτοκινήτων από το καλύτερο προς το χειρότερο ?Τελικά αυτό το 1918 και το βαγόνι του Φος ακόμα στοιχιώνει αρκετούς .
Παιζει να βγαλε κανα VW σα νικητη απο το πουθενα ή εστω καποιο μελλοντικο μοντελο της VW
-
Χαχαχαχαχαχαχα!!!Έγραψες όπως πάντα...Πάμε για κανένα μεταμεσονύκτιο;;;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
4.C5(Γαλλικο = πατατα οπως παντα γι' αυτους... )Γερμανικο=πατατα...συνηθως αυτος ειναι ο χαρακτηρισμος για τις γερμανιδες ---> 'πατατες' (δεν κανω πλακα, ετσι χαρακτηριζονται εκει πανω)
Οποτε η μονη πατατα στην ολη ιστορια ειναι τα γερμανικα προϊοντα! -
Το όποιο αποτέλεσμα από μόνο του δε λέει τίποτα. Όπως και η προέλευση του περιοδικού. Άλλωστε έχουμε δει τόσες φορές ιταλικά περιοδικά να δοξολογούν ιταλικά αυτοκίνητα, ή γαλλικά για τα εγχώριά τους, που πρέπει να είναι κανείς πολύ μογγόλος για τα χάβει έτσι αμάσητα.Μη βλέπετε πάντοτε φαντάσματα.
Το ζητούμενο είναι ένα : Ποιά είναι τα κριτήρια και τα ευρήματα της δοκιμής σύμφωνα με τα οποία προκύπτει η συγκεκριμένη βαθμολογία? -
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
To AutoBild έκανε τέστ των δίλιτρων ντίζελ Insignia , volvo S60 , A4 και C5 . Το τέστ έγινε στην Γερμανία .
Ποιά λέτε να ήταν η σειρά των αυτοκινήτων από το καλύτερο προς το χειρότερο ?Τελικά αυτό το 1918 και το βαγόνι του Φος ακόμα στοιχιώνει αρκετούς .
Το ξεπέρασαν αυτό τον Μάιο του 1940, ο Χίτλερ τους έβαλε και υπέγραψαν την παράδοση της Γαλλίας ακριβώς στο ίδιο βαγόνι και πάλι στο δάσος της Κομπιένης.
Η μέγαλη διαφορά είναι ότι οι Γερμανοί το 1918 υπέγραψαν το εθνικό τους εξευτελισμό που διήρκησε μέχρι το 1936 ενώ οι Γάλλοι υποθήκευσαν το άμεσο μέλλον με σκοπό να μην καταστραφεί η χώρα τους.Κατα τα λοιπά όπως είπε κι ο Criuser η υπογραφή του 39 ήταν προσωρινή καθώς όλοι γνωρίζουμε ποιος έχασε στο τέλος και ποιον πλήρωναν μέχρι το 80 οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι για να τον ξανακάνουν άνθρωπο και να φτάσει να μας κουνιέται κι η Μέρκελ τώρα(μη χέσω)
-
-
Σωστός ο Blanc!Αξέχαστο το άρθρο του Auto Bild με τα γκολφ που είχαν πάθει ζημιά οι πόρτες τους από το αλάτι που ρίχνουν για το χιόνι...ΈΛΕΟΣ!
-
γεια σας παιδια τελικα πηρα την c4 1.6 exclusive με αυτοματο κιβωτιο του 11/2008 στα 7.000€.πιστευω οτι εκανα καλη επιλογη
εχετε κατι να προτεινετε σε σχεση με το αυτοματο κιβωτιο τι να προσεχω γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια στο παρελθον.ακομα ξερουμε περιπου τιποτα για προβληματακια που τυχον βγαζει ευχαριστω και παλι -
Μετα απο 2 σχεδον χρονια χωρις φωτισμο σε ολοκληρο το καντραν αλλα και το ρολοι ,αποφασισε απο μονο του να επανελθει.. Μονο η zx και η christine αυτα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μετα απο 2 σχεδον χρονια χωρις φωτισμο σε ολοκληρο το καντραν αλλα και το ρολοι ,αποφασισε απο μονο του να επανελθει.. Μονο η zx και η christine αυτα..Γαλλικά αυτοκίνητα:Αυτοκίνητα με χαρακτήρα και από σήμερα και νοημοσύνη
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μετα απο 2 σχεδον χρονια χωρις φωτισμο σε ολοκληρο το καντραν αλλα και το ρολοι ,αποφασισε απο μονο του να επανελθει.. Μονο η zx και η christine αυτα..Το βράδυ πως οδηγούσες???
