-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εχουμε κανα παλιατζη κατα προτιμηση ανατολικη Θεσ/νικη για γαλλικα;Για ριχτε κανα τηλ κι αν ειναι σαββατα ανοιχτα ακο,α καλυτεραΣτη Θερμη, πισω απο τα κοιμητηρια. Δυστυχως δεν εχω προχειρο το τηλ...
Αν ρωτησεις εκει τριγυρο θα σου πουνε ομως. -
Μαλλον αυτο εννοει, γιατι το ψευτοκαπακο του κινητηρα ειναι μεταλλικο.
Παντως και εγω οταν το διαβασα, τρομαξα... -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Aυτο εννοω, ναι του ιμαντα.
Εκει που εχω τσεκαρει, εκει ακριβως εγινε τριματα απο τον καιρο...[//img512.imageshack.us/i/dsc02233i.jpg/][http://img512.imageshack.us/img512/3857/dsc02233i.jpg[/img][/url]
Παρανοησης απο μερους μου.Νομιζα οτι ελεγες για καπακι που καλυπτει τους εκκ στο καπακι της μηχανης.
-
Βασικα ψηνομαι σημερα να βγαλω αυτο το ψευτοκαπακο του εκκεντροφορου.Μη το βγαλεις. Προστατευει τον ιμαντα απο διαφορα (σκονες, λαδια, νερα κτλ)
-
Βασιλη, αυτο βγαινει πανευκολα, εχει μια βιδα νομιζω 10mm μπροστα και μια πισω με αυτακια, τις βγαζεις και αυτο βγαινει συρταρωτα τραβηχτο προς τα πανω. Δεν ειναι τιποτα. Για προσπαθησε και ξαναβγαλε φωτο. Βασικα και καινουριο να το παρεις νομιζω δεν θα ειναι ακριβο. Δεν πεταγεσαι στον Καραππιπερη που ειναι λιγο πιο κατω απο το σπιτι σου μηπως εχει κανενα πεταμενο; Πες οτι σε εστειλα εγω.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βασικα ψηνομαι σημερα να βγαλω αυτο το ψευτοκαπακο του εκκεντροφορου.
Μη το βγαλεις. Προστατευει τον ιμαντα απο διαφορα (σκονες, λαδια, νερα κτλ)
Μα μονο του βγηκε...δεν καθοταν στη θεση του το ατιμο...και ειπα, να το απελασω ή να αγορασω αλλο?
Ναι ρε Bill αλλα ποσο θα μου παει?
-
Βασικα ψηνομαι σημερα να βγαλω αυτο το ψευτοκαπακο του εκκεντροφορου.
Μη το βγαλεις. Προστατευει τον ιμαντα απο διαφορα (σκονες, λαδια, νερα κτλ)
Αφου δεν θα αφαιρεσει ολοκληρο το πλαστικο 'κιβωτιο' που καλυπτει τον ιμαντα, μονο το επανω μερος που ειναι σαν καπακι.
Προσεξε μην υπερβαλλεις στο σφυξιμο των βιδων, γιατι μετα πας για αλλο σπειρωμα... Ειναι και αλουμινιο. -
Ρε πεταξου λιγο πιο κατω στον ανθρωπο και ρωτα. Μπορει να στο δωσει τσαμπα αν εχει.
Ή τουλαχιστον θα σου πει που μπορει να βρεις. -
Ντελιβερι κανει???
-
Ρε Πατρα δεν εισαι;
-
Ναι μαν!
-
Εχουμε κανα παλιατζη κατα προτιμηση ανατολικη Θεσ/νικη για γαλλικα;Για ριχτε κανα τηλ κι αν ειναι σαββατα ανοιχτα ακο,α καλυτερα
Στη Θερμη, πισω απο τα κοιμητηρια. Δυστυχως δεν εχω προχειρο το τηλ...
Αν ρωτησεις εκει τριγυρο θα σου πουνε ομως.Που ακριβως για πες,μηπως θυμασαι ονομα τουλαχιστον,σαββατα ειναι ανοιχτα μηντρεχω τσαμπα
-
Ναι μαν!50 μετρα απο εσενα ειναι. Πηγες;
-
Οχι, ποτε ερχεσαι να παμε μαζι?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εχουμε κανα παλιατζη κατα προτιμηση ανατολικη Θεσ/νικη για γαλλικα;Για ριχτε κανα τηλ κι αν ειναι σαββατα ανοιχτα ακο,α καλυτερα
Αν ρωτησεις εκει τριγυρο θα σου πουνε ομως.Που ακριβως για πες,μηπως θυμασαι ονομα τουλαχιστον,σαββατα ειναι ανοιχτα μηντρεχω τσαμπα
Αν ερχεσαι απο Αλλατινη, στο δρομο που παει προς κοιμητηρια (εκει που ειναι το Lidl) εχει καποια. Εαν συνεχισεις και αλλο, μπες αριστερα στη γεφυρα, θα δεις ταμπελες. Νομιζω ειναι ανοιχτα και Σαββατο αλλα μη σε παρω και στο λαιμο μου.
(Tι ψαχνεις?)
-
Οχι, ποτε ερχεσαι να παμε μαζι?Το επομενο Σ/Κ που θα ειναι η εκδρομη. Δεν ξερω αν ερθω ομως απο Αθηνα με τα παιδια το Σαββατο, ή ερθω απο Παρασκευη και παμε εμεις απο εκει απεναντι Ναυπακτο.
-
Αν ερχεσαι απο Αλλατινη, στο δρομο που παει προς κοιμητηρια (εκει που ειναι το Lidl) εχει καποια. Εαν συνεχισεις και αλλο, μπες αριστερα στη γεφυρα, θα δεις ταμπελες. Νομιζω ειναι ανοιχτα και Σαββατο αλλα μη σε παρω και στο λαιμο μου.
(Tι ψαχνεις?)
Απο πλευρα αδφοδρομιου θα παω,μια τετραδα μαμισιες ζαντες δεκατεσαρες απο ΖΧ η ξαρα θελω για να τπ μισελινωσω γιατι οι αλουμινιου που εχω τις κοιταω και με γυρνανε τ΄αντερα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απο πλευρα αδφοδρομιου θα παω
Tοτε θα πας αντιθετα απο οτι σου ειπα.
μια τετραδα μαμισιες ζαντες δεκατεσαρες απο ΖΧ η ξαρα θελω για να τπ μισελινωσω γιατι οι αλουμινιου που εχω τις κοιταω και με γυρνανε τ΄αντερα
Αν μου το ελεγες πριν κανα μηνα, θα στις χαριζα.
Τελοσπαντων, εκει μαλλον θα βρεις.
Παρε και ενα τηλ στο 2310300003 (ειναι βουλκανιζατερ) -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απο πλευρα αδφοδρομιου θα παω,μια τετραδα μαμισιες ζαντες δεκατεσαρες απο ΖΧ η ξαρα θελω για να τπ μισελινωσω γιατι οι αλουμινιου που εχω τις κοιταω και με γυρνανε τ΄αντερα
Έχουν διαφορές σε σχέση με τις στενές (όχι ραλλίσιες) για peugeot ? Γιατί από αυτές έχω εγώ αν θες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μιλατε για την πραγματικη θερμοκρασια ή για την ενδειξη που βλεπει ο οδηγος;Στα παλαιότερα Citroen, και στο δικό μου, είναι η πραγματική ένδειξη ή τέλος πάντων πρέπει να είναι η πραγματική ένδειξη
CITROËN FORUM