-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Απο πλευρα αδφοδρομιου θα παω,μια τετραδα μαμισιες ζαντες δεκατεσαρες απο ΖΧ η ξαρα θελω για να τπ μισελινωσω γιατι οι αλουμινιου που εχω τις κοιταω και με γυρνανε τ΄αντερα
Έχουν διαφορές σε σχέση με τις στενές (όχι ραλλίσιες) για peugeot ? Γιατί από αυτές έχω εγώ αν θες.
Τι λάστιχο φορούσανε πάνω αυτές που έχεις;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Α καλα!
Clio RS & Megane RS μονο!, κατα τα αλλα η ντροπη της γαλλιας!Κι εκείνα εκεί δουλεύουν.Ο δείκτης της θερμοκρασίας είναι μεταξύ της μεσαίας(γραμμή 90 βαθμών) και της επόμενης γραμμής στην ένδειξη.Όχι ακριβώς στην μέση αλλά προς την επόμενη γραμμή.
Αφού το όργανο θερμοκρασίας δεν έχει αριθμοσειρά πως ξέρεις ότι είναι 90 βαθμοί?
Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα καινούργια αυτοκίνητα ο δείκτης θερμοκρασίας δεν μετακινήται καθόλου...
Κάποια xu, tu μοτέρ δουλεύουν με μεγάλες θερμοκρασίες γιατί έχει αποδειχτεί ότι βελτιώνει την θερμοδυναμική απόδοση του μοτέρ. Το γεγονός ότι με πολύ σκίσημο τα μοτέρ αυτά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσουν διαστέλλονται και 'υπεκυβίζονται' με αποτέλεσμα την άυξηση της απόδοσης δεν ξέρω αν ισχύει...
Στο xu10j4 μοτέρ η πρώτη σκάλα του βεντιλατέρ ανοίξει στους 89ο και η δεύτερη -όταν χρειαστεί- στους 103ο! Το αντιψυκτικό πρέπει να είναι λοιπόν καλής ποιότητας, ίσως εδώ να οφείλονται και μερικές περιπτώσεις φλατζών που ακούμε. -
Ο χρήστης typeA έγραψε:
....... Το γεγονός ότι με πολύ σκίσημο τα μοτέρ αυτά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσουν διαστέλλονται και 'υπεκυβίζονται' με αποτέλεσμα την άυξηση της απόδοσης δεν ξέρω αν ισχύει...Πιο πιθανο να δουλευει οντως το fuellXXXX παρα να συμβαινει κατι τετοιο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
....... Το γεγονός ότι με πολύ σκίσημο τα μοτέρ αυτά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσουν διαστέλλονται και 'υπεκυβίζονται' με αποτέλεσμα την άυξηση της απόδοσης δεν ξέρω αν ισχύει...
Πιο πιθανο να δουλευει οντως το fuellXXXX παρα να συμβαινει κατι τετοιο
Πιο πιθανό είναι να υπάρχει ο Αη Βασίλης παρά αυτό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πιο πιθανό είναι να υπάρχει ο Αη Βασίλης παρά αυτό...Κόψε τις μλκς με αυτό!
Άντε και τρόμαξα για μια στιγμή, οτι δεν υπάρχει!Δεν παίζουν με αυτά! οκ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κόψε τις μλκς με αυτό!
Εγω μολις συνηλθα!!!
-
Συγγνώμη παιδιά...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κόψε τις μλκς με αυτό!
Κατάθλιψη-Άγχος-Φοβίες-Σχέσεις
Ελπιζω να βοηθησα! -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Κόψε τις μλκς με αυτό!
Κατάθλιψη-Άγχος-Φοβίες-Σχέσεις
Ελπιζω να βοηθησα!Μπα... είσαι μικρός για να με καταλάβεις...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απο πλευρα αδφοδρομιου θα παω,μια τετραδα μαμισιες ζαντες δεκατεσαρες απο ΖΧ η ξαρα θελω για να τπ μισελινωσω γιατι οι αλουμινιου που εχω τις κοιταω και με γυρνανε τ΄αντερα
Έχουν διαφορές σε σχέση με τις στενές (όχι ραλλίσιες) για peugeot ? Γιατί από αυτές έχω εγώ αν θες.
165/65 και 185/55 αν δεν κάνω λάθος οι ραλλίσιες είναι 6άρες κι αυτές είναι 5,5.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
165/65 και 185/55 αν δεν κάνω λάθος οι ραλλίσιες είναι 6άρες κι αυτές είναι 5,5.
Πόσο τις ζητάς και που είσαι,από ποιό πεζώ είναι;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πόσο τις ζητάς και που είσαι,από ποιό πεζώ είναι;
Έχεις pm.
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις αλλά βρήκα σχεδόν καινούριες οπότε βολεύτηκα,μπήκαν και τα λάστιχα πάνω
Μαύρη ζάντα σίδερο,αλητεία -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις αλλά βρήκα σχεδόν καινούριες οπότε βολεύτηκα,μπήκαν και τα λάστιχα πάνω
Μαύρη ζάντα σίδερο,αλητείαΕγώ θα τις έβαφα άσπρες
-
...μόνο αν είναι η ραλόζαντα. Γιατί στις λεπτές σιδερένιες δεν της πάει.
-
-
Καλήσπέρα στην Cosa Nostra
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μαύρη ζάντα σίδερο,αλητείαΕγώ θα τις έβαφα άσπρες
Τι λες ωρέ
Uploaded with ImageShack.us
-
Βαλε μια ζαντα βρε της προκοπης ή τουλαχιστον ενα τασι...
Λαστιχα 185/60 αλλη φορα...Απο αμορτισερ πως παμε?
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Βαλε μια ζαντα βρε της προκοπης ή τουλαχιστονενα τασι...Λαστιχα 185/60 αλλη φορα...
Και μ' αυτά πάει αέρα πατέρα στις στροφές
Απο αμορτισερ πως παμε?
Νὸβο
CITROËN FORUM