-
Στεναχωρεθηκα..Ειχα αλλοθι αν με σταματαγανε βραδυ και πηγαινα πολλα.. 'Μα δε μπορω να δω κυριε αστυνομε ποσα παω'...
Ανετα.. Απλα μετα τα 140 και μεχρι τις 2000-3000 στροφες δεν ειχα φωτισμο..Εχει λαμπακια απο πισω το καντραν δεν ειναι ολο ψηφιακο..Δεν ηταν ολο το καντραν νεκρο..ε οχι κι ετσι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στεναχωρεθηκα..Ειχα αλλοθι αν με σταματαγανε βραδυ και πηγαινα πολλα.. 'Μα δε μπορω να δω κυριε αστυνομε ποσα παω'...Ανετα.. Απλα μετα τα 140 και μεχρι τις 2000-3000 στροφες δεν ειχα φωτισμο..Εχει λαμπακια απο πισω το καντραν δεν ειναι ολο ψηφιακο..Δεν ηταν ολο το καντραν νεκρο..ε οχι κι ετσι..
Α οκ.Όπως το είπες κατάλαβα ότι πήγαινες στα σκοτεινα
-
Ελα μωρα Χριστακο, και εγω στo Xantia ειχαν καει τα κεντρικα λαμπακια στον πινακα, και εβλεπα τελεια τηνς θερμοκρασια και την βενζινη, και το κοντερ μεχρι τα 90-100 και μετα το στροφομετρο απο τις 3500 και μετα. Αρα οταν εχανα τον ενα δεικτη εβλεπα τον αλλο... Απλα κανε υπομονη. Καποια στιγμη θα τα αλλαξεις.
-
Γράφω σχετικά την xantia activa μετά από 1+ χρόνο. Έχω αντικαταστήσει και πολλά εξαρτήματα που ήταν σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να μου έχει κοστίσει κάπου τα διπλά από τα 3500 που έδωσα αρχικά.
Αυτό μου μου αρέσει είναι περισσότερο ο τρόπος που λειτουργεί η ανάρτηση, με μια λέξη θα έλεγα πως κινείται αρχοντικά. Υστερεί φυσικά λίγο (σε αρχοντιά / άνεση) σε σχέση με την Χαντια 1,8 16V που είχα μέχρι το 2007 εκτός αν θεωρήσεις αρχοντιά το να ... μην γέρνει
Επίσης, με ικανοποιεί όταν οδηγώ σβέλτα, κάτι που δεν κάνω πλέον συχνά αλλά όταν θέλω τότε θέλω το αυτοκίνητο να μπορεί να συμπεριφέρεται σωστά.
Με το αυτοκίνητο αυτό έκανα 5,000 χλμ σε 10 μέρες στην Ευρώπη λίγο πριν το Πάσχα και την Τρίτη γύρισα από Αχαία που είχα πάει για λίγες μέρες. Όλα αυτά με την οικογένεια. Έτσι θα έλεγα ότι πλέον το έχω βιώσει αρκετά και το έχω ευχαριστηθεί. Έχω και την ιδιαιτερότητα να μην θέλω οι συνεπιβάτες να ταρακουνιούνται και το αυτοκίνητο να ανταποκρίνεται επιβραβεύοντας τον ρευστό αρμονικό τρόπο οδήγησής μου.
Πολλά από αυτά δεν τα κάνει το subaru forester, όντας συγκριτικά σκληρό (αναρτήσεις) και με μεγάλη αίσθηση αξιοπιστίας (τον δίνεις σε οποιοδήποτε και δεν φοβάσαι μήπως του κάνει ζημιά λόγω άγνοιας των ιδιοτροπιών του). Είναι θα έλεγα κενό συναισθημάτων, πιστό σαν ρομπότ με μόνο λίγες ιδιαιτερότητες να σε ευχαριστούν, όπως π.χ. ο κινητήρας στις ψιλές στροφές. Επίσης το forester είναι σαφώς ποιο υποστροφικό (δεν έχει νόημα η σύγκριση, εντελώς άλλες κατηγορίες αυτά τα δύο, απλά αυτά έχω οδηγήσει) . Υποστροφική μου φάνηκε και η Xantia, αν και πολύ λιγότερο από το forester, συγκριτικά με το rallye 16v που έδωσα αρχές του 2008 :-(, ίσως όμως να με ξεγέλασε το ότι δεν γέρνει ή τα μέτρια λάστιχα της.Τέλος, όσο αφορά τον κινητήρα, 8V με μικρό turbo, έχει 23 ροπή από τις 2500-3500 και το turbo όπως είπε ο μηχανικός μου μπαίνει από τις 1500. To subaru έχει 19 στις 3500 αλλά κάτω απο τις 2500 είναι ψόφιο.
Έτσι με την citroen μπορείς να πηγαίνεις, όταν πηγαίνεις χαλαρά, ίσως και με 2 σχέσεις πάνω, ενώ όταν πηγαίνεις σβέλτα μάλλον μια σχέση πάνω. Όταν θες να προσπεράσεις αρκεί να κατεβάσεις μια σχέση ενώ το subaru συχνά θέλει 2 ή χρήση του κοντού.
Γενικά ο κινητήρας είναι πολύ ευχάριστος καθώς έχεις γκάζι και κυρίως απόκριση χωρίς κόπο. Άνετα μπορείς να τον λειτουργείς και πολύ χαμηλά, κάτω από τις 2000 όταν θες να κάνεις οικονομία ή / και να απολαύσεις το τοπίο.
Ευχαριστα τέλος έχω εντυπωσιαστεί από την κατανάλωση η οποία στο ταξίδι στην Ευρώπη ήταν λίγο πάνω από τα 8.τέλος, έχω evans npg+, ίσως κάποια στιγμή βάλω και το npgr, και τον Αύγουστο άλλαξα λάδια από motul x-cess 5w40 σε ΑΜΟ.
1η παρατήρηση, όταν σβήσω μετά από διαδρομή πάνω του 20 λεπτού το αυτοκίνητο ζεσταίνεται, με το evansνα φτάνει κάπου στους 110. Με το motul άναβε το λαμπάκι πίεσης του λαδιού όταν έβαζα μπρος μετά από 15-25 λεπτά αισθητά περισσότερο χρόνο (μπορεί και να έφτανε το λεπτό) μέχρι να σβήσει. Το ίδιο φαινόμενο με το AMO έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Ένδειξή ότι διατηρεί σαφώς καλύτερα την παχύτητα του όταν ζεσταθεί, άρα και η πίεση δεν πέφτει τόσο. -
Αυτο με το λαμπακι του λαδιου το εχεις ελεγξει; Μηπως ειναι καποια δυσλειτουργια του αισθητηρα; Γιατι αν δεν ειναι, τοτε κατι πα9ιζει με τα λαδια σου ή την ρευστοτητα τους στις υψηλες θερμοκρασιες. Η θερμοκρασια που λες ειναι του λαδιου ετσι;
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Ελα μωρα Χριστακο, και εγω στo Xantia ειχαν καει τα κεντρικα λαμπακια στον πινακα, και εβλεπα τελεια τηνς θερμοκρασια και την βενζινη, και το κοντερ μεχρι τα 90-100 και μετα το στροφομετρο απο τις 3500 και μετα. Αρα οταν εχανα τον ενα δεικτη εβλεπα τον αλλο... Απλα κανε υπομονη. Καποια στιγμη θα τα αλλαξεις.ναι..δε καταλαβες..
Ολα δουλευουν πλεον..ΟΛΑ.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ελα μωρα Χριστακο, και εγω στo Xantia ειχαν καει τα κεντρικα λαμπακια στον πινακα, και εβλεπα τελεια τηνς θερμοκρασια και την βενζινη, και το κοντερ μεχρι τα 90-100 και μετα το στροφομετρο απο τις 3500 και μετα. Αρα οταν εχανα τον ενα δεικτη εβλεπα τον αλλο... Απλα κανε υπομονη. Καποια στιγμη θα τα αλλαξεις.
ναι..δε καταλαβες..
Ολα δουλευουν πλεον..ΟΛΑ..Ε κάτι δεν έκανε σωστή επαφή και ίσως μετά από κάποιο τράνταγμα κουνήθηκε καποια κλωδίωση μέσα κι έφτιαξε.Το πάθαινα στο Laguna με το σποτ μπροστά(οδηγού-συνοδηγού) που ενω η λάμπα ήταν μια χαρά αυτό δούλευε ή σταματούσε όποτε του κ@υλωνε.
Περίεργο πράγμα όμως τα ηλεκτρικά
CITROËN FORUM